Zoek slavin hard vingeren

zoek slavin hard vingeren

.

Bejaardesex dikke vrouwen die neuken

In het midden van haar kamer moest Linda op haar knieen gaan zitten. Waarna haar moeder de kettingen om haar polsen aan de halsband bevestigde. Ook de kettingen aan haar enkels werden aan elkaar geklonken. Pas tegen de avond werd ze gehaald om te eten. Nadat haar boeien losgemaakt waren, werd er een honderiem aan haar halsband bevestigd. Haar polsen werden achter op haar rug vastgehaakt, waarna ze aan de riem achter haar meesteres naar de eetkamer geleid werd.

Haar vader zat al aan de tafel en bekeek haar goed. Na het eten was het tijd voor de volgende les in onderdanigheid. Haar meester nam Linda mee naar de woonkamer, daar moest ze,met haar rug, tegen de pilaar in het midden van de kamer gaan staan.

Haar polsen werden achter de pilaar vastgezet,vervolgens pakte haar meesteres een lang stuk touw. Het hele touw werd om haar lichaam heen gewikkeld, zodat ze strak aan de pilaar vastgebonden stond. Toen kwam haar meester dichterbij met de tepelklemmen die ze vanmiddag al gezien had. Linda probeerde zich weg te draaien,maar zoals ze vast- gebonden stond was dit onmogelijk. Haar meester pakte direct een knevel die in haar mond werd gedaan.

Linda zag hoe haar meester naar de ijskast liep en er een schaaltje ijsblokjes uit pakte. Hij ging voor haar staan, en hield de ijsblokjes tegen haar tepels aan. Ze voelde het koude ijs tegen haar tepels die direkt reageerden. Toen haar tepels dik en hard waren deed haar meesteres de tepelklemmen op Linda's gezwollen tepels en begon de klemmen aan te draaien.

De klemmen deden vreselijk pijn, maar Linda voelde scheuten van opwinding van haar gemartelde tepels naar haar kutje gaan. Na enige tijd begon de ergste pijn te zakken. Haar meester zei dat ze, zo 2 uur moest blijven staan terwijl hij haar moeder naar de cel in de kelder bracht.

Maar pas veel later kwam hij alleen terug. Linda hing nu slap in de touwen die haar aan de pilaar vast hielden. Met harde kletsen kwamen de zweepslagen op Linda's machteloze naakte lichaam terecht. Na de tiende klap werd ze van de pilaar los gemaakt. Linda viel slap voorover en bleef van uitputting op de grond liggen. Haar meester pakte haar halsband beet en sleepte Linda naar haar kamer. Hij tilde haar op haar bed en maakte een stuk ketting vast aan haar halsband.

De andere kant van de ketting werd met een slot aan een ring in de muur vastgemaakt. Haar meesteres kwam de volgende ochtend pas Linda's kamer weer in. Even later kwam haar moeder terug met haar vriendin Janny. Het speciale pakje voor Linda was klaar. Linda zag dat het pakje alleen bestond uit alleen een paar stukken leer en stukjes ketting. Janny begon haar het pakje aan te trekken en toen ze klaar was mocht Linda in de spiegel kijken. Het pakje zat om haar hals vast met een brede stalen band die in elkaar schoof en vergrendeld werd met een slot, aan de band zaten twee ringen hieraan zat het voor lijfje bestaande uit twee smalle stroken leer met gaten voor haar tepels, het voor lijfje liep door tot net onder haar kutje, en toen Linda zich omdraaide zag ze dat aan de achterkant een brede strook open was die met veters aan elkaar waren verbonden.

Ze kon een groot gedeelte van haar rug zien en ook haar bilnaad was onbedekt. Ze moest ook schoenen aantrekken met hoge hakken. Toen Linda alleen was bekeek ze zich nogmaals in de spiegel en alleen al de gedachte, dat ze zo halfnaakt en hoerig rond moest lopen voor vreemden, maakte haar erg opgewonden. Wild begon ze haar kutje te vingeren, al snel kwam ze klaar. S'avonds werd ze gehaald.

In de kamer waren twee paren. De mannen zaten op de bank en de vrouwen waren allebei naakt op een halsband na. Ze hoorde haar vader zeggen dat ze nog getraind moest worden. Een van de mannen bekeek haar en zei dat hij nog wel tijd had omdat te doen en ze besloten dat Linda vanavond gelijk met hem mee moest. Haar vader pakte een paar handboeien uit de kast en deed die om Linda's polsen, de sleutels gaf hij aan de man.

Voor het eerst keek Linda naar de slavin die de man bij zich had. Het meisje had zwart haar en kleine borsten, tot haar verbazing zag ze dat er door de tepels van het meisje ringetjes zaten.

Ook had het meisje een ringetje door haar neus, om haar middel zat een ketting die tussen haar benen doorliep, Linda zag dat er scherpe punten aan de ketting zaten.

Wat zou deze meester allemaal met haar doen vroeg ze zich af. Aan het eind van de avond kwam de slavin van haar nieuwe meester naar haar toe. Toen ze in de garage kwam zag ze dat haar nieuwe meester zijn auto naar binnen reed.

Het was een soort bestelbus waarvan de ruiten geblindeerd waren. Samen met de slavin moest ze achterin stappen. Op de vloer stond een metalen kist, hierin moest Linda gaan liggen.

Anja maakte haar polsen en enkels vast aan ringen in de kist. Toen pakte ze een rol plakband en plakte een strook over Linda's mond. Het deksel van de kist werd gesloten en Linda hoorde in het donker dat de kist op slot ging. Na een hele tijd ging het deksel weer open en zag Linda de slavin. Ze had een injectienaald in haar hand. Linda voelde de naald in haar been gaan en even later verloor ze het bewustzijn.

Toen ze bijkwam lag ze op de vloer van een soort kerker. Linda probeerde zich te bewegen. Maar dat was onmogelijk want haar polsen en enkels waren aan de vloer vast geketend. Pas na een lange tijd kwam Anja, de slavin,haar eten brengen. Linda's polsen werden losgemaakt maar haar enkels bleven aan de vloer geketend.

Nadat ze gegeten had kwam Anja weer terug ze was nu ook naakt en om haar enkels,polsen en hals waren brede leren riemen aangebracht. Linda zag de striemen van de zweep- slagen op Anja's lichaam en angstig vroeg ze zich af wat deze meester allemaal met haar zou doen.

De slavin maakte Linda's ketenen los en leidde haar door een lange gang naar een grote kamer. De ruimte was ingericht zoals de kelder bij haar ouders maar hier zag Linda nog veel meer angst- aanjagende attributen. Anja trok Linda's pakje uit en bevestigde vervolgens leren boeien om haar enkels en polsen, om haar hals kreeg Linda een brede halsband. Aan de halsband was een grote ring bevestigd. Ook werd er een brede leren riem strak om haar buik bevestigd.

Ze kreeg opdracht om op haar buik op een lage bank gaan liggen. Aan een van de uiteinde's van de bank zag ze een katrol. Haar enkelboeien werden vastgezet aan een uiteinde van de bank en haar polsen werden aan een ketting die over de katrol liep bevestigd. Toen haar meester binnen kwam en hij Linda daar zo zag liggen, knikte hij goedkeurend.

Hij begon de ketting die aan Linda's polsen was bevestigd, op te winden. Haar enkels waren vastgeketend aan de bank, waardoor Linda's lichaam steeds verder uitgerekt werd. Linda gilde van de pijn en smeekte of hij wilde stoppen. Maar de meester bleef de ketting verder opwinden tot hij vond dat ze strak genoeg op de bank lag.

Anja gaf de meester op zijn bevel,een lange zweep aan. Al snel striemde de zweep over Linda's billen en rug. Ze gilde van de pijn totdat ze de slagen niet meer kon tellen, maar haar meester bleef haar geselen.

Na de afstraffing legde de meester de zweep weg. Hij spreidde haar billen met zijn handen en bekeek haar kontgaatje. Nu zou haar kontje ontmaagd worden door deze vreemde meester. Ze voelde zijn pik langzaam naar binnen dringen en dacht dat ze uit zou scheuren.

Toen zijn pik helemaal in haar kontje zat, stopte hij even en zakte de pijn wat weg. Maar toen begon haar meester haar hard in haar kontje te neuken. Na enige tijd begon de pijn te verminderen en begon Linda opgewonden te raken en met haar kontje te draaien voor zo ver de kettingen het haar toelieten. Plotseling stopte haar meester en werd ze losgemaakt om onmiddellijk op haar rug weer vastgeketend te worden. De meester gaf nu Anja opdracht om Linda's kutje te likken,terwijl hij zijn pik tussen Linda's lippen duwde.

Terwijl ze door haar meester in haar mond werd geneukt voelde ze Anja's tong in haar kutje. Het gevoel van Anja,s tong in haar kutje en de kloppende pik die in en uit haar mond ging, wond haar op en Linda raakte in extase. Ze voelde haar meesters pik plotseling opzwellen en terwijl ze zelf klaar kwam spoot hij een straal hete sperma diep in haar keel. Nadat Linda haar meesters pik schoon gelikt had, liepen de meester en Anja de kamer uit en lieten Linda daar vast- geketend liggen.

Uitgeput viel ze in slaap. Naar het leek veel later kwam Anja weer terug. Ze had een cilindervormige buis in haar hand met drie kettinkjes eraan. De meester heeft gezegd dat je kontje nog te nauw is en je moet voorlopig dit apparaat er in dragen, om hem wijder te maken. Anja smeerde wat vaseline op het apparaat en begon het in Linda's kontje te duwen. Na de pik van de meester viel de dikte van de metalen buis, Linda eigenlijk wel mee.

Toen de cilinder helemaal erin zat trok Anja een van de kettingen tussen haar billen door en bevestigde die aan de brede riem om Linda's middel.

De ander twee kettingen gingen naar voren tussen Linda's benen en werden op haar buik aan de riem vastgezet. Vervolgens pakte Anja een langwerpige sleutel en stak die in de cilinder. Linda zag in de spiegel aan de wand dat Anja aan de sleutel begon te draaien en tegelijkertijd voelde ze dat de cilinder in haar kontje steeds dikker werd. Anja draaide nog een slag verder.

De cilinder was nu wel vijf centimeter in doorsnee. Je moet hier nog tot vanavond blijven liggen, heeft de Meester opgedragen" zei ze "en dan moet ik je naar de salon brengen". Anja deed het gedempte licht uit en verdween weer. In het donker lag Linda te denken aan alle dingen die in in de laatste dagen met haar gebeurd waren. Eigenlijk schaamde ze zich maar aan de andere kant begon ze steeds meer te verlangen naar pijn en vernedering, het genot wat er na kwam schonk haar toch meer bevrediging dan ze ooit had meegemaakt.

Ze probeerde zich te bewegen, maar ze was te strak vastgeketend aan de bank. Nog steeds deed de cilinder in haar kontje erg pijn maar gaf toch ook wel een geile sensatie. Opeens kwam de meester met Anja weer binnen. Hij gaf Anja opdracht om een koffertje uit een kast in de muur te halen. Erin zaten twee kastjes, een daarvan met een aantal draden eraan.

Er lag ook een metalen dildo in het koffertje. Anja duwde de metalen dildo in Linda's kutje en zette hem daar met een slotje vast aan de kettingen die tussen haar benen doorliepen. Linda werd losgemaakt van de pijnbank en moest midden in de kamer gaan staan. Anja pakte twee speciale tepelklemmen en bevestigde die op de tepels van Linda. De pijn trok door haar lichaam heen en bijna ging Linda door haar knieen, maar de meester had haar stevig vast. Een van de kastjes werd op haar rug aan de riem om haar buik bevestigd.

Twee draden gingen aan de tepelklemmen en een werd op de metalen dildo aangesloten, de andere op de cilinder in haar kontje. Anja pakte een paar schoenen met hoge hakken uit de muurkast en een bal zoals Linda al eerder in haar mond had gehad.

Om Linda's hoofd kwam een tuigje waarmee de bal werd vastgezet. Anja haakte een ketting aan Linda's halsband en trok haar achter zich aan de kamer uit. Via lange gangen kwamen ze in een grote salon terecht. In de grote open haard brandde een houtvuur.

De meester zat midden in de kamer op een grote leren bank met het gevreesde kastje in zijn hand. Toen Linda niet gelijk reageerde voelde ze een pijnscheut door haar tepels en kutje. Gezicht naar de grond, opstaan ,kont omhoog, op je knieen. Achter elkaar kwamen de commando's en als Linda even niet snel genoeg reageerde voelde ze de elektrische schokken door haar lichaam.

Uren ging dit door tot ze niet meer op kon staan. Anja leidde Linda naar het midden van de salon waar haar polsen hoog boven haar hoofd aan een pilaar werden vastgemaakt.

De meester kwam op haar toelopen met een lange leren zweep. Hard striemde de zweep op haar weerloze kontje. Na tien slagen raakte ze de tel kwijt en haar meester begon opnieuw. Ze voelde de bloeddruppeltjes over haar gegeselde rug lopen. Nadat ze eindelijk goed geteld had stopte de meester. De meester ging weer op de bank zitten en nadat Anja, Linda losgemaakt had van de pilaar, moest ze op haar knieen voor haar meester gaan zitten.

IJverig begon ze te likken en te zuigen aan haar meesters pik,ze voelde hem opzwellen en pas op het laatste moment trok hij zijn pik uit haar mond en spoot zijn sperma over haar gezicht en borsten "Dat heb je goed gedaan" zei haar meester tevreden.

Anja verwijderde de draden en het kastje van Linda's gefolterde lichaam, ook de metalen dildo werd uit haar kutje getrokken, maar de tepelklemmen moesten blijven zitten. De meester deed Anja een speciale dubbele dildo om. Een van de dildo's ging in Anja's slavinnen kutje en de andere stond vervaarlijk naar voren. De meester trok de riemen waarmee de dildo's op Anja's lichaam waren bevestigd strak aan en gaf Anja opdracht om Linda met de dildo te gebruiken.

Linda moest recht op gaan staan en daarna voorover buigen. Linda's kontje stak nu uitdagend in de lucht. Anja kwam achter haar staan en ze voelde de dildo tegen haar kutje duwen. De meester pakte zijn zweep en gaf Anja een gemene klap over haar rug. Anja schokte naar voren en dreef de dikke kunstlul diep bij Linda naar binnen.

Ze gilde het uit van de pijn. Keer op keer kwam de zweep op Anja's rug terecht en in en uit ging de dildo in Linda's kutje het duurde niet lang voordat zij en Anja hevig sidderend klaarkwamen.

Met de dubbele dildo nog in hun kutjes zakte de slavinnen uitgeput op de grond. De meester haakte hun polsboeien op hun ruggen vast en verbond hun halsbanden met een ketting van een meter aan elkaar, aan Anja's halsband maakte hij een hondenriem vast en zo moesten de slavinnen met hem mee lopen door het grote huis. Na enige tijd kwamen ze bij een zware deur. De slavinnen moesten een lange wenteltrap naar beneden aflopen.

Daarna kwamen ze in een donkere ruimte waar het vochtig en koud was. De meester maakte nog een zware deur open, waarna ze naar binnen gingen in een kerker. De slavinnen werden van elkaar losgemaakt.

Linda moest toekijken hoe Anja aan een groot kruis, dat aan de muur was bevestigd, werd vastgemaakt. Anja's polsen werden wijd gespreid aan het kruis vastgezet met leren riemen, ook haar enkels werden aan het kruis vastgemaakt. Linda werd naar het midden van de kerker geleid. De meester pakte een meter lange staaf. Aan allebei de uiteinde's, van de staaf,was een metalen boei bevestigd.

De boeien gingen om Linda's enkels. De meester pakte nog een staaf van een halve meter lang. Hier zaten aan de uiteinde's ook twee boeien. Linda' polsen werden achter op haar rug aan de staaf bevestigd. De meester haakte twee kettingen die van het plafond naar beneden hingen aan de staven vast. Met een slinger aan de muur begon hij eerst de polsen van Linda omhoog te trekken en daarna werden haar enkels opgehesen.

Linda hing nu gebogen aan de kettingen in de lucht. De meester bekeek tevreden hoe zijn twee slavinnen vast- geketend waren. Hij liep de kerker uit en liet de twee slavinnen aan hun lot over. Linda vroeg zich af wat de meester morgen weer met haar zou doen. Ze al veel straf gehad, de laatste dagen, maar het slavin zijn boeide haar.

Ze vroeg zich af wat ze nog meer aan opwindende dingen zou gaan beleven als slavin. Lees hier Linda's onderwerping Deel 2.

Het was haar laatste schooldag voor de vakantie geweest,thuis aangekomen zag Linda dat haar moeder naakt in de tuin lag te zonnen. Hij nodigde mannen en ook vrouwen uit om het ook te komen doen. Iedereen bleef eerst wat afzijdig, maar uiteindelijk kwam er een jonge knul aan die het wel wilde doen.

Hij sloeg op mijn tieten en raakte mijn tepels behoorlijk, wat extra zeer deed en waardoor ik de geilheid door mijn lijf voelde schieten. Mijn vriend pakte een handvol knijpers uit de tas en zette deze op meerdere plekken op mijn tieten, waardoor de pijn steeds heftiger werd. Hij ging aan mijn tepels zuigen en haalde gewoon zijn lul uit zijn broek. Hij had een enorme stijve en dat vond ik geweldig om te zien.

Hij greep mijn jurkje beet en trok deze kapot, zodat ik alleen in hoge hakken op de grond zat. Hij greep mijn hoofd beet en begon mij in mijn keel te neuken, terwijl hij af en toe aan de ketting trok, zodat ik mij herinnerde dat ik onder zijn gezag stond.

Ik moest op een gegeven moment op de grond gaan liggen met mijn bovenlijf. Hij haalde een zweepje uit de tas en sloeg op mijn billen Meerdere mannen en zelfs twee vrouwen kwamen eraan en sloegen ook op mijn billen en staken vingers in mijn kont en kut, het ging er behoorlijk heftig aan toe.

Ondertussen werden er nog meer knijpers en andere klemmen over mijn lijf geplaatst en zoog ik nog steeds aan de lul van mijn liefje. Toen trok hij mij overeind, gooide mijn lichaam over een tafel op een terrasje en begon mij van achteren te neuken, terwijl hij mijn haren hard naar achteren trok en mij zo naaide, tot hij klaar ging komen.

Ik moest schreeuwen dat ik een slet was en dat ik al neukend vernederd wilde worden. God wat ging hij ver dit keer, maar ik genoot er enorm van.

Als we dat in mijn eigen woonplaats hadden gedaan dan was ik niet akkoord gegaan denk ik. Ik moest op de tafel zitten en hij trok zich over mijn tieten af en spoot zijn zaad er helemaal overheen. Ze gaven ons nog net geen geld. Toen we klaar waren, pakte hij de spullen weer bij elkaar en liep in ondergespoten, naakt en aan de ketting door de hoofdstraat daar, op weg naar de auto.

Eenmaal in de auto voelde ik de ogen van al die mensen nog kijken. Hij maakte mij los en gaf mij een handdoek zodat ik mijzelf een beetje schoon kon maken.

Dat was echt een hoogtepunt en hij heeft mij beloofd, dit gaan we zeker vaker doen. Ik hoop snel, want ik heb er echt zin in om weer vernederd te worden, ditmaal nog extremer Ik ben Ina en ik hou van SM.

Als ik eraan denk dan wordt ik al helemaal wild.zoek slavin hard vingeren

.

Wie weet kunnen wij een keertje afspreken als er een klik is, hopelijk Ik ben een supergeile vrouw die alleen maar aan sex denkt. Ik hou ervan om flink genomen te worden, ook door een aantal mannen samen.

Lekker hard vingeren, diep neuken in allerlei standjes, vuistneuken en nog veel meer Ik laat me graag gebruiken door Wij zijn twee meiden van 23 en 24 jaar en hebben al veel geëxperimenteerd met zijn tweetjes. Nu hebben we het idee op gevat om er eens een man bij te nemen. Durf jij het aan om 2 vrouwen te verwennen en kan jij het aan om te zien hoe 2 meiden lekker Home     1 2 vrouw zoekt man.

Stel van 37 en 18! Onervaren jongen op zoek naar eerste ervaring! Leuke vent zoekt geile meid in Groningen! Sterke Bull gezocht voor langdurig contact! Welke Bull wil mij flink doorneuken? Home     1 2 vrouw zoekt man Robinenmichelle uit Alkmaar Met spoed gezocht! SissyX uit Leiden Onervaren jongen op zoek naar eerste ervaring!

Onur uit Zwolle Leuke vent zoekt geile meid in Groningen! Anna uit Amsterdam Welke Bull wil mij flink doorneuken? Dat maakt mij nerveus en moet ik soms een klein beetje lachen van de zenuwen. Mijn lichaam word niet meer rustig en is de heletijd opgewonden en mijn kutje zeiknat. Ik wil het liefst de hele dag door gedekt worden door mijn meester, spuitend klaar komen. Elke dag harder en meer. Hij komt op me af, soms zonder dat ik het door heb en ineens pakt hij me vast, stevig en streng.

Hij knijpt mijn borsten en tepels zo hard dat het pijn doet, maar ik geniet ervan, ik word er geiler en geiler van. Mijn kut zeik nat en hopend op zijn handen die mij gaan bevredigen op een strenge en harde manier.

Zijn hand gaat hard mijn broek in, ik draag geen ondergoed meer hij kan er overal en altijd goed bij. Hard vingert hij mij maar stopt net voor het moment dat ik kom, de spanning stijgt bij mij, en ik wil zo graag komen. Dat mag niet, alleen met toestemming van mijn meester mag ik komen, anders volgen er slagen. Even later doe ik mijn halsband om en ga ik in de keurhouding staan voor mijn meester, Ik vinger mezelf zodat hij naar mij kan kijken, de zenuwen gieren door mijn lijf, wanneer krijg ik de aandacht van mijn meester.

Wat gaat hij mij opdragen om te doen, en dan ineens moet ik voorovergebogen gaan staan en bind hij mijn handen vast ver uitelkaar. Hij tikt met zijn voeten mijn benen uit elkaar in spreid stand, en bind ook mijn voeten een stuk uitelkaar vast.

Ik sta wijdbeens vastgebonden en kan geen kant op. De spanning word groter, wat gaat hij doen ik kan niks doen en geen kant op, met mijn halsband om en tepelklemmen op totaal vast gebonden wacht ik af. Ik hoor zijn adem in mijn nek, ik voel zijn aanwezigheid heel dicht op mij, Hij spuit olie over mij heen en vingerd mij hard, ik kan het niet meer tegen houden en ik kom spuitend klaar.

De hele dag wacht ik hierop en wil ik dit zo graag. Hij pakt mij hard vast en drukt met gepast geweld zijn vuist in mijn zeiknatte kut. Hard gaat hij op en neer, en ik vind het heerlijk, harder en harder. Het druipt uit mijn kut en ik kan het niet meer stoppen, Dan ineens vingerd hij mijn kont, stopt mijn grote plug in mijn kont en beweegt die in en uit. Ik vind het lekker maar het doet me ook pijn, ik weet niet meer wat ik moet doen, ik wil het uit schreeuwen ik kan geen kant op.

Genot en plezier, spanning en zenuwen, pijn en vernedering, alles tegelijk. Zijn vuist glijdt naar binnen in mijn kont, ik word opgerekt in alle gaten die ik heb. Ik schreeuw het haast uit, hij verplicht mij op een strenge manier mijn bek dicht te houden, maar dat lukt me amper. Ik krijg mijn bal in mijn mond en het riempje word strak dicht gedaan zodat ik geen geluid meer maken kan.

Daar sta ik dan wijdbeens, bal in mijn mond, halsband om, tepelklemmen op, vastgebonden, vuisten in mijn kont en kut. Ik kan het niet ontkennen, ik vind het heerlijk. Als hij wat tegen me zegt noemt hij me slet of hoerige slet, ik wil het eigenlijk niet zo genoemd worden maar mijn kut verraad mij, die word natter en natter. Ik kan mezelf niet inhouden ik spuit alles zeiknat. Hij neukt mij overal, zijn harde natte penis duwt hij hard naar binnen, In mijn kont, in mijn kut, hij neukt me hard, ik vind het heerlijk.

Hij spuit me vol, ik geniet ervan, zijn zaad in mijn slette kutje. Iets wat ik het liefste wil op een dag, het zaad van mijn meester, In mijn kut of mijn kont, slikken of over me heen gespoten krijgen, het maakt mij niet uit hoe maar ik wil het hebben en voelen of proeven. Bondige, Vreemde, Buitensex, Gedwongen. Net Mobiel  -  Opwindend.Sex nijmegen tieten spuiten melk


Ze is nu een half jaar in opleiding en moet de wereld verkennen. Is voornamelijk lust en pijn,ze kan veel hebben. Ze is 43 kilo en lief koppie. Enorme borsten en kont. Kom maar met voorstellen voor haar.

Ze is snel en veel beschikbaar. Kom met leuke en goed onderbouwde voorstellen. Slavin reageer is op mijn advertentie. Hallo slavin meldt je eens bij mij je leeftijd is niet van belang. Hallo slavin meldt je eens.

Word jij mijn nieuwe slaaf? Hallo Slaafjes, Wat kan ik over mij zelf vertellen? Mijn naam is Carmen, single en 36 jaar. In mijn vrijetijd voornamelijk in het weekend en avonduren ben ik een amateur meesteres. Heb nog niet veel speeltjes, maar wel veel lingerie!

Ik heb een leuke baan op kantoor waar ik het prima naar mijn zin heb. Ik werk in een mannencultuur waardoor ik Sex slavin Ik bied mijn neukertje aan om te gebruiken. De andere kant van de ketting werd met een slot aan een ring in de muur vastgemaakt. Haar meesteres kwam de volgende ochtend pas Linda's kamer weer in. Even later kwam haar moeder terug met haar vriendin Janny. Het speciale pakje voor Linda was klaar. Linda zag dat het pakje alleen bestond uit alleen een paar stukken leer en stukjes ketting.

Janny begon haar het pakje aan te trekken en toen ze klaar was mocht Linda in de spiegel kijken. Het pakje zat om haar hals vast met een brede stalen band die in elkaar schoof en vergrendeld werd met een slot, aan de band zaten twee ringen hieraan zat het voor lijfje bestaande uit twee smalle stroken leer met gaten voor haar tepels, het voor lijfje liep door tot net onder haar kutje, en toen Linda zich omdraaide zag ze dat aan de achterkant een brede strook open was die met veters aan elkaar waren verbonden.

Ze kon een groot gedeelte van haar rug zien en ook haar bilnaad was onbedekt. Ze moest ook schoenen aantrekken met hoge hakken. Toen Linda alleen was bekeek ze zich nogmaals in de spiegel en alleen al de gedachte, dat ze zo halfnaakt en hoerig rond moest lopen voor vreemden, maakte haar erg opgewonden. Wild begon ze haar kutje te vingeren, al snel kwam ze klaar. S'avonds werd ze gehaald. In de kamer waren twee paren.

De mannen zaten op de bank en de vrouwen waren allebei naakt op een halsband na. Ze hoorde haar vader zeggen dat ze nog getraind moest worden. Een van de mannen bekeek haar en zei dat hij nog wel tijd had omdat te doen en ze besloten dat Linda vanavond gelijk met hem mee moest. Haar vader pakte een paar handboeien uit de kast en deed die om Linda's polsen, de sleutels gaf hij aan de man. Voor het eerst keek Linda naar de slavin die de man bij zich had.

Het meisje had zwart haar en kleine borsten, tot haar verbazing zag ze dat er door de tepels van het meisje ringetjes zaten. Ook had het meisje een ringetje door haar neus, om haar middel zat een ketting die tussen haar benen doorliep, Linda zag dat er scherpe punten aan de ketting zaten.

Wat zou deze meester allemaal met haar doen vroeg ze zich af. Aan het eind van de avond kwam de slavin van haar nieuwe meester naar haar toe. Toen ze in de garage kwam zag ze dat haar nieuwe meester zijn auto naar binnen reed. Het was een soort bestelbus waarvan de ruiten geblindeerd waren. Samen met de slavin moest ze achterin stappen.

Op de vloer stond een metalen kist, hierin moest Linda gaan liggen. Anja maakte haar polsen en enkels vast aan ringen in de kist. Toen pakte ze een rol plakband en plakte een strook over Linda's mond. Het deksel van de kist werd gesloten en Linda hoorde in het donker dat de kist op slot ging. Na een hele tijd ging het deksel weer open en zag Linda de slavin.

Ze had een injectienaald in haar hand. Linda voelde de naald in haar been gaan en even later verloor ze het bewustzijn. Toen ze bijkwam lag ze op de vloer van een soort kerker. Linda probeerde zich te bewegen. Maar dat was onmogelijk want haar polsen en enkels waren aan de vloer vast geketend.

Pas na een lange tijd kwam Anja, de slavin,haar eten brengen. Linda's polsen werden losgemaakt maar haar enkels bleven aan de vloer geketend. Nadat ze gegeten had kwam Anja weer terug ze was nu ook naakt en om haar enkels,polsen en hals waren brede leren riemen aangebracht. Linda zag de striemen van de zweep- slagen op Anja's lichaam en angstig vroeg ze zich af wat deze meester allemaal met haar zou doen. De slavin maakte Linda's ketenen los en leidde haar door een lange gang naar een grote kamer.

De ruimte was ingericht zoals de kelder bij haar ouders maar hier zag Linda nog veel meer angst- aanjagende attributen. Anja trok Linda's pakje uit en bevestigde vervolgens leren boeien om haar enkels en polsen, om haar hals kreeg Linda een brede halsband. Aan de halsband was een grote ring bevestigd.

Ook werd er een brede leren riem strak om haar buik bevestigd. Ze kreeg opdracht om op haar buik op een lage bank gaan liggen. Aan een van de uiteinde's van de bank zag ze een katrol. Haar enkelboeien werden vastgezet aan een uiteinde van de bank en haar polsen werden aan een ketting die over de katrol liep bevestigd.

Toen haar meester binnen kwam en hij Linda daar zo zag liggen, knikte hij goedkeurend. Hij begon de ketting die aan Linda's polsen was bevestigd, op te winden. Haar enkels waren vastgeketend aan de bank, waardoor Linda's lichaam steeds verder uitgerekt werd. Linda gilde van de pijn en smeekte of hij wilde stoppen. Maar de meester bleef de ketting verder opwinden tot hij vond dat ze strak genoeg op de bank lag.

Anja gaf de meester op zijn bevel,een lange zweep aan. Al snel striemde de zweep over Linda's billen en rug. Ze gilde van de pijn totdat ze de slagen niet meer kon tellen, maar haar meester bleef haar geselen. Na de afstraffing legde de meester de zweep weg.

Hij spreidde haar billen met zijn handen en bekeek haar kontgaatje. Nu zou haar kontje ontmaagd worden door deze vreemde meester. Ze voelde zijn pik langzaam naar binnen dringen en dacht dat ze uit zou scheuren. Toen zijn pik helemaal in haar kontje zat, stopte hij even en zakte de pijn wat weg.

Maar toen begon haar meester haar hard in haar kontje te neuken. Na enige tijd begon de pijn te verminderen en begon Linda opgewonden te raken en met haar kontje te draaien voor zo ver de kettingen het haar toelieten. Plotseling stopte haar meester en werd ze losgemaakt om onmiddellijk op haar rug weer vastgeketend te worden. De meester gaf nu Anja opdracht om Linda's kutje te likken,terwijl hij zijn pik tussen Linda's lippen duwde.

Terwijl ze door haar meester in haar mond werd geneukt voelde ze Anja's tong in haar kutje. Het gevoel van Anja,s tong in haar kutje en de kloppende pik die in en uit haar mond ging, wond haar op en Linda raakte in extase. Ze voelde haar meesters pik plotseling opzwellen en terwijl ze zelf klaar kwam spoot hij een straal hete sperma diep in haar keel.

Nadat Linda haar meesters pik schoon gelikt had, liepen de meester en Anja de kamer uit en lieten Linda daar vast- geketend liggen. Uitgeput viel ze in slaap. Naar het leek veel later kwam Anja weer terug.

Ze had een cilindervormige buis in haar hand met drie kettinkjes eraan. De meester heeft gezegd dat je kontje nog te nauw is en je moet voorlopig dit apparaat er in dragen, om hem wijder te maken. Anja smeerde wat vaseline op het apparaat en begon het in Linda's kontje te duwen.

Na de pik van de meester viel de dikte van de metalen buis, Linda eigenlijk wel mee. Toen de cilinder helemaal erin zat trok Anja een van de kettingen tussen haar billen door en bevestigde die aan de brede riem om Linda's middel.

De ander twee kettingen gingen naar voren tussen Linda's benen en werden op haar buik aan de riem vastgezet. Vervolgens pakte Anja een langwerpige sleutel en stak die in de cilinder. Linda zag in de spiegel aan de wand dat Anja aan de sleutel begon te draaien en tegelijkertijd voelde ze dat de cilinder in haar kontje steeds dikker werd. Anja draaide nog een slag verder.

De cilinder was nu wel vijf centimeter in doorsnee. Je moet hier nog tot vanavond blijven liggen, heeft de Meester opgedragen" zei ze "en dan moet ik je naar de salon brengen". Anja deed het gedempte licht uit en verdween weer. In het donker lag Linda te denken aan alle dingen die in in de laatste dagen met haar gebeurd waren. Eigenlijk schaamde ze zich maar aan de andere kant begon ze steeds meer te verlangen naar pijn en vernedering, het genot wat er na kwam schonk haar toch meer bevrediging dan ze ooit had meegemaakt.

Ze probeerde zich te bewegen, maar ze was te strak vastgeketend aan de bank. Nog steeds deed de cilinder in haar kontje erg pijn maar gaf toch ook wel een geile sensatie. Opeens kwam de meester met Anja weer binnen.

Hij gaf Anja opdracht om een koffertje uit een kast in de muur te halen. Erin zaten twee kastjes, een daarvan met een aantal draden eraan. Er lag ook een metalen dildo in het koffertje. Anja duwde de metalen dildo in Linda's kutje en zette hem daar met een slotje vast aan de kettingen die tussen haar benen doorliepen. Linda werd losgemaakt van de pijnbank en moest midden in de kamer gaan staan.

Anja pakte twee speciale tepelklemmen en bevestigde die op de tepels van Linda. De pijn trok door haar lichaam heen en bijna ging Linda door haar knieen, maar de meester had haar stevig vast. Een van de kastjes werd op haar rug aan de riem om haar buik bevestigd. Twee draden gingen aan de tepelklemmen en een werd op de metalen dildo aangesloten, de andere op de cilinder in haar kontje. Anja pakte een paar schoenen met hoge hakken uit de muurkast en een bal zoals Linda al eerder in haar mond had gehad.

Om Linda's hoofd kwam een tuigje waarmee de bal werd vastgezet. Anja haakte een ketting aan Linda's halsband en trok haar achter zich aan de kamer uit.

Via lange gangen kwamen ze in een grote salon terecht. In de grote open haard brandde een houtvuur. De meester zat midden in de kamer op een grote leren bank met het gevreesde kastje in zijn hand.

Toen Linda niet gelijk reageerde voelde ze een pijnscheut door haar tepels en kutje. Gezicht naar de grond, opstaan ,kont omhoog, op je knieen. Achter elkaar kwamen de commando's en als Linda even niet snel genoeg reageerde voelde ze de elektrische schokken door haar lichaam.

Uren ging dit door tot ze niet meer op kon staan. Anja leidde Linda naar het midden van de salon waar haar polsen hoog boven haar hoofd aan een pilaar werden vastgemaakt. De meester kwam op haar toelopen met een lange leren zweep. Hard striemde de zweep op haar weerloze kontje. Na tien slagen raakte ze de tel kwijt en haar meester begon opnieuw. Ze voelde de bloeddruppeltjes over haar gegeselde rug lopen. Nadat ze eindelijk goed geteld had stopte de meester. De meester ging weer op de bank zitten en nadat Anja, Linda losgemaakt had van de pilaar, moest ze op haar knieen voor haar meester gaan zitten.

IJverig begon ze te likken en te zuigen aan haar meesters pik,ze voelde hem opzwellen en pas op het laatste moment trok hij zijn pik uit haar mond en spoot zijn sperma over haar gezicht en borsten "Dat heb je goed gedaan" zei haar meester tevreden.

Anja verwijderde de draden en het kastje van Linda's gefolterde lichaam, ook de metalen dildo werd uit haar kutje getrokken, maar de tepelklemmen moesten blijven zitten.

De meester deed Anja een speciale dubbele dildo om. Een van de dildo's ging in Anja's slavinnen kutje en de andere stond vervaarlijk naar voren. De meester trok de riemen waarmee de dildo's op Anja's lichaam waren bevestigd strak aan en gaf Anja opdracht om Linda met de dildo te gebruiken. Linda moest recht op gaan staan en daarna voorover buigen. Mijn kut zeik nat en hopend op zijn handen die mij gaan bevredigen op een strenge en harde manier.

Zijn hand gaat hard mijn broek in, ik draag geen ondergoed meer hij kan er overal en altijd goed bij. Hard vingert hij mij maar stopt net voor het moment dat ik kom, de spanning stijgt bij mij, en ik wil zo graag komen. Dat mag niet, alleen met toestemming van mijn meester mag ik komen, anders volgen er slagen.

Even later doe ik mijn halsband om en ga ik in de keurhouding staan voor mijn meester, Ik vinger mezelf zodat hij naar mij kan kijken, de zenuwen gieren door mijn lijf, wanneer krijg ik de aandacht van mijn meester. Wat gaat hij mij opdragen om te doen, en dan ineens moet ik voorovergebogen gaan staan en bind hij mijn handen vast ver uitelkaar. Hij tikt met zijn voeten mijn benen uit elkaar in spreid stand, en bind ook mijn voeten een stuk uitelkaar vast.

Ik sta wijdbeens vastgebonden en kan geen kant op. De spanning word groter, wat gaat hij doen ik kan niks doen en geen kant op, met mijn halsband om en tepelklemmen op totaal vast gebonden wacht ik af.

Ik hoor zijn adem in mijn nek, ik voel zijn aanwezigheid heel dicht op mij, Hij spuit olie over mij heen en vingerd mij hard, ik kan het niet meer tegen houden en ik kom spuitend klaar. De hele dag wacht ik hierop en wil ik dit zo graag. Hij pakt mij hard vast en drukt met gepast geweld zijn vuist in mijn zeiknatte kut.

Hard gaat hij op en neer, en ik vind het heerlijk, harder en harder. Het druipt uit mijn kut en ik kan het niet meer stoppen, Dan ineens vingerd hij mijn kont, stopt mijn grote plug in mijn kont en beweegt die in en uit.

Ik vind het lekker maar het doet me ook pijn, ik weet niet meer wat ik moet doen, ik wil het uit schreeuwen ik kan geen kant op. Genot en plezier, spanning en zenuwen, pijn en vernedering, alles tegelijk. Zijn vuist glijdt naar binnen in mijn kont, ik word opgerekt in alle gaten die ik heb. Ik schreeuw het haast uit, hij verplicht mij op een strenge manier mijn bek dicht te houden, maar dat lukt me amper.

Ik krijg mijn bal in mijn mond en het riempje word strak dicht gedaan zodat ik geen geluid meer maken kan. Daar sta ik dan wijdbeens, bal in mijn mond, halsband om, tepelklemmen op, vastgebonden, vuisten in mijn kont en kut.

Ik kan het niet ontkennen, ik vind het heerlijk. Als hij wat tegen me zegt noemt hij me slet of hoerige slet, ik wil het eigenlijk niet zo genoemd worden maar mijn kut verraad mij, die word natter en natter.

zoek slavin hard vingeren