Veel kuthaar kaal kutje likken

veel kuthaar kaal kutje likken

Maar ze is nu dus met scheren gestopt en ze wil het zelf nu ook niet meer kaal hebben. Bijwerken vindt ze ook niet nodig omdat het bij haar niet superlang en niet superveel is, en ik denk ook dat het bij haar niet echt nodig is om bij te werken. Van mij hoeft het ook niet persé te worden geschoren, natuurlijk mag het wel maar ik ben er ook tevreden mee zoals het nu is. Ik ben dit topic meer begonnen omdat ik nieuwsgierig ben naar de ervaringen van anderen, zowel van jongens als van meiden.

Ik vind jullie te veel aan je zelf denken en niet genoeg aan elkaar. Kaal of niet is voor je maatje veel belangrijker dan voor jouw. En jongen 21 heeft gelijk, maak er een spelletje van en scheer elkaar. Ik heb er helemaal geen last van dat mijn vriendin een behaarde poes heeft. Van mij mag het kaal, maar het hoeft niet. Daar gaat het mij ook niet echt om met deze topic. Ik ben gewoon benieuwd naar hoe de ervaringen van anderen zijn. Ben je dan ook wel eens gebeft terwijl je nog schaamhaar had?

En zo ja, hoe vond die jongen dat? Ik heb ook gewoon een bos schaamhaar en mijn vriend vind het geen probleem. Hij vind het wel prettig als ik eerst gedoucht heb zodat het schaamhaar niet naar plas ruikt. Als je schaamhaar naar pis ruikt, niet lekker.

Tegelijk, een béétje piesgeur van je kut is toch niet erg? Of was je altijd je kut voordat je je laat beffen?

Dta is toch nergens voor nodig Als een meisje zicht goed afveegt zal het met die geur inderdaad wel meevallen. Nu zal schaamhaar zulke geurtjes wat makkelijker vasthouden, maar ook als het kaal is is het geen garantie dat je geen plas kan ruiken.

Hallo, ik ben de topicstarter. Tegenwoordig scheert mijn vriendin zich heel soms wel weer, maar alleen als ze met vriendinnen naar de sauna gaat. De eerste keer dat ze met vriendinnen naar de sauna ging was ze niet geschoren en toen voelde ze zich toch niet zo prettig tussen al haar vriendinnen die netjes gladgeschoren waren.

De tweede keer had ze zich wel geschoren en kreeg ze ook complimenten van haar vriendinnen, die zeiden dat haar kut er veel beter uitzag dan toen het nog harig was.

Daarna heeft ze het wel weer laten groeien, maar vandaag gaat ze weer met vriendinnen naar de sauna en dus heeft ze het gisteren weer geschoren, en heb ik weer eens een kale kut mogen beffen. Het was heel leuk en fijn om dat weer eens te doen, maar mijn vriendin heeft wel gezegd dat ze het verder weer gewoon gaat laten groeien en alleen gaat scheren als ze met vriendinnen naar de sauna gaat, dus ze zal het zeker niet kaal blijven houden.

Maar er is een probleempje als de haartjes na drie of vier dagen beginnen te groeien is het wel stroef om daar te likken en te strelen, en het doet soms pijn aan de tong of de piemel als je erover streelt. Die stoppels zijn inderdaad een nadeel. De eerste twee dagen na een scheerbeurt gaat het nog, maar daarna wordt het wel vervelend en kan het flink schuren. Na een week zijn de haartjes dan weer wat langer en schuurt het niet zoveel.

Topics in dit forum. Ik heb zin in seks jongen, Voelen meisjes klaarkomen van een jongen? Dit forum is voor jongeren van 10 tot 23 jaar. Nieuw op de site. Deze vragen willen moslima's nooit meer horen Zoveel te doen, in zo weinig tijd Hoe veilig is https? Drinken tijdens de zwangerschap Van jullie eerste date tot een relatie Artsen stappen op rokers af. Contact Denk en doe met ons mee!

Ik heb alles kaal, al zeker vanaf mijn zestiende. Voelt schoner, vrijt lekkerder, en vriend ziet het graag. Ik scheer elke dag, krijg daarvan geen irritaties, want je huid went eraan. Twee weken terug was ik in de sauna SpaSereen in Maarssen en daar liepen heel veel meiden met alles weg, zeker in de leeftijdsgroep onder Ik zou zelfs zeggen dat kaal daar het meeste voorkwam, maar het was dan ook een redelijk jonge bezoekersgroep. Cindygirl zaterdag 1 oktober Ik scheer het al jaren kaal.

Jongens en mannen zijn erg visueel ingesteld en vinden het altijd mooi als het kaal en glad is. Het voelt ook lekker. Kaal is wel lekker!! Eeuwig gezeur over schaamhaar Ik heb bedacht hoe ik het zelf het liefst zie en zo heb ik het zelf ook gedaan.

Kaal omdat fris blijft. In haar gaan luchtjes zitten. En aangezien ik dat niet echt fris en uitnodigend vind bij een vrouw, ervanuitgaand dat zij dat ook NIET opwindind vindt, kaal. Streepje is heel mooi maar erg bewerkelijk.

Maar als jezelf vindt dat er haar op moet zitten, laat je het toch lekker zitten! JIJ bepaalt, laat de mode toch. Mode is voor mensen zonder eigen mening! Lekker makkelijk, andere n laten bepalen wat jij moet doen. En een kaal kutje is net een kinderkutje??? Daarbij, je scheert toch ook je benen en oksels? Kleine kinderen hebben daar ook nog geen zichtbaar haar Alleen een onbewoond eiland is onbeleefd!

Wees iemand, wees jezelf! Marie maandag 3 oktober Helemaal kaal vind ik ook niet mooi. Als het weer groeit prikt het zo. Ik heb geen goeie ogen meer om het helemaal kaal te scheren en helemaal niet helemaal onderin hahhaaaaaa. Idd niet onder hun oksels, dat komt pas in de pubertijd net als schaamhaar. Verder ben ik kaal, want een streepje vind ik te bewerkelijk. Ik hars het met sugarwax. Van scheren kreeg ik erg veel pukkeltjes. Voordeel van harsen is dat je het niet zo vaak hoeft te doen en de haartjes die terug komen zijn zacht en minder.

Naddel, je moet wachten tot er weer een klein haartje staat tot je weer kunt harsen Van Venus heb je nu speciale 'bikinitrimmers', erg handig.

Zelf scheer ik altijd een brede streep en de bikinilijn scheer ik weg met een gewoon mesje. Het streepje hou ik met die trimmer bij, ziet er gewoon netjes uit, alle haartjes even kort. Ik scheer het 2 x per week.

Heb een tijdje een heel smal streepje gehad erg bewerkelijk, je moet eromheen vaker en precies scheren. Na het sporten of in de sauna zie ik dat bijna alle jonge meiden helemaal kaal zijn. Werk het bij maar maak het niet helemaal kaal!! Het hoort erbij vind ik!

Lisv maandag 14 november Ik ben eigenlijk het liefst puur natuur, gewoon een volle bos. Wel binnen de lijntjes. In de sauna kan dat helaas echt niet meer. Ik scheer nu mijn venusheuvel, maar laat de haartjes onder bij mijn schaamlippen zitten, zodat 'alles' nog een beetje uit het zicht blijft.

..

Dik meisje neuken prive sex afspraak

Alleen een onbewoond eiland is onbeleefd! Wees iemand, wees jezelf! Marie maandag 3 oktober Helemaal kaal vind ik ook niet mooi. Als het weer groeit prikt het zo. Ik heb geen goeie ogen meer om het helemaal kaal te scheren en helemaal niet helemaal onderin hahhaaaaaa.

Idd niet onder hun oksels, dat komt pas in de pubertijd net als schaamhaar. Verder ben ik kaal, want een streepje vind ik te bewerkelijk. Ik hars het met sugarwax. Van scheren kreeg ik erg veel pukkeltjes. Voordeel van harsen is dat je het niet zo vaak hoeft te doen en de haartjes die terug komen zijn zacht en minder.

Naddel, je moet wachten tot er weer een klein haartje staat tot je weer kunt harsen Van Venus heb je nu speciale 'bikinitrimmers', erg handig. Zelf scheer ik altijd een brede streep en de bikinilijn scheer ik weg met een gewoon mesje. Het streepje hou ik met die trimmer bij, ziet er gewoon netjes uit, alle haartjes even kort. Ik scheer het 2 x per week. Heb een tijdje een heel smal streepje gehad erg bewerkelijk, je moet eromheen vaker en precies scheren.

Na het sporten of in de sauna zie ik dat bijna alle jonge meiden helemaal kaal zijn. Werk het bij maar maak het niet helemaal kaal!! Het hoort erbij vind ik! Lisv maandag 14 november Ik ben eigenlijk het liefst puur natuur, gewoon een volle bos. Wel binnen de lijntjes. In de sauna kan dat helaas echt niet meer. Ik scheer nu mijn venusheuvel, maar laat de haartjes onder bij mijn schaamlippen zitten, zodat 'alles' nog een beetje uit het zicht blijft. Getrimmed V'tje, de rest lekker glad.

Een vrouw met een volledig kale vagina vind ik er vreemd uitzien. Dat V'tje maakt het voor mij enorm intiem en supervrouwelijk. Het hoort er gewoon bij vind ik. Grappig dat je dat zegt, want kaal lijkt nu wel een must te zijn maar ik vind het ook maar vreemd eruit zien. Gelukkig tref ik nog steeds mannen in bed aan die dat ook vinden. Vervolgens met after shave balsem of eau de cologne insmeren. Nieuwestart33 dinsdag 15 november Nieuwestart33 schreef op 15 november Als je ergens scheerd waar je niet dagelijks je scheerd kan het na het scheren erg gevoelig zijn Eau de cologne lijkt me daar zeker geen goed idee ivm aanwezige alcohol Maar een balzum of scheerolie is daarna er welkom.

Ik scheer me als man mijn zak al zeer lange tijd. Daar boven hield ik het "bij". Zins een jaar of 4 geleden is alles kaal. Ik had toen een liesbreuk en bij het voor onderzoek vertelde mij een zuster dat alsik ging staan met mijn benen bij elkaar er nergens haar te zien mocht zijn. Dat ze vervolgens alleen bij mijn navel naar 'binnen' zijn gegaan maakte later ook niet zo veel meer uit Maar daarna heb ik dus alles kaal gehouden.

Bij een vrouw zie ik graag dat haar schaamlippen kaal zijn. Op haar venus heuvel maakt het mij niet zo veel uit. Ik vind het heerlijk ommet mijn neus door een bosje schaamhaar te gaan en echt dat ruikt erg lekker maar een kale heuvel is ook heerlijk. Meer ruimte om te likken. Want er is niks erger dan tijdens het likken haar in je mond te krijgen Klik hier voor de uitgebreide versie van de huisregels en je privacy. Mijn vriendin scheert haar vagina sinds een paar jaar niet meer en heeft dus een behoorlijke bos schaamhaar.

Ik bef haar wel gewoon, ik vind het niet vervelend. Ik voel haar schaamhaar wel bij mijn mond en neus, soms ook in mijn neus.

Het kriebelt was maar het voelt wel lekker zacht aan. Qua likken is het goed te doen, tussen haar schaamlippen en op de clitoris groeit geen schaamhaar en dat zijn de belangrijkste plaatsen.

Als ik er wat lastig bij kom gebruik ik soms mijn handen om haar schaamlippen wat te spreiden en er beter bij te kunnen. Alleen een standje als facesitting doen we niet meer, mijn vriendin heeft er zowiezo geen behoefte aan en ik vind het niet handig met zo'n bos schaamhaar. Dan heb ik toch liever wat meer controle. Mijn vriendin zegt dat het voor haar niet anders voelt om gebeft te worden met schaamhaar.

Het voelt voor haar nog steeds hetzelfde als toen ze helemaal geschoren was. Ik wil graag weten hoe de ervaringen van andere jongens en meisjes zijn hoe het is om te beffen als een meisje veel schaamhaar heeft. Zijn er misschien nog goede tips? En voor de meisjes, voelt het voor jullie anders om gebeft te worden als jullie veel schaamhaar hebben?

Is het anders vergeleken met gebeft worden als je vagina kaal is? Je kunt niet meer reageren. Deze discussie is gesloten op 23 januari   [ Niemand anders die hier ervaring mee heeft? Ikzelf vind beffen van een kale doos veel lekkerder Geen haren in je mond enzo.

Om die reden scheer ik mijn ballen ook helemaal kaal voor haar. En het voelt voor mij ook wel beter, het lijkt wel of de huid dan gevoeliger is.

Ik scheer mijn meisje meestal en misschien moet jij dat ook voorstellen aan haar, meestal eindigt dat ook nog eens in beffen en meer. En als ze geen hele kale doos wil kun je het op zijn minst wat bijwerken Het voelt gewoon hetzelfde, vind ik. Maar ik hoef geen jungle onderaan in men broek te hebben.

Zelf vind ik het fijner zonder haar maar met haar is gwn hetzelfde. Maar heb wel een tip: Dat voelt erg geil aan. Mijn vriendin schoor het vroeger altijd wel kaal, dus ik weet wel hoe het is als het kaal is. En dat vond ik ook altijd fijn. Maar ze is nu dus met scheren gestopt en ze wil het zelf nu ook niet meer kaal hebben.

Bijwerken vindt ze ook niet nodig omdat het bij haar niet superlang en niet superveel is, en ik denk ook dat het bij haar niet echt nodig is om bij te werken. Van mij hoeft het ook niet persé te worden geschoren, natuurlijk mag het wel maar ik ben er ook tevreden mee zoals het nu is. Ik ben dit topic meer begonnen omdat ik nieuwsgierig ben naar de ervaringen van anderen, zowel van jongens als van meiden. Ik vind jullie te veel aan je zelf denken en niet genoeg aan elkaar.

Kaal of niet is voor je maatje veel belangrijker dan voor jouw. En jongen 21 heeft gelijk, maak er een spelletje van en scheer elkaar. Ik heb er helemaal geen last van dat mijn vriendin een behaarde poes heeft.
veel kuthaar kaal kutje likken

Maar ze is nu dus met scheren gestopt en ze wil het zelf nu ook niet meer kaal hebben. Bijwerken vindt ze ook niet nodig omdat het bij haar niet superlang en niet superveel is, en ik denk ook dat het bij haar niet echt nodig is om bij te werken.

Van mij hoeft het ook niet persé te worden geschoren, natuurlijk mag het wel maar ik ben er ook tevreden mee zoals het nu is. Ik ben dit topic meer begonnen omdat ik nieuwsgierig ben naar de ervaringen van anderen, zowel van jongens als van meiden.

Ik vind jullie te veel aan je zelf denken en niet genoeg aan elkaar. Kaal of niet is voor je maatje veel belangrijker dan voor jouw. En jongen 21 heeft gelijk, maak er een spelletje van en scheer elkaar. Ik heb er helemaal geen last van dat mijn vriendin een behaarde poes heeft.

Van mij mag het kaal, maar het hoeft niet. Daar gaat het mij ook niet echt om met deze topic. Ik ben gewoon benieuwd naar hoe de ervaringen van anderen zijn. Ben je dan ook wel eens gebeft terwijl je nog schaamhaar had?

En zo ja, hoe vond die jongen dat? Ik heb ook gewoon een bos schaamhaar en mijn vriend vind het geen probleem. Hij vind het wel prettig als ik eerst gedoucht heb zodat het schaamhaar niet naar plas ruikt. Als je schaamhaar naar pis ruikt, niet lekker. Tegelijk, een béétje piesgeur van je kut is toch niet erg?

Of was je altijd je kut voordat je je laat beffen? Dta is toch nergens voor nodig Als een meisje zicht goed afveegt zal het met die geur inderdaad wel meevallen. Nu zal schaamhaar zulke geurtjes wat makkelijker vasthouden, maar ook als het kaal is is het geen garantie dat je geen plas kan ruiken. Hallo, ik ben de topicstarter.

Tegenwoordig scheert mijn vriendin zich heel soms wel weer, maar alleen als ze met vriendinnen naar de sauna gaat. De eerste keer dat ze met vriendinnen naar de sauna ging was ze niet geschoren en toen voelde ze zich toch niet zo prettig tussen al haar vriendinnen die netjes gladgeschoren waren. De tweede keer had ze zich wel geschoren en kreeg ze ook complimenten van haar vriendinnen, die zeiden dat haar kut er veel beter uitzag dan toen het nog harig was.

Daarna heeft ze het wel weer laten groeien, maar vandaag gaat ze weer met vriendinnen naar de sauna en dus heeft ze het gisteren weer geschoren, en heb ik weer eens een kale kut mogen beffen. Het was heel leuk en fijn om dat weer eens te doen, maar mijn vriendin heeft wel gezegd dat ze het verder weer gewoon gaat laten groeien en alleen gaat scheren als ze met vriendinnen naar de sauna gaat, dus ze zal het zeker niet kaal blijven houden. Maar er is een probleempje als de haartjes na drie of vier dagen beginnen te groeien is het wel stroef om daar te likken en te strelen, en het doet soms pijn aan de tong of de piemel als je erover streelt.

Die stoppels zijn inderdaad een nadeel. De eerste twee dagen na een scheerbeurt gaat het nog, maar daarna wordt het wel vervelend en kan het flink schuren. Na een week zijn de haartjes dan weer wat langer en schuurt het niet zoveel. Topics in dit forum. Ik heb zin in seks jongen, Voelen meisjes klaarkomen van een jongen? Dit forum is voor jongeren van 10 tot 23 jaar. Nieuw op de site. Deze vragen willen moslima's nooit meer horen Zoveel te doen, in zo weinig tijd Hoe veilig is https?

Drinken tijdens de zwangerschap Van jullie eerste date tot een relatie Artsen stappen op rokers af. Contact Denk en doe met ons mee! Ik heb alles kaal, al zeker vanaf mijn zestiende. Voelt schoner, vrijt lekkerder, en vriend ziet het graag. Ik scheer elke dag, krijg daarvan geen irritaties, want je huid went eraan. Twee weken terug was ik in de sauna SpaSereen in Maarssen en daar liepen heel veel meiden met alles weg, zeker in de leeftijdsgroep onder Ik zou zelfs zeggen dat kaal daar het meeste voorkwam, maar het was dan ook een redelijk jonge bezoekersgroep.

Cindygirl zaterdag 1 oktober Ik scheer het al jaren kaal. Jongens en mannen zijn erg visueel ingesteld en vinden het altijd mooi als het kaal en glad is. Het voelt ook lekker. Kaal is wel lekker!! Eeuwig gezeur over schaamhaar Ik heb bedacht hoe ik het zelf het liefst zie en zo heb ik het zelf ook gedaan.

Kaal omdat fris blijft. In haar gaan luchtjes zitten. En aangezien ik dat niet echt fris en uitnodigend vind bij een vrouw, ervanuitgaand dat zij dat ook NIET opwindind vindt, kaal. Streepje is heel mooi maar erg bewerkelijk. Maar als jezelf vindt dat er haar op moet zitten, laat je het toch lekker zitten! JIJ bepaalt, laat de mode toch. Mode is voor mensen zonder eigen mening! Lekker makkelijk, andere n laten bepalen wat jij moet doen.

En een kaal kutje is net een kinderkutje??? Daarbij, je scheert toch ook je benen en oksels? Kleine kinderen hebben daar ook nog geen zichtbaar haar Alleen een onbewoond eiland is onbeleefd! Wees iemand, wees jezelf! Marie maandag 3 oktober Helemaal kaal vind ik ook niet mooi.

Als het weer groeit prikt het zo. Ik heb geen goeie ogen meer om het helemaal kaal te scheren en helemaal niet helemaal onderin hahhaaaaaa. Idd niet onder hun oksels, dat komt pas in de pubertijd net als schaamhaar. Verder ben ik kaal, want een streepje vind ik te bewerkelijk.

Ik hars het met sugarwax. Van scheren kreeg ik erg veel pukkeltjes. Voordeel van harsen is dat je het niet zo vaak hoeft te doen en de haartjes die terug komen zijn zacht en minder. Naddel, je moet wachten tot er weer een klein haartje staat tot je weer kunt harsen Van Venus heb je nu speciale 'bikinitrimmers', erg handig. Zelf scheer ik altijd een brede streep en de bikinilijn scheer ik weg met een gewoon mesje.

Het streepje hou ik met die trimmer bij, ziet er gewoon netjes uit, alle haartjes even kort. Ik scheer het 2 x per week. Heb een tijdje een heel smal streepje gehad erg bewerkelijk, je moet eromheen vaker en precies scheren. Na het sporten of in de sauna zie ik dat bijna alle jonge meiden helemaal kaal zijn. Werk het bij maar maak het niet helemaal kaal!!

Het hoort erbij vind ik! Lisv maandag 14 november Ik ben eigenlijk het liefst puur natuur, gewoon een volle bos. Wel binnen de lijntjes. In de sauna kan dat helaas echt niet meer. Ik scheer nu mijn venusheuvel, maar laat de haartjes onder bij mijn schaamlippen zitten, zodat 'alles' nog een beetje uit het zicht blijft.

..


Kirk22 Bekijk openbaar profiel Bezoek Kirk22's webpagina! Zoek meer berichten van Kirk Hmmz ik gloof datje jongens die het helemaal kaal leuk vinden toch ffies moeten nadenken dat degene bij wie je dat wil zien dan lijkt me vriendin daar dan ook niet eclke dag zin in hebt en je dus stoppeltjes krijgt Doe voormezelf gewoon bikinilijn en de rest beetje netjes houden gewoon ik gloof niet da'k van plan was alles weg te halen [Dit bericht is aangepast door sunzonsoleil Topictools Printversie tonen Deze pagina e-mailen.

Zoek in deze topic Geavanceerd zoeken. BB code is Aan. Exacte vakken     Huiswerkvragen: Het is nu E-mail ons - Scholieren. Pagina 1 van 2. Zoek in deze topic. Zoek meer berichten van Janey. Zoek meer berichten van LoverBoy Zoek meer berichten van BlackMystery. Zoek meer berichten van MadEgg. Zoek meer berichten van leeg hersencelletje. Zoek meer berichten van WiseGuy.

Bezoek the exploding boy's webpagina! Zoek meer berichten van Deniece. Zoek meer berichten van Spike-Girl. Zoek meer berichten van ufo Zoek meer berichten van miss lonsdale.

Zoek meer berichten van LovelyOne. Zoek meer berichten van cooolgirl: Zoek meer berichten van Edo Himself. Zoek meer berichten van oddball Zoek meer berichten van Stevill.

Zoek meer berichten van sanne Zoek meer berichten van girl4you. Zoek meer berichten van Kennedy. Zoek meer berichten van Sylvain Altherian. Zoek meer berichten van Lekker Tijgertje. Zoek meer berichten van Gatara. Waarom scheren jongens t nou nooit, weten ze ook een x wat wij door moeten maken.

Zoek meer berichten van jw Waarom staat mijn reactie niet direct online? Je reactie wordt eerst goedgekeurd door de beheerders. Op werkdagen duurt dat maximaal een uur. Klik hier voor de uitgebreide versie van de huisregels en je privacy. Mijn vriendin scheert haar vagina sinds een paar jaar niet meer en heeft dus een behoorlijke bos schaamhaar.

Ik bef haar wel gewoon, ik vind het niet vervelend. Ik voel haar schaamhaar wel bij mijn mond en neus, soms ook in mijn neus. Het kriebelt was maar het voelt wel lekker zacht aan.

Qua likken is het goed te doen, tussen haar schaamlippen en op de clitoris groeit geen schaamhaar en dat zijn de belangrijkste plaatsen. Als ik er wat lastig bij kom gebruik ik soms mijn handen om haar schaamlippen wat te spreiden en er beter bij te kunnen.

Alleen een standje als facesitting doen we niet meer, mijn vriendin heeft er zowiezo geen behoefte aan en ik vind het niet handig met zo'n bos schaamhaar. Dan heb ik toch liever wat meer controle. Mijn vriendin zegt dat het voor haar niet anders voelt om gebeft te worden met schaamhaar. Het voelt voor haar nog steeds hetzelfde als toen ze helemaal geschoren was. Ik wil graag weten hoe de ervaringen van andere jongens en meisjes zijn hoe het is om te beffen als een meisje veel schaamhaar heeft.

Zijn er misschien nog goede tips? En voor de meisjes, voelt het voor jullie anders om gebeft te worden als jullie veel schaamhaar hebben? Is het anders vergeleken met gebeft worden als je vagina kaal is? Je kunt niet meer reageren. Deze discussie is gesloten op 23 januari   [ Niemand anders die hier ervaring mee heeft? Ikzelf vind beffen van een kale doos veel lekkerder Geen haren in je mond enzo. Om die reden scheer ik mijn ballen ook helemaal kaal voor haar.

En het voelt voor mij ook wel beter, het lijkt wel of de huid dan gevoeliger is. Ik scheer mijn meisje meestal en misschien moet jij dat ook voorstellen aan haar, meestal eindigt dat ook nog eens in beffen en meer. En als ze geen hele kale doos wil kun je het op zijn minst wat bijwerken Het voelt gewoon hetzelfde, vind ik.

Maar ik hoef geen jungle onderaan in men broek te hebben. Zelf vind ik het fijner zonder haar maar met haar is gwn hetzelfde. Maar heb wel een tip: Dat voelt erg geil aan. Mijn vriendin schoor het vroeger altijd wel kaal, dus ik weet wel hoe het is als het kaal is.

En dat vond ik ook altijd fijn. Maar ze is nu dus met scheren gestopt en ze wil het zelf nu ook niet meer kaal hebben. Bijwerken vindt ze ook niet nodig omdat het bij haar niet superlang en niet superveel is, en ik denk ook dat het bij haar niet echt nodig is om bij te werken. Van mij hoeft het ook niet persé te worden geschoren, natuurlijk mag het wel maar ik ben er ook tevreden mee zoals het nu is. Ik ben dit topic meer begonnen omdat ik nieuwsgierig ben naar de ervaringen van anderen, zowel van jongens als van meiden.

Ik vind jullie te veel aan je zelf denken en niet genoeg aan elkaar.

Gratis neuken in eindhoven gezocht vrouw voor trio


veel kuthaar kaal kutje likken