Sm meesters even neuken

sm meesters even neuken

Na een tiental minuten begon ik me af te vragen waar Diana bleef en besloot haar te gaan halen, maar toen ik de deur wilde openen, bleek deze op slot te zitten. Ik vroeg me af wat dat allemaal te betekenen had en ging uiteindelijk maar weer zitten. Na een half uur hoorde ik een geluid en ging de deur weer open. Daar was Diana weer, dat was geen verrassing, maar hoe ze eruit zag wel. Ze was helemaal veranderd, was nu vreselijk opgemaakt met zwarte make-up, had haar haar in een staart en ze had een pak aan, dat open was bij haar borsten en haar kutje.

Dat waren dan ook de enige openingen want de rest was helemaal bedekt met wat leer leek. Ze zag er geil maar ook een beetje gemeen uit. Ze kwam naar me toe en toonde me een paar boeien en vertelde me mijn T-shirt uit te doen. Te verbouwereerd om te reageren, deed ik mijn T-shirt uit en bond ze mijn handen achter mijn rug vast. Ze ging voor me staan en zei, dat ik vanavond een hele speciale verrassing zou krijgen, die ik al zo lang had willen hebben.

Opeens schoot me het verhaal te binnen van een paar maanden eerder en meteen voelde ik mijn lul stijf worden. Ook kwam er een beetje angst opzetten, want ik herinnerde mij wat ik toen gezegd had. Diana nam me mee door het huis naar de kelder waar ik al snel allerlei SM artikelen zag. Ik begon mij toch een beetje zorgen te maken, maar ook was ik zeer opgewonden aan mijn lul te voelen.

In het midden van de kamer waren een paar kettingen aan het plafond opgehangen. Diana maakte eerst mijn polsen vast aan deze kettingen zodat ik geen mogelijkheid had omlos te komen en deed vervolgens de boeien af. Ze liep naar de muur en trok de kettingen aan waardoor mijn armen de lucht in gingen. Daarna kwam ze terug gelopen en begon mij uit te kleden. Toen ik uiteindelijk naakt voor haar stond, kuste ze me op delippen, daarna kuste ze mijn lul en feliciteerde me alvast met mijn verjaardag.

Ik hoop dat je ervan geniet. Ik heb alles voor je geregeld” Daarna ging ze in een lekkere fauteuil zitten, die op een paar meter afstand stond. Ik had het erg warm.

De kelder was naar mijn smaak te heet verwarmd, zelfs zonder kleren. Na een vijftal minuten ging er een deur achter me open. Ik kon niet zien wie er binnenkwam en wilde me net omdraaien toen ik een striemende pijn op mijn kont voelde. Opeens stond er een streng uitziende vrouw voor mij. Ze had blond haar en zag er best leuk uit. Had je niet iets beters kunnen vinden.

Moet je zien wat een klein lulletje. Nou ja we moeten het er maar mee doen dan. Van Diana heb ik gehoord, dat je je te goed voelt om wie dan ook om aan te spreken met meesteres. Nou we zullen wel een zien wat er van dat stoere machogedoe overblijft vanavond.

Diana heeft me toestemming gegeven alles met je te doen wat ik maar wil. Heb je dat begrepen? Ik wilde me niet laten kennen en besloot het hard te spelen en niet mee te werken.

Maar ik zat vast en kon nergens heen om de klappen te ontwijken. Na nog zeven klappen ging mijn huid toch erg branden en hield ik het niet meer en riep ik: Triomfantelijk draaide meesteres Sandra zich om en zei tegen Diana “En jij vertelde me, dat deze avond een uitdaging zou worden.

We zijn net 5 minuten bezig en hij begint al toe te geven. Ik ben bang, dat dit een zeer teleurstellende avond wordt. Meesteres Sandra ging naar Diana en vroeg haar of er iets was, dat ik altijd van haar wilde en dat ze eigenlijk niet wilde doen. Diana vertelde haar toen, dat ik altijd wilde, dat ik haar anaal mocht neuken en dat ze dat niet zag zitten. Bovendien vertelde ze, dat ik altijd zeurde, dat ze bij het pijpen mijn sperma moest doorslikken.

Meesters Sandra liep daarop de kamer uit en na een kwartiertje kwam ze terug met een pakketje. Ze legde het pakketje op de vloer en schoof een soort hoge poef naar mij toe, die ongeveer een meter hoog was.. Ze vertelde mij, dat ik over de poef moest gaan hangen. Ik kreeg een vreemd voorgevoel en wilde niet meewerken, maar toen ik na een paar klappen weer de pijn voelde ging ik toch maar hangen.

Meesteres Sandra haalde een paar andere stukken touw tevoorschijn en even later hing ik vastgebonden met mijn kont omhoog tegen de poef. Mijn lul was stijf en drukte ongemakkelijk tegen de poef, wat een ongemakkelijke kriebel opleverde. Ik kon me bijna niet bewegen. Meesteres Sandra ging naar het pakketje en maakte het open. Eruit kwam een dildo, die er indrukwekkend uitzag. Bovendien zaten er allemaal riempjes aan en ik begreep wat het was.

Ik voelde meteen een lading paniek opkomen maar kon geen kant op. Nou, Diana mag zelf beslissen of ze dat wilt, maar ik ga jou nu in ieder geval laten voelen hoe het voelt om zelf van achteren geneukt te worden. Tenzij natuurlijk Diana het zelf wil proberen. In haar ogen zag ik, dat ze wel wat medelijden met me had en misschien wel zou willen ingrijpen. Ze schudde met haar hoofd en ik begreep, dat ze het niet zelf wilde doen.

Het was op haar gezicht te lezen, dat dit misschien wel erg ver ging. Tergend langzaam bond meesteres vlak voor mijn gezicht de dildo voor. Hij leek werkelijk groot zo van heel dichtbij. Toen de dildo goed zat, stak ze hem voor mijn mond met een gebaar, dat ik de dildo moest pijpen.

Het ding was van plastic dus wat maakte het uit. Ik pijpte de dildo en voelde me toch we een beetje vernederd in deze houding. Meesters Sandra liep naar een kastje en haalde daar een potje uit met iets wat op een gel leek. Natuurlijk was het een glijmiddel. Ik voelde hoe haar handen over mijn kont gingen en hoe de koude gel over mijn kontgaatje gewreven werd.

Af en toe voelde ik een vinger in mijn kont gaan om ervoor te zorgen, dat de gel overal zat. Dit voelde erg lekker aan en vroeg me af of het pijn zou doen. Daarna ging meesters voor me staan, wreef de gel over de dildo en vroeg of ik nog maagd was van achteren. Ik was zo opgewonden en angstig tegelijk, dat ik weer “Ja” zei, waarop ze haar zweep pakte en me een harde klap op mijn rug gaf met de zweep.

Berustend zei ik daarop “Ja meesteres Sandra”. Meesteres Sandra liep naar achteren en ik voelde de dildo door mijn bilnaad glijden. Dan met een korte duw schoot de dildo naar binnen en ik voelde hoe ik opgevuld werd.

Het ging allemaal redelijk snel en was gebeurd voordat ik het door had. Meesters Sandra vertelde, dat ze er nu inzat, maar dat het pas voor een kwart was. Spannend want ik  had er inmiddels al het één en ander over gehoord dus ik was best wel nieuwsgierig geworden. Toen we bij House of submission aankwamen ging Kate ons voor naar binnen. Mijn Meester en ik wachtte even in het halletje zodat Kate de verlichting aan kon doen.

Toen we naar binnen gingen keek ik mijn ogen uit zoveel was het. Het was wel even overweldigend omdat ik zoiets nog nooit had gezien, maar het was een prachtige studio.

Mijn Meester gaf me een rondleiding en liet me het één en ander zien. Alleen al door daar te zijn maakte dat er een lekkere spanning door mijn lichaam ging. We gingen achterin aan de tafel zitten en dronken eerst even koffie en praatte nog wat. Toen de deurbel ging, ging Kate naar een andere kamer om te spelen. Toen ik terug kwam zat mijn Meester in een grote stoel.

Ik moest voor mijn Meester komen staan en me uitkleden. Ik heb er al minder moeite mee om me uit te kleden voor mijn Meester, maar als zijn doordringende ogen over mijn lichaam gaan weet ik me niet echt een houding te geven.

Ik moet op mijn knieën voor mijn Meester gaan zitten. Mijn Meester geeft me een knuffel en een zoen en zegt dan dat ik hem eerst even moet begroeten. Ik kus de laarzen en de pik van mijn Meester.

Mijn Meester doet me de halsband en de polsbanden om. Als ik weer mag komen staan moet ik van mijn Meester op mijn knieën op een soort stoel voorovergebogen gaan liggen. Ik krijg flink wat harde slagen met de strokenzweep van mijn Meester. Ik hoor dat mijn Meester wat anders pakt en ik voel wat scherpe ding over mijn lichaam gaan. Mijn Meester  krast er best hard mee over mijn lichaam en ik merk dat ik er geil van word. Mijn Meester merkt dit ook en ik voel zijn vingers mijn kutje inglijden.

Je word er geil van zegt mijn Meester en hij gaat weer door met krassen over mijn rug, billen en bij mijn kutje. Als ik weer mag komen staan krijg ik een knuffel en een heerlijke zoen van mijn Meester. Ik weet al wat ik met je ga doen zegt mijn Meester en ik moet tussen een stelling in gaan staan. Ik zie dat mijn Meester wat touwen pakt en ik voel me al helemaal gelukkig worden.

Heerlijk als mijn Meester me vastbind met de touwen. Mijn Meester legt een mooie en strakke lichaamsbondage bij me aan met één knoop precies op mijn kutje. Mijn Meester pakt nog meer touwen en hij maakt met de touwen een verbinding tussen de stelling en mijn lichaamsbondage. Ik vind het een mooi gezicht om te kijken hoe mijn Meester met de touwen bezig is. Het lijkt nu of ik gevangen zit in een spinnenweb, overgeleverd aan mijn Meester. Mijn Meester trekt mijn voeten los van de vloer en ik hang in de touwen, wat me een heerlijk gevoel geeft en mijn kutje wordt er nat van.

Ik voel de vingers van mijn Meester over mijn klitje gaan, net als ik bijna klaarkom stopt mijn Meester. Mag jij al klaarkomen vraagt mijn Meester, nee Meester antwoord ik en mijn Meester geeft een klap op mijn kutje. Mijn Meester pakt de blinddoek en doet die bij om. Ik voel me heerlijk in die touwen zo overgeleverd aan mijn Meester.

Mijn Meester maakt wat foto's van me. Als mijn Meester wat foto's heeft gemaakt komt hij achter me staan en streelt mijn lichaam. De vingers van mijn Meester glijden weer over mijn klitje en zijn andere hand houd hij over mijn neus en mond, breathplay heerlijk en ik wordt er botergeil van als mijn Meester dat doet.

Als mijn Meester zijn hand weer weg haalt voel ik de geiligheid door me heen gaan. Weer legt mijn Meester zijn hand over mijn mond en neus en ik zit op het randje van klaarkomen.

Als mijn Meester zijn hand weghaalt mag ik klaarkomen van mijn Meester. Mijn Meester komt weer voor me staan en zegt dat hij de touwen los gaat maken, met een licht kreunend geluid kom ik in opstand, ik wil helemaal nog niet los uit de touwen.

Je wilt nog niet los merkt mijn Meester op en hij knijpt in mijn tepels. Ik zie daar een mooie vliegenmepper staan zegt mijn Meester. Nee zeg ik, jawel hoor zegt mijn Meester ik zie hem wel. Niet die elektronische vliegenmepper denk ik bij mezelf. Mijn Meester heeft eigenlijk nog nooit iets met die vliegenmepper gedaan, behalve mij er gek mee gemaakt dat hij het zou gaan doen. Ik probeer na te denken of ik die vliegenmepper heb zien staan toen ik door de studio liep, maar ik kan me niet herinneren dat ik die gezien heb, dus ik ga er van uit dat mijn Meester weer met wat mindgame bezig is.

Mijn Meester doet de blinddoek af en pakt dat kammetje met die naalden. Nee niet die naalden smeek ik mijn Meester. Daarnet vond je het anders erg geil toen je op die stoel voorovergebogen zat zegt mijn Meester. Mijn Meester is inderdaad met iets scherps over mijn lichaam gegaan alleen wist ik toen niet wat het was. Nu ik weet wat het is, verbaasd het me dat ik geil ben geworden van dat ding, aangezien ik het helemaal niet heb op naalden.

Mijn Meester krast nog even met het kammetje over mijn lichaam en legt hem weer weg. Mijn Meester zegt dat hij de vliegenmepper gaat pakken en ik voel de angst voor dat ding door mijn lichaam gaan. Als mijn Meester weer voor me staat zie ik dat hij niet de elektronische maar een ander soort vliegenmepper in zijn handen heeft.

Deze heeft 2 handjes en als mijn Meester op het knopje drukt klappen die hard tegen elkaar. Mijn Meester houd de vliegenmepper bij mijn borst en ik bereid me voor op de klap die komen gaat.

Als mijn Meester het knopje indrukt voel ik de handjes zacht op mijn borst terecht komen. Opgelucht haal ik adem, mijn Meester zat me dus weer gek te maken. Mijn  Meester maakt me los uit de touwen. Het touw is helemaal nat merkt mijn Meester op en ik voel wat schaamte door me heen gaan. Nog even een knuffel en een heerlijke zoen van mijn Meester. Mijn Meester zet met de tigernail weer opnieuw zijn B op mijn borst en ik moet van mijn Meester op een andere plek gaan staan, boven me hangt een ketting die ik vast moet houden.

Ik voel de scherpe pijn van Mevrouw U door mijn huid heen gaan, pijn afwisselend met genot.

.

Behaard spleetje regio neuken

De macht die ze nu heeft over man en vrouw is zo enorm kicken. Daar maakt ze graag gebruik van. Ze is tenslotte de baas het echtpaar dient te gehoorzamen. Met veel plezier dwingt ze het stel tot sex met elkaar terwijl ze de man blijft vernederen. Zijn onderdanige vrouw moet toekijken hoe haar man wordt geslagen en gekneveld. Ook mag hij dienen als menselijk toilet waarna de Meesteres de vrouw dwingt haar man schoon te likken Meester heeft 2 gekooide slavinnen!

Een superieur gevoel heeft deze Meester met zijn mooie slavinnen. Een heerlijke onderdanige blonde slavin en een chocolade kleurige slavin. De Meester laat de slavinnen met elkaar sexen en ze moeten elkaar neuken met een voorbinddildo. Als ze elkaar hebben klaargemaakt is het tijd voor straf. De Meester bindt de meiden vast en slaat ze met zijn zweep. Zet knijpers op hun tepels en lipjes. Als hij gloeiend heet kaarsvet over hun billen en borsten laat druppelen kan je de slavinnen horen gillen van de pijn maar ook van genot Pijnlijke ontmoeting met 2 Meesters!

Voor deze onderdanige slavin is er vandaag geen genade. Ze heeft nu twee Meesters die over haar lot gaan beslissen.

De een is nog sadistiser dan de ander. Ze krijgt billekoek, zweepslagen, heet kaarsvet en vernedering te verwerken. Al kruipend wordt ze door de studio geleidt aan de ketting. Gaat ze niet snel genoeg dan krijgt ze klappen.

De knijpers op haar tepels maken diepe groeven waar even later het kaarsvet over wordt gedruppeld. De pijn die de slavin moet onderdrukken is enorm maar ze protesteert niet Meester foltert zijn buitenlandse slavin! Tepelklemmen, zwepen en kaarsvet worden gebruikt om zijn slavin te martelen. Deze Meester kent geen genade ook al stribbelt zijn slavin tegen, hij straft haar gewoon.

Met zijn kracht en dominantie overheersdt hij zijn slavinnetje. Ohh wat geniet hij van zijn macht. Het maakt hem steeds geweldadiger tegenover die hulpeloze slavin. Rake klappen worden er uitgedeelt en de slavin smeekt om genade. De keerzijde resulteerd in een nog hardere aanpak. Ze wordt totaal afgeranseld door haar sadistise Meester Strenge Meesteres leeft zich uit op slavin!

Deze bloedmooie Meesteres geniet ervan als ze haar slavin kan sturen en beheersen. Dit blonde slavinnetje wordt ook op de proef gesteld door haar Meesteres. Ze krijgt eerst allerlei martelingen en pijn te verduren. Voordat ze aan Meesteres ultieme proef wordt bloot gesteld. Meesteres heeft vier geile mannen uitgenodigt. De mannen komen haar slavin uitwonen en verkrachten.

De mannen nemen bezit van haar slavin' s lichaam. Haar mond, kont en kut worden gevuld met hun harde stijve pikken. Meesteres kijkt tevreden toe hoe haar slavin wordt gebruikt en genomen Meesters domineren hun mooie slavinnen! Als de meesteres binnenkomt ziet ze twee van haar slavinnen lachend zitten.

Lachen mag zomaar niet en ze trekt ze meteen aan hun haren mee naar de kelder. Met klemmen op hun tepels krijgen ze de volle laag met een zweepje. Ze gillen het uit als ze in de touwen worden gehangen en ongenadig worden afgeranseld.

Dat zal ze leren! Slavin bruut gestraft Omschrijving: Een slavin is net vastgebonden door haar meesteres en heeft nog geen idee hoe hard ze er van langs gaat krijgen. De meesteres slaat haar met het zweepje en hangt klemmen aan haar tepels. Een touw snijdt in haar kut en wordt steeds strakker aangetrokken. Hoor haar eens gillen! Slaaf vernederd in Goorhoeve Omschrijving: In de Goorhoeve ligt een man vastgebonden en wordt door een van de gastvrouwen en haar man vernederd. Hij krijgt zweepslagen, wordt als asbak gebruikt en krijgt een masker op.

Laura geilt haar vent op en laat hem brullend klaarkomen. Zijn zaad spetter over het masker van de slaaf heen. Een slavin heeft zich misdragen en ondergaat vandaag haar straf. In de kelder wordt ze vastgebonden en flink afgeranseld. Met een tang worden er gaatjes in haar schaamlippen gemaakt en er worden piercings gezet. Terwijl het nog bloedt slaat de meester er met zijn zweepje op. Dat zal je leren vieze snol! Slavin krijgt eerste afranselingen Omschrijving: Er is sinds kort een nieuwe slavin en die wordt meteen met harde hand aangepakt.

Ze krijgt flinke klappen en het verschrikkelijk veel pijn. Ze leert er langzaam van te genieten en de meester gaat steeds harder slaan. Hij vingert haar drijfnatte kut en ragt zijn paal haar spleet in naait haar helemaal gek. Kom snel kijken naar dit hoertje! Lachende slavinnen gestraft Omschrijving: In de club van deze meesteres is het streng verboden om te lachen. Als twee hete slavinnetjes een boekje vol met sextoys aan het bekijken zijn moeten ze toch lachen om sommige neplullen.

De meesteres neemt ze meteen mee naar haar strafkelder waar ze ze vast bindt en keihard met een zweep slaat. Hoor die sletjes een kermen. Slaaf meedogenloos afgeranseld Omschrijving: Meesteres Anne is boos op een ongehoorzame slaaf en zal hem eens even laten voelen wie de baas is. Nadat ze hem compleet vastgesnoerd heeft mept ze hem met een zweepje op zijn ballen en pik.

Hij schreeuwt als een wilde, maar ze kent geen genade. Ze slaat hem helemaal lens en spuugt hem vol in z'n bek. Diktiet mokkel aangerand Omschrijving: Een lekkere slet met enorme tieten is volledig in paniek. Ze moet dringend bellen maar haar mobieltje is leeg. Ze komt een paar mannen tegen en vraagt die om hulp. Als ze na het bellen verder loopt rennen ze ineens achter haar aan en gooien haar op de grond. Ze neuken haar smerig hard af en laten haar besmeurd met zaad liggen Slaaf zwaar vernederd Omschrijving: Een meesteres in de SM club heeft een vriendin uit het buitenland op bezoek en samen geven ze een slaaf die niet wil luisteren op zijn kloten.

Na hem zo strak vastgebonden te hebben dat hij niks meer kan bewegen slaan ze hem compleet lens met verschillende zwepen. Met een kaars laten ze hem gillen om genade. Maar dat kennen deze dames niet Lief meisje misbruikt Omschrijving: Een paar mannen ziet een sletje in een auto stappen en ze gaan er in hun busje achteraan.

Na een tijdje heeft ze het door en probeert te vluchten. De mannen halen haar in en trekken haar uit de auto.

Ze stribbelt wel tegen maar de mannen hebben geen genade. Ze dwingen haar om te pijpen en proppen een banaan in haar kutje. Ze naaien haar gemeen hard af en laten voor oud vuil achter Slavinnen krijgen er van langs Omschrijving: Om twee slavinnen te straffen heeft de meesteres ze vastgebonden en geblinddoekt.

Na ze met een zweep te hebben afgeranseld neukt ze ze met een voorbinddildo en een neukmachine hard af. Met kokend heet kaarsvet laat ze voelen wie de baas is. En nu likken jullie mijn zeiknatte kutje klaar!!! Sex met neukpop Omschrijving: Een meesteres is met haar slavin naar de sexkliniek om haar penis te verwijderen.

Ze pompen die lul eerst flink op en maken er dan een levensechte dildo van. Heerlijk om te zien hoe de slavin bij iedere stap van de behandeling steeds erger wordt vernederd. Echt voor de liefhebbers van kinky sex! Vrouw bestelt slaaf Omschrijving: De man komt binnen en meteen transformeert de vrouw in een strenge meesteres.

Ze bindt hem vast en zet knijpers op zijn lijf. Ze ranselt hem vreselijk af en vernedered hem op alle mogelijke manieren. Uiteindelijk mag hij lekker over haar heen spuiten. Bob werkt sletje af Omschrijving: Bob is een discotheek in gesprek met een gast die net is afgezogen door een bloedgeil mokkel. Aangezien hij ook wel ff wil gaat hij naar het sletje toe. Hij slaat haar kontje rood en laat haar klaarkomen op een neukmachine. Daarna neukt hij haar nog even stevig af met zijn harde pik.

Kijk haar eens smullen van dat zaad! Mrs Rowena electrocuteert pik Omschrijving: Mrs Rowena heeft weer een slaaf op bezoek die eens flink onder handen moet worden genomen. Ze dwingt hem op handen en knieen en bewerkt zijn rug en billen met een zweepje. Hij kermt van de pijn maar de meesteres blijft uitdelen. Met een apparaat om vliegen uit te schakelen geeft ze zijn pik stroomschokken. Hij gilt van de pijn, maar hoeft niet op genade te rekenen Amerikaans stel wil SM Omschrijving: In nederland hebben we een aantal heerlijk SM clubs, maar in Amerika hebben ze dat niet echt.

Daarom is een stelletje helemaal hierheen gekomen om een avondje SM plezier te hebben. Hij bindt haar vast en slaat haar met een zweepje. Haar kut vol piercings druipt van geilheid. Als de meesteres er bij komt laat zij even zien hoe je een sletje afranselt Keiharde underground porno Omschrijving: Pornobob heeft weer een geil sletje in zijn underground en geeft haar er flink van langs. Ze is niet gehoorzaam geweest en krijgt daarom stevige tikken.

Hij ramt zijn paal diep haar keel in en sopt zijn vingers haar kut in totdat ze spuitend en kreunend klaarkomt. Als ze dan nog een grote mond heeft naait hij haar snoeihard af en spuit heel haar bek vol met warm zaad. Schaamhaar van slavin weggebrand Omschrijving: Een slavin is zeer ongehoorzaam geweest en heeft haar schaamhaar laten groeien.

sm meesters even neuken

Na een tiental minuten begon ik me af te vragen waar Diana bleef en besloot haar te gaan halen, maar toen ik de deur wilde openen, bleek deze op slot te zitten.

Ik vroeg me af wat dat allemaal te betekenen had en ging uiteindelijk maar weer zitten. Na een half uur hoorde ik een geluid en ging de deur weer open. Daar was Diana weer, dat was geen verrassing, maar hoe ze eruit zag wel. Ze was helemaal veranderd, was nu vreselijk opgemaakt met zwarte make-up, had haar haar in een staart en ze had een pak aan, dat open was bij haar borsten en haar kutje.

Dat waren dan ook de enige openingen want de rest was helemaal bedekt met wat leer leek. Ze zag er geil maar ook een beetje gemeen uit. Ze kwam naar me toe en toonde me een paar boeien en vertelde me mijn T-shirt uit te doen.

Te verbouwereerd om te reageren, deed ik mijn T-shirt uit en bond ze mijn handen achter mijn rug vast. Ze ging voor me staan en zei, dat ik vanavond een hele speciale verrassing zou krijgen, die ik al zo lang had willen hebben.

Opeens schoot me het verhaal te binnen van een paar maanden eerder en meteen voelde ik mijn lul stijf worden. Ook kwam er een beetje angst opzetten, want ik herinnerde mij wat ik toen gezegd had.

Diana nam me mee door het huis naar de kelder waar ik al snel allerlei SM artikelen zag. Ik begon mij toch een beetje zorgen te maken, maar ook was ik zeer opgewonden aan mijn lul te voelen. In het midden van de kamer waren een paar kettingen aan het plafond opgehangen.

Diana maakte eerst mijn polsen vast aan deze kettingen zodat ik geen mogelijkheid had omlos te komen en deed vervolgens de boeien af. Ze liep naar de muur en trok de kettingen aan waardoor mijn armen de lucht in gingen.

Daarna kwam ze terug gelopen en begon mij uit te kleden. Toen ik uiteindelijk naakt voor haar stond, kuste ze me op delippen, daarna kuste ze mijn lul en feliciteerde me alvast met mijn verjaardag.

Ik hoop dat je ervan geniet. Ik heb alles voor je geregeld” Daarna ging ze in een lekkere fauteuil zitten, die op een paar meter afstand stond. Ik had het erg warm. De kelder was naar mijn smaak te heet verwarmd, zelfs zonder kleren. Na een vijftal minuten ging er een deur achter me open. Ik kon niet zien wie er binnenkwam en wilde me net omdraaien toen ik een striemende pijn op mijn kont voelde.

Opeens stond er een streng uitziende vrouw voor mij. Ze had blond haar en zag er best leuk uit. Had je niet iets beters kunnen vinden. Moet je zien wat een klein lulletje. Nou ja we moeten het er maar mee doen dan. Van Diana heb ik gehoord, dat je je te goed voelt om wie dan ook om aan te spreken met meesteres. Nou we zullen wel een zien wat er van dat stoere machogedoe overblijft vanavond. Diana heeft me toestemming gegeven alles met je te doen wat ik maar wil.

Heb je dat begrepen? Ik wilde me niet laten kennen en besloot het hard te spelen en niet mee te werken.

Maar ik zat vast en kon nergens heen om de klappen te ontwijken. Na nog zeven klappen ging mijn huid toch erg branden en hield ik het niet meer en riep ik: Triomfantelijk draaide meesteres Sandra zich om en zei tegen Diana “En jij vertelde me, dat deze avond een uitdaging zou worden.

We zijn net 5 minuten bezig en hij begint al toe te geven. Ik ben bang, dat dit een zeer teleurstellende avond wordt. Meesteres Sandra ging naar Diana en vroeg haar of er iets was, dat ik altijd van haar wilde en dat ze eigenlijk niet wilde doen. Diana vertelde haar toen, dat ik altijd wilde, dat ik haar anaal mocht neuken en dat ze dat niet zag zitten. Bovendien vertelde ze, dat ik altijd zeurde, dat ze bij het pijpen mijn sperma moest doorslikken. Meesters Sandra liep daarop de kamer uit en na een kwartiertje kwam ze terug met een pakketje.

Ze legde het pakketje op de vloer en schoof een soort hoge poef naar mij toe, die ongeveer een meter hoog was.. Ze vertelde mij, dat ik over de poef moest gaan hangen. Ik kreeg een vreemd voorgevoel en wilde niet meewerken, maar toen ik na een paar klappen weer de pijn voelde ging ik toch maar hangen.

Meesteres Sandra haalde een paar andere stukken touw tevoorschijn en even later hing ik vastgebonden met mijn kont omhoog tegen de poef. Mijn lul was stijf en drukte ongemakkelijk tegen de poef, wat een ongemakkelijke kriebel opleverde. Ik kon me bijna niet bewegen. Meesteres Sandra ging naar het pakketje en maakte het open.

Eruit kwam een dildo, die er indrukwekkend uitzag. Bovendien zaten er allemaal riempjes aan en ik begreep wat het was. Ik voelde meteen een lading paniek opkomen maar kon geen kant op. Nou, Diana mag zelf beslissen of ze dat wilt, maar ik ga jou nu in ieder geval laten voelen hoe het voelt om zelf van achteren geneukt te worden.

Tenzij natuurlijk Diana het zelf wil proberen. In haar ogen zag ik, dat ze wel wat medelijden met me had en misschien wel zou willen ingrijpen. Ze schudde met haar hoofd en ik begreep, dat ze het niet zelf wilde doen. Het was op haar gezicht te lezen, dat dit misschien wel erg ver ging. Tergend langzaam bond meesteres vlak voor mijn gezicht de dildo voor. Hij leek werkelijk groot zo van heel dichtbij. Toen de dildo goed zat, stak ze hem voor mijn mond met een gebaar, dat ik de dildo moest pijpen.

Het ding was van plastic dus wat maakte het uit. Ik pijpte de dildo en voelde me toch we een beetje vernederd in deze houding. Meesters Sandra liep naar een kastje en haalde daar een potje uit met iets wat op een gel leek. Natuurlijk was het een glijmiddel. Ik voelde hoe haar handen over mijn kont gingen en hoe de koude gel over mijn kontgaatje gewreven werd. Af en toe voelde ik een vinger in mijn kont gaan om ervoor te zorgen, dat de gel overal zat.

Dit voelde erg lekker aan en vroeg me af of het pijn zou doen. Daarna ging meesters voor me staan, wreef de gel over de dildo en vroeg of ik nog maagd was van achteren. Ik was zo opgewonden en angstig tegelijk, dat ik weer “Ja” zei, waarop ze haar zweep pakte en me een harde klap op mijn rug gaf met de zweep. Berustend zei ik daarop “Ja meesteres Sandra”. Meesteres Sandra liep naar achteren en ik voelde de dildo door mijn bilnaad glijden.

Dan met een korte duw schoot de dildo naar binnen en ik voelde hoe ik opgevuld werd. Het ging allemaal redelijk snel en was gebeurd voordat ik het door had. Meesters Sandra vertelde, dat ze er nu inzat, maar dat het pas voor een kwart was. Spannend want ik  had er inmiddels al het één en ander over gehoord dus ik was best wel nieuwsgierig geworden. Toen we bij House of submission aankwamen ging Kate ons voor naar binnen.

Mijn Meester en ik wachtte even in het halletje zodat Kate de verlichting aan kon doen. Toen we naar binnen gingen keek ik mijn ogen uit zoveel was het. Het was wel even overweldigend omdat ik zoiets nog nooit had gezien, maar het was een prachtige studio. Mijn Meester gaf me een rondleiding en liet me het één en ander zien.

Alleen al door daar te zijn maakte dat er een lekkere spanning door mijn lichaam ging. We gingen achterin aan de tafel zitten en dronken eerst even koffie en praatte nog wat.

Toen de deurbel ging, ging Kate naar een andere kamer om te spelen. Toen ik terug kwam zat mijn Meester in een grote stoel. Ik moest voor mijn Meester komen staan en me uitkleden. Ik heb er al minder moeite mee om me uit te kleden voor mijn Meester, maar als zijn doordringende ogen over mijn lichaam gaan weet ik me niet echt een houding te geven. Ik moet op mijn knieën voor mijn Meester gaan zitten.

Mijn Meester geeft me een knuffel en een zoen en zegt dan dat ik hem eerst even moet begroeten. Ik kus de laarzen en de pik van mijn Meester. Mijn Meester doet me de halsband en de polsbanden om. Als ik weer mag komen staan moet ik van mijn Meester op mijn knieën op een soort stoel voorovergebogen gaan liggen. Ik krijg flink wat harde slagen met de strokenzweep van mijn Meester.

Ik hoor dat mijn Meester wat anders pakt en ik voel wat scherpe ding over mijn lichaam gaan. Mijn Meester  krast er best hard mee over mijn lichaam en ik merk dat ik er geil van word. Mijn Meester merkt dit ook en ik voel zijn vingers mijn kutje inglijden.

Je word er geil van zegt mijn Meester en hij gaat weer door met krassen over mijn rug, billen en bij mijn kutje. Als ik weer mag komen staan krijg ik een knuffel en een heerlijke zoen van mijn Meester. Ik weet al wat ik met je ga doen zegt mijn Meester en ik moet tussen een stelling in gaan staan. Ik zie dat mijn Meester wat touwen pakt en ik voel me al helemaal gelukkig worden.

Heerlijk als mijn Meester me vastbind met de touwen. Mijn Meester legt een mooie en strakke lichaamsbondage bij me aan met één knoop precies op mijn kutje. Mijn Meester pakt nog meer touwen en hij maakt met de touwen een verbinding tussen de stelling en mijn lichaamsbondage. Ik vind het een mooi gezicht om te kijken hoe mijn Meester met de touwen bezig is. Het lijkt nu of ik gevangen zit in een spinnenweb, overgeleverd aan mijn Meester. Mijn Meester trekt mijn voeten los van de vloer en ik hang in de touwen, wat me een heerlijk gevoel geeft en mijn kutje wordt er nat van.

Ik voel de vingers van mijn Meester over mijn klitje gaan, net als ik bijna klaarkom stopt mijn Meester. Mag jij al klaarkomen vraagt mijn Meester, nee Meester antwoord ik en mijn Meester geeft een klap op mijn kutje.

Mijn Meester pakt de blinddoek en doet die bij om. Ik voel me heerlijk in die touwen zo overgeleverd aan mijn Meester. Mijn Meester maakt wat foto's van me. Als mijn Meester wat foto's heeft gemaakt komt hij achter me staan en streelt mijn lichaam. De vingers van mijn Meester glijden weer over mijn klitje en zijn andere hand houd hij over mijn neus en mond, breathplay heerlijk en ik wordt er botergeil van als mijn Meester dat doet. Als mijn Meester zijn hand weer weg haalt voel ik de geiligheid door me heen gaan.

Weer legt mijn Meester zijn hand over mijn mond en neus en ik zit op het randje van klaarkomen. Als mijn Meester zijn hand weghaalt mag ik klaarkomen van mijn Meester. Mijn Meester komt weer voor me staan en zegt dat hij de touwen los gaat maken, met een licht kreunend geluid kom ik in opstand, ik wil helemaal nog niet los uit de touwen. Je wilt nog niet los merkt mijn Meester op en hij knijpt in mijn tepels. Ik zie daar een mooie vliegenmepper staan zegt mijn Meester.

Nee zeg ik, jawel hoor zegt mijn Meester ik zie hem wel. Niet die elektronische vliegenmepper denk ik bij mezelf. Mijn Meester heeft eigenlijk nog nooit iets met die vliegenmepper gedaan, behalve mij er gek mee gemaakt dat hij het zou gaan doen.

Ik probeer na te denken of ik die vliegenmepper heb zien staan toen ik door de studio liep, maar ik kan me niet herinneren dat ik die gezien heb, dus ik ga er van uit dat mijn Meester weer met wat mindgame bezig is. Mijn Meester doet de blinddoek af en pakt dat kammetje met die naalden. Nee niet die naalden smeek ik mijn Meester. Daarnet vond je het anders erg geil toen je op die stoel voorovergebogen zat zegt mijn Meester.

Mijn Meester is inderdaad met iets scherps over mijn lichaam gegaan alleen wist ik toen niet wat het was. Nu ik weet wat het is, verbaasd het me dat ik geil ben geworden van dat ding, aangezien ik het helemaal niet heb op naalden. Mijn Meester krast nog even met het kammetje over mijn lichaam en legt hem weer weg. Mijn Meester zegt dat hij de vliegenmepper gaat pakken en ik voel de angst voor dat ding door mijn lichaam gaan. Als mijn Meester weer voor me staat zie ik dat hij niet de elektronische maar een ander soort vliegenmepper in zijn handen heeft.

Deze heeft 2 handjes en als mijn Meester op het knopje drukt klappen die hard tegen elkaar. Mijn Meester houd de vliegenmepper bij mijn borst en ik bereid me voor op de klap die komen gaat. Als mijn Meester het knopje indrukt voel ik de handjes zacht op mijn borst terecht komen. Opgelucht haal ik adem, mijn Meester zat me dus weer gek te maken. Mijn  Meester maakt me los uit de touwen. Het touw is helemaal nat merkt mijn Meester op en ik voel wat schaamte door me heen gaan.

Nog even een knuffel en een heerlijke zoen van mijn Meester. Mijn Meester zet met de tigernail weer opnieuw zijn B op mijn borst en ik moet van mijn Meester op een andere plek gaan staan, boven me hangt een ketting die ik vast moet houden.

Ik voel de scherpe pijn van Mevrouw U door mijn huid heen gaan, pijn afwisselend met genot.

.

Heel even voel ik weer die angst omdat ik mijn Meester nu niet zie. Maar zijn aanraking maakt me weer rustig. Ik voel het mes over mijn huid heen glijden, mijn lichaam leunend tegen dat van mijn Meester aan. Het gevoel van vertrouwen in mijn Meester overwint het van mijn angst en ik leg mijn hoofd achterover tegen mijn Meester aan en geef me over.

Goed zo zegt mijn Meester en hij klapt het mes weer in elkaar. Je bent geslaagd voor de test zegt mijn Meester. Verbaasd kijk ik mijn Meester aan. Ja zegt mijn Meester, je was bang, je onderging het, je reageerde en je gaf je over. Daarom maakte ik je ook niet vast aan de kettingen legde mijn Meester uit.

Zo had ik het eigenlijk niet bekeken en ergens ben ik best een beetje trots op mezelf. De test had dus eigenlijk niet zozeer te maken met het ondergaan van pijn wat ik dacht maar met toewijding, vertrouwen en overgave aan mijn meester. Mijn Meester sloeg zijn armen om me heen en ik kreeg een stevige knuffel.

Mijn Meester zei dat ik vlak voor de spiegel moest gaan staan. Ik deed wat hij zei en keek een beetje rond. Mijn Meester haalde de tafel uit het frame en zo stond er ineens een lage tafel op de grond. Dit had ik nog niet eerder gezien en gelijk vroeg ik me weer af wat mijn Meester van plan was met me te doen. Toen de tafel stond mocht ik op me rug op de tafel gaan liggen. Ik keek naar het plafond en zag 4 kettingen boven me hangen. Mijn Meester pakte wat touwen en bond mijn handen bij elkaar vast.

Mijn gebonden handen werden vast gemaakt aan de kettingen boven mijn hoofd. Mijn Meester pakte weer andere touwen en hij bond mijn ene onderbeen in opgetrokken houding vast aan mijn bovenbeen.

Dit deed mijn Meester ook met mijn andere been. Gefascineerd keek ik toe wat mijn Meester aan het doen was. Ik vind het leuk om mijn Meester zo bezig te zien, altijd weer een verrassing met wat hij gaat doen. Mijn benen werden elk aan een ketting vastgemaakt. In een vrij open en overgeleverde houding lag ik daar. Mijn Meester liep om me heen en de lekkere spanning in mijn lichaam nam toe. Mijn Meester komt tussen mijn benen en ik voel zijn heerlijke tong over mijn kutje en daarna over mijn kont glijden, zo gevoelig.

Zo lekker als hij dit doet en ik mag klaarkomen van mijn Meester. Mijn Meester staat op en ik zie dat hij zich uitkleed. Ja het is niks dat ik voor jou de kachel aan zet zegt mijn Meester, maar ik krijg het er zelf ook zo warm van.

Even moet ik lachen, ja ja dat zal vast de rede zijn waarom u zich uitkleed Meester! Mijn Meester loopt naar me toe en zoent me, ik proef mezelf op zijn lippen.

Als hij overeind komt gaat mijn Meester over me heen staan en voel ik zijn pik tegen mijn lippen aan, ik open mijn mond en zijn pik glijd diep in mijn keel. Zo lekker als mijn Meester me diep in mijn mond neukt. Niet altijd makkelijk vol te houden omdat mijn lichaam dan in opstand komt, maar het is zo geil. Als mijn lichaam in opstand komt stopt mijn Meester even.

Ik laat mijn tong over de ballen van mijn Meester glijden en neem dan zijn pik weer diep in mijn mond. Mijn Meester stopt en draait zich om, nu glijd zijn pik vanaf de andere kant diep mijn mond in. Mijn Meester neukt me diep in mijn mond en ik word er botergeil van. Als mijn lichaam weer in opstand komt en de tranen over mijn wangen lopen, stopt mijn meester. Ik ben inmiddels zo geil en ik verlang heftig naar mijn Meester.

Ik lik zijn ballen en glij met mijn tong richting zijn kont. Even durf ik het niet, maar ik ben zo geil dat ik me laat gaan en de kont van mijn Meester lik. Ik heb dit echt nog nooit gedaan maar ik vond zo geil. Ik hoor aan de geluiden die mijn Meester maakt dat hij het lekker vind en ik ga door.

Dan stopt mijn Meester en staat op. Jammer vond ik dat, dit had van mij nog wel even door mogen gaan. Mijn Meester doet een condoom om en komt tussen mijn benen in. Ik voel zijn harde pik mijn kutje inglijden. Ik voel me zo overgeleverd aan mijn Meester, zo vastgebonden in de touwen dat ik niet veel meer nodig heb en ik mag gelukkig klaarkomen van mijn Meester. Mijn Meester gaat door en slaat me een paar keer hard in me gezicht, zo vernederend maar het voelt heerlijk om zo overgeleverd te zijn aan hem.

Mijn Meester stopt en staat op. Hij pakt de dildo met de lange stang eraan. Vanaf een afstandje duwt mijn Meester de dildo in mijn kutje en neukt me ermee. Best een geil gezicht zoals mijn Meester daar staat en ik mag weer klaarkomen van mijn Meester. Mijn meester maakt me handen los maar laat me benen nog wel vastgebonden. Mijn Meester legt de blinddoek over mijn ogen en ik voel dat hij de letter B op mijn kutje krast. Dan voel ik wat scherps tegen mijn binnenste schaamlippen prikken.

Ik vraag wat mijn Meester aan het doen is en hij zegt: Mijn Meester haalt de blinddoek weer weg en komt weer tussen mijn benen in, ik voel zijn heerlijke pik tegen mijn kont aan duwen.

Ow god denk ik dat formaat van de pik van mijn Meester gaat nooit passen denk ik nog gespannen. Toch maar hierin hoor ik mijn Meester zeggen en ik voel zijn pik me kutje inglijden. Even haal ik opgelucht adem. Mijn Meester neukt me diep in mijn kutje en hij bijt me een paar keer flink boven mijn borst.

Dan komt mijn Meester luidkeels in me klaar, zo lekker als mijn Meester klaarkomt. Als mijn  Meester weer opstaat trekt hij zijn broek weer aan en krijg ik nog een paar flinke tikken met een zweep onder me billen, die soms net me kutje ook raken.

Dit ga je wel goed voelen als je gaat zitten zegt mijn Meester. Mijn Meester maakt mijn benen los, mijn benen trillen heel erg en ik heb er even geen controle over. Als ik weer een beetje ben bijgekomen mag ik op mijn buik gaan liggen. Mijn Meester pakt de strokenzweep en ik krijg nog flink wat slagen op mijn rug en kont. Mijn Meester wisselt het af met een andere zweep, volgens mij zijn het er 2. Sorry, Meester ik weet even niet meer de naam van deze zweep. Hierna pakt mijn Meester de Cane, alleen een andere dan die ik gewent ben.

Deze is dik en zwart. Ik krijg nog flink wat slagen met de Cane van mijn Meester en ook op deze Cane kom ik weer klaar.

Dank u wel Meester. Als ik wat vraag over de zwepen pakt mijn Meester mijn hand en neemt me mee naar de wand met zwepen en laat me het één en ander aan zwepen zien. Als mijn Meester me vraagt of ik genoeg gehad heb, zeg ik net iets te nonchalant, Ja hoor! Ow je hebt nog niet genoeg zegt mijn Meester, ga maar even voorover bij de tafel staan.

Even probeer ik nog tegen te stribbelen maar mijn Meester hoeft me alleen maar aan te kijken en ik doe wat hij zegt. Ik krijg nog een paar klappen met een rubberen zweep ook daarvan ben ik de naam vergeten Die zijn pijnlijk, maar ik had ze verdient. Als ik overeind kom zie ik dat mijn Meester die elektronische vliegenmepper weer in zijn handen heeft. Nee Meester alstublieft niet, smeek ik hem, maar iedere keer als hij me raakt staat de vliegenmepper uit. Even daag ik hem uit en zeg ik dat ik de volgende keer als ik alleen in de kamer ben de batterijen  wel verwijder.

Mijn Meester laat me zien dat hij altijd nog meer batterijen op voorraad heeft, hoe kon ik ook anders verwachten. Mijn Meester legt de vliegenmepper weg en geeft me een knuffel en een zoen. Dan mag ik mijn Meester bedanken en ik kus zijn voeten en zijn pik. Mijn Meester haalt de polsbanden af maar laat de halsband nog even om. Home   Plaats advertentie   Inloggen: Copyright © - Inter-IT B. Amateur meiden willen seks           Geile vrouwen willen neuken!

Menu   Home   Plaats advertentie   Inloggen: Leuke vrouw gezocht Spontane gezellige ondernemer van 50, donker blond blauwe ogen, single, Hou van veel gezelligheid, spontaniteit, positiviteit, uit en thuis, Samen veel plezier maken en leuke dingen ondernemen. Zoek een lat relatie. Zoek een leuke vrouw die zich daar in kan vinden. Leeftijd niet van belang.

Jij zeer verzorgd, modieus, gezellig, spontaan, hou jij ook van restaurantjes, gezelligheid , terrasje, zon, strand, wijntje! Strenge dominant zoekt onderdanige gebruikshoer voor fisting van Ben jij of is jouw vrouw toe er aan toe om haar gaten uitgerekt te krijgen onder deskundige begeleiding?

Meld je dan, ik kan ontvangen en verplaatsen. Vastgeketend over de knie of aan het schandblok zal ik jou eens flink aanpakken en oprekken met diverse toy's. Voor meer informatie schrijf mij en neld je. Can u hanlde me? En tussen de 29 en 39? Graag een vaste meester die vrijgezel is!

Meester heeft weer tijd voor een nieuwe slavin Meester heeft weer tijd voor een nieuwe slavin. Gezocht door inventieve 61 jarige meester,een gehoorzame geile slet met grote tieten. Ben jij die geile onderdanig en gewillige huisvrouw of Jonge slet met perverse gedachten of denk je dat te willen en kunnen,dan neem eens contact op.

Wie weet kan ik je helpen je fantasieën te verwezenlijken. Vereiste is wel een kale kut en je moet liefhebber zijn van geile lingerie zoals kousen Toe aan een bijzondere aanpak met veel genot? Graag wil ik jou zien glunderen en horen kreunen van genot wanneer ik jouw vastgeketende lijf ga verwennen, je lekker klaarvinger, masseer, of streng aanpak. Voorovergebukt schuif ik tussendoor gepelde banaantjes bij je naar binnen en je zorgt maar dat je ze ophoud.

Ik wil je beschamende blik in je ogen zien wanneer je het niet meer kunt houden en je me in paniek vraag om de luier die voor je ligt. Je mag jezelf ontladen in de luier en ik Ben jij een ervaren vrijgezel meester tot 37jaar en wilt dit meisje behandelen als slavin?

Stuur me een berichtje!! Mag zowel man als vrouw. S kan niet verplaatsen.


Vrouwen met grote kut hollands kutje