Sex met boerendochter neuken in utrecht

sex met boerendochter neuken in utrecht

Meer kleding had ze niet nodig. Als ik dan zin mocht hebben dan kon ik gewoon mijn gang gaan. Ik moest haar alleen nog eens leren pijpen, want dat had ze nog nooit gedaan. Ik kreeg een telefoontje van het ziekenhuis uit de stad. Er lag daar een meisje uit het dorp dat gereed was om uit het ziekenhuis ontslagen te worden. Maar het kind was zo druk er was geen land mee te bezeilen was.

Ze vonden het ook niet nodig om haar iedere keer plat te spuiten om haar rustiger te maken. Of ik even langs wilde komen om haar op te halen. Ik zag dat de naam van het meisje op de lijst stond. Toen ik in het ziekenhuis kwam nam de hoofdzuster me mee en bracht me naar haar kamer. Dan zijn wij er tenminste vanaf. Het is hier al druk genoeg. En ik liep naar het bed waar het meisje op lag.

Ze hadden haar handen en voeten vast gebonden met leren riemen en over haar mond zat een doekje gebonden. De zuster had me gewaarschuwd.

Pas op want ze spuugt in je gezicht! Ik ging naast het bed zitten. Het meisje lag druk met haar hoofd te bewegen. Ze probeerde het ook met haar lichaam maar de leren riemen belette haar dat. Ik had over haar gelezen in mijn praktijk. Arlinde was altijd al een druk kind geweest. Ze vroeg veel aandacht groeide op in een gezin met acht broertjes en zusjes.

Haar moeder had haar handen vol aan de tiener die nu ook nog eens aan het puberen was. Arlinde was een speciaal geval. Ik trok de dekens van haar af en ging naast het bed zitten. Ze keek me met grote ogen aan.

Dan doe ik straks dat rare ding van je mond af goed? Maar voor ik dat doe moet ik je eerst even onderzoeken. Ze zag dat ik een schaar pakte en ze begon te schreeuwen. Ik knipte haar slipje kapot en trok het van haar af. Nu lag ze zo goed als naakt op het bed.

Ik legde mijn hand op haar kutje, En begon haar rustig tussen haar benen te masseren. Ze sloot haar ogen, en voor het eerst sinds ik bij haar was ontspande het meisje een beetje.

Ik voelde dat haar kutje zelfs een beetje natter werd. Ik trok mijn hand weg. Arlinde keek me teleurgesteld aan. Ze stootte haar bekken omhoog. Ze was zo te zien teleurgesteld dat ik gestopt was met over haar kutje te wrijven. Ik streelde haar borstjes. Ik hield mijn hand op haar gleufje en vingerde haar kutje. Nu wist ze dat het eindelijk zover was. Ze mocht klaar komen! Ik kuste haar jonge borstjes.

Terwijl ik haar vingerde maakte ik de spuug doek los. Ik duwde een vinger in haar natte gleufje. Ik zoog nog even aan haar keiharde tepels. Het meisje begon hard te schreeuwen. Nu niet omdat ze zich niet kon beheersen, maar ze bereikte een voor haar heerlijk orgasme. Ik liet haar even uit hijgen. Ik kon het niet over mijn hart krijgen om het meisje teleur te stellen. Ik was zelf ook bloedgeil geworden van dat kind. Ik kuste haar strakke buikje en daalde langzaam af richting haar poesje.

Arlinde kreunde hard toen ik mijn gezicht tegen haar kutje duwde. Ze begon wild met haar onderlichaam te bewegen. Wat was die tiener geil. Ze sloeg haar benen rond mijn hoofd en klemde mijn hoofd tussen haar dijen. Ik kon geen kant meer op. Het enigste wat ik kon doen was die heerlijke tienerkut klaar likken. Arlinde kreeg krijsend haar tweede orgasme. Ik zelf hield het ook niet meer, toen ze haar benen ontspande en ze mijn hoofd los liet, maakte ik snel mijn gulp open en trok mijn stijve uit m'n broek.

Ik ging bovenop het meisje liggen en duwde mijn lul in haar kut. Arlinde schrok toen ze mijn harde speer in zich voelde en begon weer wild met haar hoofd te bewegen. Arlinde keek me met haar grote blauwe ogen verschrikt aan. Ze moest even wennen aan het onbekende gevoel in haar kut.

Ik begon haar te neuken. Ik drukte haar fragiele lichaam bijna plat, met mijn volle gewicht lag ik bovenop haar. Ik neukte haar diep. Ik stootte mijn pik met lange halen heen en weer in haar nauwe kutgaatje.

Wat is dit een geweldig beroep bedacht. Ik keek naar Arlinde. Zo is het lekker! Ik wilde nog maar een ding en dat was die kleine tiener kut vol spuiten. Arlinde begon ook weer hard te kreunen. Het meisje kreeg voor de derde keer haar orgasme. Deze keer op mijn harde lul.

Ik voelde m'n zak leeg lopen in haar mooie lichaam. Ik kuste haar voor ik van haar af ging, en maakte haar handen los. Ik waste haar kutje en kleedde haar aan. Toen ik Arlinde thuis bracht nam ik even haar moeder apart. Ze word er echt rustiger van. En als ze helemaal niet meer te houden is dan komt u maar met haar langs. Ik was nog maar net thuis toen de dominee voor de deur stond. Het is een taboe in het dorp een uiterst geheim project" zei hij geheimzinnig.

O jee dacht ik. Zouden ze nu zover zijn om die kostschool aan me te openbaren? Ik stapte met hem in de auto. Hij reed naar de rand van het dorp. En stuurde de auto het bos in. Toen we een hek passeerden, reden we over een oprijlaan en kwamen bij een groot gebouw aan. Het zag er troosteloos en slecht onderhouden uit. Hier komen al de zwangere meisjes terecht. Ze worden hier streng opgeleid tot zorgzame moeders. De vrouwen die hun opleiden zijn helaas onvruchtbaar.

Daarom zijn ze hier. We hebben hun voor de keus gesteld. Of weggaan, of de jonge moeders opleiden. Er is ook een afdeling voor meisjes die zich afzetten tegen ons programma. Die worden extra hard aangepakt.

Ze krijgen een extra harde training. We kunnen niet toestaan dat er mensen zijn in onze gemeenschap die niet naar ons luisteren! Het project is uiterst geheim! Dat kon ik goed begrijpen. Als dit ooit bekend werd, konden de dominee en z'n trawanten het wel schudden. U weet vast wat U te doen staat! Hij gaf me een korte rondleiding. Ik had het idee dat hij me niet alles liet zien. Hij bracht me naar afdeling C. De beruchte afdeling zoals hij zelf al zei waar de ongehoorzamen zaten.

Ik zag vijf meisjes lopen. Ze droegen alle vijf een vreemd jasje dat hun billen niet eens bedekte. Er liepen erbij met rode striemen op hun kontjes. Blijkbaar werden ze hier regelmatig gestraft en werden lijfstraffen niet geschuwd. De meiden keken me angstig aan toen ik aan hun werd voorgesteld. Dit was zo een geil gezicht, ze kreeg tranen in haar ogen en moest kokhalzen, ik bleef doorgaan want het duurde toch niet lang meer voordat ik klaar zou komen. Ik begon haar in het Nederlands uit te schelden voor vieze slet en vertelde deze Marokkaanse hoer dat ze vanaf vandaag mijn sletje was.

De geile slet begon met haar vrije hand mijn ballen te kneden. Op dat moment hield ik het niet meer en ik spoot mijn sperma in haar mond, de geile slet zoog mijn sperma eruit door op mijn eikel te zuigen en trok me tegelijkertijd af. Ze zoog mijn lul helemaal schoon en bleef doorgaan zodat mijn lul lekker hard bleef.

Ze stond op en ik liet haar alles uittrekken. Ik genoot van deze lekkere geile slet. Ze had een mooie lichtbruine huidskleur met lange zwarte haren, lekkere borsten, een heerlijke kont en een supergeile kut! Deze hoer zou ik vanaf vandaag veranderen in mijn persoonlijke hoer die ik waar en wanneer ik maar wil in al haar Marokkaanse gaten neem. Ik kuste haar borsten en begon eraan te zuigen, tegelijkertijd begon ik haar te vingeren in haar kutje.

Ze begon zwaar de ademen en licht te kreunen. Ik vertelde haar te gaan liggen op haar rug, toen begon ik haar kutje te kussen en te likken, deze slet wist niet wat ze meemaakte. Ze pakte een kussen en drukte deze tegen haar mond aan om haar gekreun enigszins te smoren. Ik maakte mijn wijsvinger nat met haar kutgeil en duwde deze tegen haar Marokkaanse kontgat aan terwijl ik haar aan het beffen was. Mijn vinger gleed rustig in haar strakke kontgat en ik begon deze boerin anaal te neuken met mijn vinger en te beffen.

Ze kwam vrij snel klaar ze schokte hevig en kreunde geil en ik het was maar goed ook dat ze in de kussen gilde. Ik ging op haar liggen en kuste haar op haar lippen, ze duwde haar benen uit elkaar en ik drukte mijn lul tegen haar kut aan.

Haar kut was strak voor een Marokkaanse getrouwde vrouw. Haar kut stond in vuur en vlam, deze geile slet was supergeil!!! Het gevoel was onbeschrijfelijk. Haar gezicht was zo mooi om te zien bij elke stoot. Ze genoot intens en haar hele lichaam bewoog mee met elke stoot, haar heerlijke borsten die heen en weer gingen, zooooooo geil. Ik deed haar benen in mijn nek en begon harder te stoten, keihard neukte ik deze vieze geile getrouwde Marokkaanse slet in haar hete kut.

Ze wist niet wat ze meemaakte, stoot na stoot in haar geile strakke kut. Zo was ze nog nooit geneukt, nog nooit had een man haar op deze manier genomen. Het leek alsof ze geneukt werd door een beest, haar kut voelde zo gevuld aan dat het soms zelfs pijn. Ik hield het niet meer en spoot mijn sperma in deze geile, heerlijke, strakke, hete kut van deze prachtige boerin uit Marokko.

Zo lekker kwam ik klaar, ze molk mijn lul helemaal leeg met haar strakke kut. Het leek wel alsof ik uren aan het klaarkomen was. Ik kuste haar en zei haar dat ze de lekkerste kut heeft waar ik ook mijn lul in heb gestopt.

Ze zei dat ze nog nooit zo was genomen en dat ze hoopt dat ik haar nog vaak zou willen neuken. Ook vertelde ze dat ze hoopte dat ik haar nog ergens anders in wilde neuken, een gaatje waar ze al 8 jaar geen lul meer in heeft gekregen.

Ik vroeg haar of ze mijn lul in haar strakke kontje wilde voelen, ze zei graag en het liefst ook zo hard als dat ik haar in haar kut had geneukt. Deze Marokkaanse was helemaal los, ze was niet meer het verlegen bruidje van eerst. Maar ze was veranderd in een hoer die niets anders wilde dan de lul van de neef van haar man in al haar gaatjes ontvangen, het liefst zo hard mogelijk, zo vaak mogelijk en het liefst ook nog zijn sperma in al haar gaatjes. Deze verzoek kon ik niet laten lopen, vooral omdat ik al vaker geilde op haar kont.

Mijn lul was langzaam aan het verslappen, dus toen vertelde ik haar dat zij mijn lul dan maar moest wakker maken. De geile Marokkaanse slet reageerde net een teefje die naar haar baas luisterde. Ze pakte mijn lul direct beet en begon deze te likken, te zuigen en af te trekken. Dit terwijl ze in het Marokkaanse geile woorden zei zoals; ik ben jou hoer, jou slet. Je mag in mijn kontje klaarkomen als je wilt, of in mijn mond. Als je me in me kontje neukt dan ben ik een echte hoer, want dan heb je alles met me gedaan.

De lul van mijn man was mijn eerste lul, maar jou lul zal ik nooit vergeten. Ik smeek je, neuk me zovaak als je kan. Ik kan niet zonder jou lul. Neuk me elke dag!! Dit zei ze allemaal terwijl ze me aankeek en me lul binnen enkele minuten stijf trok. Ik draaide haar om en liet haar op zijn hondjes positie nemen. Ik spuugde op haar kont en ging met mijn lul langs haar kut om deze met kutgeil nat te maken.

Ik drukte mijn lul tegen haar kont aan maar het lukte niet echt. Ik spuugde meer op haar Marokkaanse kontgat en vingerde haar anaal en deed er een vinger bij en weer een vinger bij todat de slet haar kontje ietsjes was opgerekt. Toen drukte ik mijn eikel er tegenaan en deze ging erin! Hmmmmmmmmmmmmmmmmm hoorde ik alleen. Ik drukte ietsjes door en de slet drukte haar gezicht wederom in een kussen en ik hoorde hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. Ondanks dat ze jaren anaal is genomen in de bergen was haar kontje zoooo lekker strak dat het me echt moeite koste om haar anaal te nemen.

Ik deed het rustig aan en begon langzaam in en uit haar oooh zo heerlijke Marokkaanse poepertje te gaan totdat mijn lul er helemaal in ging.

Toen begon ik haar rustig te neuken in haar heerlijke poepertje, zooooo lekkkkkker was het. Ik trok haar aan haar haar naar achteren en begon haar anaal te emen alsof ze een pornoster was, diep en hard terwijl ik haar aan haar haar trok en af en toe een tik op haar Marokkaanse kont gaf. Wat een geil gezicht om mijn lul in en uit haar poepertje te zien gaan. Ik wilde deze slet nog harder nemen dus ik liet haar liggen met haar benen helemaal in haar eigen schouders. Ik duwde mijn lul in haar kontje en begon haar weer te nemen, hard in haar kont, knijpend in haar tepels, uitscheldend voor hoer, vieze hoer, vieze hoer, jij geile slet, dit is wat je wilt he, hard in je kont genomen worden!!!

Ik spuugde in haar gezicht, de geile slet likte met haar tong langs haar mond en zei; jaaaa ik ben jou hoer, jou vieze hoer, jou slet, jaaaa ik wil geneukt worden, wil jou lul voelen, neuk me hard in me kont!!! Ik hield het niet meer en kwam bijna klaar.

Maar het laatste toetje wilde ik bewaren voor haar mondje, dus ik haalde mijn lul uit haar kont en pakte haar grof bij haar haar en liet haar me aftrekken zodat ik alles lekker in haar gezicht zou spuiten. Omdat ik deze ervaring niet voorbij wilde laten gaan pakte ik mijn telefoon en nam het tafereel op. Terwijl ik het opnam zei ze, jaaaa kom maar klaar, ik wil jou sperma, spuit maar lekker in mijn gezicht. Ik spoot mijn sperma in het gezicht van Laila, deze Marokkaanse slet, deze hoer uit de bergen van Marokko, deze lekkere maar oooh zo geile importbruidje uit Maghreb.

Ik kwam heerlijk klaar en ze trok mijn lul helemaal leeg, zoog het laatste beetje sperma uit mijn lul terwijl ik alles filmde. Daarna likte likte en slikte alle sperma door die op haar gezicht en borsten was terechtgekomen. Met als afsluiting dat ze recht in de camera zei; ik hoop dat je genoten hebt en vanaf vandaag ben ik jou kahba, helemaal van jou wanneer je maar wilt en ik doe alles, alles, maar dan ook alles wat jij maar zegt Home     Fatima wil Seks!

Marokkaans importbruidje Toegevoegd op dinsdag 20 augustus

...

Sensuele massage limburg shemale prostitue


sex met boerendochter neuken in utrecht

Meer kleding had ze niet nodig. Als ik dan zin mocht hebben dan kon ik gewoon mijn gang gaan. Ik moest haar alleen nog eens leren pijpen, want dat had ze nog nooit gedaan. Ik kreeg een telefoontje van het ziekenhuis uit de stad. Er lag daar een meisje uit het dorp dat gereed was om uit het ziekenhuis ontslagen te worden. Maar het kind was zo druk er was geen land mee te bezeilen was. Ze vonden het ook niet nodig om haar iedere keer plat te spuiten om haar rustiger te maken.

Of ik even langs wilde komen om haar op te halen. Ik zag dat de naam van het meisje op de lijst stond. Toen ik in het ziekenhuis kwam nam de hoofdzuster me mee en bracht me naar haar kamer. Dan zijn wij er tenminste vanaf. Het is hier al druk genoeg. En ik liep naar het bed waar het meisje op lag. Ze hadden haar handen en voeten vast gebonden met leren riemen en over haar mond zat een doekje gebonden.

De zuster had me gewaarschuwd. Pas op want ze spuugt in je gezicht! Ik ging naast het bed zitten. Het meisje lag druk met haar hoofd te bewegen. Ze probeerde het ook met haar lichaam maar de leren riemen belette haar dat.

Ik had over haar gelezen in mijn praktijk. Arlinde was altijd al een druk kind geweest. Ze vroeg veel aandacht groeide op in een gezin met acht broertjes en zusjes. Haar moeder had haar handen vol aan de tiener die nu ook nog eens aan het puberen was. Arlinde was een speciaal geval. Ik trok de dekens van haar af en ging naast het bed zitten. Ze keek me met grote ogen aan. Dan doe ik straks dat rare ding van je mond af goed?

Maar voor ik dat doe moet ik je eerst even onderzoeken. Ze zag dat ik een schaar pakte en ze begon te schreeuwen. Ik knipte haar slipje kapot en trok het van haar af.

Nu lag ze zo goed als naakt op het bed. Ik legde mijn hand op haar kutje, En begon haar rustig tussen haar benen te masseren. Ze sloot haar ogen, en voor het eerst sinds ik bij haar was ontspande het meisje een beetje. Ik voelde dat haar kutje zelfs een beetje natter werd.

Ik trok mijn hand weg. Arlinde keek me teleurgesteld aan. Ze stootte haar bekken omhoog. Ze was zo te zien teleurgesteld dat ik gestopt was met over haar kutje te wrijven. Ik streelde haar borstjes. Ik hield mijn hand op haar gleufje en vingerde haar kutje. Nu wist ze dat het eindelijk zover was. Ze mocht klaar komen! Ik kuste haar jonge borstjes.

Terwijl ik haar vingerde maakte ik de spuug doek los. Ik duwde een vinger in haar natte gleufje. Ik zoog nog even aan haar keiharde tepels. Het meisje begon hard te schreeuwen.

Nu niet omdat ze zich niet kon beheersen, maar ze bereikte een voor haar heerlijk orgasme. Ik liet haar even uit hijgen. Ik kon het niet over mijn hart krijgen om het meisje teleur te stellen.

Ik was zelf ook bloedgeil geworden van dat kind. Ik kuste haar strakke buikje en daalde langzaam af richting haar poesje. Arlinde kreunde hard toen ik mijn gezicht tegen haar kutje duwde.

Ze begon wild met haar onderlichaam te bewegen. Wat was die tiener geil. Ze sloeg haar benen rond mijn hoofd en klemde mijn hoofd tussen haar dijen. Ik kon geen kant meer op.

Het enigste wat ik kon doen was die heerlijke tienerkut klaar likken. Arlinde kreeg krijsend haar tweede orgasme. Ik zelf hield het ook niet meer, toen ze haar benen ontspande en ze mijn hoofd los liet, maakte ik snel mijn gulp open en trok mijn stijve uit m'n broek. Ik ging bovenop het meisje liggen en duwde mijn lul in haar kut. Arlinde schrok toen ze mijn harde speer in zich voelde en begon weer wild met haar hoofd te bewegen.

Arlinde keek me met haar grote blauwe ogen verschrikt aan. Ze moest even wennen aan het onbekende gevoel in haar kut. Ik begon haar te neuken. Ik drukte haar fragiele lichaam bijna plat, met mijn volle gewicht lag ik bovenop haar. Ik neukte haar diep. Ik stootte mijn pik met lange halen heen en weer in haar nauwe kutgaatje. Wat is dit een geweldig beroep bedacht.

Ik keek naar Arlinde. Zo is het lekker! Ik wilde nog maar een ding en dat was die kleine tiener kut vol spuiten. Arlinde begon ook weer hard te kreunen. Het meisje kreeg voor de derde keer haar orgasme. Deze keer op mijn harde lul. Ik voelde m'n zak leeg lopen in haar mooie lichaam.

Ik kuste haar voor ik van haar af ging, en maakte haar handen los. Ik waste haar kutje en kleedde haar aan. Toen ik Arlinde thuis bracht nam ik even haar moeder apart. Ze word er echt rustiger van. En als ze helemaal niet meer te houden is dan komt u maar met haar langs. Ik was nog maar net thuis toen de dominee voor de deur stond. Het is een taboe in het dorp een uiterst geheim project" zei hij geheimzinnig. O jee dacht ik. Zouden ze nu zover zijn om die kostschool aan me te openbaren?

Ik stapte met hem in de auto. Hij reed naar de rand van het dorp. En stuurde de auto het bos in. Toen we een hek passeerden, reden we over een oprijlaan en kwamen bij een groot gebouw aan. Het zag er troosteloos en slecht onderhouden uit. Hier komen al de zwangere meisjes terecht.

Ze worden hier streng opgeleid tot zorgzame moeders. De vrouwen die hun opleiden zijn helaas onvruchtbaar. Daarom zijn ze hier. We hebben hun voor de keus gesteld. Of weggaan, of de jonge moeders opleiden. Er is ook een afdeling voor meisjes die zich afzetten tegen ons programma.

Die worden extra hard aangepakt. Ze krijgen een extra harde training. We kunnen niet toestaan dat er mensen zijn in onze gemeenschap die niet naar ons luisteren! Het project is uiterst geheim! Dat kon ik goed begrijpen. Als dit ooit bekend werd, konden de dominee en z'n trawanten het wel schudden.

U weet vast wat U te doen staat! Hij gaf me een korte rondleiding. Ik had het idee dat hij me niet alles liet zien. Hij bracht me naar afdeling C. De beruchte afdeling zoals hij zelf al zei waar de ongehoorzamen zaten.

Ik zag vijf meisjes lopen. Ze droegen alle vijf een vreemd jasje dat hun billen niet eens bedekte. Er liepen erbij met rode striemen op hun kontjes. Blijkbaar werden ze hier regelmatig gestraft en werden lijfstraffen niet geschuwd.

De meiden keken me angstig aan toen ik aan hun werd voorgesteld. Dit was zo een geil gezicht, ze kreeg tranen in haar ogen en moest kokhalzen, ik bleef doorgaan want het duurde toch niet lang meer voordat ik klaar zou komen. Ik begon haar in het Nederlands uit te schelden voor vieze slet en vertelde deze Marokkaanse hoer dat ze vanaf vandaag mijn sletje was. De geile slet begon met haar vrije hand mijn ballen te kneden. Op dat moment hield ik het niet meer en ik spoot mijn sperma in haar mond, de geile slet zoog mijn sperma eruit door op mijn eikel te zuigen en trok me tegelijkertijd af.

Ze zoog mijn lul helemaal schoon en bleef doorgaan zodat mijn lul lekker hard bleef. Ze stond op en ik liet haar alles uittrekken. Ik genoot van deze lekkere geile slet. Ze had een mooie lichtbruine huidskleur met lange zwarte haren, lekkere borsten, een heerlijke kont en een supergeile kut!

Deze hoer zou ik vanaf vandaag veranderen in mijn persoonlijke hoer die ik waar en wanneer ik maar wil in al haar Marokkaanse gaten neem. Ik kuste haar borsten en begon eraan te zuigen, tegelijkertijd begon ik haar te vingeren in haar kutje.

Ze begon zwaar de ademen en licht te kreunen. Ik vertelde haar te gaan liggen op haar rug, toen begon ik haar kutje te kussen en te likken, deze slet wist niet wat ze meemaakte.

Ze pakte een kussen en drukte deze tegen haar mond aan om haar gekreun enigszins te smoren. Ik maakte mijn wijsvinger nat met haar kutgeil en duwde deze tegen haar Marokkaanse kontgat aan terwijl ik haar aan het beffen was. Mijn vinger gleed rustig in haar strakke kontgat en ik begon deze boerin anaal te neuken met mijn vinger en te beffen.

Ze kwam vrij snel klaar ze schokte hevig en kreunde geil en ik het was maar goed ook dat ze in de kussen gilde. Ik ging op haar liggen en kuste haar op haar lippen, ze duwde haar benen uit elkaar en ik drukte mijn lul tegen haar kut aan.

Haar kut was strak voor een Marokkaanse getrouwde vrouw. Haar kut stond in vuur en vlam, deze geile slet was supergeil!!! Het gevoel was onbeschrijfelijk. Haar gezicht was zo mooi om te zien bij elke stoot. Ze genoot intens en haar hele lichaam bewoog mee met elke stoot, haar heerlijke borsten die heen en weer gingen, zooooooo geil. Ik deed haar benen in mijn nek en begon harder te stoten, keihard neukte ik deze vieze geile getrouwde Marokkaanse slet in haar hete kut.

Ze wist niet wat ze meemaakte, stoot na stoot in haar geile strakke kut. Zo was ze nog nooit geneukt, nog nooit had een man haar op deze manier genomen. Het leek alsof ze geneukt werd door een beest, haar kut voelde zo gevuld aan dat het soms zelfs pijn. Ik hield het niet meer en spoot mijn sperma in deze geile, heerlijke, strakke, hete kut van deze prachtige boerin uit Marokko. Zo lekker kwam ik klaar, ze molk mijn lul helemaal leeg met haar strakke kut.

Het leek wel alsof ik uren aan het klaarkomen was. Ik kuste haar en zei haar dat ze de lekkerste kut heeft waar ik ook mijn lul in heb gestopt. Ze zei dat ze nog nooit zo was genomen en dat ze hoopt dat ik haar nog vaak zou willen neuken. Ook vertelde ze dat ze hoopte dat ik haar nog ergens anders in wilde neuken, een gaatje waar ze al 8 jaar geen lul meer in heeft gekregen. Ik vroeg haar of ze mijn lul in haar strakke kontje wilde voelen, ze zei graag en het liefst ook zo hard als dat ik haar in haar kut had geneukt.

Deze Marokkaanse was helemaal los, ze was niet meer het verlegen bruidje van eerst. Maar ze was veranderd in een hoer die niets anders wilde dan de lul van de neef van haar man in al haar gaatjes ontvangen, het liefst zo hard mogelijk, zo vaak mogelijk en het liefst ook nog zijn sperma in al haar gaatjes.

Deze verzoek kon ik niet laten lopen, vooral omdat ik al vaker geilde op haar kont. Mijn lul was langzaam aan het verslappen, dus toen vertelde ik haar dat zij mijn lul dan maar moest wakker maken. De geile Marokkaanse slet reageerde net een teefje die naar haar baas luisterde. Ze pakte mijn lul direct beet en begon deze te likken, te zuigen en af te trekken. Dit terwijl ze in het Marokkaanse geile woorden zei zoals; ik ben jou hoer, jou slet. Je mag in mijn kontje klaarkomen als je wilt, of in mijn mond.

Als je me in me kontje neukt dan ben ik een echte hoer, want dan heb je alles met me gedaan. De lul van mijn man was mijn eerste lul, maar jou lul zal ik nooit vergeten. Ik smeek je, neuk me zovaak als je kan. Ik kan niet zonder jou lul. Neuk me elke dag!! Dit zei ze allemaal terwijl ze me aankeek en me lul binnen enkele minuten stijf trok.

Ik draaide haar om en liet haar op zijn hondjes positie nemen. Ik spuugde op haar kont en ging met mijn lul langs haar kut om deze met kutgeil nat te maken. Ik drukte mijn lul tegen haar kont aan maar het lukte niet echt. Ik spuugde meer op haar Marokkaanse kontgat en vingerde haar anaal en deed er een vinger bij en weer een vinger bij todat de slet haar kontje ietsjes was opgerekt.

Toen drukte ik mijn eikel er tegenaan en deze ging erin! Hmmmmmmmmmmmmmmmmm hoorde ik alleen. Ik drukte ietsjes door en de slet drukte haar gezicht wederom in een kussen en ik hoorde hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. Ondanks dat ze jaren anaal is genomen in de bergen was haar kontje zoooo lekker strak dat het me echt moeite koste om haar anaal te nemen.

Ik deed het rustig aan en begon langzaam in en uit haar oooh zo heerlijke Marokkaanse poepertje te gaan totdat mijn lul er helemaal in ging. Toen begon ik haar rustig te neuken in haar heerlijke poepertje, zooooo lekkkkkker was het. Ik trok haar aan haar haar naar achteren en begon haar anaal te emen alsof ze een pornoster was, diep en hard terwijl ik haar aan haar haar trok en af en toe een tik op haar Marokkaanse kont gaf.

Wat een geil gezicht om mijn lul in en uit haar poepertje te zien gaan. Ik wilde deze slet nog harder nemen dus ik liet haar liggen met haar benen helemaal in haar eigen schouders. Ik duwde mijn lul in haar kontje en begon haar weer te nemen, hard in haar kont, knijpend in haar tepels, uitscheldend voor hoer, vieze hoer, vieze hoer, jij geile slet, dit is wat je wilt he, hard in je kont genomen worden!!!

Ik spuugde in haar gezicht, de geile slet likte met haar tong langs haar mond en zei; jaaaa ik ben jou hoer, jou vieze hoer, jou slet, jaaaa ik wil geneukt worden, wil jou lul voelen, neuk me hard in me kont!!! Ik hield het niet meer en kwam bijna klaar. Maar het laatste toetje wilde ik bewaren voor haar mondje, dus ik haalde mijn lul uit haar kont en pakte haar grof bij haar haar en liet haar me aftrekken zodat ik alles lekker in haar gezicht zou spuiten.

Omdat ik deze ervaring niet voorbij wilde laten gaan pakte ik mijn telefoon en nam het tafereel op. Terwijl ik het opnam zei ze, jaaaa kom maar klaar, ik wil jou sperma, spuit maar lekker in mijn gezicht. Ik spoot mijn sperma in het gezicht van Laila, deze Marokkaanse slet, deze hoer uit de bergen van Marokko, deze lekkere maar oooh zo geile importbruidje uit Maghreb.

Ik kwam heerlijk klaar en ze trok mijn lul helemaal leeg, zoog het laatste beetje sperma uit mijn lul terwijl ik alles filmde. Daarna likte likte en slikte alle sperma door die op haar gezicht en borsten was terechtgekomen. Met als afsluiting dat ze recht in de camera zei; ik hoop dat je genoten hebt en vanaf vandaag ben ik jou kahba, helemaal van jou wanneer je maar wilt en ik doe alles, alles, maar dan ook alles wat jij maar zegt Home     Fatima wil Seks!

Marokkaans importbruidje Toegevoegd op dinsdag 20 augustus

...

Arlinde kreeg krijsend haar tweede orgasme. Ik zelf hield het ook niet meer, toen ze haar benen ontspande en ze mijn hoofd los liet, maakte ik snel mijn gulp open en trok mijn stijve uit m'n broek. Ik ging bovenop het meisje liggen en duwde mijn lul in haar kut. Arlinde schrok toen ze mijn harde speer in zich voelde en begon weer wild met haar hoofd te bewegen. Arlinde keek me met haar grote blauwe ogen verschrikt aan.

Ze moest even wennen aan het onbekende gevoel in haar kut. Ik begon haar te neuken. Ik drukte haar fragiele lichaam bijna plat, met mijn volle gewicht lag ik bovenop haar. Ik neukte haar diep. Ik stootte mijn pik met lange halen heen en weer in haar nauwe kutgaatje. Wat is dit een geweldig beroep bedacht. Ik keek naar Arlinde. Zo is het lekker! Ik wilde nog maar een ding en dat was die kleine tiener kut vol spuiten.

Arlinde begon ook weer hard te kreunen. Het meisje kreeg voor de derde keer haar orgasme. Deze keer op mijn harde lul. Ik voelde m'n zak leeg lopen in haar mooie lichaam. Ik kuste haar voor ik van haar af ging, en maakte haar handen los. Ik waste haar kutje en kleedde haar aan. Toen ik Arlinde thuis bracht nam ik even haar moeder apart.

Ze word er echt rustiger van. En als ze helemaal niet meer te houden is dan komt u maar met haar langs. Ik was nog maar net thuis toen de dominee voor de deur stond.

Het is een taboe in het dorp een uiterst geheim project" zei hij geheimzinnig. O jee dacht ik. Zouden ze nu zover zijn om die kostschool aan me te openbaren? Ik stapte met hem in de auto. Hij reed naar de rand van het dorp. En stuurde de auto het bos in. Toen we een hek passeerden, reden we over een oprijlaan en kwamen bij een groot gebouw aan. Het zag er troosteloos en slecht onderhouden uit. Hier komen al de zwangere meisjes terecht. Ze worden hier streng opgeleid tot zorgzame moeders.

De vrouwen die hun opleiden zijn helaas onvruchtbaar. Daarom zijn ze hier. We hebben hun voor de keus gesteld. Of weggaan, of de jonge moeders opleiden. Er is ook een afdeling voor meisjes die zich afzetten tegen ons programma.

Die worden extra hard aangepakt. Ze krijgen een extra harde training. We kunnen niet toestaan dat er mensen zijn in onze gemeenschap die niet naar ons luisteren! Het project is uiterst geheim! Dat kon ik goed begrijpen.

Als dit ooit bekend werd, konden de dominee en z'n trawanten het wel schudden. U weet vast wat U te doen staat! Hij gaf me een korte rondleiding. Ik had het idee dat hij me niet alles liet zien. Hij bracht me naar afdeling C. De beruchte afdeling zoals hij zelf al zei waar de ongehoorzamen zaten.

Ik zag vijf meisjes lopen. Ze droegen alle vijf een vreemd jasje dat hun billen niet eens bedekte. Er liepen erbij met rode striemen op hun kontjes.

Blijkbaar werden ze hier regelmatig gestraft en werden lijfstraffen niet geschuwd. De meiden keken me angstig aan toen ik aan hun werd voorgesteld. En ga naast elkaar staan. En als ze zwanger worden mogen ze in ieder geval niet meer geslagen worden! De volgende dag had ik eerst spreekuur. Er kwam een moeder die ik nog niet gezien had in de praktijk.

Ze had een tweeling bij zich. Twee bijna oogverblindende blonde meisjes van zestien jaar oud, zo mooi waren ze. Dit zijn Ingrid en Ilse zei de moeder. We komen voor het onderzoek. Nu had ik een probleem, ik kon er maar eentje tegelijk te grazen nemen. Blijkbaar dacht de moeder dat ik een soort superman was of zo. Dat begreep ze best, maar ze vertelde dat die twee bijna onafscheidelijk van elkaar waren, vandaar dat ze hun allebei tegelijk had meegenomen.

Ik liet de twee de schoonheden zich uitkleden. Wat waren die twee mooi. Ik kneep ze om de beurt even in hun borstjes. De meisjes stonden allebei een beetje zenuwachtig te giechelen. Ik liet Ilse eerst op de stoel plaatsnemen en verzocht de moeder om in de wachtkamer plaats te nemen. Ik riep Anja om het meisje netjes te scheren en zei tegen haar vergeet het streepje niet! Trouwens doe het maar bij allebei nu je toch bezig bent. Anja ging aan de slag. Toen ze klaar was had de tweeling een mooi glad geschoren kutje met een klein streepje op hun heuveltjes.

Ik bekeek tevreden het resultaat en gaf Anja een kus. Ik streelde even snel haar borstjes. Ingrid lag nog met haar benen wijd in de beugels. Het meisje op de tafel keek toch wel vreemd op toen Anja haar tong tegen haar kutje aan duwde. Wat een gekke meid,ze doet vies met me" zei Ingrid, en ze wilde van de tafel af komen. Ik greep snel in, en vertelde dat ze moest blijven liggen. Dit hoort bij de behandeling.

Ik wil weten of jullie een orgasme kunnen krijgen. Ze keken natuurlijk helemaal vreemd op toen ik mijn broeken liet zakken. Ze hadden nog nooit een penis gezien, zeker geen stijve van een volwassen man.

Ingrid lag naar het plafond te staren toen ze tong van Anja tegen haar kutje aan voelde. Het meisje begon te kreunen. Ze begon wat onwennig in de tietjes van haar zusje te knijpen. Ik kreeg een bizar idee. Hier in het dorp gelden andere wetten dan waar dan ook, ik vroeg me af of het gebruikelijk was dat broers en zussen het met elkaar deden, of hoe ze zouden reageren als ik die twee met elkaar liet spelen.

Ik tikte Anja op haar schouder en zei dat de op moest houden. Wat bedoeld U dokter vroeg Ilse. Jullie zullen vast ook wel aan elkaars vagina hebben gezeten of niet soms? Ik zag ze twijfelen om antwoord te geven. Ga jij maar eens op de tafel over je zusje zitten Ilse en doe maar eens wat Anja daarnet bij je zus heeft gedaan.

En jij Ingrid hetzelfde bij je zus. Wat heeft dit met het onderzoek te maken? Ze keek naar het kutje van haar zus. Ik knikte naar Anja, zij zou in de gaten houden of Ilse wel echt zou likken.

Met twee handen drukte Anja krachtig het gezicht van het meisje tussen de benen van haar zus. Met tegenzin begon ze aan het poesje van haar zusje te likken.

En hield mijn pik vast. Ik kon het me immers niet permitteren om mijn zaad te verspillen. En er lag nog een mooi tiener kutje op me te wachten. Anja zoog heerlijk aan m'n stijve lul. Ze trok haar benen omhoog en om van de tafel te springen.

Anja kwam snel overeind en ging met haar lichaam over haar heen liggen zodat ze geen kant meer op kon. Ze schreeuwde toen ik mijn lul door haar vliesje heen boorde. Snel begon ik de tiener te neuken tot ik hijgend in haar kut klaarkwam. Door het geschreeuw en het geworstel van het kind werd ik supergeil en spoot haar spleetje vol met mijn zaad. Laat haar nog maar even liggen. Wat een beroep dacht ik nog bij mezelf. Turkse nymfomane zoekt geile man om haar seksverslaving mee te delen!

Ze schaamde zich een beetje en keek even weg, maar keek me daarna gelijk weer aan. Ik kon het niet laten en deed stap naar haar toe totdat ik voor haar stond. Toen keken we elkaar aan en ik kuste haar vol op haar lippen en drukte me tegen haar aan. Omdat ik zo geil was sprong mijn lul gelijk omhoog en drukte ik mijn stijve tegen haar aan.

Dat moment duurde niet zo lang omdat zoontje haar riep en ze naar hem toe moest, voordat ze de keuken uitliep draaide ze zich om en keek me weer even aan. Deze geile Marokkaanse boerin zou ik alle kanten van de kamer laten zien en helemaal vol spuiten met mijn sperma!! Ik moest op dat moment weer terug naar mijn werk, wetende dat het morgen al zo ver zou kunnen zijn. Bij mijn vertrek groette ik iedereen en lachte ik naar Laila en de geile slet lachte terug en zwaaide naar me.

De volgende dag ging ik met plezier naar mijn werk met de gedachten dat ik de vrouw van mijn oom vandaag zou neuken. Omdat het op mijn werk die week rustig was besloot ik om een paar uur eerder op te nemen zodat ik de tijd zou hebben om te genieten van mijn geile importsletje uit de bergen van Marokko.

Eenmaal aangekomen bij mijn kennis bel ik aan en vraagt Laila in het Marokkaans wie er is. Ik antwoordde Karim en de deur is nog nooit zo snel opengegaan. Bij de 2e verdieping aangekomen stond er niemand bij de deur. Ik liep naar binnen en liep de woonkamer binnen. Daar zat Laila op de bank. Ik groette mijn kennis en Laila. Ze groetten terug en ik keek naar Laila terwijl ik op de bank zat.

Ze had een dunne roze Marokkaanse jurk aan. Haar zoontje lag te slapen in de kamer ernaast dus moeten we rustig praten. Mijn kennis vroeg me waarom ik zo laat was, en ik vertelde dus dat ik de rest van de middag vrij was en daarom niet rond de lunch langs ben gekomen.

Ik vroeg Laila hoe laat mijn oom haar normaal gesproken kwam ophalen en ze zei dat dat pas rond een uur of 11 was. Dus ik had genoeg tijd om mijn plan te laten slagen. Ik stond op en liep naar de keuken om wat te drinken te pakken, toen ik bij de deuropening stond draaide ik me even om, keek Laila aan en wenkte haar te komen. Iets later kwam ze de keuken binnen en ik zei haar dichterbij te komen. We stonden nu tegen elkaar aan en we begonnen geil te tongen.

Ik pakte haar bij haar kont vast en drukte haar tegen mij aan. Ik vertelde haar dat ik haar de hele middag wilde neuken en dat ik daarom vrij had genomen. Ze bloosde en keek naar de grond, ik vertelde haar toen dat ik haar helemaal stuk wilde neuken.

Het plannetje was gemaakt, ik zou zeggen dat ik naar huis zou gaan en zij zou kort daarna zeggen dat ze even een dutje zou gaan doen. Ik groette mijn kennis en Laila en zei dat ik naar huis ging.

Toen liep ik weg, eenmaal aangekomen bij de deur deed ik alsof iemand wegging en bleef bij de deur op de Marokkaanse slet wachten.

Een paar minuten later kwam Laila in haar roze jurk aangelopen en we liepen samen de eerste beste kamer in. Ik ging met mijn handen langs haar hele lichaam en voelde aan haar borsten en aan haar kont terwijl we aan het tongen waren. Mijn lul was keihard en ik was supergeil. Ik trok mijn kleren uit en daar stond ik dan met mijn stijve. Ik liet haar knielen en drukte mijn lul tegen haar mond aan.

Deze ging automatisch open en de geile Marokkaanse slet nam mijn lul in haar mond. Deze geile slet zoog mijn lul zo lekker en nam hem helemaal in haar mond. Ik begon haar in haar Marokkaanse pijpmond te neuken en begon ruw in haar keel te stoten. Dit was zo een geil gezicht, ze kreeg tranen in haar ogen en moest kokhalzen, ik bleef doorgaan want het duurde toch niet lang meer voordat ik klaar zou komen.

Ik begon haar in het Nederlands uit te schelden voor vieze slet en vertelde deze Marokkaanse hoer dat ze vanaf vandaag mijn sletje was. De geile slet begon met haar vrije hand mijn ballen te kneden. Op dat moment hield ik het niet meer en ik spoot mijn sperma in haar mond, de geile slet zoog mijn sperma eruit door op mijn eikel te zuigen en trok me tegelijkertijd af. Ze zoog mijn lul helemaal schoon en bleef doorgaan zodat mijn lul lekker hard bleef.

Ze stond op en ik liet haar alles uittrekken. Ik genoot van deze lekkere geile slet. Ze had een mooie lichtbruine huidskleur met lange zwarte haren, lekkere borsten, een heerlijke kont en een supergeile kut! Deze hoer zou ik vanaf vandaag veranderen in mijn persoonlijke hoer die ik waar en wanneer ik maar wil in al haar Marokkaanse gaten neem. Ik kuste haar borsten en begon eraan te zuigen, tegelijkertijd begon ik haar te vingeren in haar kutje.

Ze begon zwaar de ademen en licht te kreunen. Ik vertelde haar te gaan liggen op haar rug, toen begon ik haar kutje te kussen en te likken, deze slet wist niet wat ze meemaakte. Ze pakte een kussen en drukte deze tegen haar mond aan om haar gekreun enigszins te smoren. Ik maakte mijn wijsvinger nat met haar kutgeil en duwde deze tegen haar Marokkaanse kontgat aan terwijl ik haar aan het beffen was.

Mijn vinger gleed rustig in haar strakke kontgat en ik begon deze boerin anaal te neuken met mijn vinger en te beffen. Ze kwam vrij snel klaar ze schokte hevig en kreunde geil en ik het was maar goed ook dat ze in de kussen gilde. Ik ging op haar liggen en kuste haar op haar lippen, ze duwde haar benen uit elkaar en ik drukte mijn lul tegen haar kut aan.

Haar kut was strak voor een Marokkaanse getrouwde vrouw. Haar kut stond in vuur en vlam, deze geile slet was supergeil!!! Het gevoel was onbeschrijfelijk. Haar gezicht was zo mooi om te zien bij elke stoot.

Ze genoot intens en haar hele lichaam bewoog mee met elke stoot, haar heerlijke borsten die heen en weer gingen, zooooooo geil. Ik deed haar benen in mijn nek en begon harder te stoten, keihard neukte ik deze vieze geile getrouwde Marokkaanse slet in haar hete kut. Ze wist niet wat ze meemaakte, stoot na stoot in haar geile strakke kut. Zo was ze nog nooit geneukt, nog nooit had een man haar op deze manier genomen. Het leek alsof ze geneukt werd door een beest, haar kut voelde zo gevuld aan dat het soms zelfs pijn.

Ik hield het niet meer en spoot mijn sperma in deze geile, heerlijke, strakke, hete kut van deze prachtige boerin uit Marokko. Zo lekker kwam ik klaar, ze molk mijn lul helemaal leeg met haar strakke kut.

Het leek wel alsof ik uren aan het klaarkomen was. Ik kuste haar en zei haar dat ze de lekkerste kut heeft waar ik ook mijn lul in heb gestopt. Ze zei dat ze nog nooit zo was genomen en dat ze hoopt dat ik haar nog vaak zou willen neuken.

Ook vertelde ze dat ze hoopte dat ik haar nog ergens anders in wilde neuken, een gaatje waar ze al 8 jaar geen lul meer in heeft gekregen. Ik vroeg haar of ze mijn lul in haar strakke kontje wilde voelen, ze zei graag en het liefst ook zo hard als dat ik haar in haar kut had geneukt.