Opgezwolle kut je eigen kut likken

opgezwolle kut je eigen kut likken

Ze steekt haar armen naar achteren en houdt haar billen een beetje uit elkaar. De hond hoeft niet aangespoord te worden om te doen wat Eline wil. Hij gaat achter haar staan en likt met zijn lange tong door de bilnaad van het geile meisje, ook haar kutje wordt niet overgeslagen.

Jos kijkt met grote ogen toe hoe zijn dochter zich door de hond laat verwennen. Zijn pik is keihard en zit bekneld in zijn broek. Wodan beweegt onrustig op en neer op zijn benen en dan ziet Jos ineens dat het beest ook een stijve heeft. Het ietwat vreemd gevormde ding zwiept onder het atletische hondenlijf op en neer.

De hondenpik is zeker 15 cm lang en donkerrood van kleur. Eline kijkt beurtelings achterom naar het dier en naar de camera opstelling, het windt haar duidelijk op dat de beelden opgenomen worden zodat ze die later nog eens terug kan kijken.

Ze zet zich een beetje schrap en Jos zijn verbazing wordt steeds groter als hij ziet hoe de hond over haar heen komt hangen en zijn voorpoten op het bed neerplant aan weerskanten van Eline's mooie lijf. Eline kijkt met een verwilderde geile blik in de camera als ze onder de hond naar diens pik grijpt en die naar haar kutje manoevreert. Met open mond kijkt Jos toe hoe de stijve pik van het dier in het kutje van zijn hete dochter glijdt. Eline kreunt van genot als de hondenpik diep in haar kut doordringt en ze spoort het beest aan om haar te neuken.

Dat laatste had ze net zo goed niet kunnen doen want de hond was al niet meer te houden. Ongecontroleerd begint het dier zijn pik in en uit het kutje van het geile meisje te stoten. Jos heeft inmiddels zijn broek opengemaakt en rukt als een bezetene aan zijn rechtop staande lul.

Eline kijkt geil in de camera en gilt het zowat uit van genot. De hond neukt haar in hoog tempo, het kan nooit lang duren voor hij zijn zaad in haar stort. Terwijl het beest haar neukt heeft Eline haar hand bij zichzelf tussen haar benen gestopt en vingert ze haar klitje, daarbij steeds even de stijve hondenpik beroerend met haar vingers.

De tong van het beest hangt uit zijn bek en hij hijgt bij elke stoot die hij maakt. Het tempo lijkt zelfs nog opgevoerd te worden en dan ineens met een paar laatste krampachtige stoten merkt Jos dat het dier zijn zaad in het kutje van zijn geile dochter spuit. Eline gooit haar hoofd in haar nek en slaakt een kreet van genot als ze het sperma van Wodan diep in zich voelt spuiten. Ook zijzelf komt klaar en het duurt even voordat haar orgasme is weggeëbt. De hond zit nu even vast in haar kutje door de opgezwollen knot aan het uiteinde van zijn lul.

Jos kijkt met wellust in zijn ogen naar zijn geile dochter die voorover uit ligt te hijgen op haar bed terwijl de hond nog steeds in haar zit. Na enkele minuten is het beest in staat om zich uit haar terug te trekken. Onmiddellijk begint hij het kutje van Eline te likken waar wat sperma uitloopt.

Eline laat de hond even begaan en staat vervolgens op om de videocamera stop te zetten. Ze drukt op de rewind toets en als ze daarna in haar kast een badhanddoek pakt beseft Jos dat ze wellicht gaat douchen.

Vliegensvlug verdwijnt hij in de slaapkamer van zijn andere dochter en trekt de deur bijna helemaal dicht zodat hij nog door een kier op de gang kan kijken. Inderdaad komt daar net Eline naar buiten die naakt naar de badkamer loopt. Ook de hond komt uit haar slaapkamer gelopen en die wandelt in een rustig tempo de trap af naar de huiskamer waar hij ongetwijfeld lekker in zijn mand gaat uitrusten.

Eline is inmiddels in de badkamer en als Jos de kraan open hoort gaan komt hij uit zijn schuilplaats tevoorschijn en loopt voorzichtig naar de slaapkamer van zijn jongste dochter.

Zonder aarzeling stapt hij op de videocamera af die nog terug aan het spoelen is. Hij drukt op de stop toets, klapt het LCD schermpje aan de zijkant open en drukt vervolgens op "play'. Op het kleine schermpje ziet hij zijn hete dochter die nog aangekleed op de rand van het bed zit en een beetje met de hond knuffelt.

Daarbij laat ze zich in haar gezicht likken door het dier en even is te zien dat ze zelfs even haar tong uitsteekt zodat die met de tong van de hond in aanraking komt. Intussen ontdoet ze zich van haar kleding. Jos haalt zijn lul weer uit zijn broek en trekt zich langzaam af terwijl hij op de video kijkt hoe zijn dochter steeds meer van haar mooie lichaam onthult. Nadat ze als laatste haar BH en slipje uit heeft getrokken gaat ze achterover liggen en kijkt genietend toe hoe Wodan onmiddellijk zijn spitse snuit tussen haar benen stopt en haar begint te likken.

Doordat hij zo in het filmpje is verdiept heeft Jos niet door dat de douche inmiddels weer uit is. Nog terwijl hij zijn stijve paal staat te masseren bij het kijken van de beelden op de video staat ineens zijn dochter in de deuropening Vader en dochter kijken elkaar een ogenblik aan. Geen van beiden weten zich een houding te geven.

Eline beseft dat haar vader nu weet wat ze met de hond heeft uitgespookt, en - wat erger is - het ook heeft gezien. Jos op zijn beurt voelt zich betrapt door zijn dochter terwijl hij zich duidelijk op haar staat te verlustigen. Met een rood hoofd probeert hij snel zijn paal op te bergen in zijn broek, wetende dat het toch al te laat is. Zijn dochter heeft echt wel gezien dat hij zich stond te rukken terwijl hij naar haar verrichtingen met de hond keek. In wat een eeuwigheid lijkt te duren, maar in werkelijkheid slechts enkele seconden in beslag neemt, flitsen een hoop gedachten door beide personen heen.

Ze zijn zich er beide van bewust dat uitvluchten verzinnen geen optie meer is, maar wat nu? Jos heeft zijn dochter eigenlijk altijd al met andere ogen bekeken dan van een vader wordt verwacht, hij is niet ongevoelig voor haar sexy uiterlijk. Hoe vaak heeft hij zich niet afgetrokken bij de gedachte aan haar mooie lijf, of als hij haar weer eens "s nachts thuis hoorde komen en ze in de hal nog even afscheid stond te nemen van haar vriendje.

Meer dan eens kwam het dan voor dat ze een poosje later in bed lag te vingeren, en dat ze daarbij niet echt heel stil was kwam alleen doordat ze niet verwachtte dat er op dat tijdstip nog iemand wakker zou zijn. Nu staat ze dan voor hem, met alleen een handdoek om haar lichaam geslagen Ook bij Eline flitsen allerlei gedachten door haar hoofd. Shit, haar vader die haar zo bezig heeft gezien, pffffff.

Ze schaamt zich dood. Wat voor straf zal hij wel niet voor haar gaan bedenken, misschien wel een jaar huisarrest. Aan de andere kant is het wel zo dat hij het blijkbaar geil genoeg vond om zich er bij af te rukken Als ze hem nu eens zou verleiden, dan kon hij haar maar moeilijk bestraffen natuurlijk Nog terwijl haar vader zijn ritssluiting omhoog trekt loopt Eline op hem af. Haar vader brutaal aankijkend vraagt ze of hij het geil vond wat hij had gezien. Jos is even uit het veld geslagen maar herstelt zich snel.

Jos heeft het niet meer. Zo kent hij zijn dochter helemaal niet. Ze staat nu vlak voor hem en het is alsof er een erotisch spanningsveld tussen hen in is ontstaan. Ditmaal is Jos degene die het spanningsveld doorbreekt. Heb je enig idee hoe de mensen tegen je aan zullen kijken als ze dit weten? Eline's hart klopt als een bezetene. Hij zal het toch niet aan de grote klok gaan hangen? Als dit naar buiten komt durft ze zich nergens meer te vertonen.

Ze moet hoe dan ook zien te voorkomen dat haar vader gaat praten. Terwijl ze hem strak aankijkt brengt ze haar hand naar zijn kruis en knijpt door de stof van zijn broek in zijn lul. Die is nog keihard zoals ze al vermoedde en hoopte. Het kan toch ons geheimpje zijn?

Nog met haar hand op zijn stijve paal maakt ze haar handdoek los en laat die op de grond vallen. Jos kijkt met grote ogen naar haar naakte lichaam.

Nu ze zo vlak voor hem staat is het nog geiler dan toen hij haar op afstand bezig zag met de hond. Hij maakt echter geen aanstalten om haar hand af te weren, hetgeen door Eline wordt gezien als een aansporing om verder te gaan.

Ze beseft dat ze de strijd al snel heeft gewonnen, feitelijk was er niet eens sprake van een strijd. Haar vader is gewoon een man van vlees en bloed, en het vlees is zwak, zo blijkt wel weer.

Eigenlijk vindt ze het idee om sex te hebben met haar eigen vader ook wel erg kinky, net zoals het haar eerder een kinky idee leek om te experimenteren met de hond. Ze maakt de broeksriem van haar vader los en trekt zijn rits naar beneden. Nadat ze ook het knoopje heeft losgemaakt glijdt het kledingstuk naar beneden en belandt op zijn enkels. Langzaam laat ze zich door haar knieën zakken zodat haar hoofd zich ter hoogte van zijn lul bevindt. De blik in haar vaders ogen verraadt een combinatie van opperste verwarring en pure wellust.

Hoewel hij drommels goed weet dat incest strafbaar is, is de verleiding te groot om er weerstand aan te bieden. Bovendien dwingt hij zijn dochter nergens toe, het initiatief komt zelfs van haar kant. Zijn ballen ontploffen bijna als Eline zijn stijve pik met haar hand omklemt en met haar tong cirkelende bewegingen maakt om zijn eikel.

Het volgende moment ziet hij zijn paal centimeter voor centimeter verdwijnen in de mond van zijn hete dochter. Het gevoel is niet te beschrijven als ze hem langzaam begint te pijpen. Jos zoekt steun om niet door zijn knieën te zakken en zijn hand vindt het statief van de videocamera.

Een pervers ideetje komt spontaan bij hem naar boven. De camera is digitaal en voorzien van een LCD display. Hij richt de lens op het gezicht van Eline die meteen in de gaten heeft wat haar vader van plan is. Ze wordt zo mogelijk nog geiler bij het idee dat hij alles gaat filmen en ze zuigt als een bezetene aan zijn stijve paal. Jos heeft de camera inmiddels zo staan dat hij op het display goed kan zien wat er gefilmd wordt.

Op het moment dat hij op de REC toets drukt weet hij dat vanaf dat moment vereeuwigd wordt hoe hij gepijpt wordt door zijn eigen dochter. Eline kijkt met een geile blik in haar ogen naar de camera en likt nu met haar tong langs de lengte van haar vaders erectie. Jos moet zijn uiterste best doen om niet meteen klaar te komen in haar mond.

Hij verlustigt zich bij de aanblik van het lichaam van zijn dochter, haar stevige tietjes, haar mooie benen. Hij laat de camera langs haar lichaam gaan, wat hem nog geiler maakt. Het idee dat hij later nog eens terug kan kijken hoe hij sex met haar heeft windt hem in hoge mate op. Het moment is gekomen dat hij het bijna niet meer kan houden en hij trekt zijn lul uit haar mond terug. Eline kijkt hem enigzins geschrokken aan. Zou haar vader ineens spijt krijgen? Haar twijfel verdwijnt meteen als hij opmerkt dat hij niet te snel klaar wil komen.

Hij trekt zijn dochter overeind en bekijkt haar naakte lichaam van top tot teen. Eline pakt de rechterhand van haar vader en legt die op haar linkerborst. Jos streelt haar en knijpt er voorzichtig in, dan trekt hij haar naar zich toe en kust haar wild op haar lippen. De slaapkamer is doordrenkt van pure wellust als hij zijn eigen dochter staat te tongen. Intussen schopt hij zijn broek en shorts van zijn enkels af en duwt hij haar in de richting van haar bed. Op het moment dat haar benen de rand van het matras raken laat ze zich achterover vallen.

Ingesmeerd met olie mastubeerd de tiener haar kale kutje. Asian tiener verwend door groep jongens. De geile wolf neukt rood sletje op Halloween avond. Zij vingert haar kale kutje eerst lekker nat. Mooie ebony tiener flasht in Birmingham. Prachtige geile lesbische meisjes seks. Sonja uit Deventer vingert haar kutje voor de webcam. Heerlijk zo'n tiener sletje neuken. Drie geile meiden verwennen geile knul. Een bierflesje in haar kutje. Lesbo bdsm electro play. Michelle masturbeert voor de webcam.

Met haar slipje naar beneden vingert ze haar kut voor de camera. Zo diep als de dildo in haar mondje gaat gaat hij ook in haar kutje. Past die lange lul wel in de kut van deze lilliputter. Jonge lesbische meiden likken elkaars kutje.

.

Tepels bijten erotich contact
opgezwolle kut je eigen kut likken

Ze steekt haar armen naar achteren en houdt haar billen een beetje uit elkaar. De hond hoeft niet aangespoord te worden om te doen wat Eline wil. Hij gaat achter haar staan en likt met zijn lange tong door de bilnaad van het geile meisje, ook haar kutje wordt niet overgeslagen. Jos kijkt met grote ogen toe hoe zijn dochter zich door de hond laat verwennen. Zijn pik is keihard en zit bekneld in zijn broek. Wodan beweegt onrustig op en neer op zijn benen en dan ziet Jos ineens dat het beest ook een stijve heeft.

Het ietwat vreemd gevormde ding zwiept onder het atletische hondenlijf op en neer. De hondenpik is zeker 15 cm lang en donkerrood van kleur. Eline kijkt beurtelings achterom naar het dier en naar de camera opstelling, het windt haar duidelijk op dat de beelden opgenomen worden zodat ze die later nog eens terug kan kijken. Ze zet zich een beetje schrap en Jos zijn verbazing wordt steeds groter als hij ziet hoe de hond over haar heen komt hangen en zijn voorpoten op het bed neerplant aan weerskanten van Eline's mooie lijf.

Eline kijkt met een verwilderde geile blik in de camera als ze onder de hond naar diens pik grijpt en die naar haar kutje manoevreert. Met open mond kijkt Jos toe hoe de stijve pik van het dier in het kutje van zijn hete dochter glijdt.

Eline kreunt van genot als de hondenpik diep in haar kut doordringt en ze spoort het beest aan om haar te neuken. Dat laatste had ze net zo goed niet kunnen doen want de hond was al niet meer te houden. Ongecontroleerd begint het dier zijn pik in en uit het kutje van het geile meisje te stoten. Jos heeft inmiddels zijn broek opengemaakt en rukt als een bezetene aan zijn rechtop staande lul.

Eline kijkt geil in de camera en gilt het zowat uit van genot. De hond neukt haar in hoog tempo, het kan nooit lang duren voor hij zijn zaad in haar stort. Terwijl het beest haar neukt heeft Eline haar hand bij zichzelf tussen haar benen gestopt en vingert ze haar klitje, daarbij steeds even de stijve hondenpik beroerend met haar vingers. De tong van het beest hangt uit zijn bek en hij hijgt bij elke stoot die hij maakt. Het tempo lijkt zelfs nog opgevoerd te worden en dan ineens met een paar laatste krampachtige stoten merkt Jos dat het dier zijn zaad in het kutje van zijn geile dochter spuit.

Eline gooit haar hoofd in haar nek en slaakt een kreet van genot als ze het sperma van Wodan diep in zich voelt spuiten. Ook zijzelf komt klaar en het duurt even voordat haar orgasme is weggeëbt. De hond zit nu even vast in haar kutje door de opgezwollen knot aan het uiteinde van zijn lul.

Jos kijkt met wellust in zijn ogen naar zijn geile dochter die voorover uit ligt te hijgen op haar bed terwijl de hond nog steeds in haar zit. Na enkele minuten is het beest in staat om zich uit haar terug te trekken. Onmiddellijk begint hij het kutje van Eline te likken waar wat sperma uitloopt.

Eline laat de hond even begaan en staat vervolgens op om de videocamera stop te zetten. Ze drukt op de rewind toets en als ze daarna in haar kast een badhanddoek pakt beseft Jos dat ze wellicht gaat douchen. Vliegensvlug verdwijnt hij in de slaapkamer van zijn andere dochter en trekt de deur bijna helemaal dicht zodat hij nog door een kier op de gang kan kijken. Inderdaad komt daar net Eline naar buiten die naakt naar de badkamer loopt.

Ook de hond komt uit haar slaapkamer gelopen en die wandelt in een rustig tempo de trap af naar de huiskamer waar hij ongetwijfeld lekker in zijn mand gaat uitrusten. Eline is inmiddels in de badkamer en als Jos de kraan open hoort gaan komt hij uit zijn schuilplaats tevoorschijn en loopt voorzichtig naar de slaapkamer van zijn jongste dochter. Zonder aarzeling stapt hij op de videocamera af die nog terug aan het spoelen is.

Hij drukt op de stop toets, klapt het LCD schermpje aan de zijkant open en drukt vervolgens op "play'. Op het kleine schermpje ziet hij zijn hete dochter die nog aangekleed op de rand van het bed zit en een beetje met de hond knuffelt. Daarbij laat ze zich in haar gezicht likken door het dier en even is te zien dat ze zelfs even haar tong uitsteekt zodat die met de tong van de hond in aanraking komt.

Intussen ontdoet ze zich van haar kleding. Jos haalt zijn lul weer uit zijn broek en trekt zich langzaam af terwijl hij op de video kijkt hoe zijn dochter steeds meer van haar mooie lichaam onthult. Nadat ze als laatste haar BH en slipje uit heeft getrokken gaat ze achterover liggen en kijkt genietend toe hoe Wodan onmiddellijk zijn spitse snuit tussen haar benen stopt en haar begint te likken. Doordat hij zo in het filmpje is verdiept heeft Jos niet door dat de douche inmiddels weer uit is.

Nog terwijl hij zijn stijve paal staat te masseren bij het kijken van de beelden op de video staat ineens zijn dochter in de deuropening Vader en dochter kijken elkaar een ogenblik aan.

Geen van beiden weten zich een houding te geven. Eline beseft dat haar vader nu weet wat ze met de hond heeft uitgespookt, en - wat erger is - het ook heeft gezien. Jos op zijn beurt voelt zich betrapt door zijn dochter terwijl hij zich duidelijk op haar staat te verlustigen. Met een rood hoofd probeert hij snel zijn paal op te bergen in zijn broek, wetende dat het toch al te laat is. Zijn dochter heeft echt wel gezien dat hij zich stond te rukken terwijl hij naar haar verrichtingen met de hond keek.

In wat een eeuwigheid lijkt te duren, maar in werkelijkheid slechts enkele seconden in beslag neemt, flitsen een hoop gedachten door beide personen heen.

Ze zijn zich er beide van bewust dat uitvluchten verzinnen geen optie meer is, maar wat nu? Jos heeft zijn dochter eigenlijk altijd al met andere ogen bekeken dan van een vader wordt verwacht, hij is niet ongevoelig voor haar sexy uiterlijk.

Hoe vaak heeft hij zich niet afgetrokken bij de gedachte aan haar mooie lijf, of als hij haar weer eens "s nachts thuis hoorde komen en ze in de hal nog even afscheid stond te nemen van haar vriendje. Meer dan eens kwam het dan voor dat ze een poosje later in bed lag te vingeren, en dat ze daarbij niet echt heel stil was kwam alleen doordat ze niet verwachtte dat er op dat tijdstip nog iemand wakker zou zijn.

Nu staat ze dan voor hem, met alleen een handdoek om haar lichaam geslagen Ook bij Eline flitsen allerlei gedachten door haar hoofd. Shit, haar vader die haar zo bezig heeft gezien, pffffff. Ze schaamt zich dood. Wat voor straf zal hij wel niet voor haar gaan bedenken, misschien wel een jaar huisarrest. Aan de andere kant is het wel zo dat hij het blijkbaar geil genoeg vond om zich er bij af te rukken Als ze hem nu eens zou verleiden, dan kon hij haar maar moeilijk bestraffen natuurlijk Nog terwijl haar vader zijn ritssluiting omhoog trekt loopt Eline op hem af.

Haar vader brutaal aankijkend vraagt ze of hij het geil vond wat hij had gezien. Jos is even uit het veld geslagen maar herstelt zich snel. Jos heeft het niet meer. Zo kent hij zijn dochter helemaal niet. Ze staat nu vlak voor hem en het is alsof er een erotisch spanningsveld tussen hen in is ontstaan. Ditmaal is Jos degene die het spanningsveld doorbreekt.

Heb je enig idee hoe de mensen tegen je aan zullen kijken als ze dit weten? Eline's hart klopt als een bezetene. Hij zal het toch niet aan de grote klok gaan hangen? Als dit naar buiten komt durft ze zich nergens meer te vertonen. Ze moet hoe dan ook zien te voorkomen dat haar vader gaat praten. Terwijl ze hem strak aankijkt brengt ze haar hand naar zijn kruis en knijpt door de stof van zijn broek in zijn lul.

Die is nog keihard zoals ze al vermoedde en hoopte. Het kan toch ons geheimpje zijn? Nog met haar hand op zijn stijve paal maakt ze haar handdoek los en laat die op de grond vallen.

Jos kijkt met grote ogen naar haar naakte lichaam. Nu ze zo vlak voor hem staat is het nog geiler dan toen hij haar op afstand bezig zag met de hond. Hij maakt echter geen aanstalten om haar hand af te weren, hetgeen door Eline wordt gezien als een aansporing om verder te gaan. Ze beseft dat ze de strijd al snel heeft gewonnen, feitelijk was er niet eens sprake van een strijd. Haar vader is gewoon een man van vlees en bloed, en het vlees is zwak, zo blijkt wel weer. Eigenlijk vindt ze het idee om sex te hebben met haar eigen vader ook wel erg kinky, net zoals het haar eerder een kinky idee leek om te experimenteren met de hond.

Ze maakt de broeksriem van haar vader los en trekt zijn rits naar beneden. Nadat ze ook het knoopje heeft losgemaakt glijdt het kledingstuk naar beneden en belandt op zijn enkels. Langzaam laat ze zich door haar knieën zakken zodat haar hoofd zich ter hoogte van zijn lul bevindt. De blik in haar vaders ogen verraadt een combinatie van opperste verwarring en pure wellust.

Hoewel hij drommels goed weet dat incest strafbaar is, is de verleiding te groot om er weerstand aan te bieden. Bovendien dwingt hij zijn dochter nergens toe, het initiatief komt zelfs van haar kant. Zijn ballen ontploffen bijna als Eline zijn stijve pik met haar hand omklemt en met haar tong cirkelende bewegingen maakt om zijn eikel. Het volgende moment ziet hij zijn paal centimeter voor centimeter verdwijnen in de mond van zijn hete dochter.

Het gevoel is niet te beschrijven als ze hem langzaam begint te pijpen. Jos zoekt steun om niet door zijn knieën te zakken en zijn hand vindt het statief van de videocamera.

Een pervers ideetje komt spontaan bij hem naar boven. De camera is digitaal en voorzien van een LCD display. Hij richt de lens op het gezicht van Eline die meteen in de gaten heeft wat haar vader van plan is.

Ze wordt zo mogelijk nog geiler bij het idee dat hij alles gaat filmen en ze zuigt als een bezetene aan zijn stijve paal. Jos heeft de camera inmiddels zo staan dat hij op het display goed kan zien wat er gefilmd wordt.

Op het moment dat hij op de REC toets drukt weet hij dat vanaf dat moment vereeuwigd wordt hoe hij gepijpt wordt door zijn eigen dochter. Eline kijkt met een geile blik in haar ogen naar de camera en likt nu met haar tong langs de lengte van haar vaders erectie. Jos moet zijn uiterste best doen om niet meteen klaar te komen in haar mond.

Hij verlustigt zich bij de aanblik van het lichaam van zijn dochter, haar stevige tietjes, haar mooie benen. Hij laat de camera langs haar lichaam gaan, wat hem nog geiler maakt. Het idee dat hij later nog eens terug kan kijken hoe hij sex met haar heeft windt hem in hoge mate op. Het moment is gekomen dat hij het bijna niet meer kan houden en hij trekt zijn lul uit haar mond terug. Eline kijkt hem enigzins geschrokken aan. Zou haar vader ineens spijt krijgen?

Haar twijfel verdwijnt meteen als hij opmerkt dat hij niet te snel klaar wil komen. Hij trekt zijn dochter overeind en bekijkt haar naakte lichaam van top tot teen. Eline pakt de rechterhand van haar vader en legt die op haar linkerborst. Jos streelt haar en knijpt er voorzichtig in, dan trekt hij haar naar zich toe en kust haar wild op haar lippen. De slaapkamer is doordrenkt van pure wellust als hij zijn eigen dochter staat te tongen.

Intussen schopt hij zijn broek en shorts van zijn enkels af en duwt hij haar in de richting van haar bed. Op het moment dat haar benen de rand van het matras raken laat ze zich achterover vallen. Ingesmeerd met olie mastubeerd de tiener haar kale kutje. Asian tiener verwend door groep jongens.

De geile wolf neukt rood sletje op Halloween avond. Zij vingert haar kale kutje eerst lekker nat. Mooie ebony tiener flasht in Birmingham. Prachtige geile lesbische meisjes seks. Sonja uit Deventer vingert haar kutje voor de webcam. Heerlijk zo'n tiener sletje neuken. Drie geile meiden verwennen geile knul. Een bierflesje in haar kutje.

Lesbo bdsm electro play. Michelle masturbeert voor de webcam. Met haar slipje naar beneden vingert ze haar kut voor de camera. Zo diep als de dildo in haar mondje gaat gaat hij ook in haar kutje.

Past die lange lul wel in de kut van deze lilliputter. Jonge lesbische meiden likken elkaars kutje.

.


Rijpe geile wijf ligt lekker een rode dildo in der natte Mooie jonge dame ligt lekker met der sappige kut te spelen. Knap tiener sletje ligt lekker geil te masturberen met ha Dikke dellen, dikke vrouw masturbeert.

Een zaadlozing in een geil blond mondje die alles doorslikt. Hij spuit zijn sperma op haar Aziatische gezicht. Met haar mooie blauwe ondeugende ogen maakt ze elke man gek. Oud wijf speelt met dildo. Eerst een dildo en dan een echte lul. De sperma uit de grote lul spat in haar gezicht. Haar mondje word vol sperma gespoten.

Wat gaat die geile meid hard op haar eigen vingers in haa Geil verpleegstertje weet wat ze lekker vindt en dat laat Oude lesbische vrouwen verwennen elkaar. Drie geile meiden verwennen geile knul.

Een bierflesje in haar kutje. Lesbo bdsm electro play. Michelle masturbeert voor de webcam. Met haar slipje naar beneden vingert ze haar kut voor de camera. Zo diep als de dildo in haar mondje gaat gaat hij ook in haar kutje. Past die lange lul wel in de kut van deze lilliputter.

Jonge lesbische meiden likken elkaars kutje. Zijn pik barebackin het strakke kutje van de thaise hoer. Kinky bisex op bevel van geile meesteres. Citroenen in pierced kutje en anal. Hete blonde lesbische meiden hebben geile meiden sex. Hij verleid zijn jarige meisje op haar verjaardag en ze is nog maagd.

Japans schoolmeisje sexueel misbruikt. Lesbische meiden mastuberen op de rand van het zewmbad. Porno fotoshoot met drie geile blondines.
Grote borsten priveontvangst gratis sex filme de

  • Plasseks kim holland gratis
  • 336
  • 566

Meiden die vingeren meisje komt spuitend klaar


Super geile Braziliaans porno model wil eens flink door g Super slank en een paar lekker grote tieten. Oma krijgt een hele mannen vuist in der kut gedrukt. Rijpe geile wijf ligt lekker een rode dildo in der natte Mooie jonge dame ligt lekker met der sappige kut te spelen.

Knap tiener sletje ligt lekker geil te masturberen met ha Dikke dellen, dikke vrouw masturbeert. Een zaadlozing in een geil blond mondje die alles doorslikt. Hij spuit zijn sperma op haar Aziatische gezicht. Met haar mooie blauwe ondeugende ogen maakt ze elke man gek. Oud wijf speelt met dildo. Eerst een dildo en dan een echte lul. De sperma uit de grote lul spat in haar gezicht.

Haar mondje word vol sperma gespoten. Lesbos tongzoenen en likken. Dikke lul te groot voor kutje. Hitsig blondje vingert haar eigen kutje. Lekkere amateur chick geneukt. Kijk maar mee door het gaatje. Lekker strak kutje ondergespoten. Geil tiener sletje vingert haar kutje kletsnat. Ingesmeerd met olie mastubeerd de tiener haar kale kutje. Asian tiener verwend door groep jongens. De geile wolf neukt rood sletje op Halloween avond. Zij vingert haar kale kutje eerst lekker nat.

Mooie ebony tiener flasht in Birmingham. Prachtige geile lesbische meisjes seks. Sonja uit Deventer vingert haar kutje voor de webcam. Heerlijk zo'n tiener sletje neuken. Drie geile meiden verwennen geile knul.

Sletten sex shmaile


Met haar slipje naar beneden vingert ze haar kut voor de camera. Zo diep als de dildo in haar mondje gaat gaat hij ook in haar kutje. Past die lange lul wel in de kut van deze lilliputter. Jonge lesbische meiden likken elkaars kutje.

Zijn pik barebackin het strakke kutje van de thaise hoer. Kinky bisex op bevel van geile meesteres. Citroenen in pierced kutje en anal. Hete blonde lesbische meiden hebben geile meiden sex. Hij verleid zijn jarige meisje op haar verjaardag en ze is nog maagd.

Japans schoolmeisje sexueel misbruikt. Lesbische meiden mastuberen op de rand van het zewmbad. De meis­jes wasten elkaar en spoelden elkaar ook af. Toen het eerste deel gedaan was boog Manon haar hoofd naar het hoofd van haar nichtje en zoende haar op de mond.

Marylie beant­woor­dde deze kus. Het knippen van mijn camera maak­te erg veel herrie, maar ze schenen het niet te horen. De meisjes be­gonnen heftig te tongzoenen terwijl ze hun lichamen tegen elkaar drukten, en de binnenkanten van hun benen langs elkaar wreven.

Hun handen streelden voorzich­tig de tedere huid van de ander. Na een goed kwartier droogden ze elkaar af en begaven ze zich naar de slaapkamer. Ik moest moeite doen mij onzicht­baar te houden, maar zoals altijd lukte mij dat goed. Manon had een groot tweepersoonsbed.

Ik heb er eenmaal in mogen liggen. Manon duwde haar jongere nichtje op het bed zodat ze op haar rug kwam te liggen. Toen boog ze zich over het jonge blondine, en zoende haar weer lang en harts­tochtelijk op de mond. Er werd niet gesproken, mijn klikken was duidelijk te horen, maar ze schenen zich daar niet aan te storen.

Het werd warmer in de kamer, ik stond half achter de deur en kon het merken dat hun hitte de boel verwarmde. De meisjes begonnen te zweten, en ik liep te lekken. Manon steunde op haar handen.

Marylie streelde haar vriendin, meer en meer glijend door het zweet. Manon daal­de verder af en kwam bij de mooie borsten.

Haar tong vond het nog fijne spleetje ertussen. Het werd de linker, en die was opgezwollen van genot. Er klonk een zacht gekreun toen Ma­non haar tepel ver­wende met likjes en kusjes. En af en toe zoog ze hem haar mond in.

Haar rechterborst kreeg dezelfde behan­deling. Marylie kreunde luider en haar ademhaling werd wat onregel­matiger. Manon daalde af naar haar strakke buikje en vond de navel.

Ik werd gek toen ik het roze tongetje van het ene meisje , het gepiercede naveltje van de ander zag likken. Manon ging verder, net voordat ik flauw dacht te gaan vallen van opwin­ding. Voorzichtig nam ze de kleine teen van het meisje in haar mond en sabbel­de er op terwijl haar vrije hand heel ligt over de on­derkant van de voet wreef. Ik stierf, elk moment van opwinding opnieuw. Manon werkte alle tenen af. Haar achternichtje schokte en draaide van genot.

Verwachtingsvol en gretiger likte en sabbelde Manon door. Een luide schreeuw klonk, en mijn maag viel in een bodemloze leegte. Dat kon via haar voeten, dat wist ik al, maar iedere keer word ik enorm getroffen door opwindende verbazing. Standje 69, ik wist het! Mijn pik ging echt pijn doen. Ein­delijk kwam ze bij het kaalgeschoren vochtige schaam­vlees. Marylie slaakte een zucht, en ik deed mee. Als ik mijzelf niet gesmoord had onder mijn oksel hadden ze het zeker gehoord.

Manon ging nu zo zitten dat haar kut boven de mond van Marylie belan­de. Toen begon ze het maagdelijke kutje te likken en te vinge­ren. Na een tijdje ging ze op zoek naar de klit van haar nichtje. Ze vond het ding en beroerde hem met haar tong. Met als gevolg dat het tweede orgasme door het lijfje schoot.

Toen de laatste na weeën van het orgasme verdwenen waren begon Marylie het kutje van haar iets oudere nicht te likken. Het was een geil gezicht om die twee in 69 te zien liggen. Ze vreeën met elkaar, alsof voor hen niets anders bestond dan deze liefde. Langzaam trok ik mij terug, om me meteen als een razende af te trekken. De volgende ochtend had ik al ontbijt gemaakt toen manon aankondigde dat er die dag een jongen zou komen die — zoals ze het zelf uitdrukte: Ja, knappe jongen, dacht ik nog, ik word al maanden door deze twee zo behandeld.

Ik hoopte maar dat hij wist waar hij aan begon. Het werd een gezellige ochtend, en we praatten over koetjes en kalfjes. De meiden konden niet van elkaar afblijven, en toen ik de afwas deed lagen zij alweer te vrijen op de bank.

Ik vond het heerlijk. Toen ging de bel. De twee verdwenen in de gang, en ik hoorde onduidelijk gepraat. Veel te lang naar mijn zin kwamen ze weer in de woonkamer. Het was een mooie jon­gen, donker krullerig haar, mooie ogen. Ja, de meiden waren dol op hem, kon ik meteen zien.

Zijn harde paal was duidelijk te zien. Manon zei hard tegen hem: Zijn lul werd zicht­baar. Deze begreep het en nam de pik in haar mond. Ze liet hem eerst helemaal in haar mond verdwijnen. Toen liet ze hem weer half ontsnap­pen. Terwijl ze hem strak aankijkt brengt ze haar hand naar zijn kruis en knijpt door de stof van zijn broek in zijn lul. Die is nog keihard zoals ze al vermoedde en hoopte. Het kan toch ons geheimpje zijn?

Nog met haar hand op zijn stijve paal maakt ze haar handdoek los en laat die op de grond vallen. Jos kijkt met grote ogen naar haar naakte lichaam. Nu ze zo vlak voor hem staat is het nog geiler dan toen hij haar op afstand bezig zag met de hond. Hij maakt echter geen aanstalten om haar hand af te weren, hetgeen door Eline wordt gezien als een aansporing om verder te gaan. Ze beseft dat ze de strijd al snel heeft gewonnen, feitelijk was er niet eens sprake van een strijd.

Haar vader is gewoon een man van vlees en bloed, en het vlees is zwak, zo blijkt wel weer. Eigenlijk vindt ze het idee om sex te hebben met haar eigen vader ook wel erg kinky, net zoals het haar eerder een kinky idee leek om te experimenteren met de hond. Ze maakt de broeksriem van haar vader los en trekt zijn rits naar beneden.

Nadat ze ook het knoopje heeft losgemaakt glijdt het kledingstuk naar beneden en belandt op zijn enkels.

Langzaam laat ze zich door haar knieën zakken zodat haar hoofd zich ter hoogte van zijn lul bevindt. De blik in haar vaders ogen verraadt een combinatie van opperste verwarring en pure wellust. Hoewel hij drommels goed weet dat incest strafbaar is, is de verleiding te groot om er weerstand aan te bieden.

Bovendien dwingt hij zijn dochter nergens toe, het initiatief komt zelfs van haar kant. Zijn ballen ontploffen bijna als Eline zijn stijve pik met haar hand omklemt en met haar tong cirkelende bewegingen maakt om zijn eikel.

Het volgende moment ziet hij zijn paal centimeter voor centimeter verdwijnen in de mond van zijn hete dochter. Het gevoel is niet te beschrijven als ze hem langzaam begint te pijpen. Jos zoekt steun om niet door zijn knieën te zakken en zijn hand vindt het statief van de videocamera. Een pervers ideetje komt spontaan bij hem naar boven. De camera is digitaal en voorzien van een LCD display. Hij richt de lens op het gezicht van Eline die meteen in de gaten heeft wat haar vader van plan is.

Ze wordt zo mogelijk nog geiler bij het idee dat hij alles gaat filmen en ze zuigt als een bezetene aan zijn stijve paal. Jos heeft de camera inmiddels zo staan dat hij op het display goed kan zien wat er gefilmd wordt. Op het moment dat hij op de REC toets drukt weet hij dat vanaf dat moment vereeuwigd wordt hoe hij gepijpt wordt door zijn eigen dochter.

Eline kijkt met een geile blik in haar ogen naar de camera en likt nu met haar tong langs de lengte van haar vaders erectie. Jos moet zijn uiterste best doen om niet meteen klaar te komen in haar mond. Hij verlustigt zich bij de aanblik van het lichaam van zijn dochter, haar stevige tietjes, haar mooie benen. Hij laat de camera langs haar lichaam gaan, wat hem nog geiler maakt. Het idee dat hij later nog eens terug kan kijken hoe hij sex met haar heeft windt hem in hoge mate op.

Het moment is gekomen dat hij het bijna niet meer kan houden en hij trekt zijn lul uit haar mond terug. Eline kijkt hem enigzins geschrokken aan. Zou haar vader ineens spijt krijgen? Haar twijfel verdwijnt meteen als hij opmerkt dat hij niet te snel klaar wil komen. Hij trekt zijn dochter overeind en bekijkt haar naakte lichaam van top tot teen.

Eline pakt de rechterhand van haar vader en legt die op haar linkerborst. Jos streelt haar en knijpt er voorzichtig in, dan trekt hij haar naar zich toe en kust haar wild op haar lippen. De slaapkamer is doordrenkt van pure wellust als hij zijn eigen dochter staat te tongen. Intussen schopt hij zijn broek en shorts van zijn enkels af en duwt hij haar in de richting van haar bed. Op het moment dat haar benen de rand van het matras raken laat ze zich achterover vallen.

Jos loopt terug naar de camera en richt de lens op het bed waarna hij snel zijn bovenkleding uittrekt zodat ook hij naakt is.

Hij laat zich op zijn knieën voor het bed zakken en duwt de benen van zijn geile dochter wat uit elkaar waarna hij zijn hoofd naar haar kruis beweegt. Verlekkerd kijkt hij naar haar kutje waarna hij met zijn tong langs haar schaamlippen likt.

Eline kreunt van genot als haar vader met zijn tong over haar klitje gaat. Steunend op haar ellebogen kijkt ze genietend toe hoe hij haar likt. Zijn verrichtingen zorgen ervoor dat het niet lang duurt voor ze gillend klaarkomt, de videocamera registreert de uitdrukking van genot op haar gezicht. Jos komt overeind en staat met een fier rechtopstaande pik voor zijn dochter. Even later zit Eline op haar knieën op het bed, haar hoofd rust op het dekbed, Ze zit zo dicht mogelijk tegen de rand zodat haar vader staand op de grond achter haar zijn lul in haar kutje kan stoppen.

Eline kijkt verlangend achterom. Hoewel het nog niet lang geleden is dat ze de lul van Wodan in haar kutje heeft gehad kan ze bijna niet wachten tot ze de stijve pik van haar vader in haar voelt binnendringen. Lang hoeft ze niet te wachten want Jos positioneert zijn eikel tegen haar schaamlippen en drukt langzaam zijn paal bij haar naar binnen.

Even kijkt hij schuin naar achteren naar de videocamera. Als hij het rode ledje ziet branden weet hij dat nog steeds alles opgenomen wordt en hij kijkt nu verlekkerd naar beneden. Het is een waanzinnig geil gezicht om van bovenaf zijn lul in dat heerlijke kutje te zien glijden, vooral omdat het zijn bloedeigen dochter is die hij neukt.

Hij houdt Eline bij haar heupen vast en stoot zijn pik ritmisch in en uit. Godver, wat heeft die meid toch een lekker kontje!

De spanning in zijn ballen neemt toe, het kan nooit lang meer duren voordat hij zijn zaad in haar uitstort. Zou ze de pil slikken?? Wow, hij moet er even niet aan denken om zijn eigen dochter zwanger te maken! Net op het moment dat hij zich uit haar terug wil trekken om zijn zaad over haar billen uit te storten roept Eline: Dat is voor Jos het moment om klaar te komen en zijn sperma diep in het knijpende kutje van zijn hete dochter te spuiten.

Als een razende blijft hij zijn pik in en uit haar stoten, het is gewoon te lekker om op te houden. Zijn pik glimt van zijn zaad in combinatie met het vocht uit haar kutje. Na een tijdje trekt hij zich uit haar terug en laat zich achterover op het bed vallen. Eline blijft nog even zitten met haar kontje omhoog, haar gezicht bevindt zich vlakbij dat van haar vader.

Ze gaat met haar bovenlichaam over hem heen hangen en wrijft met haar tietjes over zijn lippen. Haar tepels zijn hard en gevoelig. Jos steekt zijn tong uit en begint eraan te likken. Eline sluit haar ogen en geniet van het heerljike gevoel dat het bij haar teweeg brengt. Eline veert op en ziet haar vader verschrikt naar beneden kijken. Wodan is naar boven gekomen en staat op zijn achterpoten naast het bed, zijn voorpoten op het dekbed.

Met grote halen van zijn tong likt hij over de stijve paal van Jos. Eline kijkt gefascineerd toe hoe de grote hond al het zaad en haar kutvocht van de lul van haar vader likt.

Zelf wil ze ook wel weer wat.