Online sex sex en jong

online sex sex en jong

Ook niet als het om twee jongens of twee meisjes van die leeftijd ging. Maar uw zoon en zijn vriend je zijn wel heel erg jong om seks te hebben. Het zijn nog geen pubers, zegt u. Het zijn dus nog kinderen. Dan zijn ze niet te jong om verliefd te zijn. Dat kan heel goed, ook op deze leeftijd. Ook vind ik ze niet te jong om al zeker te weten dat ze homoseksuele gevoelens hebben. Ook dat kan op deze leeftijd. Maar net als bij heteroseksuele kinderen van 11 en 12 jaar zou ik ook tegen uw zoon zeggen dat hij nog echt te jong is om seks te hebben.

Als je verliefd bent op deze leeftijd, begin je met andere dingen dan wat uw zoon nu doet. De seksuele ontwikkeling van jongeren ziet er op dit moment ongeveer als volgt uit gemiddelde leeftijden op basis van het grote onderzoek Seks onder je 25e uit Uit ander onderzoek weten we dat de seksuele carrière van homopubers niet eerder — en vaak zelfs nog iets later — plaatsvindt. Wat de onderzoeken ook zeggen, is dat je met 11 à 12 jaar nog te jong bent voor 'echte seks'.

Je bent er vaak emotioneel nog niet aan toe en soms kun je daar later ook spijt van krijgen. U zou trouwens nog eens moet checken of de dingen die ze nu doen echt uit vrije wil zijn gebeurd. Druk ze in ieder geval op het hart dat het altijd belangrijk is om alleen iets te doen als je het zelf wilt, niet alleen nu maar ook later, omdat je er anders echt last van gaat krijgen.

Dit staat nog even los van wat u nog meer moet gaan zeggen, namelijk dat het wel moet stoppen. U vertelde dat ze nog niet aan het puberen zijn. Wat ik dan voor me zie, zijn twee jonge jongetjes die met elkaar aan het experimenteren zijn misschien naar aanleiding van dingen die ze gehoord of gezien hebben op internet en die bezig zijn een aantal fases over te slaan.

Dat is niet goed. Ik zou beide kinderen dus ernstig toespreken, en zeggen dat u niet meer wil dat ze dit met elkaar doen. Niet dat u de verliefdheid verbiedt maar wel wat ze op seksueel gebied met elkaar doen. Daar vindt u ze gewoonweg nog te jong voor. Leg ook uit dat als je verliefd bent, je echt niet altijd meteen seks hebt met elkaar en dat het soms juist heel spannend is om daarmee te wachten.

Er zijn heel wat andere dingen die ze kunnen doen. Het feit dat het om twee jongens gaat is onbelangrijk. U zou dit toch ook zeggen als u had gezien dat uw zoon het met een meisje van 11 gedaan had? Door dit tegen ze te zeggen, valt u uw zoon niet af. U kunt nog steeds achter hem staan door zijn verliefdheid en homoseksuele gevoelens te respecteren. Nee, daar moet hij echt nog even mee wachten. Zij heeft ook een eigen praktijk.

Want als die dag minder veilig is dan zij denkt, en er gaat iets mis met het condoom, bingo. Als dit werkelijk een solide advies zou zijn, zou het ook gepropageerd worden namelijk. Als overtuigd meelezer en niet reageerder, heb ik voor dit onderwerp speciaal ingelogd om je te laten weten dat condooms en veilige dagen als voorbehoedsmiddel een hele goede manier is om zwanger te worden. Ik kan het weten want mijn, overigens zeer gewenste, op die manier verwekte kind zit hier naast me op de bank!

Wil nog ff laten weten dat ik 31 was toen mijn kind werd geboren en dat mijn partner en ik wisten welk risico wij namen. Ik gebruik de nuvaring al jaren mede om de reden dat het wat lager gedoseerd is en qua gebruiksvriendelijkheid vind ik het handiger dan de pil.

Ik kan me zo voorstellen dat een kind van 15 die nog wel eens zal vergeten en dan is het weer net zo onveilig als geen voorbehoedsmiddelen gebruiken. Nuvaring is trouwens wel een stukje prijziger dan de pil. Het is een bekend verschijnsel dat vrouwen juist rond de ovulatie meer zin in seks hebben. Mijn dochter is 14, heeft sinds 5 maanden een vast vriendje.

We praten ook openlijk over van alles, zo ook over seks. Ze zegt dat ze dit nog niet van plan zijn maar gaf een tijd geleden aan wel aan de pil te willen.

Daar ook een gesprek gehad en nu is ze sinds 2 weken begonnen met de pil. Ja ook ik moet er niet aan denken dat ze al seks zou hebben maar ik weet ook dat ik het niet kan verbieden. Dan maar liever veilig, condoom en pil. Gisteren weer een gesprek in de auto nav de HPV inenting die ze niet heeft gehad, of we dit toch nog moeten doen. Zei ze dat ze geen kans had op een soa omdat ze beide nog maagd zijn Nou ja om een lang verhaal kort te maken, ik snap jou, maar ik denk dat ze toch wel seks hebben als ze zelf vinden dat ze er aan toe zijn.

Je kunt niet meer doen dan er samen over te praten en het onderwerp bespreekbaar te houden denk ik.. Trouwens ik was zelf ook 14 en ging toen stiekem aan de pil wat ontdekt werd toen mijn vader eens zijn medicijnen ging halen bij de apotheek en die van zijn dochter ook meekreeg De pil is in dit geval de minste van de tweede kwaden waarschijnlijk maar ik snap wel waarom je eigenlijk je dochter niet aan de pil wil.

Ik zou daar ook moeite mee hebben. Helemaal afgezien van seks of zo maar ik vind de pil echt rotzooi. Ik bedoel het werkt geweldig maar ik had zelf wel last van de bijwerkingen heftige ongesteldheid, veel gewicht aankomen dat ik dat ding toen voorgoed heb afgezworen.

Van vriendinnen hoor ik hele wisselende verhalen. Sommigen hebben nergens last van en anderen hebben last van een hele rits aan bijwerkingen. Maar andere methodes geven veel meer kans op een andere bijwerking van sex: Je geeft aan dat je sex niet wilt en kunt verbieden. Dan snap ik niet dat je dan onveilige sex propageert boven veilige sex. In jouw situatie zou ik toch echt proberen om mijn dochter aan de pil te krijgen, ook al is het hormonen.

Dat hoeft niet perse slecht te zijn en zelfs met alle nadelen van de pil weegt dat op tegen de nadelen van zwanger worden. Alle andere maatregelen zijn gewoon minder veilig.

Waarom ga je niet met haar naar de huisarts om te overleggen welke soort pil ze het beste kan gebruiken en of er nog andere mogelijkheden voor haar geschikt zijn. Condooms in combi met veilige dagen is in iedere geval ONgeschikt, ook voor een betrouwbare puber. Het is soms ook even aftasten naar welke het beste voor je is. Ik bleek bij 1 merk opeens een zonneallergie te hebben. De overstap naar een ander merk maakte er een eind aan.

Ik hoor van mijn dochter tot nu toe geen klachten. Iedereen, zo lijkt het wel, vindt het normaal dat meisjes van 15 de pil gaan gebruiken. Ik vind het nogal wat. Het is een inbreuk op de hormoonhuishouding en het is best onnatuurlijk. Dus daarom heb ik daar best bezwaar tegen. Condoom in combinatie met veilige dagen is een heel goed alternatief, volgens mijn vriendin, die ook huisarts is.

Maar, omdat ze 15 is en nog aan het experimenteren en zo en tja, zal het vriendje wel op tijd het condoom gebruiken, dat zijn dus dingen die ik me dan wel afvraag. Ik ben dan ook blij met het antwoord van Pilsje 8 die ervaring met de Nuva ring heeft.

Ik denk dat ik dat ga voorleggen aan mijn dochter. Veel minder hormoonafgifte dan de lichtste pil. Maar als ze op die leeftijd sex hebben dan is het belangrijkste dat het veilig is. Het advies van jouw vriendin vind ik echt onbegrijpelijk en belachelijk. Is zij ook degene die je die aversie voor de pil heeft bijgebracht? De huidige pillen hebben gewoon een lage hoeveelheid hormonen en worden veilig geacht. Daar hoef je helemaal niet zo panisch over te doen.

Natuurlijk heb je het allerbeste met je kind voor maar naar mijn beleving ben je hier aan de ene kant vrij naief door er maar vam uit te gaan dat je kind alleen op veilige dagen en altijd met condoom sex zal hebben en aan de kant extreem bezorgd over de risicos van de pil. Het wordt tijd dat ze haar vakliteratuur gaat bijhouden, zelfs op de middelbare school leren kinderen al dat dit zeer onveilig is Ik weet wel dat ik op mijn 15de geen kaas gegeten had van mijn veilige dagen. Als je met iemand samenwoont en je beslist dat je niet aan de pil wil, maar bepaalde dagen anders of niet wilt vrijen omdat je je cyclus zo goed denkt te kennen dat je daarmee een zwangerschap voorkomt, vooral doen.

In die omstandigheden is een zwangerschap misschien ook niet een regelrechte ramp, hooguit 'niet gepland'. Een puber die het wiel eigenlijk nog moet uitvinden kun je de zekerheid van een door hormonen aangestuurd anticonceptiemiddel eigenlijk niet ontzeggen als je het beste met haar voor hebt. Met 'veilige dagen' dwing je je dochter héél veel risico te nemen. Van de Nuva ring weet ik niet genoeg af om daar iets zinnigs over te zeggen.

Maar laat haar tenminste iets gebruiken naast het condoom. De pil zorgt inderdaad voor een onnatuurlijke cyclus en dat wil je niet voor je kleine meisje. Maar kleine meisjes worden groot en hebben seks, of je dat nu leuk vindt of niet.

Ik heb haar daarna ook snel naar de huisarts gestuurd want van het idee dat ze zwanger zou raken kon ik pas echt wakker liggen. Dochter is nu héél blij met haar pil, menstruatie is een stuk lichter, minder buikkrampen en ze kan het zelf regelen wat erg handig is tijdens vakanties. Dus misschien kun je er ook de voordelen van inzien. Dochter heeft met huisarts ook nog over andere anticonceptie gesproken zoals Nuvaring en pleisters maar huisarts gaf bij jonge meiden de voorkeur aan de pil omdat men hier al jarenlang ervaring mee heeft en de andere methodes een stuk minder.

En alleen seks hebben op veilige dagen is echt een héél dom idee. Dan zou ik het nog wel logisch vinden. Zelf ben ik ook geen voorstander van de pil, en ik voelde me zoveel beter toen ik er eenmaal mee gestopt was. Toch zou ik mijn dochter dat wel adviseren, i. Wat moet je anders als je zo jong bent? Zelf heb ik een spiraal, maar ik heb nog nooit gehoord van een jongere die daarvoor kiest.

Een meisje van 15 weet niet vaak precies wanneer haar vruchtbare dagen zijn. En er zijn zat vrouwen die zwanger werden op dagen die zogenaamd veilig waren. Je moet je lichaam wel heel goed kennen om te weten wanneer je je eisprong hebt. En dan nog is er een risico. Ik zei toch dat ik mijn dochter wel de pil zou adviseren. Ik heb weinig vertrouwen in die vruchtbare dagenmethode heb zelf ook een kind rondlopen dat op een zgn niet-vruchtbare dag is verwekt ;- Maar ik heb dus wel geleden onder jarenlang pilgebruik.

Dat merk je pas als je ermee stopt, dat dan weer wel. En ik zie ook geen hormoonloos alternatief voor jonge meiden, dus je moet wel. Ik weet precies wat je bedoelt, ik ben ook blij dat ik geen pil meer hoef te slikken. Maar ik vind dat je bij een grietje van 15 op safe moet spelen. Het kan zoals hierboven al staat ook zo zijn dat het bepaalde klachten verminderd.

...

Korte pjes vlugge sex

De seksuele ontwikkeling van jongeren ziet er op dit moment ongeveer als volgt uit gemiddelde leeftijden op basis van het grote onderzoek Seks onder je 25e uit Uit ander onderzoek weten we dat de seksuele carrière van homopubers niet eerder — en vaak zelfs nog iets later — plaatsvindt. Wat de onderzoeken ook zeggen, is dat je met 11 à 12 jaar nog te jong bent voor 'echte seks'. Je bent er vaak emotioneel nog niet aan toe en soms kun je daar later ook spijt van krijgen.

U zou trouwens nog eens moet checken of de dingen die ze nu doen echt uit vrije wil zijn gebeurd. Druk ze in ieder geval op het hart dat het altijd belangrijk is om alleen iets te doen als je het zelf wilt, niet alleen nu maar ook later, omdat je er anders echt last van gaat krijgen.

Dit staat nog even los van wat u nog meer moet gaan zeggen, namelijk dat het wel moet stoppen. U vertelde dat ze nog niet aan het puberen zijn. Wat ik dan voor me zie, zijn twee jonge jongetjes die met elkaar aan het experimenteren zijn misschien naar aanleiding van dingen die ze gehoord of gezien hebben op internet en die bezig zijn een aantal fases over te slaan.

Dat is niet goed. Ik zou beide kinderen dus ernstig toespreken, en zeggen dat u niet meer wil dat ze dit met elkaar doen. Niet dat u de verliefdheid verbiedt maar wel wat ze op seksueel gebied met elkaar doen. Daar vindt u ze gewoonweg nog te jong voor. Leg ook uit dat als je verliefd bent, je echt niet altijd meteen seks hebt met elkaar en dat het soms juist heel spannend is om daarmee te wachten.

Er zijn heel wat andere dingen die ze kunnen doen. Het feit dat het om twee jongens gaat is onbelangrijk. U zou dit toch ook zeggen als u had gezien dat uw zoon het met een meisje van 11 gedaan had? Door dit tegen ze te zeggen, valt u uw zoon niet af. U kunt nog steeds achter hem staan door zijn verliefdheid en homoseksuele gevoelens te respecteren.

Nee, daar moet hij echt nog even mee wachten. Zij heeft ook een eigen praktijk. Daarnaast is zij ook op andere fronten actief. Overslaan en naar de algemene inhoud gaan. Zwanger worden Zwanger-bevalling Baby-dreumes Peuter-kleuter Basisschoolleeftijd Puberteit Jongvolwassen Leeftijden - Alle - Zwanger worden Zwangerschap en bevalling Babytijd-dreumestijd Peutertijd-kleutertijd Basisschoolleeftijd Puberteit Jongvolwassen Home » Vraagbaken » Homoseksuele seks op 12 jarige leeftijd.

Sanderijn van der Doef. Ik hoop dat u ons kunt helpen. Seksuele carrière Als je verliefd bent op deze leeftijd, begin je met andere dingen dan wat uw zoon nu doet. Ernstig toespreken U vertelde dat ze nog niet aan het puberen zijn.

Gaat er iets mis? Geseksualiseerde sociale media kunnen een ernstige bedreiging vormen voor jongeren, zeker voor jongeren die regelmatig pornosites bezoeken.

En dat gebeurt meer dan we denken. Jonge mensen halen hun informatie over seks en relaties eerst en vooral op het internet. Media-opvoeding zal dan ook per definitie seksuele opvoeding zijn. Jongeren worden niet alleen heel vroeg en ongevraagd blootgesteld aan geseksualiseerde beelden, maar ontmoeten steeds meer hun lief online. Jongens kijken veel meer porno dan meisjes. Meisjes worden alsmaar meer slachtoffer van seksueel agressief gedrag. Over het internetgedrag van pubers , Amsterdam, SWP.

Ongeveer de helft van de jongeren hebben seks op zestien of zeventien jaar. Tussen de eerste tongzoen en de eerste geslachtsgemeenschap ligt ongeveer 2,7 jaar. De seksueel actieve leeftijd is met drie tot vier jaar vervroegd tegenover de vorige generaties. Seksuele gezondheid in Vlaanderen , Gent, Academia Press. Jongeren tussen veertien en twintig jaar vertonen een steeds meer permissieve houding over seks buiten het huwelijk of een vaste relatie.

Het seksueel zelfbeeld van meisjes wordt negatiever dan dat van jongens. Rodriguez Y Canteli, S. Jongeren die herhaaldelijk in aanraking komen met seksueel getinte beelden, gaan sneller actief op zoek naar dergelijk materiaal. Een vijfde van de elf- en twaalfjarigen geeft aan dit te doen. Bij dertien- en veertienjarigen loopt dit op tot één op vier. Bij de zestienjarigen gaat het om ongeveer de helft.

Journal of Psychosocial Research on Cyberspace , 8 1 , article 8. Het is niet duidelijk in welke mate het surfen naar seksuele inhoud oorzaak is van het ontwikkelen van een excessieve of normafwijkende seksualiteitsbeleving. Het aanbod van pornografische beelden op internet is zeer divers. We weten niet exact welke hiervan door kinderen en jongeren bekeken worden.

Wat we wel weten is dat deze beelden vaak dezelfde kenmerken hebben. Mannen worden voorgesteld in een seksueel dominante rol, vrouwen als te veroveren lustobject of als zeer verleidelijk.

Het lijkt alsof vrouwen hardhandig mogen aangepakt worden. Van veilige seks en romantiek is geen sprake. Vrouwen uitschelden en beschimpen is een standaardcode, veeleer dan strelen, zoenen en lieve dingen zeggen. Hierdoor worden jongeren verdraagzamer met betrekking tot de verkrachtingsmythe. Leidt een seksuele mediacultuur tot seksueel geweld? Jongens identificeren zich vaak met vrouwonvriendelijk seksueel machogedrag.

Meisjes lijken meer dan jongens te beseffen dat zoiets ongehoord is. Toch protesteren ze weinig. We moeten ons ernstige vragen stellen over de impact op de seksuele beeldvorming en gedragscultuur bij jongeren. Uit onderzoek van het Britse Institute for Public Policy Research blijkt dat niet alleen volwassenen, maar ook jongeren vinden dat ze te gemakkelijk toegang hebben tot geseksualiseerde media.

Kinderen en jongeren die hiermee ongevraagd in aanraking komen, vinden dit wel irritant, maar niet belastend. Meestal klikken ze de beelden meteen weg. Naarmate ze vorderen in hun seksuele ontwikkeling kunnen ze dergelijke inhouden relativeren en kaderen. Toch gaven ze aan dat ze hierdoor meer onrealistische opvattingen ontwikkelden over seks.

Zij identificeerden zich met wat zij veelvuldig zagen en gingen dit gedrag automatisch nabootsen. Bijna de helft van hen ging over tot het maken en verspreiden van naakt- en seksbeelden van zichzelf en elkaar. Organisaties zoals MijnKindOnline pleiten ervoor om een pornofilter te installeren vanaf het moment een kind online gaat. Op dat moment heeft de meerderheid van de ouders hierover nog niet met hen gesproken.

Het is dan ook belangrijk dat er niet alleen filters geplaatst worden, maar dat hierover expliciet vorming gegeven wordt. Alle onderzoeken stellen dat ouders ertoe doen. Het begint met zich bewust te zijn van het feit dat je kind bijna automatisch geseksualiseerde beelden voorgeschoteld krijgt, ook als het niet expliciet naar porno surft.

Ook in videoclips en games gebeurt dit. Ouders doen er goed aan om een open houding en gezonde interesse te tonen in de leefwereld van hun kind. Ook over hun surfgedrag. Zo leert het kind nadenken over wat het wil en over wat niet door de beugel kan. Ze worden beter voorbereid op het maken van keuzes. Dat leidt tot veiliger relationeel en seksueel gedrag. Een kruistocht voeren tegen het geseksualiseerde en pornografische karakter van sociale media heeft geen zin. Het is zinvoller jonge gebruikers mediawijs te maken.

Hiervoor moeten wij zelf eerst voldoende bewust zijn van de seksuele impact van de sociale media. Zij imiteren niet zomaar alles wat ze voorgeschoteld krijgen en denken hierover kritisch na.

Hun sociaal mediagebruik is gezonder dan dat van jongeren die een grotere kwetsbaarheid vertonen, met persoonlijkheidsproblemen kampen of uit een getraumatiseerde context komen.

Van kinderen en jongeren die opgroeien in een context van intrafamiliaal geweld weten we dat ze kwetsbaarder zijn om slachtoffer te worden van allerlei vormen van online en ander seksueel geweld. Ook alcohol- en druggebruik of spijbelgedrag doen jongeren sneller overgaan tot seksueel risicogedrag. Zij identificeren zich sneller met dit over-geseksualiseerd materiaal. Ze vertonen meer imitatiegedrag dan jongeren met een stabiel of lineair ontwikkelingsparcours. Het seksuele script waaraan jonge mensen online blootgesteld worden, kan hen eenzijdig bepalen in het ontwikkelen van hun seksueel denken en doen.

Uiteraard zijn online media alleen niet verantwoordelijk voor de scheefgroei in seksuele perceptie of grensoverschrijdend gedrag. Ook de jongere is hiervoor niet alleen verantwoordelijk, noch zijn ouders. Het is een gedeelde verantwoordelijkheid. Ouders, opvoeders, hulpverleners en iedereen die met kinderen en jongeren werkt of in contact komt, moeten hun verantwoordelijkheid opnemen om de samenleving te behoeden voor seksisme.

Sociale media-opvoeding moet tegelijk seksuele opvoeding zijn. Deze voorziet mensen van gezonde bouwstenen om kritisch om te gaan met het online-gebeuren. We moeten daarom explicieter investeren in seksuele opvoeding, seksualiteit meer ter sprake te brengen in het onderwijs, vormingscursussen en media.
online sex sex en jong

Ook niet als het om twee jongens of twee meisjes van die leeftijd ging. Maar uw zoon en zijn vriend je zijn wel heel erg jong om seks te hebben. Het zijn nog geen pubers, zegt u. Het zijn dus nog kinderen. Dan zijn ze niet te jong om verliefd te zijn. Dat kan heel goed, ook op deze leeftijd. Ook vind ik ze niet te jong om al zeker te weten dat ze homoseksuele gevoelens hebben. Ook dat kan op deze leeftijd. Maar net als bij heteroseksuele kinderen van 11 en 12 jaar zou ik ook tegen uw zoon zeggen dat hij nog echt te jong is om seks te hebben.

Als je verliefd bent op deze leeftijd, begin je met andere dingen dan wat uw zoon nu doet. De seksuele ontwikkeling van jongeren ziet er op dit moment ongeveer als volgt uit gemiddelde leeftijden op basis van het grote onderzoek Seks onder je 25e uit Uit ander onderzoek weten we dat de seksuele carrière van homopubers niet eerder — en vaak zelfs nog iets later — plaatsvindt. Wat de onderzoeken ook zeggen, is dat je met 11 à 12 jaar nog te jong bent voor 'echte seks'.

Je bent er vaak emotioneel nog niet aan toe en soms kun je daar later ook spijt van krijgen. U zou trouwens nog eens moet checken of de dingen die ze nu doen echt uit vrije wil zijn gebeurd. Druk ze in ieder geval op het hart dat het altijd belangrijk is om alleen iets te doen als je het zelf wilt, niet alleen nu maar ook later, omdat je er anders echt last van gaat krijgen.

Dit staat nog even los van wat u nog meer moet gaan zeggen, namelijk dat het wel moet stoppen. U vertelde dat ze nog niet aan het puberen zijn. Wat ik dan voor me zie, zijn twee jonge jongetjes die met elkaar aan het experimenteren zijn misschien naar aanleiding van dingen die ze gehoord of gezien hebben op internet en die bezig zijn een aantal fases over te slaan.

Dat is niet goed. Ik zou beide kinderen dus ernstig toespreken, en zeggen dat u niet meer wil dat ze dit met elkaar doen.

Niet dat u de verliefdheid verbiedt maar wel wat ze op seksueel gebied met elkaar doen. Daar vindt u ze gewoonweg nog te jong voor. Leg ook uit dat als je verliefd bent, je echt niet altijd meteen seks hebt met elkaar en dat het soms juist heel spannend is om daarmee te wachten. Er zijn heel wat andere dingen die ze kunnen doen. Het feit dat het om twee jongens gaat is onbelangrijk.

U zou dit toch ook zeggen als u had gezien dat uw zoon het met een meisje van 11 gedaan had? Door dit tegen ze te zeggen, valt u uw zoon niet af. U kunt nog steeds achter hem staan door zijn verliefdheid en homoseksuele gevoelens te respecteren.

Nee, daar moet hij echt nog even mee wachten. Zij heeft ook een eigen praktijk. Want als die dag minder veilig is dan zij denkt, en er gaat iets mis met het condoom, bingo.

Als dit werkelijk een solide advies zou zijn, zou het ook gepropageerd worden namelijk. Als overtuigd meelezer en niet reageerder, heb ik voor dit onderwerp speciaal ingelogd om je te laten weten dat condooms en veilige dagen als voorbehoedsmiddel een hele goede manier is om zwanger te worden. Ik kan het weten want mijn, overigens zeer gewenste, op die manier verwekte kind zit hier naast me op de bank!

Wil nog ff laten weten dat ik 31 was toen mijn kind werd geboren en dat mijn partner en ik wisten welk risico wij namen.

Ik gebruik de nuvaring al jaren mede om de reden dat het wat lager gedoseerd is en qua gebruiksvriendelijkheid vind ik het handiger dan de pil.

Ik kan me zo voorstellen dat een kind van 15 die nog wel eens zal vergeten en dan is het weer net zo onveilig als geen voorbehoedsmiddelen gebruiken. Nuvaring is trouwens wel een stukje prijziger dan de pil. Het is een bekend verschijnsel dat vrouwen juist rond de ovulatie meer zin in seks hebben. Mijn dochter is 14, heeft sinds 5 maanden een vast vriendje. We praten ook openlijk over van alles, zo ook over seks. Ze zegt dat ze dit nog niet van plan zijn maar gaf een tijd geleden aan wel aan de pil te willen.

Daar ook een gesprek gehad en nu is ze sinds 2 weken begonnen met de pil. Ja ook ik moet er niet aan denken dat ze al seks zou hebben maar ik weet ook dat ik het niet kan verbieden. Dan maar liever veilig, condoom en pil. Gisteren weer een gesprek in de auto nav de HPV inenting die ze niet heeft gehad, of we dit toch nog moeten doen. Zei ze dat ze geen kans had op een soa omdat ze beide nog maagd zijn Nou ja om een lang verhaal kort te maken, ik snap jou, maar ik denk dat ze toch wel seks hebben als ze zelf vinden dat ze er aan toe zijn.

Je kunt niet meer doen dan er samen over te praten en het onderwerp bespreekbaar te houden denk ik.. Trouwens ik was zelf ook 14 en ging toen stiekem aan de pil wat ontdekt werd toen mijn vader eens zijn medicijnen ging halen bij de apotheek en die van zijn dochter ook meekreeg De pil is in dit geval de minste van de tweede kwaden waarschijnlijk maar ik snap wel waarom je eigenlijk je dochter niet aan de pil wil.

Ik zou daar ook moeite mee hebben. Helemaal afgezien van seks of zo maar ik vind de pil echt rotzooi. Ik bedoel het werkt geweldig maar ik had zelf wel last van de bijwerkingen heftige ongesteldheid, veel gewicht aankomen dat ik dat ding toen voorgoed heb afgezworen. Van vriendinnen hoor ik hele wisselende verhalen. Sommigen hebben nergens last van en anderen hebben last van een hele rits aan bijwerkingen.

Maar andere methodes geven veel meer kans op een andere bijwerking van sex: Je geeft aan dat je sex niet wilt en kunt verbieden. Dan snap ik niet dat je dan onveilige sex propageert boven veilige sex. In jouw situatie zou ik toch echt proberen om mijn dochter aan de pil te krijgen, ook al is het hormonen. Dat hoeft niet perse slecht te zijn en zelfs met alle nadelen van de pil weegt dat op tegen de nadelen van zwanger worden. Alle andere maatregelen zijn gewoon minder veilig.

Waarom ga je niet met haar naar de huisarts om te overleggen welke soort pil ze het beste kan gebruiken en of er nog andere mogelijkheden voor haar geschikt zijn. Condooms in combi met veilige dagen is in iedere geval ONgeschikt, ook voor een betrouwbare puber.

Het is soms ook even aftasten naar welke het beste voor je is. Ik bleek bij 1 merk opeens een zonneallergie te hebben. De overstap naar een ander merk maakte er een eind aan. Ik hoor van mijn dochter tot nu toe geen klachten.

Iedereen, zo lijkt het wel, vindt het normaal dat meisjes van 15 de pil gaan gebruiken. Ik vind het nogal wat. Het is een inbreuk op de hormoonhuishouding en het is best onnatuurlijk. Dus daarom heb ik daar best bezwaar tegen. Condoom in combinatie met veilige dagen is een heel goed alternatief, volgens mijn vriendin, die ook huisarts is. Maar, omdat ze 15 is en nog aan het experimenteren en zo en tja, zal het vriendje wel op tijd het condoom gebruiken, dat zijn dus dingen die ik me dan wel afvraag.

Ik ben dan ook blij met het antwoord van Pilsje 8 die ervaring met de Nuva ring heeft. Ik denk dat ik dat ga voorleggen aan mijn dochter. Veel minder hormoonafgifte dan de lichtste pil. Maar als ze op die leeftijd sex hebben dan is het belangrijkste dat het veilig is. Het advies van jouw vriendin vind ik echt onbegrijpelijk en belachelijk.

Is zij ook degene die je die aversie voor de pil heeft bijgebracht? De huidige pillen hebben gewoon een lage hoeveelheid hormonen en worden veilig geacht.

Daar hoef je helemaal niet zo panisch over te doen. Natuurlijk heb je het allerbeste met je kind voor maar naar mijn beleving ben je hier aan de ene kant vrij naief door er maar vam uit te gaan dat je kind alleen op veilige dagen en altijd met condoom sex zal hebben en aan de kant extreem bezorgd over de risicos van de pil.

Het wordt tijd dat ze haar vakliteratuur gaat bijhouden, zelfs op de middelbare school leren kinderen al dat dit zeer onveilig is Ik weet wel dat ik op mijn 15de geen kaas gegeten had van mijn veilige dagen.

Als je met iemand samenwoont en je beslist dat je niet aan de pil wil, maar bepaalde dagen anders of niet wilt vrijen omdat je je cyclus zo goed denkt te kennen dat je daarmee een zwangerschap voorkomt, vooral doen.

In die omstandigheden is een zwangerschap misschien ook niet een regelrechte ramp, hooguit 'niet gepland'. Een puber die het wiel eigenlijk nog moet uitvinden kun je de zekerheid van een door hormonen aangestuurd anticonceptiemiddel eigenlijk niet ontzeggen als je het beste met haar voor hebt.

Met 'veilige dagen' dwing je je dochter héél veel risico te nemen. Van de Nuva ring weet ik niet genoeg af om daar iets zinnigs over te zeggen. Maar laat haar tenminste iets gebruiken naast het condoom. De pil zorgt inderdaad voor een onnatuurlijke cyclus en dat wil je niet voor je kleine meisje.

Maar kleine meisjes worden groot en hebben seks, of je dat nu leuk vindt of niet. Ik heb haar daarna ook snel naar de huisarts gestuurd want van het idee dat ze zwanger zou raken kon ik pas echt wakker liggen. Dochter is nu héél blij met haar pil, menstruatie is een stuk lichter, minder buikkrampen en ze kan het zelf regelen wat erg handig is tijdens vakanties.

Dus misschien kun je er ook de voordelen van inzien. Dochter heeft met huisarts ook nog over andere anticonceptie gesproken zoals Nuvaring en pleisters maar huisarts gaf bij jonge meiden de voorkeur aan de pil omdat men hier al jarenlang ervaring mee heeft en de andere methodes een stuk minder.

En alleen seks hebben op veilige dagen is echt een héél dom idee. Dan zou ik het nog wel logisch vinden. Zelf ben ik ook geen voorstander van de pil, en ik voelde me zoveel beter toen ik er eenmaal mee gestopt was. Toch zou ik mijn dochter dat wel adviseren, i. Wat moet je anders als je zo jong bent? Zelf heb ik een spiraal, maar ik heb nog nooit gehoord van een jongere die daarvoor kiest.

Een meisje van 15 weet niet vaak precies wanneer haar vruchtbare dagen zijn. En er zijn zat vrouwen die zwanger werden op dagen die zogenaamd veilig waren. Je moet je lichaam wel heel goed kennen om te weten wanneer je je eisprong hebt. En dan nog is er een risico. Ik zei toch dat ik mijn dochter wel de pil zou adviseren. Ik heb weinig vertrouwen in die vruchtbare dagenmethode heb zelf ook een kind rondlopen dat op een zgn niet-vruchtbare dag is verwekt ;- Maar ik heb dus wel geleden onder jarenlang pilgebruik.

Dat merk je pas als je ermee stopt, dat dan weer wel. En ik zie ook geen hormoonloos alternatief voor jonge meiden, dus je moet wel. Ik weet precies wat je bedoelt, ik ben ook blij dat ik geen pil meer hoef te slikken. Maar ik vind dat je bij een grietje van 15 op safe moet spelen. Het kan zoals hierboven al staat ook zo zijn dat het bepaalde klachten verminderd.

...


Spuitende wijven afzuigen lul

  • Je moet vooral de interessewereld en het online-gebruik van de cliënt leren kennen.
  • Neukstandjes gratis sex zoetermeer
  • Nymphomane zoekt gratis
  • 461

Gay massage noord holland kelly van der veer neuken


Waarom ga je niet met haar naar de huisarts om te overleggen welke soort pil ze het beste kan gebruiken en of er nog andere mogelijkheden voor haar geschikt zijn. Condooms in combi met veilige dagen is in iedere geval ONgeschikt, ook voor een betrouwbare puber. Het is soms ook even aftasten naar welke het beste voor je is. Ik bleek bij 1 merk opeens een zonneallergie te hebben. De overstap naar een ander merk maakte er een eind aan.

Ik hoor van mijn dochter tot nu toe geen klachten. Iedereen, zo lijkt het wel, vindt het normaal dat meisjes van 15 de pil gaan gebruiken. Ik vind het nogal wat. Het is een inbreuk op de hormoonhuishouding en het is best onnatuurlijk. Dus daarom heb ik daar best bezwaar tegen. Condoom in combinatie met veilige dagen is een heel goed alternatief, volgens mijn vriendin, die ook huisarts is.

Maar, omdat ze 15 is en nog aan het experimenteren en zo en tja, zal het vriendje wel op tijd het condoom gebruiken, dat zijn dus dingen die ik me dan wel afvraag. Ik ben dan ook blij met het antwoord van Pilsje 8 die ervaring met de Nuva ring heeft. Ik denk dat ik dat ga voorleggen aan mijn dochter. Veel minder hormoonafgifte dan de lichtste pil.

Maar als ze op die leeftijd sex hebben dan is het belangrijkste dat het veilig is. Het advies van jouw vriendin vind ik echt onbegrijpelijk en belachelijk. Is zij ook degene die je die aversie voor de pil heeft bijgebracht? De huidige pillen hebben gewoon een lage hoeveelheid hormonen en worden veilig geacht. Daar hoef je helemaal niet zo panisch over te doen. Natuurlijk heb je het allerbeste met je kind voor maar naar mijn beleving ben je hier aan de ene kant vrij naief door er maar vam uit te gaan dat je kind alleen op veilige dagen en altijd met condoom sex zal hebben en aan de kant extreem bezorgd over de risicos van de pil.

Het wordt tijd dat ze haar vakliteratuur gaat bijhouden, zelfs op de middelbare school leren kinderen al dat dit zeer onveilig is Ik weet wel dat ik op mijn 15de geen kaas gegeten had van mijn veilige dagen. Als je met iemand samenwoont en je beslist dat je niet aan de pil wil, maar bepaalde dagen anders of niet wilt vrijen omdat je je cyclus zo goed denkt te kennen dat je daarmee een zwangerschap voorkomt, vooral doen.

In die omstandigheden is een zwangerschap misschien ook niet een regelrechte ramp, hooguit 'niet gepland'. Een puber die het wiel eigenlijk nog moet uitvinden kun je de zekerheid van een door hormonen aangestuurd anticonceptiemiddel eigenlijk niet ontzeggen als je het beste met haar voor hebt.

Met 'veilige dagen' dwing je je dochter héél veel risico te nemen. Van de Nuva ring weet ik niet genoeg af om daar iets zinnigs over te zeggen. Maar laat haar tenminste iets gebruiken naast het condoom. De pil zorgt inderdaad voor een onnatuurlijke cyclus en dat wil je niet voor je kleine meisje. Maar kleine meisjes worden groot en hebben seks, of je dat nu leuk vindt of niet. Ik heb haar daarna ook snel naar de huisarts gestuurd want van het idee dat ze zwanger zou raken kon ik pas echt wakker liggen.

Dochter is nu héél blij met haar pil, menstruatie is een stuk lichter, minder buikkrampen en ze kan het zelf regelen wat erg handig is tijdens vakanties.

Dus misschien kun je er ook de voordelen van inzien. Dochter heeft met huisarts ook nog over andere anticonceptie gesproken zoals Nuvaring en pleisters maar huisarts gaf bij jonge meiden de voorkeur aan de pil omdat men hier al jarenlang ervaring mee heeft en de andere methodes een stuk minder.

En alleen seks hebben op veilige dagen is echt een héél dom idee. Dan zou ik het nog wel logisch vinden. Zelf ben ik ook geen voorstander van de pil, en ik voelde me zoveel beter toen ik er eenmaal mee gestopt was. Toch zou ik mijn dochter dat wel adviseren, i.

Wat moet je anders als je zo jong bent? Zelf heb ik een spiraal, maar ik heb nog nooit gehoord van een jongere die daarvoor kiest. Een meisje van 15 weet niet vaak precies wanneer haar vruchtbare dagen zijn. En er zijn zat vrouwen die zwanger werden op dagen die zogenaamd veilig waren. Je moet je lichaam wel heel goed kennen om te weten wanneer je je eisprong hebt.

En dan nog is er een risico. Ik zei toch dat ik mijn dochter wel de pil zou adviseren. Ik heb weinig vertrouwen in die vruchtbare dagenmethode heb zelf ook een kind rondlopen dat op een zgn niet-vruchtbare dag is verwekt ;- Maar ik heb dus wel geleden onder jarenlang pilgebruik.

Dat merk je pas als je ermee stopt, dat dan weer wel. En ik zie ook geen hormoonloos alternatief voor jonge meiden, dus je moet wel. Ik weet precies wat je bedoelt, ik ben ook blij dat ik geen pil meer hoef te slikken.

Maar ik vind dat je bij een grietje van 15 op safe moet spelen. Het kan zoals hierboven al staat ook zo zijn dat het bepaalde klachten verminderd. Persoonlijk vind ik de pil echt niks maar het is inderdaad vaak het minste van twee kwaden dus dan maar inderdaad aan de pil. Ik ben wel blij dat ik met mijn dochters nooit voor dit probleem heb gestaan want ik weet niet zo goed wat ik hen had geadviseerd.

Overigens is het condoom als het goed wordt gebruikt zeer betrouwbaar. Veel mensen gebruiken het echter niet op de juiste manier en door dat aangeklooi verliest het aan betrouwbaarheid. Maar mits goed gebruikt is het een zeer veilig voorbehoudsmiddel en ook nog eens geheel zonder hormonen. Eens, maar er wordt wel geadviseerd te double dutchen, veel pubers zijn echt niet bepaald virtuoos in goed condoomgebruik, en de pil beschermd niet tegen soa's.

Beide heeft dus de voorkeur. Hoe doen die tienermeiden dat met het elke dag aan de pil denken? Lijkt me echt lastig het is voor mij al een reden om niet voor het ding te kiezen maar het schijnt toch goed te lukken gezien het lage aantal tienerzwangerschappen. Ik sluit me verder aan bij de rest, die veilige dagen zijn echt geen methode voor een tiener.

Ik ken er inmiddels aardig wat kindjes van ;-. In de 15 jaar dat ik de pil slikte en ook ik voel me achteraf gezien veel lekkerder zonder die hormonen heb ik denk ik een keer of 3 een keer de pil vergeten. Ook de dagelijkse medicatie die ik heb vergeet ik zelden. Gewoon een onderdeel maken van je naar bed gaan ritueel, strip op de tandpasta leggen ofzo. Overslaan en naar de algemene inhoud gaan.

Zwanger worden Zwanger-bevalling Baby-dreumes Peuter-kleuter Basisschoolleeftijd Puberteit Jongvolwassen Forumrubriek - Alle - Leeftijdsfases Zwanger en bevallen Dreumes- en Peutertijd Contact forumbeheer Regels en gebruiksaanwijzing. U bent hier Forum » Leeftijdsfases » 6. Home » Forum » 6 puberteit 12 18 » Vind haar nog te jong voor echte sex. Vind haar nog te jong voor echte sex. Verstuurd met de Ouders Online iPhone app. Hier ben ik weer Niet iedereen heeft zijn eisprong rond de 14de dag, die van mij blijkt rond dag 8 te zijn Waarom we nog niet uitgestorven zijn.

Ik snap je niet anneke. Ben ik dan de enige? Nou fijn is dat Toen mijn jarige dochter. Condoom en veilige dagen. Vraag haar in een gratis live sex-chat om dat uit te vinden.

Wij houden van schoolmeisjes omdat ze weten hoe te feesten. Body shots, hete bewegingen, en welke goede coed partij eindigt niet met seks?

Je weet dat je een private partij wilt met een schoolmeisje zo zoek een schoolhottie op op BongaCams - we kunnen niet beloven dat er een bierbong zal zijn, maar neuken zullen. BongaCams heeft live sex cams feeds van over de hele wereld - ontmoet sexy studenten uit Amerika, Europa, Azië, Afrika, Latijns-Amerika enz. Geniet van gratis sex chats op BongaCams! Alle leden en personen op deze site hebben contractueel aan ons duidelijk gemaakt dat zij 18 jaar of ouder zijn.

Gratis Live Sex Webcams. Alle modellen Competities Gratis credits 4 Zoeken. Het aanpassen van het formaat van de video en de volledige scherm modus zijn alleen toegestaan voor premium leden.

Flash Player ondersteuning Op dit moment gebruik je de HTML-5 versie van de chat; deze heeft aanzienlijk minder functionaliteiten. Om alle aspecten van de site optimaal te gebruiken dien je het mogelijk te maken om de inhoud van je browser in Flash te bekijken.

Druk alsjeblieft op de "rocker" om Flash voor je browser mogelijk te maken. Je kunt Flash ook ontgrendelen door op het "puzzel" icoon in de rechter bovenhoek van je browser te klikken. Flash Player ondersteuning Je gebruikt momenteel de flash-functie voor de chat: Wij raden aan dat al onze leden de Flash-versie kiezen voor de chat momenteel in gebruik. Doe mee, het is Gratis. Klik hier om een mini-profiel uit te klappen. Wanneer je het mini-profiel weer wilt laten uitknappen , klik hier.

Chatten Gebruikers 0 Maak de video weer zichtbaar Maak de mensen weer zichtbaar Start je webcam Stop je webcam. Alleen premium-leden zien andere webcam gebruikers. Om premium GOUD lid voor het leven te worden en deze functie te ontgrendelen, hoef je maar één keer een aantal credits te kopen, ongeacht het aantal! Ga een willekeurige chatkamer binnen om het model aan deze lijst toe te voegen. Schoolmeisjes live seks webcams.

Beste Guest, Helaas; je hebt geen modellen in je vriendenoverzicht. We raden je aan om jezelf te verdiepen in onze site en wat vrienden te maken. Een volledig overzicht van onze modellen kun je vinden op onze home page. Sex live en Live sex Chat. De onzichtbare status stelt je in staat om de hete online shows te zien die onze beste modellen geven, door onzichtbaar in hun chat rooms aanwezig te zijn.

Vraag het me later nog eens ». Gebruik de onzichtbare status om je naam op de gastenlijst voor de chat te verbergen. Niets zal je aanwezigheid kenbaar maken aan het model! Deze site bevat inhoud van seksuele aard voor volwassenen die door sommigen als aanstootgevend kan worden ervaren.

Ga niet door indien de wetgeving in jouw regio het bekijken van dergelijke inhoud verbiedt. Een ieder die deze site binnengaat dient meerderjarig te zijn.

Toestemming om deze website binnen te gaan en de inhoud te bekijken is absoluut beperkt tot bereidwillige volwassenen die onder ede bevestigen, en op straffe van boetes voor oneerlijkheid zoals besproken in hoofdstuk 28 U. BongaCams gebruikt cookies om de beste gebruikerservaring te garanderen. We hebben niet de mogelijkheid om je te laten deelnemen aan onze webcam gemeenschap zonder deze kleine pakketjes informatie op je computer te plaatsen.

Wanneer je niet wilt dat BongaCams cookies plaatst op je hardware, ga dan niet verder.

online sex sex en jong

Prive seks erotische massage waalwijk


Video XXX Amateur Deens Gratis XXX XXX Amatoriale Italiano Free Amateur Porn Gratis Sex Filmpjes Huis Neuken Videobanden Italiaanse Sex Films Video Porno Italiani Vrouw Wordt Geneukt Pornos auf Deutsch Naakte Vrouwen Films Ah Deutsche Sex Filme Rijpe Vrouwen Neuken Dansk Porno Films Gratis Geile Sex XXX Video Amatoriali Oh Porn Video Duitse Gratis Porno Naakte Vrouwen Porno Porno Tube Francais Shy Wife Shared Grande Porno Gratis El Porno Amateur Swingers op Strand Ah Porno Gratuit Oh Porno Casero Vrouw Cuckold Sex Sperma in Gezicht Ama Porno Filme French Canadian Porn Hollands Hardste Porno Sexdating via Email Amateur Seks Geheimen Begin Sex NL xx.

Een jonge kerel ontmoet een mooie rijpe vrouw voor seks Deze pagina vereist Adobe Flash Player. Een jonge kerel ontmoet een mooie rijpe vrouw voor seks - sex film in categorie Rijpe Vrouwen. Een volwassen vrouw maakt seks met een jonge kerel 6m: Sex met geile oma en een jonge kerel 10m: Een jonge kerel likt de kont van een volwassen vrouw en ejaculeert op haar voeten 5m: Een sexy blonde granny maakt orale seks een jonge kerel 6m: De vrouw ontmoet een zwarte man voor seks 6m: Wij houden van schoolmeisjes omdat ze weten hoe te feesten.

Body shots, hete bewegingen, en welke goede coed partij eindigt niet met seks? Je weet dat je een private partij wilt met een schoolmeisje zo zoek een schoolhottie op op BongaCams - we kunnen niet beloven dat er een bierbong zal zijn, maar neuken zullen. BongaCams heeft live sex cams feeds van over de hele wereld - ontmoet sexy studenten uit Amerika, Europa, Azië, Afrika, Latijns-Amerika enz. Geniet van gratis sex chats op BongaCams! Alle leden en personen op deze site hebben contractueel aan ons duidelijk gemaakt dat zij 18 jaar of ouder zijn.

Gratis Live Sex Webcams. Alle modellen Competities Gratis credits 4 Zoeken. Het aanpassen van het formaat van de video en de volledige scherm modus zijn alleen toegestaan voor premium leden. Flash Player ondersteuning Op dit moment gebruik je de HTML-5 versie van de chat; deze heeft aanzienlijk minder functionaliteiten.

Om alle aspecten van de site optimaal te gebruiken dien je het mogelijk te maken om de inhoud van je browser in Flash te bekijken. Druk alsjeblieft op de "rocker" om Flash voor je browser mogelijk te maken.

Je kunt Flash ook ontgrendelen door op het "puzzel" icoon in de rechter bovenhoek van je browser te klikken. Flash Player ondersteuning Je gebruikt momenteel de flash-functie voor de chat: Wij raden aan dat al onze leden de Flash-versie kiezen voor de chat momenteel in gebruik.

Doe mee, het is Gratis. Klik hier om een mini-profiel uit te klappen. Wanneer je het mini-profiel weer wilt laten uitknappen , klik hier. Chatten Gebruikers 0 Maak de video weer zichtbaar Maak de mensen weer zichtbaar Start je webcam Stop je webcam.

Alleen premium-leden zien andere webcam gebruikers. Om premium GOUD lid voor het leven te worden en deze functie te ontgrendelen, hoef je maar één keer een aantal credits te kopen, ongeacht het aantal!

Ga een willekeurige chatkamer binnen om het model aan deze lijst toe te voegen. Schoolmeisjes live seks webcams. Beste Guest, Helaas; je hebt geen modellen in je vriendenoverzicht. We raden je aan om jezelf te verdiepen in onze site en wat vrienden te maken. Een volledig overzicht van onze modellen kun je vinden op onze home page. Sex live en Live sex Chat. De onzichtbare status stelt je in staat om de hete online shows te zien die onze beste modellen geven, door onzichtbaar in hun chat rooms aanwezig te zijn.

Vraag het me later nog eens ». Gebruik de onzichtbare status om je naam op de gastenlijst voor de chat te verbergen. Niets zal je aanwezigheid kenbaar maken aan het model! Deze site bevat inhoud van seksuele aard voor volwassenen die door sommigen als aanstootgevend kan worden ervaren. Ga niet door indien de wetgeving in jouw regio het bekijken van dergelijke inhoud verbiedt.

Een ieder die deze site binnengaat dient meerderjarig te zijn. Toestemming om deze website binnen te gaan en de inhoud te bekijken is absoluut beperkt tot bereidwillige volwassenen die onder ede bevestigen, en op straffe van boetes voor oneerlijkheid zoals besproken in hoofdstuk 28 U.

BongaCams gebruikt cookies om de beste gebruikerservaring te garanderen. We hebben niet de mogelijkheid om je te laten deelnemen aan onze webcam gemeenschap zonder deze kleine pakketjes informatie op je computer te plaatsen.

Wanneer je niet wilt dat BongaCams cookies plaatst op je hardware, ga dan niet verder. Door op de onderstaande 'Enter' te drukken ga je uitdrukkelijk akkoord met het gebruik van cookies.

online sex sex en jong