Meesteres zoekt huisslaaf borsten kneden

meesteres zoekt huisslaaf borsten kneden

Mark kijkt toe en raakt opgewonden door het beeld en de geluiden die ze maakt. Sophie lijkt te zijn beland in een golf van orgasmen die niet meer stopt. De kups op haar tepels zijn ook uitgerust met electro en geven haar pijnlijke en buitende prikkels. Af en toe kan ze weer even vrijuit ademen maar altijd neemt de machine het daarna weer van haar over. Zo nu en dan ruikt ze de sterke geur van rubber afgewisseld met een sterke prikkelende geur waardoor ze het ontzettend warm krijgt en in roes raakt.

De extreme prikkelingen op al haar erogene zones putten haar lichaam uit. Ze heeft de kracht niet meer op de orgasmen op te vangen door het spannen van haar spieren. Door de glazen van het gasmasker kun je de tranen zien rollen uit haar ogen. Na anderhalf uur van puur genot is het klaar. Miranda ontkoppelt haar van alle machines en doet haar masker af. Sophie is nog helemaal van de wereld. Zo nu dan schokt ze nog wat na. Miranda sluit alle ritsen van het pak en legt een rubber deken over haar heen.

Ze doet het licht uit en samen met Mark verlaten ze de ruimte. In de woonkamer vraagt Miranda hoe Mark het vond. Hij is enorm onder de indruk en heeft zo ontzettend genoten van het spel tussen de twee dames.

Ondanks dat er geen lichamelijk contact was is de liefde sterk aanwezig. Miranda legt hem uit dat hij dit ook met zijn Ester zou kunnen doen. Het allerbelangrijkste is dat je het lichaam moet leren lezen. Het lastigste is om alle apparaten afzonderlijk te bedienen. Hierin ziet ze de rol van Mark die als ingenieur zijn kennis zou kunnen toepassen om hier een beter geheel van te kunnen maken. Die middag zit Mark aan een grote tafel.

Miranda heeft er nog een berg speeltje en documentatie neergestort en Mark bekijkt alles aandachtig en maakt aantekeningen. Af en toe schroeft hij wat dingen open of meet ze door met een spanningszoeker. Enkele uren laten heeft hij een schrift vol tekeningen en aantekeningen. Hij werkt door tot laat in de avond en bij zijn technische groothandel in Nederland heeft hij een grote bestelling gedaan.

Diep in de nacht vertrekt hij naar zijn kamer waar Sophie alweer in zijn bed ligt. Hij kruipt zachtjes naast haar het bed in maar Sophie draait zich om en klemt haar lichaam tegen het zijne. Zo vallen ze in slaap. De nog resterende dagen wordt er vollop gewerkt aan de training van Mark. Zo leert Miranda hem alles over verantwoord omgaan met breathcontrol en over de grote verschillen in electrodes en hun functies.

Hoe je bepaalde plekken kunt bereiken met mono polaire electrodes enz. Aan het eind van de week zit Mark helemaal volgestampt met inspiratie. Miranda heeft hem in contact gebracht met de fabrikanten van de beste speeltjes en en makers van rubber kleding en bondagemateriaal.

Het is tijd om afscheid te nemen. Gelukkig niet voor lang omdat Mark heeft belooft om hoe dan ook Miranda te helpen bij het automatiseren van haar orgasme-machine. Later die middag land zijn vliegtuig op Schiphol. In het vliegtuig is hij op zoek gegaan naar shops in Amsterdam om direct iets aan te schaffen wat hij kan toepassen op Ester indien de kans zich er voor leent. In een gayshop vind hij een rubber bodybag in de maat S en in een klein winkeltje op de wallen bemachtigt hij een zeer krachtige hand vibrator.

Nu nog een masker voor over haar hoofd wat hij vindt bij Demask op de zeedijk. Tijd om naar huis te gaan. Thuis aangekomen is Ester er nog niet.

Hij verstopt de spullen op de zolder en bestelt sushi om haar te verrassen. Om half 7 komt ze thuis van haar werk. Ze is blij om Mark weer te zien en geeft hem een zoen. Mark is blij met deze warme wederontmoeting.

Ester is erg nieuwsgierig naar zijn trip naar Londen maar Mark laat niet te veel los behalve dat het erg interessant was. Mark schuift de stoel naar achter en laat Ester plaats nemen aan tafel. Hij masseert even krachtig haar schouders en gaat dan tegenover haar zitten.

Ester is deze zelfverzekerde kant van Mark totaal niet gewend maar het bevalt haar in ieder geval wel. Ook hoe hij de tafel gedekt heeft. Het geeft haar het gevoel bijzonder te zijn voor hem. Het is sinds lange tijd weer eens gezellig in huis. Mark heeft het ook erg naar zijn zin en kijkt graag naar zijn mooie vrouw. Na het eten loopt Mark van tafel. Hij doet alsof hij iets in de keuken gaat pakken maar daadwerkelijk haalt hij het masker uit een tas op de gang.

Hij loopt terug naar de tafel en gaat achter Ester staan. Hij streelt met zijn handen door haar haren. Ester is verrast door deze tedere aanraking. Ze sluit haar ogen en ontspant. Mark masseert haar nek en gaat met zijn handen naar voren over haar borsten. Ester is in geen jaren zo betast en voelt de spanning alsof het voor het eerst was. Dan neemt Mark het masker. Hij zegt haar ogen dicht te houden en Ester laat het gebeuren.

De geur en het gevoel van het rubber laat haar sidderen van opwinding. Ieder ander zou schrikken als er iets over zijn of haar hoofd getrokken wordt maat Ester raakt er opgewonden van. Mark sluit de rits van het masker wat nu strak en plooiloos over haar hoofd heen zin. Ze doet haar handen omhoog en voelt het rubber op haar gezicht.

Mark laat zijn handen weer over haar borsten glijden. Ester voelt hoe het vocht zich gaat ophopen in haar geile kutje. Ze weet niet wat haar overkomt en waar dit gevoel vandaan komt. Hij gebaard haar op te staan en trekt haar mee naar de slaapkamer. Ze moet gaan staan voor het bed. Hij blinddoekt haar snel en pakt dan de rubber bodybag. Ze is zo enorm geil en hunkert naar iets waarvan ze het bestaan nog niet weet. Redelijk snel weet Mark de zak omhoog te werken en stopt haar armen in de sleeves.

Ester voelt de zak nu strak dicht geritst worden om haar lichaam. Mark geeft haar en duw en Ester valt machteloos op het zachte bed.

Hij positioneert haar in het midden van het bed. Ester snapt totaal niet waarom ze dit zo lekker vindt. Ze test haar bewegingsvrijheid en kronkelt met haar lichaam. Mark gaan nu bovenop haar zitten en kneed haar tepels door zijn vingers.

Ze kreunt van genot en laat duidelijk blijken dat ze het prettig vindt. Zelfs als Mark wat harder knijpt geeft ze te kennen er niet vies van te zijn. Pas als Mark echt heel hard knijpt probeert ze enigszins eraan te ontkomen door haar lichaam weg te draaien voor zover als dat gaat in de zak.

Mark pakt nu de triller die hij had gekocht en zet deze op zijn hand. Als hij deze aanzet en zijn hand tegen het lichaam van Ester plaatst voelt ze de intense trilling tot diep onder de huid. Mark plaats haar hand tegen haar kruis en duwt zijn trillende vingers tegen haar klitje. Nog net op tijd trekt hij zijn hand weg om haar tepels er weer van langs te geven. Ze smeekt hem om een orgasme en Mark geeft toe aan haar verlangens van lust.

In enkele seconden komt zo heftiger klaar dan in al die jaren voorafgaand. Mark geeft nog niet op en houd haar in de staat waarin ze verkeerd. Ester is al het besef kwijt en blijft maar klaarkomen. Ze kreunt en gromt op de golven van genot. Haar lichaam schokt en Mark moet er zelfs op toezien dat ze niet het bed afrolt. Uiteindelijk vraagt ze Mark om te stoppen. Ze kan niet meer en is het absoluut ook niet gewent om zo intens heftig en achter elkaar tot zo een ongekend hoogtepunt te komen.

Mark kust haar masker en opent de rits van de zak. Ester komt langzaam tot haar positieven en schaamt zich er zelfs voor dat ze zichzelf zo heeft laten gaan. Eindelijk lijkt ze te worden begrepen. Zonder dat ze het zelf wist was het dit gevoel waar ze zo naar verlangde. Ze schaamde zich voor haar eigen gedachten en had het daarom zo diep weggestopt zodat het leek alsof het er niet meer was. Maar het vrat aan haar en ze gaf Mark er de schuld van dat ze geen sex meer hadden maar eigenlijk was ze er zelf net zo goed debet aan.

Sex was met haar ook niet spannend. Ze reageerde nooit spontaan. Het leek wel een toneelstukje wat ze opvoerde. Maar de gevoelens die ze deze avond heeft ervaren zijn ongekend en smaken naar meer.

Mark geniet intens van de prachtige glimlach op haar gezicht. Al snel vallen ze tegen elkaar in slaap. De volgende dag moet Ester weer gewoon werken. Mark zit nog steeds in de ziektewet en wil dat nog een poosje volhouden om tijd te hebben voor de plannen die hij in zijn hoofd heeft.

Zodra Ester de deur uit is springt hij achter de PC en de tekentafel om zijn plannen vorm te geven. De dagen die volgen worden er vele pakketjes bezorgt en is Mark in de garage druk in de weer met het maken en modificeren van speeltjes en toestellen. Na weken van bouwen testen en aanpassen is het project klaar voor gebruik. Ester heeft in die dagen iedere avond in de zak gelegen en er zelfs in geslapen doordat Mark zo moe was dat hij in slaap was gevallen zonder Ester te bevrijden.

Ze had een heerlijke nacht gehad en zichzelf midden in de nacht nogmaals weten klaar te rijden tegen het been van Mark. Als Ester na 3 weken uit haar werk komt staat Mark haar al op te wachten in een mooi driedelig zwart pak.

Ester kust hem hartstochtelijk en Mark laat haar weten dat ze uit eten gaan en dat haar kleren op het bed liggen. Ester gaat snel naar boven om te douchen. Als ze klaar is en op bed kijkt schrikt ze. Er ligt een rode lange avondjurk. De jurk is prachtig maar wel van een heel buitengewoon materiaal.

Het is van glimmend rubber en ze voelt onmiddellijk de spanning in haar buik. Moet ze echt in deze jurk in het openbaar. Mark hoopt dat ze de jurk aantrekt. Hij heeft niet die dominantie in zich om haar te dwingen. Maar Ester voelt op de een of andere manier aan dat dit het begin is van een bijzonder weekend.

Ze trekt de jurk aan en bekijkt zichzelf voor de spiegel. Mark heeft met zijn keuze voor dit model echt de spijker op zijn kop geslagen. Ze zier er uit als een superster op de rode loper. De rode pumps passen perfect bij de jurk en nadat ze haar haren stijlvol heeft opgestoken loopt ze voorzichtig de trap af waar Mark op haar wacht. Hij weet niet wat hij ziet.

Ze is nog mooier als destijds aan het altaar. Wow wat een vrouwelijkheid. Gelukkig is het donker als ze de auto instappen en wonen ze vrij zodat de buren haar niet kunnen zien. Mark neemt haar mee buiten de stad en heeft een tafel besproken in een toprestaurant van een sterrenkok. Het is stampvol met stijlvolle mensen en Ester voelt hoe er naar haar gekeken wordt zonder dat iemand wijst of iets durft te zeggen. Het rubber heeft ook zeker zijn uitwerking op Ester. Naast dat ze er ongelofelijk geil van wordt geeft het haar ook een bepaalde rust.

Het voelt als iets wat hoort bij haar. De avond voelt echt super fijn. Mark is ontspannen en ze kan ook weer lachen om zijn grapjes en is weer helemaal verliefd op hem. Mark vertelt haar na het eten dat hij dit weekend nog een verrassing voor haar heeft. Ester weet nog niets van het bouwproject van Mark in de garage.

Die nacht slaapt Ester na vele orgasmen opnieuw in de rubber zak. Ze had er zelfs om gevraagd. Zaterdag ochtend is Mark erg gespannen. Hij weet niet zo goed hoe hij het moet gaan brengen.

Misschien is het beter als hij haar na het ontbijt blinddoekt en zo meeneemt naar de garage. Ester merkt wel dat er iets speelt maar kan er de vinger niet op leggen. Pas als Mark de blinddoek tevoorschijn haalt beseft ze dat er wat te gebeuren staat. Gewillig laat ze zich mee voeren naar de garage waar Mark alles tot in de puntjes heeft verzorgd.

Ze moet haar ochtendjas uittrekken met haar gezicht naar de muur toe. Het is nu het moment van de waarheid. Ze moet met 1 been in het dikke rubber pak stappen waar hij zo hard aan had gewerkt. Dan het andere been en vervolgens trekt hij het koude zware pak verder omhoog. Het pak is in-geolied met veel silicone en glijd makkelijk over haar lichaam. Als ook haar armen er in zitten en haar hoofd door het manchet kan hij verder gaan met de preparatie. Ze krijgt een plug in haar kutje en in haar anus.

En diverse slangen en snoeren worden door speciale openingen in het pak gevoerd. Dan sluit de waterdichte rits op haar rug en zit ze opgesloten in het zware pak. Ze vindt het heerlijk hoe haar mannetje bezig is met haar lichaam.

Ze geniet van zijn aandacht ondanks dat ze niets kan zien. Dan gaat de blinddoek even af en krijgt ze meteen weer een masker met knevel over haar hoofd. Vervolgens moet ze op het bondagebed gaan liggen. Aan alle kanten voelt ze hoe haar armen en benen worden gefixeerd. De temperatuur van het pak neemt de warmte van haar lichaam over. Ze kan alleen al door de pluggen in haar holtes al spontaan klaarkomen maar ze weet zich te beheersen.

Het kost Mark wel een uur de tijd om alles aan te sluiten en af te stellen tot in perfectie. Dan is het moment daar. Met slechts druk op de knop start hij zijn ultieme orgasme robot. Ester hoort machines starten en voelt dan hoe het dikke rubber pak haar grijpt door zich strak vacuüm te zuigen om haar lichaam. Ook het vreemde masker om haar hoofd trekt vacuüm waardoor de knevel zich nog dieper naar binnen werkt.

Ze kan ademen door het gat in de knevel en ook de pluggen in haar kruis drukken niet onprettig strak in haar kut en kont. Zover haar bondage het toelaat kronkelt ze met haar lichaam. Haar borsten worden nog eens extra strak in voorgevormde rubber cups gezogen.

Aan het einde van de deze cups zitten metalen ringen die exact om haar tepels zitten. Het voelt hemels en het eerste uur wat nu volgt is een geweldige ervaring waarin de lust steeds verder wordt opgebouwd. Maar dan totaal onverwachts voelt er een prikkeling op haar tepels. Ze heeft nog nooit zoiets gevoeld maar tijd om na te denken krijgt ze niet.

De prikkeling wordt steeds sterker en zelfs pijnlijk. Ze wil schreeuwen maar er komt geen geluid uit. Ze vind de pijn eigenlijk niet eens onaangenaam en gaat het zelfs waarderen. Maar juist als ze denkt alles weer onder controle te hebben voelt ze een zelfde prikkeling diep in haar kutje op een plek waarvan ze het bestaan niet afwist.

Slechts enkele minuten later voelt ze het orgasme opbouwen. Er is niets wat ze er tegen kan doen en de uren die volgen blijven een opeenvolgen van mega entense orgasmen. Haar gedachten en wil zijn volledig gebroken. De machine is onvermoeibaar en heeft haar volledig in zijn greep. Ze wil dat het stopt maar als de machine haar even rust geeft verlangt ze naar nog meer pijn en geiligheid. De pluggen trillen en de elektro-golven brengen haar tot ver in het heelal.

Mark heeft een live videoverbinding met Miranda die zeer onder de indruk is van het resultaat en stiekem hoopt om het in eigen persoon snel eens mee te mogen maken.

Na 4 uur is er een einde gekomen aan het programma. De machine stopt en heel langzaam stroomt er weer wat lucht in het pak. Mark neemt heel voorzichtig haar masker af. Ester is helemaal doorweekt van het zweet en haar haren plakken tegen haar gezicht. Ze heeft haar ogen open maar kijkt recht naar boven zonder enige expressie. Mark droogt haar gezicht en masseert haar hoofdhuid.

Pas na een half uur maakt hij haar armen en benen los en nog een uur later ligt Ester totaal uitgeteld in een warm bad. Heel langzaam komt ze weer een beetje terug op aarde. Lichamelijk is ze een wrak maar geestelijk heeft ze een mega boost gekregen. Het geluk wat ze nu voelt is met geen pen te beschrijven. Ze wil Mark voelen en heel dicht tegen hem aan kruipen. Die middag liggen ze verliefder dan ooit in bed. Als Ester tegen 7 uur in de avond wakker wordt bestellen ze een pizza en eten die in bed op voor de TV.

Ze hoeven niets te zeggen tegen elkaar. Ester ligt vanaf deze dag meerdere keren per maand totaal overgeleverd aan de orgasme-machine en ze heeft Mark zover gekregen om een aangepaste versie voor zichzelf te ontwikkelen. De eerste keer vond hij het maar niks maar na een aantal aanpassingen en verdere ontwikkelingen laat ook hij zich graag onderwerpen aan zijn eigen creatie.

Samen hebben ze het project verder ontwikkeld en is er ook een machine gemaakt om op de markt de brengen. Deze vereenvoudigde versie is erg in trek en wordt besteld van over de hele wereld. Om aan de vraag te kunnen voldoen hebben Mark en Ester hun banen opgezegd. Zelf houden ze zich alleen maar bezig met de ontwikkeling en productie en Miranda verzorgt de public relations en distributie.

Sophie heeft zich na vele jaren losgemaakt van Miranda en is haar eigen studio begonnen in Dubai. Mark en Ester zijn regelmatig bij haar op bezoek geweest en ook hebben ze spannende spelletjes samen gespeeld maar nooit heeft Sophie iets losgelaten over wat er ooit in Londen was gebeurd.

Dat was het grote geheim tussen Mark en Sophie. Ilse is een jonge vrouw van 36 jaar. Vanaf haar 15e had ze een relatie met Rob. In het begin van hun relatie was alles koek en ei. Rob hechte veel waarde aan een zekere toekomst en werkte hard om zijn ideaal te bereiken. Helaas kreeg hij steeds minder oog voor Ilse en geld verdienen was alles wat hem interesseerde en daarnaast de meiden op kantoor waaraan hij wel zijn aandacht aan kon schenken. Voor Ilse was de maat vol en Rob stribbelde niet eens tegen toen ze voorstelde om uit elkaar te gaan.

Rob had haar niet onbemiddeld achter gelaten en ze had nu een appartement vrij op naam. Ze werkte 3 dagen in de week en door haar lage vaste lasten bleef er voldoende over om goed van te leven.

Nu alles achter de rug was en ze de rust weer heeft gevonden kwamen ook haar gevoelens weer terug. Ze durfde nu ook eerlijk naar deze gevoelens te luisteren en wilde deze gevoelens nu niet meer veroordelen maar omarmen. In de avonduren speurde ze het internet af naar plaatjes filmpjes en ook contacten die haar aanspreken. Haar fantasien werden steeds extremer en haar verlangens hiernaar alleen maar groter.

Ze bevredigde haar zelf meerdere keren op een avond met de vele speeltjes uit de sexwinkel die ze had bemachtigd. Haar fantasien sloegen dan helemaal op hol. Ze sloot haar ogen en stelde het zichzelf voor hoe het zou zijn als zij die gene was op al die foto's en filmpjes. Zo af en toe raakte ze op chatsites in gesprek met iemand waarmee ze haar gevoelens kon delen.

Een dame waar ze de afgelopen week bijna iedere avond mee gesproken had vond ze meer dan interessant. Ze had het gevoel volledig begrepen te worden en na enkele dagen van chatten had ze nu ook haar emailadres gegeven. Maar na een skype gesprek van enkele uren was voor haar duidelijk dat Ilse de beste bedoelingen had. Ilse had spijt of toch weer niet Zoveel vragen en zo weinig antwoorden. Ilse hangt in een frame van staal. Volledig in velen lagen rubber.

Ze kan niets zien of horen maar is nog steeds overladen met gevoelens. Sommige prikkels geven haar intense pijn en andere weer angst en enkele ook weer ultiem genot.

En als al die gevoelens zich in een hoog tempo gaan afwisselen ontstaat er een chaos die haar op een plek brengt waar ze nog nooit eerder is geweest maar het is een plek die altijd op haar heeft gewacht.

Het is de plek in haarzelf. Dit is wie ze is en wat ze is. Het rubber drukt aan alle kanten tegen haar huid. Haar armen en benen kan ze vrijwel niet bewegen.

Haar mond is gevuld met rubber en het enige contact met de buitenwereld zijn de slangetjes in haar neus waardoor ze kan adem halen. Soms is die ademhaling even geblokkeerd of krijgt ze geen verse lucht en heel af en toe ademt ze gedwongen een vreemde geur in die haar nog geiler maakt. Haar lichaam voelt dan heel warm en haar hartslag gaat omhoog. Dat houd dan zo een 2 minuten aan en het gaat altijd gepaard met extreme pijn en stimulatie op haar gevoelige delen.

Die ongelofelijk geile 2 minuten eindigen in een eindeloos lang en heftig orgasme. Hierna volgt er weer een periode van rust en ongemak. Ze voelt haar pijnlijke spieren en wil dan uit haar benarde positie verlost worden. Ze probeert te schreeuwen maar kan geen nood uitbrengen door de hard opgeblazen knevel die haar gehele mond vult. Ze weet het niet meer. Ze wil dat het ophoud maar gelijkertijd verlangt ze naar de orgasmen waarvan ze weet dat die er nog gaan volgen.

Dan wordt opnieuw weer die lucht afgesloten. Het begin van een cyclus die oneindig lijkt. De prikkels op haar tepels gevolgd door de stimulatie op haar klitje dan het langzaam opvoeren van de pijn en het rebreathen van haar adem gevolgd door de door het sterk geurende gas wat haar zo een ongelofelijk geil gevoel geeft. Dan opnieuw die explosie van lust en geiligheid.

Als ze ditmaal haar ogen opent en door de beslagen glazen van het masker kijkt ziet ze daar de contouren van een vrouw in zwart glimmend latex. De meesteres die haar uren geleden had vastgeketend aan deze slopende orgasme-machine.

Onvermoeibaar had ze ontelbare hoogtepunten doorstaan en totaal lusteloos hing ze in haar bondages. Isis laat haar dan zakken en ontdoet haar van alles wat haar die afgelopen uren tot een  lust en kwelling heeft gebracht. Ook de catsuit mag ze uittrekken en ze ondersteund haar richting de douche. Isis zelf doet haar laarzen uit en gaat dan bij haar onder het warme water staan.

Ilse steunt op haar schouders en drukt haar naakte lichaam tegen de catsuit van haar meesteres. Ze voelt de stevige borsten tegen die van haar en raakt opnieuw opgewonden. Isis gebaard haar op haar knieën te gaan zitten en drukt het hooft van Ilse in haar kruis. Zonder enige aanwijzing kust Ilse het kruis van haar meesteres. Isis opent de rits en trekt deze een stukje open zodat haar poes naar buiten komt. Vol van passie likt Ilse haar naar een hoogtepunt. Isis kan er geen genoeg van krijgen maar de wat ongemakkelijke houding onder de douche geeft haar kramp in haar kuiten.

Ze trekt Ilse de douche uit terug naar de speelkamer en duikt daar op het rubber hemelbed. Ilse springt er achter aan en likt alsof haar leven er van afhangt. Wat houd ze ongelofelijk veel van deze vrouw die haar helemaal lijkt te begrijpen.

Isis grijpt naast het bed en pakt een gasmasker met lange slang er aan. Aan het eind van deze slang zit een dildo met kleine gaatjes. Ze gebaard Ilse deze in haar kut te stoppen en daarna verder te gaan met haar tong tussen haar benen. Steeds dieper laat Ilse de dildo in haar nog gevoelige maar o zo natte grotje zakken. Isis krijgt hierdoor steeds minder lucht en raakt daardoor nog geiler.

Nog heftiger dan de eerste keer komt ze bijna spuitend klaar. Ze trekt Ilse aan haar haren tussen haar benen vandaan en laat haar bovenop haar liggen. Wel 15 minuten gebeurt er helemaal niets. Hooguit een kleine streling als teken van ultieme voldoening. Voor het eerst spreekt de meesteres op normale toon tot Ilse. Isis loopt naar de grote kast in de kamer en zoekt zwarte catsuit met handen voeten en open facemask voor haar uit.

Ilse had dit na alle heftigheid niet verwacht maar door de tederheid waarmee Isis het brengt trekt ze het graag aan om haar meesteres te pleasen. Ze kan ook zeker niet ontkennen dat bij het gevoel van het dikke strake pak en het materiaal op haar huid haar opwinding alweer stijgt. Isis heeft intussen een telefonische bestelling gedaan bij een goede souchi bezorgdienst.

Ilse moet op het bed gaan zitten en Isis helpt haar bij het aantrekken van een paar kriehoge laklaarzen. Dan gaat ze achter haar staan voor de spiegel en doet haar nog een corset om. Haar toch al slanke taile wordt zo nog slanker en nadat Isis ook nog eens de kruisriempjes strak aantrekt tussen haar benen is ze alweer zo geil als boter. Ze kan niet bevatten dat ze het zelf is als ze in de spiegel kijkt en op het masker na lijkt ze nu als 2 druppels water op haar meesteres. Dan gaan ze de kamer uit en gaan ze naar de luxe zitkamer.

Isis dimt het licht en doet de televisie aan. Ze neemt wat contant geld uit haar tas en legt het op tafel. Ze geeft Ilse te kennen dat zei dit moet afrekenen aan de deur als de souchibestelling er is. Bij de gedachte krijgt Ilse al een hartverzakking maar veel tijd om na te denken is er niet. De deurbel gaat en met een grote glimlach duwt Isis haar het geld in haar handen en stuurt haar richting de voordeur waar ze vol pret om het hoekje blijft kijken.

Ilse opent de deur en de bezorger staart haar van onder tot boven met open mond aan. Hij overhandigd haar de tas met eten en vergeet bijna om af te rekenen.

Ondanks de schaamte ontstaat er ook iets van macht in Ilse. Ze voelt zich als een vamp in deze outfit en is er van overtuigd ieder vent op deze manier om haar vinger te kunnen winden. Ze gooit de deur dicht en lachend loopt ze terug naar de kamer. De sfeer is nu ontspannen en voor de televisie genieten ze van het heerlijke eten.

Na enkele uren raakt Isis weer een beetje in haar rol. Ze neemt haar slavin mee naar het bed waar ze haar eerder zo heerlijk op had verwent. Ze loopt weer naar de kast en komt terug met een slaapzak van dik rubber met ingebouwd gasmasker. Ilse mag op de rand van het bed plaatsnemen. De laarzen moeten uit en vervolgens moet ze haar benen in de zak steken. Door het vele silicone glijmiddel verdwijnt haar onderlichaam zonder moeite in de strakke zak.

Voordat ze verder de zak in gaat maakt de meesteres eerst het corset los. Ze opent de rits tussen haar benen en drukt daar 2 plugjes bij haar naar binnen. Eentje in haar kutje en een andere in haar kontje. Aan de pluggen zitten draadjes die door de rits op kruishoogte door de dak naar buiten worden geleid.

Dan moet ze haar armen in de sleeves aan de binnenkant van de zak steken en vervolgens wordt de zak volledig dicht geritst om zo haar lichaam totaal machteloos te maken. Isis gooit haar naar achteren en positioneert haar aan de rechter kant van het bed. Er zitten diverse ringen aan de zak bevestigd waarmee Isis haar nu volledig fixeerd aan het bed. Ook de gasmaskerhood die aan de zak vast zit gaat nu over haar hoofd.

Ze is best wel een beetje bang maar als de ademhaling goed gaat raakt ze wat meer ontspannen en verlangt naar wat komen gaat of misschien ook wel niet. Nu Ilse zo totaal machteloos is ingepakt is ze zelf aan de beurt. Ze doet ook zelf 2 pluggen in en zet bij haar zelf een soortgelijk gasmasker op als wat aan de zak van Ilse zit. Vervolgens neemt ze een zwaar rubber dekbed en legt over het bed.

Alleen het masker van Ilse komt nog onder de deken uit. Dan pakt de computer gestuurde electro box en sluit zichzelf en Ilse hier op aan. Ze doet de deken even iets oplaag en maakt dan de tepelritsen open op de zak en die van de catsuit er onder. De bezwete harde tepels steken naar buiten. Isis knijpt er teder in en Ilse kreunt van genot en lust. Dan pakt ze 2 electro-klemmetjes en plaatst deze op haar harde tepels nadat ze deze met een doekje eerst heeft droog gemaakt.

Dan duwt ze de harde knoppen terug naar binnen en sluit de ritssluitingen. Bij haarzelf doet ze het zelfde en sluit ook deze draden aan op de electrobox.

Dan gaat ze onder de deken liggen naast haar slavin. De maskers sluit ze met slangen op elkaar aan en verbind ze met het ademhalings regelapparaat waar ze Ilse de hele middag al aan gehangen had. Dan start ze de computer en laat zichzelf ontspannen tussen de rubber lakens zakken. De eerste 10 minuten gebeurt er helemaal niets. Daarna volgen er zachte pulsen op de tepels. Beide dames kreunen zachtjes van genot. Ilse raakt nog sterker opgewonden met het idee dat haar meesteres naast haar ligt maar beseft nog niet dat ze de zelfde prikkels als haar voelt.

Pas als de prikkeling wordt opgevoerd krijgt ze een vermoeden van de situatie. De stimulatie wordt nu verder uitgebreid en het tempo wordt ook behoorlijk opgevoerd. Isis heeft wel enig idee wat de computer voor haar in petto heeft doordat ze het programma natuurlijk zelf geschreven heeft maar dat neemt niet weg dat het echt wel heel heftig is en steeds heftiger gaat worden.

Voor Ilse is het een stuk heftiger. Ze is ook niet gewend aan zoveel pijn en stimulatie en dan ook nog eens het ademhalingsapparaat met het geile gas. Dan daarbij haar meesteres die naast haar ligt te genieten van alle geile prikkels.

Na mate de tijd verstrijkt komen de 2 steeds dichter tegen het orgasme aan maar voor alsnog stopt de computer nog net op tijd. Dit gaat nog wel een uur zo door. Beide dames hunkeren naar een orgasme maar Isis weet hoe lekker het zal zijn als dat punt steeds verder verlegt wordt. Inmiddels zijn er 3 uur verstreken. Heftig zwetend en kreunend van genot en pijn krieoelen te tortelduifjes in het rubber hemelbed. De lucht wordt afgesloten en daar is het geile gas uiteindelijk.

De 2 schreeuwen het uit en Isis schokt het hele bed door door alle heftigheid die het orgasme haar brengt. Ilse schokt in de bondage die haar op haar plaats houd. Ze snakt naar lucht maar krijgt die nog niet waardoor het 2e orgasme volgt en een 3e.

In iedere normale omstandigheid zou ze nu vrezen voor haar leven maar het vertrouwen in haar meesteres en het pure genot maken het tot het meest hemelse belevenis die ze zich maar kan indenken. Als Isis eindelijk is uitgeschokt realiseert ze dat ze zich om haar slavin moet bekommeren maar als ze door de glazen van het masker haar sprankelende ogen ziet die haar vol liefde aankijken is ze gerust en is haar missie geslaagd.

Al jaren verlangde ze naar een mooie vrouw die haar gevoelens en verlangens naar kinky sex begrijpt. Ilse is de exacte invulling van haar verwachtingen in een vrouw. Ze zal haar de komende dagen en weken verder kneden tot haar perfecte sexpartner en haar op zo een manier verwennen dat ze verslaafd zal worden aan haar dominantie.

Al vele jaren struint Marjon het internet af naar spannende plaatjes en situaties die haar extreem prikkelen. Ze is een van de weinige dames met een echte fetish voor rubber en bondage. Rubber is voor haar een materiaal waar ze enorm opgewonden van raakt.

De toepassingen gaan zover als de fantasieën gaan. Het is de glans, de gladheid, de geur, de ontoelaatbaarheid, de elasticiteit, de warmte en de sterkte.

Het lijkt wel of er leven in het materiaal zit. Natuurlijk is het leuk om er kleding van te maken. Dat voelt al zeer erotisch en sexy maar voor haar gaat het veel verder dan dat. In de jaren heeft ze al veel ervaring opgedaan met haar partner en leuke vrienden.

Samen gaan ze op zoek naar nieuwe mogelijkheden en brengen ze steeds meer technieken samen in 1 spel vol met geiligheid. Maar Marjon heeft een bepaalde fantasie die haar maar niet kan loslaten. Ze schaamt zich er zelfs een beetje voor en meestal denkt ze er aan als ze met zichzelf speelt. Ze heeft al zoveel moois gezien en meegemaakt maar het ultieme lijkt haar om dit alles samen te brengen met behulp van computer gestuurde technieken.

Het idee is ontstaan nadat ze op internet een stel homo's was tegen gekomen die zoiets dergelijks hadden ontwikkeld. Het is een kastje met diverse snoertjes kabels en slangen wat bestuurd wordt door software programma dat van te voren moet worden ingesteld.

De ontwerpers hebben een kastje gebouwd waarmee diverse verschillende signalen kunnen worden uitgestuurd naar willekeurige apparaten. De signalen kunnen worden ingesteld naar tijd, duur, frequentie, enz. Deze signalen kunnen gekoppeld worden aan vibrators, pompen, ventielen enz.

Het kan eindeloos worden aangepast en zelfs met een eenvoudige mobile telefoon vanaf de andere kant van de wereld worden bediend. Marjon is vastbesloten dat ze dit ooit eens wil ervaren. Ze heeft de groep jongens al een paar keer benaderd maar de afstand is toch wel een groot probleem. Het is niet alleen zeer kostbaar maar ze kan ook niet zomaar even weg van haar gezin en werk. Maar ze is verder gaan zoeken en deze zoektocht bleek succesvol.

In haar eigen landje heeft ze 2 jongens gevonden met een soortgelijke set-up. En ja ook dit zijn weer homoseksuele mannen. Het lijkt wel of die veel meer fantasie en passie hebben op dit gebied. Het idee om haar eigen sessie te kunnen samenstellen en te kunnen ondergaan laat haar maar niet los. Het is alsof je je eigen meesteres bent.

Je bepaalt zelf van te voren wat je moet ondergaan en zodra iemand het programma start kun je niets anders dan ondergaan. Ze schrijft de jongens aan en wacht hun reactie af. Ze krijgt een berichtje terug na 3 dagen maar erg enthousiast zijn ze niet. Ze verwijzen haar naar de Amerikaanse website die ze zelf al x heeft bezocht. Marjon weet dat ze zal moeten doorbijten en het tweetal moet overtuigen. Ze schrijft ze nogmaals een mail waarin ze zeer uitgebreid omschrijft wat ze voor ogen heeft en doet er ook een paar foto's bij van haar eigen gear en van bondages die ze heeft ondergaan.

Die zelfde avond krijgt ze een berichtje terug. De jongens zijn onder de indruk van de bondagespullen die zed bezit zoals de opblaasbare bodybags en drangbuizen. Na maanden van op en neer mailen zijn ze eindelijk zover dat ze willen afspreken. Marjon heeft haar autotje volgepakt met rubber en bondagegear en vertrekt richting Amsterdam. De navigatie stuurt haar vlotjes door de stad tot aan de voordeur van een statig grachtenpand. De jongens zitten duidelijk goed in de slappe was. Ze belt aan en de deur word open gedaan door een kale slanke jongeman.

Hij lacht vriendelijke en helpt haar met het nar binnen dragen van alle spullen. Dan geleid hij haar naar de huiskamer. Het is er lekker warm en daar wordt ze ook verwelkomd door de andere jongen.

Hij is wat ouder en naar haar inschatting ook de dominant van het tweetal. Aan de koffie komen ze al heel snel op het onderwerp en de jongens willen graag alvast alle toys en gear zien die ze heeft mee gebracht.

Alles wordt professioneel aan een inspectie onderworpen om te kijken hoe ze het bestuurbaar kunnen maken via hun schakelapparaat. Al snel gaan er diverse kasten open en komen er soldeerbouten en kabeltjes aan te pas om het compatibel te maken met hun systemen. Dan moet ze exact gaan beschrijven hoe ze het gewenst had zodat ze het softwareprogramma kunnen schrijven.

Een wat lastiger punt is de instelling van de electrobox. De kunst is om dit samen te laten lopen met de andere speeltjes maar ook de intensiteit mag niet te hoog zijn omdat het dan niet vol te houden is maar ook weer niet te laag omdat het dan niet heftig genoeg is om tot een hoogtepunt te komen.

Na 4 uur van afstellen en testen zijn ze klaar. Marjon had verwacht dat ze nu zou worden onderworpen aan de 2 maar zonder pardon wordt ze verzocht om de volgende dag terug te komen zodat ze alles goed kunnen prepareren. Wat beduust stapt ze in haar auto. Op haar telefoon gaat ze op zoek naar een hotel in de buurt.

Dit valt nog niet mee maar uiteindelijk heeft ze een plekje gevonden om de nacht door te brengen. De zenuwen spelen haar nu wel aardig parten en het is een onrustige nacht. De volgende ochtend wordt ze gebeld. Het is 1 van de jongens die haar verzoekt zich om 11 uur te melden. Ze neemt een extra lange douche en kleed zich daarna aan. Exact om 11 uur belt ze aan. Het is nu de oudere jongen die open doet en lacht haar toe mijn zijn pretoogjes.

In de huiskamer gaan ze aan de grote tafel zitten. Dan zegt hij haar dat ze alles klaar hebben staan voor de sessie maar er is wel in voorwaarde die ze stellen. Als het programma start dan is er ook geen weg terug en zal ze de volledige 3 uur moeten volmaken zonder genade.

Marjon zegt dat het geen probleem is en geeft ze het volledige vertrouwen. Maar de man wil dat ze hier toch een contractje voor tekent om achteraf geen discussie te krijgen. Marjon krijgt nu toch wel een beetje de zenuwen maar naar al die jaren van zoeken en speuren wil ze ook niet terug trekken.

Ze tekent het contract waarna ze de man moet volgen naar de bovenliggende verdieping. Ze kijkt haar ogen uit. Alles is ingericht in BDSM-stijl en de geur van rubber is zeer overheersend aanwezig. Dan betreed ze de kamer waar alles moet gaan gebeuren. Op een tandartsstoel ziet ze de extreem zware opblaasbare rubber zak liggen die ze zelf had mee gebracht. Over de stoel liggen nog diverse pakken zakken en maskers en verder hangt er een monitor en is het een wirwar van kabels en slangen.

De heren zijn nog druk in de weer en vragen of ze zich niet moet omkleden. Marjon neemt de catsuit die bovenop de stapel rubber ligt.

Ze kleed zich wat verlegen uit maar heeft al snel door dat de heren er totaal geen oog voor hebben. Ze glijd behoedzaam in de catsuit. De jonge man helpt haar met de ritssluiting. Dan geeft hij haar een tweetal electrodes aan. De 1 is een plug voor in haar achterste en de andere moet ze in haar kutje stoppen.

Ze heeft duidelijk wat moeite met de butplug. Dan wordt ze wat ruw over een bankje heen gelegd en drukt de jongeman in een soepele beweging de plug naar binnen. Hierna helpt hij haar weer overeind en mag ze op een stoel gaan zitten. Hij opent de ritsen die over haar borsten lopen en sluit op iedere tepel een electrode aan.

Rondom iedere tepel komt ook nog een electrode en de ritsen worden weer gesloten. Dan neemt hij het volgende zware rubber pak en Marjon wordt verzocht haar benen er in te steken. Zorgvuldig worden al draden doorgevoerd naar buiten.

Hij controleert nogmaals of alles goed op zijn plek zit en sluit dan het pak volledig af. Marjon in nu al enorm opgewonden door het zware rubber en de pluggen die haar opvullen. Ook de knijpers op haar tepels voelen zeker niet onaangenaam. De volgende fase is het masker. Het is een masker wat ze niet kent. Aan de binnenkant zit een rubberen bit wat haar mond volledig opvult en in haar neus gaan 2 zacht rubberen slangetjes.

Het is even wennen maar na enkele minuten geeft ze een signaal waarme ze laat blijken dat het ademen goed gaat. Het masker wordt nu verder dicht geritst. Dan mag ze eindelijk in de opblaaszak stoppen. Opnieuw worden alle draden zeer zorgvuldig doorgevoerd en gesorteerd.

Haar armen gaan in de sleves en de rits op de rug wordt tot bovenaan gesloten. De twee pakken haar op en leggen haar in de tandartsstoel. De stoel heeft een prettige houding. De zak wordt met riemen gefixeerd aan de stoel wat het machteloze gevoel en daarmee haar opwinding nog eens extra versterkt.

Nu wordt haar hoofd ingesmeerd met silicone zodat het volgende masker er makkelijk overheen glijd. Dit masker is een soort van helm van zeer dik rubber met aansluitingen voor de in en uitgaande lucht.

Het masker is enorm zwaar maar zit wel goed. Door de ingaande opening met de hand even dicht te houden controleren ze de luchtdichtheid van het masker. Marjon zuigt zo hard als ze kan maar er komt geen zucht lucht meer haar longen in.

Ze zuigt enkel het masker nog strakker tegen haar gezicht aan. Dan worden de luchtslangen aangesloten en ook alle electrokabels gaan in de juiste aansluitingen op het kasje. Een krachtige wandvibrator wordt strak tegen haar poesje gedrukt via de opening in de zak en vasgezet met de riem die er overheen loopt.

Dan voelt ze in hoog tempo de lucht de zak in stromen en wordt haar lichaam geplet door de dikke binnenlaag van de opblaaszak. Ze voelt hoe de luchtdruk haar lichaam optilt van de stoel. Ze kan geen kant meer op en is volledig in de macht van deze twee mannen. Enkel als ze serieus ademhalingsproblemen heeft moet ze hard schudden met haar hoofd.

Marjon knikt ja en dan wordt het meteen heel stil. Er gebeurd helemaal niks voor de eerste 10 minuten. Dan ineens krijgt ze geen lucht meer. Ze wacht het even af en schud dan met haar hoofd maar nog steeds geen lucht maar dan juist wanneer ze in de stress wil schieten krijgt ze weer zuurstof binnen. Wat ze niet weet is dat ze nu haar lucht aan het rebreathen is. Al snel gaat het tempo van haar ademhaling omhoog. Ze beseft zich goed dat het bij het programma hoort en veilig is maar makkelijk is het zeker niet.

Ze is zichzelf onmiddellijk bewust van de extrme machteloosheid waarin ze zich bevind. Gelijkertijd stijgt haar opwinding en voelt ze hoe haar vaginavocht haar grotje uitloopt of zeg maar gerust stroomt. Dan voelt ze ineens weer koele lucht en ademt ze diep door om haar longen te vullen met verse lucht. Maar lang rustig blijft het niet. Om beurten gaan er stevige stroomstoten door haar tepels. Een gevoel waarna ze altijd erg verlangt tijdens de sex. De stroom is absoluut niet pijnlijk maar opwindend zeker wel.

Dan opeens een harde trilling in haar kont die uitstraalt in haar bovenbenen. Een soort van pompend gevoel lijkt het wel en net als ze denkt de controle te hebben worden haar tepels keihard aangepakt ze snakt naar adem maar die is dan net even 5 seconden afgesloten waardoor ze de pijn niet kan wegpuffen.

Als beloning gaat dan de triller op haar kutje aan maar ook dit is maar van korte duur. De sessie is nog maar 15 minuten onderweg en nu is ze al afgepeigerd van de intensiteit van deze setup. Veel tijd om na te denken krijgt ze niet. De electro in haar kutje is in samenwerking met die in haar anus hard bezig om haar naar haar eerste orgasme te brengen.

Als uiteindelijk dan ook nog haar tepels er hard van langs krijgen en haar ademhaling tot een minimum wordt gesmoord komt ze in alle heftigheid tot een extreem lekker en langdurig orgasme.

De twee homo's die toekijken krijgen er spontaan een stijve piemel van en Marjon doet haar best om iets van controle terug te krijgen op haar lichaam maar dat is nu juist wat dit programma niet toelaat. Het neemt de volledige controle over en maakt van haar lichaam een orgasmefabriek. Opeens schijnt er een vel licht in haar ogen. Het is een ingebouwde videobril waar het beeld verschijnt van haarzelf op het moment van haar eerste orgasme.

Ze ziet hoe heftig ze zich verzet tegen deze overlading van seksuele prikkels. Haar kutje begint weer te kloppen en alle modules berijden haar voor naar de volgende climax. Als het eerste uur voorbij is heeft ze al 4 keer een hoogtepunt bereikt. Haar lichaam blijft maar schokken in de trance waarin ze verkeerd.

Intieme, tedere momenten kunnen ook verwacht worden maar enkel op mijn aanwijzing. Spreekt het bovenstaande je aan en wil je meer weten kijk dan op http: Liefs marnia    Edwin   2.

Geplaatst op 19 september om Geplaatst op 10 november om Geplaatst op 06 juli om Wellicht een Dame zoals U. Ik ben een sportieve, goeduitziende, blanke jongeman van 45 jaar, cm, 90 kg, bruin haar en bruine ogen met een vaste baan op Hbo- niveau in Nijmegen. Met de meeste hoogachting Uw eventueel toekomstige dienaar en slaaf Mike. Geplaatst op 08 september om Ik ben weliswaar getalenteerd maar ook een beetje ongedisciplineerd, daarnaast behoefte aan Vrouwelijke leiding op basis van uitgangspunt Femdom, dat wil zeggen natuurlijke en vanzelfsprekende Vrouwelijke superioriteit en dominantie, het afdwingen van totale overgave en coming out.

Graag zou ik met U in contact komen en u leren kennen om de mogelijkheden te bespreken. U kunt mij bereiken via bovenstaand emailadres edwardatyourservice hotmail. Liefs marnia Ga naar: Prima, deze melding niet meer weergeven meer informatie over cookies. Zeer geachte Mevrouw, Al lange tijd ben ik op zoek naar een serieuze vrienschapssrelatie met een elegante dominante Dame die zeer is gesteld op echte vrouwelijke luxe in combinatie met de daarbij behorende omgangsvormen, waarden, normen en etiketten.

.

Natte buurvrouw drachten sex

Wat ik zoek dat zijn mannen met echte ballen en die van extreme sex houden. Ik woon in Eersel in de wijk kortkruis, maar je mag ook best een lang kruis hebben hoor haha Sorry ik ben wat melig maar dat zit in me maar ga nu ff een oproep tikken Mijn ….

Al enige ervaring in de bdsm scene en nu opzoek naar iemand die mijn huisslaaf wil worden. Skeletonneke Turnhout Domina zoekt onderdanige man 71 jr: Waar ik specifiek naar op zoek ben dat zijn mannen die lief zijn en die een sexdate met mij willen hebben.

Ik vindt het enorm opwindend om door onbekende bekeken te worden als …. Wanneer ik door een vreemde kerel word geneukt dan geeft mij dit een heerlijk gevoel. Wanneer ik buiten met mannen afspreek dan heb ik meteen die lekkere spanning in mijn buik en ik hoop dan ook altijd dat het een geslaagde date kan gaan worden. Als jij mij in vele standjes … Bekijk Advertentie. Op zoek naar een gezellige partner om een fijne band mee op te bouwen.

Buitensex Is Mijn Verslaving.. Wanneer we eenmaal contact hebben dan wil ik niet te lang lullen maar liever snel afspreken. Zit ik hier dan goed? Blauw Bruin Grijs Groen. Als je samen liefdevolle … Bekijk Advertentie. De meeste tijd ben ik gewoon die getrouwde vrouw met het hele huisje boompje beestje verhaal.

Je link hier plaatsen. Beter laat dan nooit zullen we maar zeggen. Vicki zat me gebogen hoofd en armen in haar nek naast de stoel van Yolanda. Danny keek haar aan en zag zijn vrouw daar als hulpeloos slavinnetje van Yolanda. Hij had er zojuist voor getekend haar slaaf te worden. Ze zag er echter niet uit als meesteres. De gedachte om slaaf van zijn eigen vrouw te orden beviel hem.

Alleen met dat huishoudsteruniform. Nee het kwam niet overeen met het beeld dat hij had. Het was alsof Yolanda zijn gedachten kon lezen. Zij keek tegelijkertijd met Danny naar Vicki. Ook zij merkte op dat ze zich meer als slaaf dan als meesteres in opleiding gedroeg. Snel dacht ze na. En denk er om, hij mag niet komen.

Deze glimlachten met een twinkel in hun ogen. Claire had haar korte rokje en slip al verwijderd toen Yolanda en Vicki naar de deur liepen. Bij het dichtdoen van de deur zag Vicki dat Claire in gespreide stand voor Danny was gaan staan en hem aan zijn haren naar haar kruis bracht.

Vicki liep gedwee achter Yolanda aan. Kom mee naar de zolderkamer en ik hoop dat ik nog een gedegen pakje voor je heb hangen. Bij de zolderkamer aangekomen knipte Yolanda het licht aan. Voor het eerst zag ze de kamer nu in het volle licht. Er lagen nog meer speeltjes, boeien, zweepjes dan ze had herinnerd. Het was een volledig ingerichte SM-kamer.

Ze zag nu pas dat er nog meer apparaten stonden dan Merel op haar had toegepast. Vicki keek haar ogen uit. Yolanda haakte echter haar vinger achter de ring van haar halsband en trok haar mee naar een grote schuifkast. De wand ging opzij en er hingen tientallen lingeriepakjes.

Yolanda begon te schuiven en trok er af en toe wat uit om het daarna terug te hangen. Toen hield ze een pakje voor zich waarbij ze glimlachte. Ze drukte het Vicki in handen. Vicki begon zich uit te kleden en trok het pakje aan. Het was een laklederen zwart corset afgezet met rode biezen. Het liet haar borsten volledig vrij en bedekte haar overhangende buik enigszins.

Yolanda kwam achter haar staan en trok de veters van het corset strak aan. Ze leek gelijk twee maten kleiner dan ze in werkelijkheid was. Yolanda zette daarna een paar grote glimmende rode laklederen lieslaarzen voor haar neer met een hoge hak. Yolanda schoof de kastdeur dicht en een spiegel kwam tevoorschijn. Vicki bekeek zichzelf in het TL-licht. Ze zag er nu inderdaad meer uit als een meesteres. Ze liep door de kamer en pakte wat van de wand. Ze gooide het naar Vicki. Deze ving het op.

Het waren rode laklederen vingerloze handschoenen die tot over haar ellebogen reikten met een klein ringetje om haar middelvinger om ze strak te houden. Yolanda probeerde ondertussen een aantal zweepjes uit. Ze gaf Vicki er drie. Net zo’n één als je ook wel vaak op maneges tegenkwam.

Ze bekeek zichzelf in de spiegel en was ook tevreden. Ja nu leek ze meer op een meesteres. Yolanda kwam nu voor haar staan en had een mascarastift in haar handen. Tien minuten lang bewerkte Yolanda het gezicht van Vicki.

Mijn wil is wet! Vicki proefde de zwaar gestifte lippen van Yolanda en voelde hun beider lippenstift langs elkaar glijden. Hun beider tongen draaiden om elkaar. Vicki kreeg weer kriebels in haar buik van opwinding.

Daar aangekomen was er al een kleine orgie aan de gang. Claire zat inmiddels uitgeput en half ontkleed in haar stoel bij te komen. Vermoedelijk van een goede befbeurt. Fleur stond nu met gespreide benen boven Danny’s hoofd en drukte zijn gezicht in haar kruis.

Florence kuste haar ondertussen innig. Hun tongen waren verstrengeld. Ze waren er niet echt van onder de indruk en gingen gewoon verder. Met een gil kwam ook Fleur klaar en het gezicht van Danny zat onder haar vocht. Alle dames gingen nu zitten en zeiden met een grote glimlach op hun gezicht. Dat is toch ook niet gebeurt? Op Yolanda en Vicki na waren de dames bijna allemaal ontkleed. Slipjes en BH’s lagen op de grond als ook jurkjes, rokjes en blouses.

Haar borstpartij ging op en neer onder het zuchten van de inspanning. Nu Yolanda en Vicki meer uit het donker traden zag je de dames kijken. Dus met verzoekjes kan je bij mij of Diederick terecht”, zei Yolanda op hoge toon tegen Florence. Alsof het een zakelijk werkafspraak was. Danny keek met een vocht overspoeld hoofd naar zijn eigen vrouw en zag dat ze getransformeerd was van huishoudster in een strenge meesteres.

Hij kon zijn ogen bijna niet geloven. Zijn grote ogen leken wel uit zijn kassen te rollen van verbazing. Yolanda keek nu neer op Danny en zei: Je mag haar nu alleen nog aanspreken met mevrouw, is dat begrepen? Yolanda continueerde haar speech: Bedenk dat dit niet meer jouw vrouw is maar jouw meesteres en mijn huisslaaf. Je staat onder ons bevel.

Een bevel van Vicki kan je beschouwen als een bevel van mij. Een bevel van mijn man Diederick kan je ook beschouwen als een bevel van mij èn als een bevel van jouw meesteres. Dat betekent dat je drie bazen hebt waar je in de praktijk mee te maken hebt.

Je zult alle wensen van ons moeten uitvoeren naar je beste kunnen en ik wil geen nee horen of lange aarzelingen. Voldoe je niet aan onze wensen dan volgt er straf. Je krijgt net zo lang straf totdat je onze wens hebt vervuld. Vanaf nu aan heet je ook geen Danny meer maar sta je bekend als slaaf of sletje. Behalve als je als klusjesman werkt natuurlijk maar ook dan zal het misschien wel eens voorkomen. Heb je deze instructies begrepen slaaf?

Is dit waar hij net nog voor had getekend? Hij begon even te twijfelen aan zijn beslissing. Een paar minuten geleden was het geil en gaaf geweest toen hij de kutjes van de drie vrouwen mocht, nee,… moest likken.

Aan de andere kant zat hij zich alweer op te winden. Hij vond het geil dat ze zo tegen hem praatte. Danny was nog aan het denken toen Yolanda aan Vicki een subtiel gebaar gaf. Zonder aarzeling stapte Vicki naar voren en sloeg haar slaaf met haar rijzweep op zijn apparaat. Danny gilde het uit. Danny trok met zijn armen en benen maar zat nog steeds stevig vastgesnoerd in de stoel.

Hij vloekte nadat hij een nog tik tegen zijn lul en ballen had gekregen. Een pijnscheut trok door zijn onderlichaam. Vicki gaf hem nog een keer een zwieper met de rijzweep.

Ze kreeg het idee dat ze het spelletje begon te beheersen. Adrenaline schoot door haar lichaam toen de dames begonnen te applaudisseren vanwege haar uithaal. Yolanda knikte naar Vicki en deze kneep gemeen in Danny’s tepels. Met waterige ogen keek Danny zijn meesteres aan en zei hakkelend: De powertrip van Vicki begon nu heviger los te komen.

Ze kuste Danny op zijn tepels en aaide hem daarna door zijn haren. Vergeet niet hoe je ons moet aanspreken hè, ik ben je meesteres, en Diederick en Yolanda zijn meneer en mevrouw voor jou.

Onderweg hadden beiden afgesproken dat ze niet in de houding hoefde te staan. Anders zou ze nooit leren meesteres te worden. De dames pakten nog wat hors-d’oeuvre van de schalen, toen de deur open ging.

Yolanda hoorde de zware stem van Diederick al. Hij was druk aan het praten met Mike, John en Bart. Toen kwam de heren in smoking uit het donkere licht lopen en namen plaats in de stoelen naast hun echtgenotes. Diederick plofte neer in zijn fauteuil en zette hem direct op de meest relaxte stand. Licht achterover zittend overzag hij het tafereel. Ik zie dat de dames zich al niet meer konden inhouden? De andere heren zaten kusten hun echtgenotes.

Toen viel zijn blik op Vicki die er, naar zijn smaak, toch wel erg geil bij stond. Hij zal onze nieuwe klusjesman, maar ook onze nieuwe mannelijke huisslaaf zijn voor de periode van een jaar.

Hij gaat vandaag in training. Hij knipoogde naar de anderen, die hierop begonnen te lachen. Hij is toch niet van het jaloerse type dat agressief wordt als we huisslaaf Vicki een veeg geven? De meiden waren alweer door het dolle heen en hitsen de boel verder op. Laat de aanwezigen maar eens zien of jouw slaaf zich kan beheersen of jaloers wordt.

Vicki wist even niet wat ze met de situatie aan moest. Moest zij nu de mannen ter wille zijn? Het was toch de bedoeling om Danny te trainen? Ze keek vragend naar de aanwezigen. Aarzelend keek ze nu naar Yolanda wat er nu van haar verwacht werd. Ze was even verward. Yolanda stak haar hand uit en wees naar haar zweepje. Vicki ging nu tussen Yolanda en Danny in staan. Ze keek naar haar echtgenoot, haar slaaf. Zwijgzaam onderging hij alle gebeurtenissen.

De zilte smaak hitste haar op. Toen voelde ze harde klappen op haar billen neerkomen. Pets, pets, pets, de klank van leer tegen vlees galmde door het zaaltje. Vicki’s billen drilden onder de slagen. Tien slagen om je in het gareel te krijgen, slet! Nou dan willen wij je er best bij helpen!

Rode striemen tekenden zich af op de ronde billen van Vicki. Danny zag een druppel in de ooghoek van zijn echtgenote opwellen, terwijl ze zijn apparaat schoonlikte. Yolanda ging weer zitten en zei: Yolanda gaf haar het zweepje terug en zei: Ik zal uw wensen direct uitvoeren.

Ik zal in het vervolg niet meer aarzelen. Ik verwacht wel een beetje creativiteit Vicki. Ik hoef toch niet alles voor te kauwen! Ze nam hem aan de hand mee en positioneerde hem recht in het gezichtsveld van Danny. Ze zakte op haar knieën en opende de pantalon van Bart. Ze viste zijn hard geworden apparaat naar buiten. Terwijl ze Danny aankijkt begint ze langzaam Bart’s eikel te likken.

De eerste druppels voorvocht komen uit zijn spleetje en Vicki laat ze langzaam op haar tong druppelen. Met lange slierten druipt het nu op haar tong. Ze laat steeds meer van het goedje op haar tong vallen om vervolgens Bart zijn gehele lul in haar mond te nemen. Langzaam begint ze hem te pijpen en ze voelt de hand van Bart in haar nek.

Hij forceert zijn lul elke keer als ze op en neer gaat dieper in haar keel. Zo ver liet Vicki het niet komen. Ze had iets anders in gedachten om haar slaaf te testen. Het was duidelijk dat deze actie in de smaak viel. Vicki stond op en liet zich wijdbeens zakken boven het gezicht van Danny. Danny zag de natte flamoes van zijn vrouw neerdalen voor zijn mond. Voor het eerst zag hij nu de gouden ringen die door haar schaamlippen zaten. Tijd om hierop te reageren had hij niet.

Hij opende zijn mond en voelde hoe de natte flamoes van zijn vrouw op zijn mond drukte. Hij proefde haar vrouwelijkheid en liet zijn tong tussen haar opgezwollen schaamlippen glijden. Hij likte en likte haar totdat haar kutje droop van zijn slijm.

Vicki liet een vinger tussen haar schaamlippen gaan en constateerde dat ze glad genoeg was. Vicki was door de likpartij alweer in hetere sferen gekomen. Danny likte haar heerlijk en beroerde haar knopje regelmatig. Nu was het tijd voor de lul van Bart. Ze had iets stouts in gedachten dat haar mevrouw wel zou aanspreken. Althans dat hoopte ze.

Ze drukte de fauteuil nog wat verder achterover totdat Danny bijna helemaal achterover lag. Ze stond gespreid boven het gezicht van haar man, die nu vanaf de eerste rang uitzicht had op de penetratie van Vicki. Bart trok snel zijn pantalon uit en gooide zijn jasje over een stoel. In volle opwinding kwam hij achter Vicki staan en schoof zijn druipende apparaat bij Vicki naar binnen. Slierten voorvocht dropen op de neus en wangen van Danny. Hij probeerde zijn hoofd weg te draaien maar dat was onmogelijk.

Hij was stevig door Vicki ingesnoerd. Hij zag de grote eikel van Bart tussen de schaamlippen van Vicki verdwijnen. Eerst langzaam maar dan steeds sneller begint Bart in Vicki te stoten.

Haar tieten hingen en bij elke stoot die Bart gaf zwaaiden ze heen en weer. Haar ringen glinsterden in het zachte licht van de zaal. Danny zag de lul van Bart in en uit zijn vrouw gaan. Af en toe droop vocht naar benden om vervolgens op zijn kin terecht te komen. Zijn vrouw werd nu hard geneukt boven zijn gezicht. Vicki hijgde als een paard terwijl de lul in haar natte kut pompte. Bart begon op dreef te komen.

Hij sloeg Vicki hard op haar billen. Het geluid van de petsende handen op haar drillende billen was goed hoorbaar in het zaaltje. Bart naaide zichzelf steeds meer op. Zijn echtgenote vuurde hem daarbij aan.

Toen vond hij het kutje welletjes. Haar kont, die zou hij eens lekker gaan uitwonen. Hij trok zijn harde staaf met een ruk uit Vicki’s kut. Die had haar geen rekening mee gehouden. Hij spuugde in haar bilnaad en penetreerde haar achterste met zijn vinger om het gaatje alvast voor te bewerken. Bart keek nu verbaasd naar Diederick.

Diederick keek vervolgens geïrriteerd naar Yolanda en zei: Dat meesteres-leer-ding moet je maar een keer zonder ons doen schatje. Deze was nog steeds in opperste staat en zette zonder pardon de dikke kop van zijn druipende eikel tegen het kontgaatje van Vicki. Zonder pardon duwde hij in één keer door en Vicki gilde het nu uit. Hij begon nu hevig in haar kontje te beuken. In en uit ging zijn harde staaf. Danny’s staaf stond nu ook hard rechtop en trilde hevig.

Boven zijn hoofd zag hij hoe Bart zijn vrouw hard anaal nam. De ballen van Bart bungelden slechts millimeters boven zijn ogen heen en weer. Yolanda dacht na over de opmerkingen van haar man. Ze zag haar vriendinnen naar haar kijken en hoorde ze mompelen dat Diederick gelijk had. Wat zou ze doen. Ze kon het leerproces natuurlijk altijd een dagje uitstellen. Aan de andere kant, als Vicki volleerd meesteres werd kon ze haar vacature opvullen. Ze had dringend een goede meesteres nodig in één van de parenclubs die ze runden.

Wel één die ze onder controle kon houden en Vicki was net de uitgelezen persoon voor dat klusje. Bovenal had ze nog een groot voordeel. Ze stond onder contract en was dus goedkoper dan een freelancer. Ze was zelfs goed stuurbaar. En met Danny erbij had ze zelfs nog een extraatje in huis waar mensen wel goed geld voor wilden betalen.

Ze was er van overtuigd dat Vicki het wel wilde. Ze had geproefd aan het meesteres zijn. Yolanda had de machtswellust in Vicki’s ogen gezien. Ze wist dat ze met tijd het wel zou willen en ook kon leren. Yolanda zou voor volledige anonimiteit zorgen zodat ze haar toekomstige werk ongestoord zou kunnen doen.

Ze hoefde niet bang te zijn voor haar reputatie als brave parttime werkende huisvrouw. De gil van Vicki verbrak haar overpeinzingen. Bart had zijn lul inmiddels al in haar kont gestoken. De anderen waren al dolenthousiast en moedigden Bart aan. Diederick zat zelfs al over zijn zaakje te wrijven. Met dit groepje zou het niets worden. Ze moest deze avond zelf het heft maar in handen nemen. Ze zou het Vicki gelijk maar duidelijk maken zodat ze niet de hele avond in onzekerheid bleef.

Deze avond was Danny en Vicki het slavenkoppel dat hen zou vermaken. Yolanda stond op uit haar fauteuil en ging voor Vicki’s hoofd staan.

Ze legde haar hand onder de kin van Vicki en hief haar kin een beetje op zodat ze nu recht in het gezicht van Vicki keek. Haar mascara was uitgelopen door tranen. Na morgen zal de meesterestraining verder gaan.

Vanavond zal je ons slavinnetje zijn zoals altijd”, zei Yolanda. Ze boog zich voorover naar Vicki en gaf haar een zoen op haar rood gestifte lippen. Daarna ging ze zitten in haar fauteuil en bekeek het schouwspel.

Bart stond hard in haar kont te beuken terwijl haar man toekeek. Vicki’s borsten schudden onder het beukgeweld. Yolanda pakte nu haar zweepje en mepte ermee op de ballen van Danny. Deze schreeuwde het nu uit van de pijn. Danny hoorde het Yolanda zeggen. Hij stond in dubio. De ballen likken van een kerel. Een kerel die notabene zijn eigen vrouw in haar kont neukte. Dit was niet waar hij voor had getekend. Na nog een tik op zijn gezwollen ballen voelde hij een gigantische pijnscheut door zijn ballen en buik trekken.

Hij stak gauw zijn tong uit en voelde de ballen van Bart langs zijn tong schuren. De actie werd beloond door een luid gejuich van de dames. Diederick toverde een grote glimlach op zijn gezicht en ook Mike en John glimlachten. Ze wisten dat ze een nieuw speeltje hadden. Bart voelde de extra stimulatie en riep: Ik zal jouw anaalsletje eens flink volspuiten! Deze drilden onder zijn hand. Toen trok hij zijn harde staaf met een plop uit Vicki’s kontje.

Hij liet hem bungelen voor de lippen van Danny. Er hing een gespannen erotische sfeer in het zaaltje. Dit was het moment waarop Danny zou breken of niet. De druipende lul hing boven zijn lippen. Een klein sliertje droop op de stijf gesloten lippen van Danny. Vicki keek tussen haar gespreide benen door naar haar man. Ze was blij dat de grote staaf even uit haar kontje was verwijderd. Ze hoorde het geluid van de zwiepende zweep en voor haar ogen zag ze hoe hij landde op Danny’s ballen.

De pijn trok door zijn buik. Danny opende zijn mond om een pijnkreet te uiten. Bart drukte hierop zijn apparaat simpel naar binnen.

Voor het eerst in zijn leven proefde hij een mannenpik. Hij omsloot met zijn lippen de druipende eikel en liet onwennig zijn tong erom heen gaan. Hij proefde mannenzaad en rook de geur van zijn vrouw’s achterste.

Hoe raar het ook was, het spel wond hem op. Danny zoog nu iets harder aan de eikel. Na nog enkele minuten op en neer te hebben gebeukt, gooide hij zijn hoofd achterover. Met een diepe brul ontlaadde hij zich. Vicki voelde hoe het warme sperma haar darmen vulde. Bart trok zijn apparaat terug. Een paar druppels landde op de kin van Danny.

Een rilling ging door Danny’s lichaam. Dat bevel, hij was toch geen homo. Een paar minuten daarvoor voelde hij ook al die weerstand. In zijn gedachten ging hij razend snel door de stappen hoe hij hier ook al weer was beland. Het zou zijn gezin ruimte geven. Geen financiële zorgen meer. Dit was echter niet de geilheid waar hij op had gerekend. Hij had verwacht als een soort slaaf te dienen voor de dames. Nee, dit had hij niet verwacht.

Hij was geen homo. Toch maakte het ruige spel hem geil. Wat was dat toch? De gedachten trokken verrassend snel door zijn brein. Bart wachtte hier niet op en bood zijn druipende lul aan. Hij legde hem op Danny’s lippen. Hij was geil van iets waar hij maanden daarvoor nog met zijn maten grappen over had gemaakt.

Een nieuwe tik van Yolanda beperkte zijn tijd om na te denken. Hij schreeuwde het weer uit. Ze stond nu gebukt naast Danny. Door de schreeuw opende Danny zijn mond en Bart liet zijn slap geworden lul in zijn mond zakken.

Danny proefde de sappen van Bart. Hij sloot zijn ogen en verdrong zijn gruwel. Hij deed het voor zijn gezin hield hij zichzelf voor. Zijn lippen omsloten de pik van Bart. Hij likte de slap wordende staaf schoon. Bart trok zich tevreden terug en zei tegen de anderen: Heb je alles goed op de film Mike? Daar had hij nooit aan gedacht. Zijn ogen gingen plotseling wijd open.

Yolanda merkte het op en zei: Yolanda tikte Vicki tegen haar borsten met de zweep. Ze trok haar bilhelften opzij. Een golfje sperma verliet haar achterste en kroop snel door haar bilnaad om vervolgens recht in de geopende mond van Danny te druipen. Yolanda had met haar hand zijn mond vastgepakt zodat hij zijn mond niet kon sluiten. Het wordt tijd dat jij dat genot ook leert kennen. Waag het niet je mond te sluiten!

Het uiteinde droop met de seconde naar zijn mond. Toen voelde hij het over zijn tong stromen. Yolanda hield zijn mond stevig in de houdgreep. Ook als hij zijn mond al had willen sluiten, het was niet mogelijk. Tergend langzaam druppelden de laatste slierten in zijn mond. Toen liet Yolanda zijn mond los en kneep zijn neus dicht en legde een hand over zijn mond. Danny verzette zich nog een paar seconden maar door het gebrek aan lucht had hij geen andere keuze dan te slikken.

Voor het eerst in zijn leven had hij het zaad van een andere man doorgeslikt. Het smaakte een beetje zoutig. Het was nu officieel. Hij voerde de sexuele wensen uit van anderen.

Zijn wensen waren niet meer van belang. Hij zou uitvoeren wat zijn meesteres wilde. Hij dacht dat het zijn vrouw zou zijn maar de praktijk was een andere. Yolanda en haar man maakten de dienst uit. Danny zag het gespreide achterste van zijn eega dichterbij komen, doordrenkt van een glibberige stroom sperma. Danny zette zijn tong er tegen aan en likte het goedje uit haar bilnaad.

Ze hadden hem gebroken. Dat het nog heftiger zou worden zou hij spoedig merken. Vicki stapte gehoorzaam naar de plek en knielde. Ze boog haar hoofd als een goede slavin en wachtte haar nieuwe instructies af.

Danny lag nog steeds uitgestrekt op de stoel en stevig vast gegespt. Yolanda knielde nu naast hem neer en sprak zachtjes in zijn oor. Ik ga je zo dadelijk los maken en dan ga je al mijn bevelen opvolgen. Mocht je agressieve neigingen hebben, denk er dan maar aan dat het filmpje wat we zojuist gemaakt hebben binnen enkele seconden wereldwijd op miljoenen computers terecht komt. We hebben het al ingeladen in de computer.

Het vergt slechts één druk op de knop. Begrijp je wat ik je heb verteld? Danny schreeuwde het weer uit. Ze begon Danny te bevrijden van zijn boeien. Ze haalde een hefboom over aan de zijkant van de stoel zodat deze weer in een rechtopstaande positie kwam. Danny had een paar minuten nodig om weer bij positieven te komen. Yolanda was weer tegenover hem in haar eigen fauteuil gaan zitten. Ik vermoed dat je het wel geil vond.

Vertel eens aan ons, vond je het lekker? Hij had wel een idee waar dit naar toe ging. Ze hebben hun horizon verbreed en kunnen van beiden genieten”, legde Yolanda geduldig uit. Diederick knipoogde naar Yolanda. Ik stel voor dat je hem eens netjes vraagt hoe je hem kunt helpen. Als je het extra lief vraagt zal hij misschien wel zachtjes met je doen. Vicki lichtte ondertussen een beetje haar hoofd om te kijken waar het allemaal naar toe ging.

Ze zag hoe de dames allemaal geil naar het schouwspel keken. Bart zat uitgeput in zijn fauteuil met een glas wijn in zijn hand en een hapje in zijn andere hand. Mike en John keken verlekkerd toe hoe Diederick zijn spel ging spelen. Fleur werd geil en vroeg Yolanda of ze Vicki mocht lenen.

Yolanda keek op haar neer en trok aan de ring van haar tepel. Fleur trok haar rokje omhoog en spreidde haar benen. Ze bevochtigde even haar vingers en liet ze door haar gleuf glijden. Vicki hoorde de vingers in haar kut soppen. Zet je mond er op en lik me klaar! Ze rook de druipende kut. Het vocht glinsterde tussen haar grote schaamlippen. Vicki opende haar mond en zette hem vol op de schaamlippen van Fleur. Haar tong drong door tot in haar spleetje en Vicki likte haar kut met lange halen.

Fleur drukte met haar handen het hoofd van Vicki dichter naar haar kruis. Geil als Fleur was geworden van het schouwspel met Danny, trok ze ondertussen aan haar tepels om haar eigen genot te vergroten. Ondertussen keek ze naar het schouwspel dat Diederick met Danny uithaalde.

Diederick wees naar de rits van zijn pantalon. Yolanda gaf Danny met haar zweepje een tik op zijn tepels. Danny keek om zich heen. Het hoofd van zijn vrouw was diep begraven tussen de benen van Fleur. De rest zat hem allemaal hoopvol aan te kijken. Verschillende gedachten trokken door zijn hoofd. Moest hij nu op zijn knieën de lul uit iemands broek halen en de vent nog pijpen ook! Uren geleden had hij dit zelfs nog niet voor de geest kunnen halen.

Laat staan dat hij het ook nog zou uitvoeren! Hij moest zich continue vermannen dat hij het deed voor de toekomst van zijn gezin. Hij liet zich van de fauteuil glijden en op zijn knieën schuifelde hij richting de stoel van Diederick. Onwennig en met trillende handen pakte hij het lipje die de rits zou openen.

Iedereen keek met spanning toe hoe Danny het ritueel uitvoerde. Alleen het gelik van Vicki en gekreun van Fleur onderbrak de stilte. Alle aanwezigen hoorden de rits vaneen gaan. Danny friemelde even met de knoop. Toen deed hij beide helften van de pantalon uiteen. Een groot wormvormig ding lag schuin onder de stof van de strakke slip.

Dit was het uur van de waarheid. Danny zag zijn eigen hand de bovenrand van de onderbroek omklemmen. Als in slow motion trok hij de onderbroek naar beneden. De machtige staaf vlees zwiepte naar boven. Danny keek er nog steeds onwennig naar. Met een trillende hand omsloot hij de warme staaf. Die reageerde onmiddellijk door harder te worden.

Danny voelde de warme staaf vlees in zijn hand groeien en onder zijn vingers pulseerden de aderen van het machtige apparaat. Hij trok de voorhuid terug en zag een paar druppels uit het spleetje van Diederick’s eikel ontspruiten. Het was alsof een kleine fontein werd aangezet. De staaf van vlees was veel groter dan de zijne. Danny sloot zijn ogen toen hij zijn mond opende.

Hij hoopte dat het snel voorbij zou zijn. Onwetend als hij was, was dit slechts het begin van de avond. Hij rook het kruis van Diederick. Zijn lippen omsloten de eikel en hij proefde de zilte smaak van het voorvocht. Een rilling trok door zijn lichaam. Diederick keek vergenoegd naar zijn nieuwe “slet”. Hij legde zijn hand op het achterhoofd van Danny. Om zijn opmerking kracht bij te zetten drukte hij het hoofd van Danny dieper op zijn grote staaf.

Danny voelde de eikel nu langs zijn tong snel richting zijn huig gaan. Uit een reflex trok Danny zijn hoofd terug. Diederick trok een verveeld gezicht. Die pakte uit de doos naast haar een armdwangbuis. Ze pakte de hand van Danny vast en leidde hem in de dwangbuis.

Daarna draaide ze zijn andere arm om en wurmde hem in de dwangbuis. Ze snoerde de handschoenen stevig vast. Danny zat nu op zijn knieën voor Diederick met zijn handen stevig vastgesnoerd achter zijn rug. De andere mannen lachten met hem mee. Zij wisten wat er zou komen. Diederick zou hun nieuwe manhoer eens laten zien dat iedereen zijn apparaat zou slikken. Diederick pakte de weerloze Danny met zijn rechterhand bij zijn haren. Hij werd gebruikt als een slaaf, een weerloos wezen die een ander moest dienen.

Nooit had hij gedacht dat het bi-mannen zouden zijn die hem die geile sensatie zouden geven. Toch kwam hiermee een deel van zijn fantasieën tot leven. Zijn lippen weken uiteen en hij opende zijn mond. Hij stak zijn tong uit en Diederick keek hem van bovenaf grijnzend aan. Hij pakte zijn druipende staaf en legde hem op de tong van Danny.

Het puntje van de tong beroerde Diederick’s spleetje. De aanwezigen zagen dat zich kuiltjes in de wangen van Danny vormden. Hij zoog de eikel krachtig. Fleur was niet meer te houden bij zoveel onderdanigheid en kwam trillend klaar. Vicki voelde hoe Fleur haar sappen in haar mond spoot.

Ze drukte Vicki hard tegen haar kutje. Ze had geen mogelijkheid zich terug te trekken en was gedwongen de squirtende Fleur te bedienen. Ze slikte en likte dat het een lieve lust was. Diederick keek een paar seconden naar het beeld en grijnsde. Hij richtte zich weer op Danny. Langzaam begon Diederick zijn heupen naar voren te drukken. Hij schoof zijn eikel nu in de mond van Danny. Hij voerde het tempo langzaam op.

Hij trok Danny aan zijn haren over zijn hard geworden paal van vlees. Danny voelde hoe de eikel zich steeds dichter richting zijn huig bewoog. Na enkele minuten was daar het moment dat de eikel zijn huig beroerde. Danny begon te kokhalzen. Diederick kende echter geen genade. Danny begon meer en meer te kokhalzen en slechts seconden later borrelde zijn maaginhoud naar boven. Danny spuugde zich zelf onder. Diederick wenkte nu naar een hoek en James kwam dichterbij met een emmer water in zijn hand.

Hij wees naar Danny en zei: Hij spoot even in de rondte met een parfum en trok zich discreet weer terug. Danny was nog aan het bijkomen, maar kreeg hier geen tijd voor. Diederick pakte zijn haren vast. Danny wilde iets zeggen maar Diederick ramde gelijk zijn harde staaf in zijn mond.

Hij drukte hem gelijk weer door. Na enkele minuten stoten kwam bij Danny de rest van de maaginhoud naar boven. Hij hapte naar adem en de tranen stroomden over zijn wangen. Hij voelde hoe het koude water uit de emmer van James zijn gezicht en lichaam schoon spoelde. Hij goot water in Danny’s mond. Het hele gezelschap zat inmiddels te genieten van de training die Diederick hun nieuwe slaaf liet ondergaan. Danny spoelde zijn mond, slikte het water door en hapte naar adem.

Hij kon een paar seconden tot bedaren komen. Diederick keek met een smalende lach op hem neer. Die had snel geleerd dat hij inderdaad moest slikken om te voorkomen dat hij telkens moest kokhalzen. De aanwezigen hoorden hoe het pompen in Danny’s keel een zuigend geluid maakte. Diederick liet zijn heupen naar voren en achteren gaan.

Hij neukte de mond van Danny met lange halen. Af en toe liet hij Danny even met grote teugen naar adem happen maar snel daarna ging hij ongenadig verder. Danny wist nu wat het inhield als je mond werd geneukt. Een fantasie die hij lange tijd bij zijn vrouw had willen uitvoeren.

Het slijm droop met lange slierten onderaan zijn kin. Diederick’s hoofd liep steeds roder aan van de inspanning en toen bulderde hij een harde krachtterm. Danny voelde hoe het warme sperma zijn keel in werd geschoten. Diederick duwde zijn hele apparaat bij hem naar binnen en spoot nog een paar keer bij Danny naar binnen. Met een zuigend geluid trok hij zich terug.

Hij smeerde zijn laatste druppels af aan Danny’s wang en liet zich bezweet in zijn fauteuil vallen. Danny lag op zijn knieën voorover gebogen en hapte grote teugen lucht naar binnen. Zijn armen nog steeds strak gebonden achter zijn rug.

Lieve, neem jij het even van me over? Die hapte nog steeds naar adem. Het was zijn eerste heftige ervaring in de mannenliefde. Het was die avond zeker niet het laatste wat hij daar van mee zou krijgen. Yolanda liep op hem toe en trok het uiteinde van de dwangbuis naar boven.

Danny werd gedwongen snel op te staan. Het leek wel of zijn schouders uit de kom werden getrokken. Ze gaf hem met haar vlakke hand een tik tegen zijn billen. Ze trok hem mee naar de dames en posteerde hem zo voor de meiden dat ze hem allemaal onderhanden konden nemen. De komende minuten voelde Danny verschillende dameshanden landen op het vlees van zijn billen.

Zijn blanke billen begonnen na enkele minuten roder te worden. Danny voelde hoe het bloed weer door zijn aderen begon te stromen. Langzaam richtte zijn apparaat zich weer op. Het gaf hem een geil gevoel om de vrouwenhanden op zijn achterste te voelen.

Een lichte kreun ontsnapte. Hij knipoogde naar Yolanda. Die glimlachte en wist wel wat hij bedoelde. Ze gebaarde naar de meiden dat ze moesten stoppen. Yolanda ging achter Danny staan en liet haar hand over zijn warm geslagen billen glijden. Zachtjes fluisterde ze in zijn oor: Yolanda draaide zich om en keek naar Vicki. Hij houdt er van dat zijn kontje rood wordt geslagen. We zullen eens zien wat hij nog meer kan!

Ze bukte wederom en zocht een grote geaderde kunstpenis uit. Ze drukte hem door de opening en hield het triomfantelijk omhoog.meesteres zoekt huisslaaf borsten kneden

Mark kijkt toe en raakt opgewonden door het beeld en de geluiden die ze maakt. Sophie lijkt te zijn beland in een golf van orgasmen die niet meer stopt.

De kups op haar tepels zijn ook uitgerust met electro en geven haar pijnlijke en buitende prikkels. Af en toe kan ze weer even vrijuit ademen maar altijd neemt de machine het daarna weer van haar over. Zo nu en dan ruikt ze de sterke geur van rubber afgewisseld met een sterke prikkelende geur waardoor ze het ontzettend warm krijgt en in roes raakt.

De extreme prikkelingen op al haar erogene zones putten haar lichaam uit. Ze heeft de kracht niet meer op de orgasmen op te vangen door het spannen van haar spieren. Door de glazen van het gasmasker kun je de tranen zien rollen uit haar ogen. Na anderhalf uur van puur genot is het klaar.

Miranda ontkoppelt haar van alle machines en doet haar masker af. Sophie is nog helemaal van de wereld. Zo nu dan schokt ze nog wat na. Miranda sluit alle ritsen van het pak en legt een rubber deken over haar heen.

Ze doet het licht uit en samen met Mark verlaten ze de ruimte. In de woonkamer vraagt Miranda hoe Mark het vond. Hij is enorm onder de indruk en heeft zo ontzettend genoten van het spel tussen de twee dames. Ondanks dat er geen lichamelijk contact was is de liefde sterk aanwezig. Miranda legt hem uit dat hij dit ook met zijn Ester zou kunnen doen. Het allerbelangrijkste is dat je het lichaam moet leren lezen.

Het lastigste is om alle apparaten afzonderlijk te bedienen. Hierin ziet ze de rol van Mark die als ingenieur zijn kennis zou kunnen toepassen om hier een beter geheel van te kunnen maken. Die middag zit Mark aan een grote tafel. Miranda heeft er nog een berg speeltje en documentatie neergestort en Mark bekijkt alles aandachtig en maakt aantekeningen. Af en toe schroeft hij wat dingen open of meet ze door met een spanningszoeker.

Enkele uren laten heeft hij een schrift vol tekeningen en aantekeningen. Hij werkt door tot laat in de avond en bij zijn technische groothandel in Nederland heeft hij een grote bestelling gedaan. Diep in de nacht vertrekt hij naar zijn kamer waar Sophie alweer in zijn bed ligt. Hij kruipt zachtjes naast haar het bed in maar Sophie draait zich om en klemt haar lichaam tegen het zijne. Zo vallen ze in slaap. De nog resterende dagen wordt er vollop gewerkt aan de training van Mark.

Zo leert Miranda hem alles over verantwoord omgaan met breathcontrol en over de grote verschillen in electrodes en hun functies.

Hoe je bepaalde plekken kunt bereiken met mono polaire electrodes enz. Aan het eind van de week zit Mark helemaal volgestampt met inspiratie. Miranda heeft hem in contact gebracht met de fabrikanten van de beste speeltjes en en makers van rubber kleding en bondagemateriaal. Het is tijd om afscheid te nemen. Gelukkig niet voor lang omdat Mark heeft belooft om hoe dan ook Miranda te helpen bij het automatiseren van haar orgasme-machine.

Later die middag land zijn vliegtuig op Schiphol. In het vliegtuig is hij op zoek gegaan naar shops in Amsterdam om direct iets aan te schaffen wat hij kan toepassen op Ester indien de kans zich er voor leent. In een gayshop vind hij een rubber bodybag in de maat S en in een klein winkeltje op de wallen bemachtigt hij een zeer krachtige hand vibrator.

Nu nog een masker voor over haar hoofd wat hij vindt bij Demask op de zeedijk. Tijd om naar huis te gaan. Thuis aangekomen is Ester er nog niet. Hij verstopt de spullen op de zolder en bestelt sushi om haar te verrassen. Om half 7 komt ze thuis van haar werk. Ze is blij om Mark weer te zien en geeft hem een zoen. Mark is blij met deze warme wederontmoeting. Ester is erg nieuwsgierig naar zijn trip naar Londen maar Mark laat niet te veel los behalve dat het erg interessant was.

Mark schuift de stoel naar achter en laat Ester plaats nemen aan tafel. Hij masseert even krachtig haar schouders en gaat dan tegenover haar zitten. Ester is deze zelfverzekerde kant van Mark totaal niet gewend maar het bevalt haar in ieder geval wel.

Ook hoe hij de tafel gedekt heeft. Het geeft haar het gevoel bijzonder te zijn voor hem. Het is sinds lange tijd weer eens gezellig in huis. Mark heeft het ook erg naar zijn zin en kijkt graag naar zijn mooie vrouw. Na het eten loopt Mark van tafel. Hij doet alsof hij iets in de keuken gaat pakken maar daadwerkelijk haalt hij het masker uit een tas op de gang.

Hij loopt terug naar de tafel en gaat achter Ester staan. Hij streelt met zijn handen door haar haren. Ester is verrast door deze tedere aanraking. Ze sluit haar ogen en ontspant. Mark masseert haar nek en gaat met zijn handen naar voren over haar borsten.

Ester is in geen jaren zo betast en voelt de spanning alsof het voor het eerst was. Dan neemt Mark het masker. Hij zegt haar ogen dicht te houden en Ester laat het gebeuren. De geur en het gevoel van het rubber laat haar sidderen van opwinding. Ieder ander zou schrikken als er iets over zijn of haar hoofd getrokken wordt maat Ester raakt er opgewonden van.

Mark sluit de rits van het masker wat nu strak en plooiloos over haar hoofd heen zin. Ze doet haar handen omhoog en voelt het rubber op haar gezicht. Mark laat zijn handen weer over haar borsten glijden. Ester voelt hoe het vocht zich gaat ophopen in haar geile kutje. Ze weet niet wat haar overkomt en waar dit gevoel vandaan komt. Hij gebaard haar op te staan en trekt haar mee naar de slaapkamer.

Ze moet gaan staan voor het bed. Hij blinddoekt haar snel en pakt dan de rubber bodybag. Ze is zo enorm geil en hunkert naar iets waarvan ze het bestaan nog niet weet. Redelijk snel weet Mark de zak omhoog te werken en stopt haar armen in de sleeves. Ester voelt de zak nu strak dicht geritst worden om haar lichaam. Mark geeft haar en duw en Ester valt machteloos op het zachte bed.

Hij positioneert haar in het midden van het bed. Ester snapt totaal niet waarom ze dit zo lekker vindt. Ze test haar bewegingsvrijheid en kronkelt met haar lichaam. Mark gaan nu bovenop haar zitten en kneed haar tepels door zijn vingers. Ze kreunt van genot en laat duidelijk blijken dat ze het prettig vindt. Zelfs als Mark wat harder knijpt geeft ze te kennen er niet vies van te zijn.

Pas als Mark echt heel hard knijpt probeert ze enigszins eraan te ontkomen door haar lichaam weg te draaien voor zover als dat gaat in de zak. Mark pakt nu de triller die hij had gekocht en zet deze op zijn hand. Als hij deze aanzet en zijn hand tegen het lichaam van Ester plaatst voelt ze de intense trilling tot diep onder de huid.

Mark plaats haar hand tegen haar kruis en duwt zijn trillende vingers tegen haar klitje. Nog net op tijd trekt hij zijn hand weg om haar tepels er weer van langs te geven. Ze smeekt hem om een orgasme en Mark geeft toe aan haar verlangens van lust. In enkele seconden komt zo heftiger klaar dan in al die jaren voorafgaand. Mark geeft nog niet op en houd haar in de staat waarin ze verkeerd.

Ester is al het besef kwijt en blijft maar klaarkomen. Ze kreunt en gromt op de golven van genot. Haar lichaam schokt en Mark moet er zelfs op toezien dat ze niet het bed afrolt. Uiteindelijk vraagt ze Mark om te stoppen.

Ze kan niet meer en is het absoluut ook niet gewent om zo intens heftig en achter elkaar tot zo een ongekend hoogtepunt te komen.

Mark kust haar masker en opent de rits van de zak. Ester komt langzaam tot haar positieven en schaamt zich er zelfs voor dat ze zichzelf zo heeft laten gaan. Eindelijk lijkt ze te worden begrepen. Zonder dat ze het zelf wist was het dit gevoel waar ze zo naar verlangde. Ze schaamde zich voor haar eigen gedachten en had het daarom zo diep weggestopt zodat het leek alsof het er niet meer was. Maar het vrat aan haar en ze gaf Mark er de schuld van dat ze geen sex meer hadden maar eigenlijk was ze er zelf net zo goed debet aan.

Sex was met haar ook niet spannend. Ze reageerde nooit spontaan. Het leek wel een toneelstukje wat ze opvoerde. Maar de gevoelens die ze deze avond heeft ervaren zijn ongekend en smaken naar meer. Mark geniet intens van de prachtige glimlach op haar gezicht. Al snel vallen ze tegen elkaar in slaap. De volgende dag moet Ester weer gewoon werken. Mark zit nog steeds in de ziektewet en wil dat nog een poosje volhouden om tijd te hebben voor de plannen die hij in zijn hoofd heeft.

Zodra Ester de deur uit is springt hij achter de PC en de tekentafel om zijn plannen vorm te geven. De dagen die volgen worden er vele pakketjes bezorgt en is Mark in de garage druk in de weer met het maken en modificeren van speeltjes en toestellen. Na weken van bouwen testen en aanpassen is het project klaar voor gebruik. Ester heeft in die dagen iedere avond in de zak gelegen en er zelfs in geslapen doordat Mark zo moe was dat hij in slaap was gevallen zonder Ester te bevrijden.

Ze had een heerlijke nacht gehad en zichzelf midden in de nacht nogmaals weten klaar te rijden tegen het been van Mark. Als Ester na 3 weken uit haar werk komt staat Mark haar al op te wachten in een mooi driedelig zwart pak. Ester kust hem hartstochtelijk en Mark laat haar weten dat ze uit eten gaan en dat haar kleren op het bed liggen.

Ester gaat snel naar boven om te douchen. Als ze klaar is en op bed kijkt schrikt ze. Er ligt een rode lange avondjurk. De jurk is prachtig maar wel van een heel buitengewoon materiaal. Het is van glimmend rubber en ze voelt onmiddellijk de spanning in haar buik.

Moet ze echt in deze jurk in het openbaar. Mark hoopt dat ze de jurk aantrekt. Hij heeft niet die dominantie in zich om haar te dwingen. Maar Ester voelt op de een of andere manier aan dat dit het begin is van een bijzonder weekend.

Ze trekt de jurk aan en bekijkt zichzelf voor de spiegel. Mark heeft met zijn keuze voor dit model echt de spijker op zijn kop geslagen. Ze zier er uit als een superster op de rode loper. De rode pumps passen perfect bij de jurk en nadat ze haar haren stijlvol heeft opgestoken loopt ze voorzichtig de trap af waar Mark op haar wacht.

Hij weet niet wat hij ziet. Ze is nog mooier als destijds aan het altaar. Wow wat een vrouwelijkheid.

Gelukkig is het donker als ze de auto instappen en wonen ze vrij zodat de buren haar niet kunnen zien. Mark neemt haar mee buiten de stad en heeft een tafel besproken in een toprestaurant van een sterrenkok. Het is stampvol met stijlvolle mensen en Ester voelt hoe er naar haar gekeken wordt zonder dat iemand wijst of iets durft te zeggen.

Het rubber heeft ook zeker zijn uitwerking op Ester. Naast dat ze er ongelofelijk geil van wordt geeft het haar ook een bepaalde rust.

Het voelt als iets wat hoort bij haar. De avond voelt echt super fijn. Mark is ontspannen en ze kan ook weer lachen om zijn grapjes en is weer helemaal verliefd op hem. Mark vertelt haar na het eten dat hij dit weekend nog een verrassing voor haar heeft. Ester weet nog niets van het bouwproject van Mark in de garage. Die nacht slaapt Ester na vele orgasmen opnieuw in de rubber zak. Ze had er zelfs om gevraagd. Zaterdag ochtend is Mark erg gespannen. Hij weet niet zo goed hoe hij het moet gaan brengen.

Misschien is het beter als hij haar na het ontbijt blinddoekt en zo meeneemt naar de garage. Ester merkt wel dat er iets speelt maar kan er de vinger niet op leggen. Pas als Mark de blinddoek tevoorschijn haalt beseft ze dat er wat te gebeuren staat. Gewillig laat ze zich mee voeren naar de garage waar Mark alles tot in de puntjes heeft verzorgd. Ze moet haar ochtendjas uittrekken met haar gezicht naar de muur toe. Het is nu het moment van de waarheid. Ze moet met 1 been in het dikke rubber pak stappen waar hij zo hard aan had gewerkt.

Dan het andere been en vervolgens trekt hij het koude zware pak verder omhoog. Het pak is in-geolied met veel silicone en glijd makkelijk over haar lichaam. Als ook haar armen er in zitten en haar hoofd door het manchet kan hij verder gaan met de preparatie. Ze krijgt een plug in haar kutje en in haar anus.

En diverse slangen en snoeren worden door speciale openingen in het pak gevoerd. Dan sluit de waterdichte rits op haar rug en zit ze opgesloten in het zware pak. Ze vindt het heerlijk hoe haar mannetje bezig is met haar lichaam.

Ze geniet van zijn aandacht ondanks dat ze niets kan zien. Dan gaat de blinddoek even af en krijgt ze meteen weer een masker met knevel over haar hoofd. Vervolgens moet ze op het bondagebed gaan liggen. Aan alle kanten voelt ze hoe haar armen en benen worden gefixeerd.

De temperatuur van het pak neemt de warmte van haar lichaam over. Ze kan alleen al door de pluggen in haar holtes al spontaan klaarkomen maar ze weet zich te beheersen. Het kost Mark wel een uur de tijd om alles aan te sluiten en af te stellen tot in perfectie. Dan is het moment daar. Met slechts druk op de knop start hij zijn ultieme orgasme robot. Ester hoort machines starten en voelt dan hoe het dikke rubber pak haar grijpt door zich strak vacuüm te zuigen om haar lichaam.

Ook het vreemde masker om haar hoofd trekt vacuüm waardoor de knevel zich nog dieper naar binnen werkt. Ze kan ademen door het gat in de knevel en ook de pluggen in haar kruis drukken niet onprettig strak in haar kut en kont. Zover haar bondage het toelaat kronkelt ze met haar lichaam. Haar borsten worden nog eens extra strak in voorgevormde rubber cups gezogen.

Aan het einde van de deze cups zitten metalen ringen die exact om haar tepels zitten. Het voelt hemels en het eerste uur wat nu volgt is een geweldige ervaring waarin de lust steeds verder wordt opgebouwd.

Maar dan totaal onverwachts voelt er een prikkeling op haar tepels. Ze heeft nog nooit zoiets gevoeld maar tijd om na te denken krijgt ze niet. De prikkeling wordt steeds sterker en zelfs pijnlijk. Ze wil schreeuwen maar er komt geen geluid uit. Ze vind de pijn eigenlijk niet eens onaangenaam en gaat het zelfs waarderen. Maar juist als ze denkt alles weer onder controle te hebben voelt ze een zelfde prikkeling diep in haar kutje op een plek waarvan ze het bestaan niet afwist.

Slechts enkele minuten later voelt ze het orgasme opbouwen. Er is niets wat ze er tegen kan doen en de uren die volgen blijven een opeenvolgen van mega entense orgasmen. Haar gedachten en wil zijn volledig gebroken. De machine is onvermoeibaar en heeft haar volledig in zijn greep.

Ze wil dat het stopt maar als de machine haar even rust geeft verlangt ze naar nog meer pijn en geiligheid.

De pluggen trillen en de elektro-golven brengen haar tot ver in het heelal. Mark heeft een live videoverbinding met Miranda die zeer onder de indruk is van het resultaat en stiekem hoopt om het in eigen persoon snel eens mee te mogen maken. Na 4 uur is er een einde gekomen aan het programma. De machine stopt en heel langzaam stroomt er weer wat lucht in het pak. Mark neemt heel voorzichtig haar masker af.

Ester is helemaal doorweekt van het zweet en haar haren plakken tegen haar gezicht. Ze heeft haar ogen open maar kijkt recht naar boven zonder enige expressie. Mark droogt haar gezicht en masseert haar hoofdhuid. Pas na een half uur maakt hij haar armen en benen los en nog een uur later ligt Ester totaal uitgeteld in een warm bad.

Heel langzaam komt ze weer een beetje terug op aarde. Lichamelijk is ze een wrak maar geestelijk heeft ze een mega boost gekregen. Het geluk wat ze nu voelt is met geen pen te beschrijven. Ze wil Mark voelen en heel dicht tegen hem aan kruipen. Die middag liggen ze verliefder dan ooit in bed. Als Ester tegen 7 uur in de avond wakker wordt bestellen ze een pizza en eten die in bed op voor de TV.

Ze hoeven niets te zeggen tegen elkaar. Ester ligt vanaf deze dag meerdere keren per maand totaal overgeleverd aan de orgasme-machine en ze heeft Mark zover gekregen om een aangepaste versie voor zichzelf te ontwikkelen.

De eerste keer vond hij het maar niks maar na een aantal aanpassingen en verdere ontwikkelingen laat ook hij zich graag onderwerpen aan zijn eigen creatie.

Samen hebben ze het project verder ontwikkeld en is er ook een machine gemaakt om op de markt de brengen. Deze vereenvoudigde versie is erg in trek en wordt besteld van over de hele wereld.

Om aan de vraag te kunnen voldoen hebben Mark en Ester hun banen opgezegd. Zelf houden ze zich alleen maar bezig met de ontwikkeling en productie en Miranda verzorgt de public relations en distributie. Sophie heeft zich na vele jaren losgemaakt van Miranda en is haar eigen studio begonnen in Dubai. Mark en Ester zijn regelmatig bij haar op bezoek geweest en ook hebben ze spannende spelletjes samen gespeeld maar nooit heeft Sophie iets losgelaten over wat er ooit in Londen was gebeurd.

Dat was het grote geheim tussen Mark en Sophie. Ilse is een jonge vrouw van 36 jaar. Vanaf haar 15e had ze een relatie met Rob. In het begin van hun relatie was alles koek en ei. Rob hechte veel waarde aan een zekere toekomst en werkte hard om zijn ideaal te bereiken. Helaas kreeg hij steeds minder oog voor Ilse en geld verdienen was alles wat hem interesseerde en daarnaast de meiden op kantoor waaraan hij wel zijn aandacht aan kon schenken.

Voor Ilse was de maat vol en Rob stribbelde niet eens tegen toen ze voorstelde om uit elkaar te gaan. Rob had haar niet onbemiddeld achter gelaten en ze had nu een appartement vrij op naam. Ze werkte 3 dagen in de week en door haar lage vaste lasten bleef er voldoende over om goed van te leven. Nu alles achter de rug was en ze de rust weer heeft gevonden kwamen ook haar gevoelens weer terug. Ze durfde nu ook eerlijk naar deze gevoelens te luisteren en wilde deze gevoelens nu niet meer veroordelen maar omarmen.

In de avonduren speurde ze het internet af naar plaatjes filmpjes en ook contacten die haar aanspreken. Haar fantasien werden steeds extremer en haar verlangens hiernaar alleen maar groter. Ze bevredigde haar zelf meerdere keren op een avond met de vele speeltjes uit de sexwinkel die ze had bemachtigd. Haar fantasien sloegen dan helemaal op hol. Ze sloot haar ogen en stelde het zichzelf voor hoe het zou zijn als zij die gene was op al die foto's en filmpjes.

Zo af en toe raakte ze op chatsites in gesprek met iemand waarmee ze haar gevoelens kon delen. Een dame waar ze de afgelopen week bijna iedere avond mee gesproken had vond ze meer dan interessant.

Ze had het gevoel volledig begrepen te worden en na enkele dagen van chatten had ze nu ook haar emailadres gegeven. Maar na een skype gesprek van enkele uren was voor haar duidelijk dat Ilse de beste bedoelingen had.

Ilse had spijt of toch weer niet Zoveel vragen en zo weinig antwoorden. Ilse hangt in een frame van staal. Volledig in velen lagen rubber.

Ze kan niets zien of horen maar is nog steeds overladen met gevoelens. Sommige prikkels geven haar intense pijn en andere weer angst en enkele ook weer ultiem genot. En als al die gevoelens zich in een hoog tempo gaan afwisselen ontstaat er een chaos die haar op een plek brengt waar ze nog nooit eerder is geweest maar het is een plek die altijd op haar heeft gewacht.

Het is de plek in haarzelf. Dit is wie ze is en wat ze is. Het rubber drukt aan alle kanten tegen haar huid. Haar armen en benen kan ze vrijwel niet bewegen. Haar mond is gevuld met rubber en het enige contact met de buitenwereld zijn de slangetjes in haar neus waardoor ze kan adem halen. Soms is die ademhaling even geblokkeerd of krijgt ze geen verse lucht en heel af en toe ademt ze gedwongen een vreemde geur in die haar nog geiler maakt.

Haar lichaam voelt dan heel warm en haar hartslag gaat omhoog. Dat houd dan zo een 2 minuten aan en het gaat altijd gepaard met extreme pijn en stimulatie op haar gevoelige delen. Die ongelofelijk geile 2 minuten eindigen in een eindeloos lang en heftig orgasme. Hierna volgt er weer een periode van rust en ongemak.

Ze voelt haar pijnlijke spieren en wil dan uit haar benarde positie verlost worden. Ze probeert te schreeuwen maar kan geen nood uitbrengen door de hard opgeblazen knevel die haar gehele mond vult.

Ze weet het niet meer. Ze wil dat het ophoud maar gelijkertijd verlangt ze naar de orgasmen waarvan ze weet dat die er nog gaan volgen. Dan wordt opnieuw weer die lucht afgesloten. Het begin van een cyclus die oneindig lijkt. De prikkels op haar tepels gevolgd door de stimulatie op haar klitje dan het langzaam opvoeren van de pijn en het rebreathen van haar adem gevolgd door de door het sterk geurende gas wat haar zo een ongelofelijk geil gevoel geeft.

Dan opnieuw die explosie van lust en geiligheid. Als ze ditmaal haar ogen opent en door de beslagen glazen van het masker kijkt ziet ze daar de contouren van een vrouw in zwart glimmend latex. De meesteres die haar uren geleden had vastgeketend aan deze slopende orgasme-machine. Onvermoeibaar had ze ontelbare hoogtepunten doorstaan en totaal lusteloos hing ze in haar bondages.

Isis laat haar dan zakken en ontdoet haar van alles wat haar die afgelopen uren tot een  lust en kwelling heeft gebracht. Ook de catsuit mag ze uittrekken en ze ondersteund haar richting de douche. Isis zelf doet haar laarzen uit en gaat dan bij haar onder het warme water staan. Ilse steunt op haar schouders en drukt haar naakte lichaam tegen de catsuit van haar meesteres.

Ze voelt de stevige borsten tegen die van haar en raakt opnieuw opgewonden. Isis gebaard haar op haar knieën te gaan zitten en drukt het hooft van Ilse in haar kruis. Zonder enige aanwijzing kust Ilse het kruis van haar meesteres. Isis opent de rits en trekt deze een stukje open zodat haar poes naar buiten komt. Vol van passie likt Ilse haar naar een hoogtepunt. Isis kan er geen genoeg van krijgen maar de wat ongemakkelijke houding onder de douche geeft haar kramp in haar kuiten.

Ze trekt Ilse de douche uit terug naar de speelkamer en duikt daar op het rubber hemelbed. Ilse springt er achter aan en likt alsof haar leven er van afhangt. Wat houd ze ongelofelijk veel van deze vrouw die haar helemaal lijkt te begrijpen. Isis grijpt naast het bed en pakt een gasmasker met lange slang er aan. Aan het eind van deze slang zit een dildo met kleine gaatjes. Ze gebaard Ilse deze in haar kut te stoppen en daarna verder te gaan met haar tong tussen haar benen. Steeds dieper laat Ilse de dildo in haar nog gevoelige maar o zo natte grotje zakken.

Isis krijgt hierdoor steeds minder lucht en raakt daardoor nog geiler. Nog heftiger dan de eerste keer komt ze bijna spuitend klaar. Ze trekt Ilse aan haar haren tussen haar benen vandaan en laat haar bovenop haar liggen. Wel 15 minuten gebeurt er helemaal niets. Hooguit een kleine streling als teken van ultieme voldoening. Voor het eerst spreekt de meesteres op normale toon tot Ilse. Isis loopt naar de grote kast in de kamer en zoekt zwarte catsuit met handen voeten en open facemask voor haar uit.

Ilse had dit na alle heftigheid niet verwacht maar door de tederheid waarmee Isis het brengt trekt ze het graag aan om haar meesteres te pleasen. Ze kan ook zeker niet ontkennen dat bij het gevoel van het dikke strake pak en het materiaal op haar huid haar opwinding alweer stijgt.

Isis heeft intussen een telefonische bestelling gedaan bij een goede souchi bezorgdienst. Ilse moet op het bed gaan zitten en Isis helpt haar bij het aantrekken van een paar kriehoge laklaarzen. Dan gaat ze achter haar staan voor de spiegel en doet haar nog een corset om.

Haar toch al slanke taile wordt zo nog slanker en nadat Isis ook nog eens de kruisriempjes strak aantrekt tussen haar benen is ze alweer zo geil als boter. Ze kan niet bevatten dat ze het zelf is als ze in de spiegel kijkt en op het masker na lijkt ze nu als 2 druppels water op haar meesteres. Dan gaan ze de kamer uit en gaan ze naar de luxe zitkamer. Isis dimt het licht en doet de televisie aan. Ze neemt wat contant geld uit haar tas en legt het op tafel. Ze geeft Ilse te kennen dat zei dit moet afrekenen aan de deur als de souchibestelling er is.

Bij de gedachte krijgt Ilse al een hartverzakking maar veel tijd om na te denken is er niet. De deurbel gaat en met een grote glimlach duwt Isis haar het geld in haar handen en stuurt haar richting de voordeur waar ze vol pret om het hoekje blijft kijken.

Ilse opent de deur en de bezorger staart haar van onder tot boven met open mond aan. Hij overhandigd haar de tas met eten en vergeet bijna om af te rekenen. Ondanks de schaamte ontstaat er ook iets van macht in Ilse. Ze voelt zich als een vamp in deze outfit en is er van overtuigd ieder vent op deze manier om haar vinger te kunnen winden.

Ze gooit de deur dicht en lachend loopt ze terug naar de kamer. De sfeer is nu ontspannen en voor de televisie genieten ze van het heerlijke eten. Na enkele uren raakt Isis weer een beetje in haar rol. Ze neemt haar slavin mee naar het bed waar ze haar eerder zo heerlijk op had verwent. Ze loopt weer naar de kast en komt terug met een slaapzak van dik rubber met ingebouwd gasmasker. Ilse mag op de rand van het bed plaatsnemen. De laarzen moeten uit en vervolgens moet ze haar benen in de zak steken.

Door het vele silicone glijmiddel verdwijnt haar onderlichaam zonder moeite in de strakke zak. Voordat ze verder de zak in gaat maakt de meesteres eerst het corset los.

Ze opent de rits tussen haar benen en drukt daar 2 plugjes bij haar naar binnen. Eentje in haar kutje en een andere in haar kontje. Aan de pluggen zitten draadjes die door de rits op kruishoogte door de dak naar buiten worden geleid. Dan moet ze haar armen in de sleeves aan de binnenkant van de zak steken en vervolgens wordt de zak volledig dicht geritst om zo haar lichaam totaal machteloos te maken.

Isis gooit haar naar achteren en positioneert haar aan de rechter kant van het bed. Er zitten diverse ringen aan de zak bevestigd waarmee Isis haar nu volledig fixeerd aan het bed. Ook de gasmaskerhood die aan de zak vast zit gaat nu over haar hoofd. Ze is best wel een beetje bang maar als de ademhaling goed gaat raakt ze wat meer ontspannen en verlangt naar wat komen gaat of misschien ook wel niet. Nu Ilse zo totaal machteloos is ingepakt is ze zelf aan de beurt.

Ze doet ook zelf 2 pluggen in en zet bij haar zelf een soortgelijk gasmasker op als wat aan de zak van Ilse zit. Vervolgens neemt ze een zwaar rubber dekbed en legt over het bed. Alleen het masker van Ilse komt nog onder de deken uit. Dan pakt de computer gestuurde electro box en sluit zichzelf en Ilse hier op aan. Ze doet de deken even iets oplaag en maakt dan de tepelritsen open op de zak en die van de catsuit er onder. De bezwete harde tepels steken naar buiten.

Isis knijpt er teder in en Ilse kreunt van genot en lust. Dan pakt ze 2 electro-klemmetjes en plaatst deze op haar harde tepels nadat ze deze met een doekje eerst heeft droog gemaakt.

Dan duwt ze de harde knoppen terug naar binnen en sluit de ritssluitingen. Bij haarzelf doet ze het zelfde en sluit ook deze draden aan op de electrobox. Dan gaat ze onder de deken liggen naast haar slavin. De maskers sluit ze met slangen op elkaar aan en verbind ze met het ademhalings regelapparaat waar ze Ilse de hele middag al aan gehangen had.

Dan start ze de computer en laat zichzelf ontspannen tussen de rubber lakens zakken. De eerste 10 minuten gebeurt er helemaal niets. Daarna volgen er zachte pulsen op de tepels. Beide dames kreunen zachtjes van genot. Ilse raakt nog sterker opgewonden met het idee dat haar meesteres naast haar ligt maar beseft nog niet dat ze de zelfde prikkels als haar voelt.

Pas als de prikkeling wordt opgevoerd krijgt ze een vermoeden van de situatie. De stimulatie wordt nu verder uitgebreid en het tempo wordt ook behoorlijk opgevoerd.

Isis heeft wel enig idee wat de computer voor haar in petto heeft doordat ze het programma natuurlijk zelf geschreven heeft maar dat neemt niet weg dat het echt wel heel heftig is en steeds heftiger gaat worden. Voor Ilse is het een stuk heftiger. Ze is ook niet gewend aan zoveel pijn en stimulatie en dan ook nog eens het ademhalingsapparaat met het geile gas.

Dan daarbij haar meesteres die naast haar ligt te genieten van alle geile prikkels. Na mate de tijd verstrijkt komen de 2 steeds dichter tegen het orgasme aan maar voor alsnog stopt de computer nog net op tijd. Dit gaat nog wel een uur zo door.

Beide dames hunkeren naar een orgasme maar Isis weet hoe lekker het zal zijn als dat punt steeds verder verlegt wordt. Inmiddels zijn er 3 uur verstreken.

Heftig zwetend en kreunend van genot en pijn krieoelen te tortelduifjes in het rubber hemelbed. De lucht wordt afgesloten en daar is het geile gas uiteindelijk. De 2 schreeuwen het uit en Isis schokt het hele bed door door alle heftigheid die het orgasme haar brengt. Ilse schokt in de bondage die haar op haar plaats houd. Ze snakt naar lucht maar krijgt die nog niet waardoor het 2e orgasme volgt en een 3e. In iedere normale omstandigheid zou ze nu vrezen voor haar leven maar het vertrouwen in haar meesteres en het pure genot maken het tot het meest hemelse belevenis die ze zich maar kan indenken.

Als Isis eindelijk is uitgeschokt realiseert ze dat ze zich om haar slavin moet bekommeren maar als ze door de glazen van het masker haar sprankelende ogen ziet die haar vol liefde aankijken is ze gerust en is haar missie geslaagd.

Al jaren verlangde ze naar een mooie vrouw die haar gevoelens en verlangens naar kinky sex begrijpt. Ilse is de exacte invulling van haar verwachtingen in een vrouw. Ze zal haar de komende dagen en weken verder kneden tot haar perfecte sexpartner en haar op zo een manier verwennen dat ze verslaafd zal worden aan haar dominantie.

Al vele jaren struint Marjon het internet af naar spannende plaatjes en situaties die haar extreem prikkelen. Ze is een van de weinige dames met een echte fetish voor rubber en bondage. Rubber is voor haar een materiaal waar ze enorm opgewonden van raakt.

De toepassingen gaan zover als de fantasieën gaan. Het is de glans, de gladheid, de geur, de ontoelaatbaarheid, de elasticiteit, de warmte en de sterkte. Het lijkt wel of er leven in het materiaal zit. Natuurlijk is het leuk om er kleding van te maken. Dat voelt al zeer erotisch en sexy maar voor haar gaat het veel verder dan dat. In de jaren heeft ze al veel ervaring opgedaan met haar partner en leuke vrienden. Samen gaan ze op zoek naar nieuwe mogelijkheden en brengen ze steeds meer technieken samen in 1 spel vol met geiligheid.

Maar Marjon heeft een bepaalde fantasie die haar maar niet kan loslaten. Ze schaamt zich er zelfs een beetje voor en meestal denkt ze er aan als ze met zichzelf speelt. Ze heeft al zoveel moois gezien en meegemaakt maar het ultieme lijkt haar om dit alles samen te brengen met behulp van computer gestuurde technieken. Het idee is ontstaan nadat ze op internet een stel homo's was tegen gekomen die zoiets dergelijks hadden ontwikkeld.

Het is een kastje met diverse snoertjes kabels en slangen wat bestuurd wordt door software programma dat van te voren moet worden ingesteld. De ontwerpers hebben een kastje gebouwd waarmee diverse verschillende signalen kunnen worden uitgestuurd naar willekeurige apparaten.

De signalen kunnen worden ingesteld naar tijd, duur, frequentie, enz. Deze signalen kunnen gekoppeld worden aan vibrators, pompen, ventielen enz. Het kan eindeloos worden aangepast en zelfs met een eenvoudige mobile telefoon vanaf de andere kant van de wereld worden bediend. Marjon is vastbesloten dat ze dit ooit eens wil ervaren. Ze heeft de groep jongens al een paar keer benaderd maar de afstand is toch wel een groot probleem. Het is niet alleen zeer kostbaar maar ze kan ook niet zomaar even weg van haar gezin en werk.

Maar ze is verder gaan zoeken en deze zoektocht bleek succesvol. In haar eigen landje heeft ze 2 jongens gevonden met een soortgelijke set-up. En ja ook dit zijn weer homoseksuele mannen. Het lijkt wel of die veel meer fantasie en passie hebben op dit gebied. Het idee om haar eigen sessie te kunnen samenstellen en te kunnen ondergaan laat haar maar niet los. Het is alsof je je eigen meesteres bent. Je bepaalt zelf van te voren wat je moet ondergaan en zodra iemand het programma start kun je niets anders dan ondergaan.

Ze schrijft de jongens aan en wacht hun reactie af. Ze krijgt een berichtje terug na 3 dagen maar erg enthousiast zijn ze niet. Ze verwijzen haar naar de Amerikaanse website die ze zelf al x heeft bezocht.

Marjon weet dat ze zal moeten doorbijten en het tweetal moet overtuigen. Ze schrijft ze nogmaals een mail waarin ze zeer uitgebreid omschrijft wat ze voor ogen heeft en doet er ook een paar foto's bij van haar eigen gear en van bondages die ze heeft ondergaan.

Die zelfde avond krijgt ze een berichtje terug. De jongens zijn onder de indruk van de bondagespullen die zed bezit zoals de opblaasbare bodybags en drangbuizen. Na maanden van op en neer mailen zijn ze eindelijk zover dat ze willen afspreken. Marjon heeft haar autotje volgepakt met rubber en bondagegear en vertrekt richting Amsterdam. De navigatie stuurt haar vlotjes door de stad tot aan de voordeur van een statig grachtenpand.

De jongens zitten duidelijk goed in de slappe was. Ze belt aan en de deur word open gedaan door een kale slanke jongeman. Hij lacht vriendelijke en helpt haar met het nar binnen dragen van alle spullen.

Dan geleid hij haar naar de huiskamer. Het is er lekker warm en daar wordt ze ook verwelkomd door de andere jongen. Hij is wat ouder en naar haar inschatting ook de dominant van het tweetal. Aan de koffie komen ze al heel snel op het onderwerp en de jongens willen graag alvast alle toys en gear zien die ze heeft mee gebracht. Alles wordt professioneel aan een inspectie onderworpen om te kijken hoe ze het bestuurbaar kunnen maken via hun schakelapparaat.

Al snel gaan er diverse kasten open en komen er soldeerbouten en kabeltjes aan te pas om het compatibel te maken met hun systemen. Dan moet ze exact gaan beschrijven hoe ze het gewenst had zodat ze het softwareprogramma kunnen schrijven.

Een wat lastiger punt is de instelling van de electrobox. De kunst is om dit samen te laten lopen met de andere speeltjes maar ook de intensiteit mag niet te hoog zijn omdat het dan niet vol te houden is maar ook weer niet te laag omdat het dan niet heftig genoeg is om tot een hoogtepunt te komen. Na 4 uur van afstellen en testen zijn ze klaar. Marjon had verwacht dat ze nu zou worden onderworpen aan de 2 maar zonder pardon wordt ze verzocht om de volgende dag terug te komen zodat ze alles goed kunnen prepareren.

Wat beduust stapt ze in haar auto. Op haar telefoon gaat ze op zoek naar een hotel in de buurt. Dit valt nog niet mee maar uiteindelijk heeft ze een plekje gevonden om de nacht door te brengen. De zenuwen spelen haar nu wel aardig parten en het is een onrustige nacht. De volgende ochtend wordt ze gebeld. Het is 1 van de jongens die haar verzoekt zich om 11 uur te melden.

Ze neemt een extra lange douche en kleed zich daarna aan. Exact om 11 uur belt ze aan. Het is nu de oudere jongen die open doet en lacht haar toe mijn zijn pretoogjes. In de huiskamer gaan ze aan de grote tafel zitten. Dan zegt hij haar dat ze alles klaar hebben staan voor de sessie maar er is wel in voorwaarde die ze stellen.

Als het programma start dan is er ook geen weg terug en zal ze de volledige 3 uur moeten volmaken zonder genade. Marjon zegt dat het geen probleem is en geeft ze het volledige vertrouwen. Maar de man wil dat ze hier toch een contractje voor tekent om achteraf geen discussie te krijgen. Marjon krijgt nu toch wel een beetje de zenuwen maar naar al die jaren van zoeken en speuren wil ze ook niet terug trekken.

Ze tekent het contract waarna ze de man moet volgen naar de bovenliggende verdieping. Ze kijkt haar ogen uit. Alles is ingericht in BDSM-stijl en de geur van rubber is zeer overheersend aanwezig.

Dan betreed ze de kamer waar alles moet gaan gebeuren. Op een tandartsstoel ziet ze de extreem zware opblaasbare rubber zak liggen die ze zelf had mee gebracht. Over de stoel liggen nog diverse pakken zakken en maskers en verder hangt er een monitor en is het een wirwar van kabels en slangen. De heren zijn nog druk in de weer en vragen of ze zich niet moet omkleden. Marjon neemt de catsuit die bovenop de stapel rubber ligt. Ze kleed zich wat verlegen uit maar heeft al snel door dat de heren er totaal geen oog voor hebben.

Ze glijd behoedzaam in de catsuit. De jonge man helpt haar met de ritssluiting. Dan geeft hij haar een tweetal electrodes aan. De 1 is een plug voor in haar achterste en de andere moet ze in haar kutje stoppen. Ze heeft duidelijk wat moeite met de butplug.

Dan wordt ze wat ruw over een bankje heen gelegd en drukt de jongeman in een soepele beweging de plug naar binnen. Hierna helpt hij haar weer overeind en mag ze op een stoel gaan zitten. Hij opent de ritsen die over haar borsten lopen en sluit op iedere tepel een electrode aan. Rondom iedere tepel komt ook nog een electrode en de ritsen worden weer gesloten. Dan neemt hij het volgende zware rubber pak en Marjon wordt verzocht haar benen er in te steken.

Zorgvuldig worden al draden doorgevoerd naar buiten. Hij controleert nogmaals of alles goed op zijn plek zit en sluit dan het pak volledig af. Marjon in nu al enorm opgewonden door het zware rubber en de pluggen die haar opvullen. Ook de knijpers op haar tepels voelen zeker niet onaangenaam. De volgende fase is het masker. Het is een masker wat ze niet kent. Aan de binnenkant zit een rubberen bit wat haar mond volledig opvult en in haar neus gaan 2 zacht rubberen slangetjes.

Het is even wennen maar na enkele minuten geeft ze een signaal waarme ze laat blijken dat het ademen goed gaat. Het masker wordt nu verder dicht geritst. Dan mag ze eindelijk in de opblaaszak stoppen. Opnieuw worden alle draden zeer zorgvuldig doorgevoerd en gesorteerd.

Haar armen gaan in de sleves en de rits op de rug wordt tot bovenaan gesloten. De twee pakken haar op en leggen haar in de tandartsstoel. De stoel heeft een prettige houding. De zak wordt met riemen gefixeerd aan de stoel wat het machteloze gevoel en daarmee haar opwinding nog eens extra versterkt.

Nu wordt haar hoofd ingesmeerd met silicone zodat het volgende masker er makkelijk overheen glijd. Dit masker is een soort van helm van zeer dik rubber met aansluitingen voor de in en uitgaande lucht. Het masker is enorm zwaar maar zit wel goed.

Door de ingaande opening met de hand even dicht te houden controleren ze de luchtdichtheid van het masker.

Marjon zuigt zo hard als ze kan maar er komt geen zucht lucht meer haar longen in. Ze zuigt enkel het masker nog strakker tegen haar gezicht aan.

Dan worden de luchtslangen aangesloten en ook alle electrokabels gaan in de juiste aansluitingen op het kasje. Een krachtige wandvibrator wordt strak tegen haar poesje gedrukt via de opening in de zak en vasgezet met de riem die er overheen loopt. Dan voelt ze in hoog tempo de lucht de zak in stromen en wordt haar lichaam geplet door de dikke binnenlaag van de opblaaszak. Ze voelt hoe de luchtdruk haar lichaam optilt van de stoel. Ze kan geen kant meer op en is volledig in de macht van deze twee mannen.

Enkel als ze serieus ademhalingsproblemen heeft moet ze hard schudden met haar hoofd. Marjon knikt ja en dan wordt het meteen heel stil. Er gebeurd helemaal niks voor de eerste 10 minuten. Dan ineens krijgt ze geen lucht meer. Ze wacht het even af en schud dan met haar hoofd maar nog steeds geen lucht maar dan juist wanneer ze in de stress wil schieten krijgt ze weer zuurstof binnen.

Wat ze niet weet is dat ze nu haar lucht aan het rebreathen is. Al snel gaat het tempo van haar ademhaling omhoog. Ze beseft zich goed dat het bij het programma hoort en veilig is maar makkelijk is het zeker niet. Ze is zichzelf onmiddellijk bewust van de extrme machteloosheid waarin ze zich bevind. Gelijkertijd stijgt haar opwinding en voelt ze hoe haar vaginavocht haar grotje uitloopt of zeg maar gerust stroomt.

Dan voelt ze ineens weer koele lucht en ademt ze diep door om haar longen te vullen met verse lucht. Maar lang rustig blijft het niet.

Om beurten gaan er stevige stroomstoten door haar tepels. Een gevoel waarna ze altijd erg verlangt tijdens de sex. De stroom is absoluut niet pijnlijk maar opwindend zeker wel. Dan opeens een harde trilling in haar kont die uitstraalt in haar bovenbenen. Een soort van pompend gevoel lijkt het wel en net als ze denkt de controle te hebben worden haar tepels keihard aangepakt ze snakt naar adem maar die is dan net even 5 seconden afgesloten waardoor ze de pijn niet kan wegpuffen.

Als beloning gaat dan de triller op haar kutje aan maar ook dit is maar van korte duur. De sessie is nog maar 15 minuten onderweg en nu is ze al afgepeigerd van de intensiteit van deze setup. Veel tijd om na te denken krijgt ze niet. De electro in haar kutje is in samenwerking met die in haar anus hard bezig om haar naar haar eerste orgasme te brengen.

Als uiteindelijk dan ook nog haar tepels er hard van langs krijgen en haar ademhaling tot een minimum wordt gesmoord komt ze in alle heftigheid tot een extreem lekker en langdurig orgasme. De twee homo's die toekijken krijgen er spontaan een stijve piemel van en Marjon doet haar best om iets van controle terug te krijgen op haar lichaam maar dat is nu juist wat dit programma niet toelaat.

Het neemt de volledige controle over en maakt van haar lichaam een orgasmefabriek. Opeens schijnt er een vel licht in haar ogen. Het is een ingebouwde videobril waar het beeld verschijnt van haarzelf op het moment van haar eerste orgasme. Ze ziet hoe heftig ze zich verzet tegen deze overlading van seksuele prikkels.

Haar kutje begint weer te kloppen en alle modules berijden haar voor naar de volgende climax. Als het eerste uur voorbij is heeft ze al 4 keer een hoogtepunt bereikt. Haar lichaam blijft maar schokken in de trance waarin ze verkeerd. Intieme, tedere momenten kunnen ook verwacht worden maar enkel op mijn aanwijzing.

Spreekt het bovenstaande je aan en wil je meer weten kijk dan op http: Liefs marnia    Edwin   2. Geplaatst op 19 september om Geplaatst op 10 november om Geplaatst op 06 juli om Wellicht een Dame zoals U. Ik ben een sportieve, goeduitziende, blanke jongeman van 45 jaar, cm, 90 kg, bruin haar en bruine ogen met een vaste baan op Hbo- niveau in Nijmegen.

Met de meeste hoogachting Uw eventueel toekomstige dienaar en slaaf Mike. Geplaatst op 08 september om Ik ben weliswaar getalenteerd maar ook een beetje ongedisciplineerd, daarnaast behoefte aan Vrouwelijke leiding op basis van uitgangspunt Femdom, dat wil zeggen natuurlijke en vanzelfsprekende Vrouwelijke superioriteit en dominantie, het afdwingen van totale overgave en coming out.

Graag zou ik met U in contact komen en u leren kennen om de mogelijkheden te bespreken. U kunt mij bereiken via bovenstaand emailadres edwardatyourservice hotmail. Liefs marnia Ga naar: Prima, deze melding niet meer weergeven meer informatie over cookies. Zeer geachte Mevrouw, Al lange tijd ben ik op zoek naar een serieuze vrienschapssrelatie met een elegante dominante Dame die zeer is gesteld op echte vrouwelijke luxe in combinatie met de daarbij behorende omgangsvormen, waarden, normen en etiketten.

.