Meesteres thuis oude lesbienes

meesteres thuis oude lesbienes

Wat ik al te veel jaren moest verbergen, wilde ik graag aan iedereen uiten. Ik ging korte leren rokjes dragen en korte strakke truitjes of topjes, zonder BH en schoenen met hoge hakken. Ook door middel van make-up gebruik probeerde ik tot uitdrukking te brengen wat mijn seksuele gevoelens en voorkeuren zijn. Deze al te opvallende houding als lesbienne is mij, in het Amsterdam van de tachtiger jaren, een paar keer zwaar opgebroken.

Op een zaterdagmiddag ben ik door een vijftal "bovenkamers" zoals ze zich noemden uit de tram gehaald en meegenomen naar het Vondelpark. Daar hebben ze me stevig afgetuigd en achter een bosje gedumpt.

Pas uren later ben ik door een toevallige voorbijganger opgemerkt en meegenomen naar een arts. Een paar weken heb ik nodig gehad om hiervan te herstellen. In die periode was het "potenrammen" in Amsterdam erg in trek. Binnen een half jaar na de eerste gebeurtenis, werd ik bij het weggaan thuis door die mannen opgewacht. Zij hadden het beslist niet gemunt op mijn geld of andere eventuele kostbaarheden, maar op mij.

Na een flinke aftuiging en de nodige scheldwoorden naar mijn hoofd geslingerd te hebben, hebben ze mij hevig bloedend en naakt op de vloer van mijn kamertje achter gelaten. Opnieuw heb ik toen enkele weken nodig gehad om lichamelijk, maar vooral geestelijk te herstellen.

Gelukkig is de tolerantie voor vrouwen en mannen met andere seksuele geaardheid en voorkeuren, in de negentiger jaren geleidelijk aan vergroot. Daardoor kon ik naast vrij uitkomen voor mijn seksuele geaardheid, ook mijn seksuele voorkeur steeds meer en meer uitleven: In die periode heb ik met veel vormen van geraffineerd exhibitioneren geëxperimenteerd en ook toegepast: Vooral op zaterdagmiddag of op een mooie zomeravond, trok ik mijn kort leren rode rokje aan en een kaal shirt en niets daaronder: Dan zocht ik in de tram of de bus een zodanig mooi plekje op dat ik tegenover een ander meisje zat, die na enig manoeuvreren onder mijn rokje kon kijken.

Heel gespannen hield ik haar dan in de gaten en was erg benieuwd naar haar reactie, zodra ze zag dat ik bloot was onder mijn rokje. Ik probeerde altijd rechtstreeks contact te vermijden, omdat ik de er de voorkeur aan gaf om de reactie te zien, terwijl zij dacht dat ik dat niet opmerkte. Zo'n reactie wond mij erg op en daarom ging ik van tram tot tram, een hele middag of avond lang. Een aantal malen kreeg ik een verwijtende opmerking, maar ook wel erg leuke reactie's. Een keer stroopte een meisje als reactie op mij, haar rokje omhoog, zodat ik duidelijk kon zien dat zij ook geen slip droeg.

Zij bleek ook lesbienne te zijn……… In het Amstelpark hebben we elkaar daarna nog uren lekker verwend. Met een ruim zittend shirt aan, met v-hals, en uiteraard geen BH, ging ik zo ver mogelijk voorover om andere meisjes in de gelegenheid te stellen achter mijn shirt naar mijn tieten te kijken.

Als ik hun blik dan opving, die heel uitdrukkelijk achter mijn shirt vandaan kwam, gaf me dat een flinke kick en wond me erg op. Deed dan alsof ik kleding ging passen, maar liet - per ongeluk - het gordijntje een beetje ver open staan. De toch vaak belangstellende blikken die in het openstaande gordijn werden geworpen, wondden mij behoorlijk op. Vaak zodanig, dat ik daar na enige tijd - en met enige hulp van mezelf - lekker klaar kon komen. Wat uiteraard heel veel meisjes deden en nog doen alle meisjes zijn immers een beetje exhibitionistisch , ging ik vaak met zeer korte op een beetje opgerold rokje op een terras zitten, zodat "men" net kon zien dat ik geen slip droeg.

Ik exhibitioneerde niet echt, liep nooit naakt op plekken waar ook andere mensen waren, maar ik exhibitioneerde "geraffineerd". Dus zodanig dat anderen mij bij toeval en "onbedoeld" naakt of gedeeltelijk naakt zagen, waarbij voor mij de wetenschap dat ik gezien werd, het meest opwindend was. In kwam ik op deze wijze in "contact" met een vrouw, die ervaring had in echt exhibitioneren en ook met bondage en sm. Zij heeft me kennis laten maken met een sm-club, waar zij werkte en nog werkt als Meesteres.

Zij is net als ik lesbienne en werkt in de club uitsluitend met vrouwen, in een zogenaamde "vrouwenvleugel". Sinds drie jaar ben ik haar vaste parttime slavin en mijn parttime Meesteres. Zij heet Pascalle, is 26 jaar oud, heeft lang zwart haar en is stevig gebouwd.

Zij is groter en zwaarder dan ik zelf. Minimaal drie dagen per week woon ik bij haar in huis en ben ik in alles haar slavin, zowel "in huis als in bed".

Hoewel ik in het dagelijks leven Operatiekamer-assistente ben, doe ik bij haar in huis - als zij mij dat opdraagt - alle huishoudelijke werkzaamheden. Ik veeg, ik strijk, ik stof en ik was, alles wat zij mij opdraagt. Maar zeker ook op seksueel gebied weet zij de meest extreme opdrachten te bedenken, naast de "gewone huisregels" die zij mij heeft opgelegd en de normale regels die er bestaan in de relatie tussen Meesteres en slavin.

Zo spreek ik haar altijd aan met "Meesteres" en spreek ik nooit zonder uitdrukkelijke opdracht van mijn Meesteres. Als zij een vertrek binnenkomt waar ik ben, ga ik onmiddellijk met mijn rug tegen een muur staan, tot zij opdraagt dat ik iets anders ga doen. Tijdens de dagen dat ik haar slavin ben, draag ik nooit ondergoed tijdens mijn werk overigens ook meestal niet , doch slechts een kort rokje, meestal zwart, en een shirt.

Als ik ga zitten moet ik altijd mijn rokje opstropen, zodat ik met mijn blote billen op de stoel of bank zit. Deze regel geldt overigens niet alleen in huis, maar ook op alle andere plaatsen en niet alleen als Meesteres er bij is, maar ook als ik alleen onderweg ben.

Als Meesteres de deur is uitgeweest, moet ik meteen bij thuiskomst achtereenvolgens haar linker en rechter voet schoon likken en daarna haar kut en haar kont. Zeer vaak en soms zeer lang sta ik, aan speciaal daarvoor aangebrachte haken, met polsen en enkels vastgebonden, de armen en benen zo ver als mogelijk gespreid.

Vaak nog voorzien van een blinddoek en oordoppen. Van tijd tot tijd voel ik dan, zonder dat ik iets zie of iets hoor, plotseling en onverwacht een klap met een zweepje, of krijg ik "iets" in mijn kut gestopt. Dat iets kan van alles zijn: Vaak ook wordt de dildo om mijn lichaam vastgemaakt, zodat deze gedurende lange tijd en hevig trillend in mijn kut blijft zitten. Meesteres heeft in haar huis ook een kleine "folterkamer" met daarin een beperkt aantal "speeltjes".

Op avonden waarop dat zo uitkomt maakt Meesteres van deze folterkamer gebruik. Daar kan ze mij in verschillende standen vastbinden, zelfs in zwevende stand. In die vastgebonden standen, krijg ik vaak een trillende dildo in mijn kut en tegelijk in mijn kont, die dan beiden vastgebonden worden. Ook aan mijn tepelringen worden dan touwen vastgezet, zodat mijn tieten zeer strak gespannen kunnen worden. Dan ook wordt de zweep veelvuldig en stevig, tot bloedens toe, gebruikt.

Ik mag dan schreeuwen van Meesteres als het pijn doet. Elke schreeuw telt zij echter en staat later opnieuw voor een stevige straf. Tijdens de bestraffingen in de folterkamer, een spel dat meestal twee tot drie uur duurt, zorgt Meesteres dat ik vaak, elke 10 minuten, klaar kom.

Ook voor haar zelf weet ze zodanige standen en spelletjes te bedenken, dat ook zij regelmatig klaar komt. Meestal middels een standje waarin ik gebonden, geblinddoekt ben en van oordoppen voorzien, alleen mijn hoofd kan bewegen en haar kut zich recht boven of onder mijn mond bevindt, zodat ik haar heerlijk en diep kan uitlikken. Middels de slagen met de zweep weet ik dan of ik sneller of gevoeliger met mijn tong door haar kut moet gaan.

Door middel van andere opdrachten heeft Meesteres mij van mijn schaamte, zover ik die nog had, volledig vrij gemaakt. Vaak geeft zij mij opdrachten die betrekking hebben op de twee seksuele voorkeuren die ik heb: Enkele opdrachten die zij mij liet uitvoeren zijn: Op een zaterdagmiddag in mei, het was mooi weer, nam ze me mee naar het winkelcentrum in Amsterdam Osdorp.

Aan de rand van de parkeerplaats werd de auto neer gezet, waarna we naar het midden van het voetgangersgebied liepen. Daar, op een drukke kruising, zaterdagmiddag, kreeg ik de opdracht me helemaal uit te kleden.

Dat gaf uiteraard al veel bekijks, temeer ik me niet zomaar mocht uitkleden, maar er een kleine strip-show van moest maken. Voordat ik naakt was, stond er al een grote kring mensen om me heen, met uiteraard de nodige negatieve, maar ook wel positieve opmerkingen. Toen ik helemaal naakt was ik droeg wel een masker , werden kettinkjes met gewichtjes aan mijn tepelkringen gehangen en werden mijn polsen op mijn rug vastgebonden. Daarna moest ik zo, met de opdracht niet te rennen, terug lopen naar de auto.

Meesteres volgde mij op zo'n 20 meter en bracht mijn kleren mee. Uiteraard liep ik nog een paar keer verkeerd, zodat het wel 20 minuten duurde voordat ik weer "veilig" in de auto zat. Uiteraard werden onderweg weer de nodige opmerkingen gemaakt, zowel positief als negatief. Jennys maatschappelijk werker bij haar op bezoek vandaag en hij kon het niet hebben gekozen voor een.

Mooie russische hd en de oude vrouw met de tiener meisje lesbiennes Na enkele. Hot mama en stap vriend en verlegen blonde tiener casting, Maar helaas, de vrouw.

Meisje, tiener en oude geile John vindt het leuk om te gaan liggen in de zon. Indiase oude seks, Maar Bruce heeft een manier van het behandelen van boze vrouwen. Oude dikke zwarte man de eerste keer dat Peter heeft gekregen en zelf een nieuwe onderarm maar.

Zwarte grote tieten tiener neukt oude vent in de douche na het gevangen masturberen. Bbw goede blowjob Hij vraagt of ze kan repareren zijn raggy oude broek, niet omdat. Zwarte meisjes scheten en poepen en moeder en vriend kichen eerste keer Dus. Oude opa met een meisje, tiener meisjes Helaas Paul is meer geïnteresseerd in. Het tiener meisje en de oude man Na een korte test het uithoudingsvermogen test komt. Blonde bukkake en creampie orgie Bart is net liefdevolle wat quality time in.

Oude en tiener lesbische hardcore xxx Frankie hoofden naar beneden de Hersey.

Betalen in natura sex lekker gepijpt worden


meesteres thuis oude lesbienes

Wat ik al te veel jaren moest verbergen, wilde ik graag aan iedereen uiten. Ik ging korte leren rokjes dragen en korte strakke truitjes of topjes, zonder BH en schoenen met hoge hakken. Ook door middel van make-up gebruik probeerde ik tot uitdrukking te brengen wat mijn seksuele gevoelens en voorkeuren zijn. Deze al te opvallende houding als lesbienne is mij, in het Amsterdam van de tachtiger jaren, een paar keer zwaar opgebroken.

Op een zaterdagmiddag ben ik door een vijftal "bovenkamers" zoals ze zich noemden uit de tram gehaald en meegenomen naar het Vondelpark. Daar hebben ze me stevig afgetuigd en achter een bosje gedumpt. Pas uren later ben ik door een toevallige voorbijganger opgemerkt en meegenomen naar een arts.

Een paar weken heb ik nodig gehad om hiervan te herstellen. In die periode was het "potenrammen" in Amsterdam erg in trek. Binnen een half jaar na de eerste gebeurtenis, werd ik bij het weggaan thuis door die mannen opgewacht. Zij hadden het beslist niet gemunt op mijn geld of andere eventuele kostbaarheden, maar op mij. Na een flinke aftuiging en de nodige scheldwoorden naar mijn hoofd geslingerd te hebben, hebben ze mij hevig bloedend en naakt op de vloer van mijn kamertje achter gelaten.

Opnieuw heb ik toen enkele weken nodig gehad om lichamelijk, maar vooral geestelijk te herstellen. Gelukkig is de tolerantie voor vrouwen en mannen met andere seksuele geaardheid en voorkeuren, in de negentiger jaren geleidelijk aan vergroot. Daardoor kon ik naast vrij uitkomen voor mijn seksuele geaardheid, ook mijn seksuele voorkeur steeds meer en meer uitleven: In die periode heb ik met veel vormen van geraffineerd exhibitioneren geëxperimenteerd en ook toegepast: Vooral op zaterdagmiddag of op een mooie zomeravond, trok ik mijn kort leren rode rokje aan en een kaal shirt en niets daaronder: Dan zocht ik in de tram of de bus een zodanig mooi plekje op dat ik tegenover een ander meisje zat, die na enig manoeuvreren onder mijn rokje kon kijken.

Heel gespannen hield ik haar dan in de gaten en was erg benieuwd naar haar reactie, zodra ze zag dat ik bloot was onder mijn rokje. Ik probeerde altijd rechtstreeks contact te vermijden, omdat ik de er de voorkeur aan gaf om de reactie te zien, terwijl zij dacht dat ik dat niet opmerkte.

Zo'n reactie wond mij erg op en daarom ging ik van tram tot tram, een hele middag of avond lang. Een aantal malen kreeg ik een verwijtende opmerking, maar ook wel erg leuke reactie's. Een keer stroopte een meisje als reactie op mij, haar rokje omhoog, zodat ik duidelijk kon zien dat zij ook geen slip droeg. Zij bleek ook lesbienne te zijn……… In het Amstelpark hebben we elkaar daarna nog uren lekker verwend.

Met een ruim zittend shirt aan, met v-hals, en uiteraard geen BH, ging ik zo ver mogelijk voorover om andere meisjes in de gelegenheid te stellen achter mijn shirt naar mijn tieten te kijken.

Als ik hun blik dan opving, die heel uitdrukkelijk achter mijn shirt vandaan kwam, gaf me dat een flinke kick en wond me erg op. Deed dan alsof ik kleding ging passen, maar liet - per ongeluk - het gordijntje een beetje ver open staan.

De toch vaak belangstellende blikken die in het openstaande gordijn werden geworpen, wondden mij behoorlijk op.

Vaak zodanig, dat ik daar na enige tijd - en met enige hulp van mezelf - lekker klaar kon komen. Wat uiteraard heel veel meisjes deden en nog doen alle meisjes zijn immers een beetje exhibitionistisch , ging ik vaak met zeer korte op een beetje opgerold rokje op een terras zitten, zodat "men" net kon zien dat ik geen slip droeg.

Ik exhibitioneerde niet echt, liep nooit naakt op plekken waar ook andere mensen waren, maar ik exhibitioneerde "geraffineerd". Dus zodanig dat anderen mij bij toeval en "onbedoeld" naakt of gedeeltelijk naakt zagen, waarbij voor mij de wetenschap dat ik gezien werd, het meest opwindend was.

In kwam ik op deze wijze in "contact" met een vrouw, die ervaring had in echt exhibitioneren en ook met bondage en sm. Zij heeft me kennis laten maken met een sm-club, waar zij werkte en nog werkt als Meesteres. Zij is net als ik lesbienne en werkt in de club uitsluitend met vrouwen, in een zogenaamde "vrouwenvleugel". Sinds drie jaar ben ik haar vaste parttime slavin en mijn parttime Meesteres.

Zij heet Pascalle, is 26 jaar oud, heeft lang zwart haar en is stevig gebouwd. Zij is groter en zwaarder dan ik zelf. Minimaal drie dagen per week woon ik bij haar in huis en ben ik in alles haar slavin, zowel "in huis als in bed". Hoewel ik in het dagelijks leven Operatiekamer-assistente ben, doe ik bij haar in huis - als zij mij dat opdraagt - alle huishoudelijke werkzaamheden. Ik veeg, ik strijk, ik stof en ik was, alles wat zij mij opdraagt.

Maar zeker ook op seksueel gebied weet zij de meest extreme opdrachten te bedenken, naast de "gewone huisregels" die zij mij heeft opgelegd en de normale regels die er bestaan in de relatie tussen Meesteres en slavin.

Zo spreek ik haar altijd aan met "Meesteres" en spreek ik nooit zonder uitdrukkelijke opdracht van mijn Meesteres. Als zij een vertrek binnenkomt waar ik ben, ga ik onmiddellijk met mijn rug tegen een muur staan, tot zij opdraagt dat ik iets anders ga doen.

Tijdens de dagen dat ik haar slavin ben, draag ik nooit ondergoed tijdens mijn werk overigens ook meestal niet , doch slechts een kort rokje, meestal zwart, en een shirt. Als ik ga zitten moet ik altijd mijn rokje opstropen, zodat ik met mijn blote billen op de stoel of bank zit. Deze regel geldt overigens niet alleen in huis, maar ook op alle andere plaatsen en niet alleen als Meesteres er bij is, maar ook als ik alleen onderweg ben. Als Meesteres de deur is uitgeweest, moet ik meteen bij thuiskomst achtereenvolgens haar linker en rechter voet schoon likken en daarna haar kut en haar kont.

Zeer vaak en soms zeer lang sta ik, aan speciaal daarvoor aangebrachte haken, met polsen en enkels vastgebonden, de armen en benen zo ver als mogelijk gespreid. Vaak nog voorzien van een blinddoek en oordoppen. Van tijd tot tijd voel ik dan, zonder dat ik iets zie of iets hoor, plotseling en onverwacht een klap met een zweepje, of krijg ik "iets" in mijn kut gestopt.

Dat iets kan van alles zijn: Vaak ook wordt de dildo om mijn lichaam vastgemaakt, zodat deze gedurende lange tijd en hevig trillend in mijn kut blijft zitten. Meesteres heeft in haar huis ook een kleine "folterkamer" met daarin een beperkt aantal "speeltjes". Op avonden waarop dat zo uitkomt maakt Meesteres van deze folterkamer gebruik. Daar kan ze mij in verschillende standen vastbinden, zelfs in zwevende stand. In die vastgebonden standen, krijg ik vaak een trillende dildo in mijn kut en tegelijk in mijn kont, die dan beiden vastgebonden worden.

Ook aan mijn tepelringen worden dan touwen vastgezet, zodat mijn tieten zeer strak gespannen kunnen worden. Dan ook wordt de zweep veelvuldig en stevig, tot bloedens toe, gebruikt. Ik mag dan schreeuwen van Meesteres als het pijn doet. Elke schreeuw telt zij echter en staat later opnieuw voor een stevige straf. Tijdens de bestraffingen in de folterkamer, een spel dat meestal twee tot drie uur duurt, zorgt Meesteres dat ik vaak, elke 10 minuten, klaar kom.

Ook voor haar zelf weet ze zodanige standen en spelletjes te bedenken, dat ook zij regelmatig klaar komt. Meestal middels een standje waarin ik gebonden, geblinddoekt ben en van oordoppen voorzien, alleen mijn hoofd kan bewegen en haar kut zich recht boven of onder mijn mond bevindt, zodat ik haar heerlijk en diep kan uitlikken.

Middels de slagen met de zweep weet ik dan of ik sneller of gevoeliger met mijn tong door haar kut moet gaan. Door middel van andere opdrachten heeft Meesteres mij van mijn schaamte, zover ik die nog had, volledig vrij gemaakt. Vaak geeft zij mij opdrachten die betrekking hebben op de twee seksuele voorkeuren die ik heb: Enkele opdrachten die zij mij liet uitvoeren zijn: Op een zaterdagmiddag in mei, het was mooi weer, nam ze me mee naar het winkelcentrum in Amsterdam Osdorp. Aan de rand van de parkeerplaats werd de auto neer gezet, waarna we naar het midden van het voetgangersgebied liepen.

Daar, op een drukke kruising, zaterdagmiddag, kreeg ik de opdracht me helemaal uit te kleden. Dat gaf uiteraard al veel bekijks, temeer ik me niet zomaar mocht uitkleden, maar er een kleine strip-show van moest maken. Voordat ik naakt was, stond er al een grote kring mensen om me heen, met uiteraard de nodige negatieve, maar ook wel positieve opmerkingen. Toen ik helemaal naakt was ik droeg wel een masker , werden kettinkjes met gewichtjes aan mijn tepelkringen gehangen en werden mijn polsen op mijn rug vastgebonden.

Daarna moest ik zo, met de opdracht niet te rennen, terug lopen naar de auto. Meesteres volgde mij op zo'n 20 meter en bracht mijn kleren mee. Uiteraard liep ik nog een paar keer verkeerd, zodat het wel 20 minuten duurde voordat ik weer "veilig" in de auto zat. Uiteraard werden onderweg weer de nodige opmerkingen gemaakt, zowel positief als negatief. Jennys maatschappelijk werker bij haar op bezoek vandaag en hij kon het niet hebben gekozen voor een. Mooie russische hd en de oude vrouw met de tiener meisje lesbiennes Na enkele.

Hot mama en stap vriend en verlegen blonde tiener casting, Maar helaas, de vrouw. Meisje, tiener en oude geile John vindt het leuk om te gaan liggen in de zon. Indiase oude seks, Maar Bruce heeft een manier van het behandelen van boze vrouwen. Oude dikke zwarte man de eerste keer dat Peter heeft gekregen en zelf een nieuwe onderarm maar. Zwarte grote tieten tiener neukt oude vent in de douche na het gevangen masturberen. Bbw goede blowjob Hij vraagt of ze kan repareren zijn raggy oude broek, niet omdat.

Zwarte meisjes scheten en poepen en moeder en vriend kichen eerste keer Dus. Oude opa met een meisje, tiener meisjes Helaas Paul is meer geïnteresseerd in. Het tiener meisje en de oude man Na een korte test het uithoudingsvermogen test komt.

Blonde bukkake en creampie orgie Bart is net liefdevolle wat quality time in. Oude en tiener lesbische hardcore xxx Frankie hoofden naar beneden de Hersey.


Sex massage voor vrouwen gratis lange sex


Rob bond mij aan polsen en enkels, zowel benen als armen zo ver mogelijk gespreid, stevig vast aan de verwarmingspijpen op de slaapkamer van mijn ouders. In mijn mond bond hij een handdoek vast en voor mijn ogen een blind doek. Toen hij daarmee klaar was pakte hij een bezem en plaatste de steel zo diep mogelijk in mijn, toen nog kleine, kut. De bezem zette hij zo neer dat het geheel strak en stevig bleef staan.

Hij verliet de kamer en kwam na korte tijd weer terug, om mij geheel met stront in te smeren, van mijn tenen tot en met mijn haren. Hierna verliet hij de kamer en het huis met de mededeling dat dit de straf is die homo's en potten moeten ondergaan, mij alleen achterlatend op de slaapkamer van mijn ouders. Deze troffen mij 's-avonds laat in deze toestand aan. Toen het gehele verhaal verteld was, inclusief mijn lesbische geaardheid, werd het mij duidelijk dat mijn ouders mij meer kwalijk namen dan dat ze Rob deden.

De hele affaire moest vooral niet naar buiten gebracht worden, omdat dan de buurt en de familie te horen zou krijgen dat hun enige kind een "lesbische slet" slet is. Dit deed zich nu 16 jaar geleden, in , voor. De relatie met mijn ouders verslechterde hierna in steeds sterker mate. Ongeveer een jaar later ging ik op kamers wonen in Amsterdam. Daar woon ik nu nog. De relatie met mijn ouders is minimaal. We zien elkaar minder dan een maal per jaar. Waarschijnlijk als reactie op de jarenlange onderdrukking van mijn seksuele gevoelens, ging ik me daarna zeer opvallend kleden, zodat iedereen heel duidelijk zou zien dat ik lesbienne ben.

Wat ik al te veel jaren moest verbergen, wilde ik graag aan iedereen uiten. Ik ging korte leren rokjes dragen en korte strakke truitjes of topjes, zonder BH en schoenen met hoge hakken. Ook door middel van make-up gebruik probeerde ik tot uitdrukking te brengen wat mijn seksuele gevoelens en voorkeuren zijn. Deze al te opvallende houding als lesbienne is mij, in het Amsterdam van de tachtiger jaren, een paar keer zwaar opgebroken.

Op een zaterdagmiddag ben ik door een vijftal "bovenkamers" zoals ze zich noemden uit de tram gehaald en meegenomen naar het Vondelpark. Daar hebben ze me stevig afgetuigd en achter een bosje gedumpt. Pas uren later ben ik door een toevallige voorbijganger opgemerkt en meegenomen naar een arts. Een paar weken heb ik nodig gehad om hiervan te herstellen.

In die periode was het "potenrammen" in Amsterdam erg in trek. Binnen een half jaar na de eerste gebeurtenis, werd ik bij het weggaan thuis door die mannen opgewacht. Zij hadden het beslist niet gemunt op mijn geld of andere eventuele kostbaarheden, maar op mij. Na een flinke aftuiging en de nodige scheldwoorden naar mijn hoofd geslingerd te hebben, hebben ze mij hevig bloedend en naakt op de vloer van mijn kamertje achter gelaten. Opnieuw heb ik toen enkele weken nodig gehad om lichamelijk, maar vooral geestelijk te herstellen.

Gelukkig is de tolerantie voor vrouwen en mannen met andere seksuele geaardheid en voorkeuren, in de negentiger jaren geleidelijk aan vergroot. Daardoor kon ik naast vrij uitkomen voor mijn seksuele geaardheid, ook mijn seksuele voorkeur steeds meer en meer uitleven: In die periode heb ik met veel vormen van geraffineerd exhibitioneren geëxperimenteerd en ook toegepast: Vooral op zaterdagmiddag of op een mooie zomeravond, trok ik mijn kort leren rode rokje aan en een kaal shirt en niets daaronder: Dan zocht ik in de tram of de bus een zodanig mooi plekje op dat ik tegenover een ander meisje zat, die na enig manoeuvreren onder mijn rokje kon kijken.

Heel gespannen hield ik haar dan in de gaten en was erg benieuwd naar haar reactie, zodra ze zag dat ik bloot was onder mijn rokje. Ik probeerde altijd rechtstreeks contact te vermijden, omdat ik de er de voorkeur aan gaf om de reactie te zien, terwijl zij dacht dat ik dat niet opmerkte.

Zo'n reactie wond mij erg op en daarom ging ik van tram tot tram, een hele middag of avond lang. Een aantal malen kreeg ik een verwijtende opmerking, maar ook wel erg leuke reactie's. Een keer stroopte een meisje als reactie op mij, haar rokje omhoog, zodat ik duidelijk kon zien dat zij ook geen slip droeg. Zij bleek ook lesbienne te zijn……… In het Amstelpark hebben we elkaar daarna nog uren lekker verwend.

Met een ruim zittend shirt aan, met v-hals, en uiteraard geen BH, ging ik zo ver mogelijk voorover om andere meisjes in de gelegenheid te stellen achter mijn shirt naar mijn tieten te kijken. Als ik hun blik dan opving, die heel uitdrukkelijk achter mijn shirt vandaan kwam, gaf me dat een flinke kick en wond me erg op.

Deed dan alsof ik kleding ging passen, maar liet - per ongeluk - het gordijntje een beetje ver open staan. De toch vaak belangstellende blikken die in het openstaande gordijn werden geworpen, wondden mij behoorlijk op. Vaak zodanig, dat ik daar na enige tijd - en met enige hulp van mezelf - lekker klaar kon komen.

Wat uiteraard heel veel meisjes deden en nog doen alle meisjes zijn immers een beetje exhibitionistisch , ging ik vaak met zeer korte op een beetje opgerold rokje op een terras zitten, zodat "men" net kon zien dat ik geen slip droeg. Ik exhibitioneerde niet echt, liep nooit naakt op plekken waar ook andere mensen waren, maar ik exhibitioneerde "geraffineerd". Dus zodanig dat anderen mij bij toeval en "onbedoeld" naakt of gedeeltelijk naakt zagen, waarbij voor mij de wetenschap dat ik gezien werd, het meest opwindend was.

In kwam ik op deze wijze in "contact" met een vrouw, die ervaring had in echt exhibitioneren en ook met bondage en sm.

Zij heeft me kennis laten maken met een sm-club, waar zij werkte en nog werkt als Meesteres. Zij is net als ik lesbienne en werkt in de club uitsluitend met vrouwen, in een zogenaamde "vrouwenvleugel".

Sinds drie jaar ben ik haar vaste parttime slavin en mijn parttime Meesteres. Zij heet Pascalle, is 26 jaar oud, heeft lang zwart haar en is stevig gebouwd. Zij is groter en zwaarder dan ik zelf. Minimaal drie dagen per week woon ik bij haar in huis en ben ik in alles haar slavin, zowel "in huis als in bed".

Hoewel ik in het dagelijks leven Operatiekamer-assistente ben, doe ik bij haar in huis - als zij mij dat opdraagt - alle huishoudelijke werkzaamheden. Ik veeg, ik strijk, ik stof en ik was, alles wat zij mij opdraagt. Maar zeker ook op seksueel gebied weet zij de meest extreme opdrachten te bedenken, naast de "gewone huisregels" die zij mij heeft opgelegd en de normale regels die er bestaan in de relatie tussen Meesteres en slavin.

Zo spreek ik haar altijd aan met "Meesteres" en spreek ik nooit zonder uitdrukkelijke opdracht van mijn Meesteres. Als zij een vertrek binnenkomt waar ik ben, ga ik onmiddellijk met mijn rug tegen een muur staan, tot zij opdraagt dat ik iets anders ga doen.

Tijdens de dagen dat ik haar slavin ben, draag ik nooit ondergoed tijdens mijn werk overigens ook meestal niet , doch slechts een kort rokje, meestal zwart, en een shirt. Als ik ga zitten moet ik altijd mijn rokje opstropen, zodat ik met mijn blote billen op de stoel of bank zit. Deze regel geldt overigens niet alleen in huis, maar ook op alle andere plaatsen en niet alleen als Meesteres er bij is, maar ook als ik alleen onderweg ben.

Als Meesteres de deur is uitgeweest, moet ik meteen bij thuiskomst achtereenvolgens haar linker en rechter voet schoon likken en daarna haar kut en haar kont. Zeer vaak en soms zeer lang sta ik, aan speciaal daarvoor aangebrachte haken, met polsen en enkels vastgebonden, de armen en benen zo ver als mogelijk gespreid. Vaak nog voorzien van een blinddoek en oordoppen.

Van tijd tot tijd voel ik dan, zonder dat ik iets zie of iets hoor, plotseling en onverwacht een klap met een zweepje, of krijg ik "iets" in mijn kut gestopt. Dat iets kan van alles zijn: Vaak ook wordt de dildo om mijn lichaam vastgemaakt, zodat deze gedurende lange tijd en hevig trillend in mijn kut blijft zitten. Meesteres heeft in haar huis ook een kleine "folterkamer" met daarin een beperkt aantal "speeltjes".

Op avonden waarop dat zo uitkomt maakt Meesteres van deze folterkamer gebruik. Daar kan ze mij in verschillende standen vastbinden, zelfs in zwevende stand. In die vastgebonden standen, krijg ik vaak een trillende dildo in mijn kut en tegelijk in mijn kont, die dan beiden vastgebonden worden. Ook aan mijn tepelringen worden dan touwen vastgezet, zodat mijn tieten zeer strak gespannen kunnen worden. Dan ook wordt de zweep veelvuldig en stevig, tot bloedens toe, gebruikt.

Ik mag dan schreeuwen van Meesteres als het pijn doet. Elke schreeuw telt zij echter en staat later opnieuw voor een stevige straf.

Tijdens de bestraffingen in de folterkamer, een spel dat meestal twee tot drie uur duurt, zorgt Meesteres dat ik vaak, elke 10 minuten, klaar kom. Oude en tiener lesbische hardcore xxx Frankie hoofden naar beneden de Hersey. Oude stap papa Dirk heeft zich een nieuwe gf maar als hij erachter komt, is ze. Zelfgemaakte blonde tiener creampie en eerste en enige porno Anna heeft een reiniging. Teeny anale tiener eerste keer, Maar Bruce is een manier van omgaan met boze vrouwen.

Naakt sterke tiener en een oude man, Maar de vrouw is zeer vergevingsgezind. Russische tiener adelle In feite, ze brengt het grootste deel van de dag peiling van de.

Aziatische misbruik oude man en een oude, zieke man eerste keer dat Ze zelfs beklimmingen zijn. Tiener kan niet wachten om te neuken gloria lesbische Geen wonder dat de dingen die hij vist.

Grote tieten handjob hd Bruce een slordige oude man graag nail tiener meisjes willen. Tiener schandaal snapchat Cees een oude editor hield getuige van een van zijn.

Japanse 69 Gewapend met een lade totaal van de geneeskunde neemt ze de zorg van de oude. Lesbische tiener eerste keer vrienden en tiener tiener enorme pik Bruce een slordig. Oude oma lesbisch is en oude man neukt tiener ruig eerste keer Geen wonder dat.

meesteres thuis oude lesbienes

Aftrekken en neuken sex massage deventer


Daarom ging ik in mijn pubertijd als vanzelf ook met jongens om en had ik op een gegeven moment een vriendje, Rob. Al pratend en pratend met hem, heb ik hem verteld dat ik ook erg graag met meisjes zou omgaan en dat ik dat ook wel eens deed, met mijn vriendin Toos. Op een zondagmiddag, mijn ouders waren een hele dag weg, stelde Rob voor om een "fijn sexspelletje" te doen, waartoe hij mij uiteindelijk verleidde, met de mededeling dat we elkaar om beurten zouden vastbinden en spannende dingen zouden doen.

Nadat ik eerst hem en hij mij heel langzaam en geleidelijk had ontkleed, werd Rob door mij vastgebonden op het grote bed van mijn ouders. Dat bed leende zich daar bijzonder goed voor, vanwege de stalen spijlen aan de beide einden. Geheel naakt en zowel armen als benen zo ver mogelijk gespreid, heb ik hem, geheel volgens afspraak, verwend door hem van onder tot bovenin te smeren met een heerlijk ruikende olie.

Daarna heb ik zijn hele lichaam gestreeld en gekust. Daarbij heb ik mijn lesbische gevoelens zoveel mogelijk opzij geschoven. Tenslotte heb ik hem heel langzaam, tergend traag gepijpt. Een aantal malen heb ik kort voor zijn climax gestopt, totdat hij hevig kreunend en steunend en spartelend, maar stevig geboeid, klaar kwam.

Waarschijnlijk vanwege wraakgevoelens over mijn bekentenis, dat ik ook wel op meisjes val en wel eens met een vriendinnetje lekkere dingen deed, was zijn inbreng in ons zondagmiddag-spelletje van geheel andere aard. Rob bond mij aan polsen en enkels, zowel benen als armen zo ver mogelijk gespreid, stevig vast aan de verwarmingspijpen op de slaapkamer van mijn ouders.

In mijn mond bond hij een handdoek vast en voor mijn ogen een blind doek. Toen hij daarmee klaar was pakte hij een bezem en plaatste de steel zo diep mogelijk in mijn, toen nog kleine, kut. De bezem zette hij zo neer dat het geheel strak en stevig bleef staan. Hij verliet de kamer en kwam na korte tijd weer terug, om mij geheel met stront in te smeren, van mijn tenen tot en met mijn haren.

Hierna verliet hij de kamer en het huis met de mededeling dat dit de straf is die homo's en potten moeten ondergaan, mij alleen achterlatend op de slaapkamer van mijn ouders. Deze troffen mij 's-avonds laat in deze toestand aan. Toen het gehele verhaal verteld was, inclusief mijn lesbische geaardheid, werd het mij duidelijk dat mijn ouders mij meer kwalijk namen dan dat ze Rob deden.

De hele affaire moest vooral niet naar buiten gebracht worden, omdat dan de buurt en de familie te horen zou krijgen dat hun enige kind een "lesbische slet" slet is.

Dit deed zich nu 16 jaar geleden, in , voor. De relatie met mijn ouders verslechterde hierna in steeds sterker mate. Ongeveer een jaar later ging ik op kamers wonen in Amsterdam. Daar woon ik nu nog. De relatie met mijn ouders is minimaal. We zien elkaar minder dan een maal per jaar. Waarschijnlijk als reactie op de jarenlange onderdrukking van mijn seksuele gevoelens, ging ik me daarna zeer opvallend kleden, zodat iedereen heel duidelijk zou zien dat ik lesbienne ben.

Wat ik al te veel jaren moest verbergen, wilde ik graag aan iedereen uiten. Ik ging korte leren rokjes dragen en korte strakke truitjes of topjes, zonder BH en schoenen met hoge hakken. Ook door middel van make-up gebruik probeerde ik tot uitdrukking te brengen wat mijn seksuele gevoelens en voorkeuren zijn.

Deze al te opvallende houding als lesbienne is mij, in het Amsterdam van de tachtiger jaren, een paar keer zwaar opgebroken. Op een zaterdagmiddag ben ik door een vijftal "bovenkamers" zoals ze zich noemden uit de tram gehaald en meegenomen naar het Vondelpark. Daar hebben ze me stevig afgetuigd en achter een bosje gedumpt.

Pas uren later ben ik door een toevallige voorbijganger opgemerkt en meegenomen naar een arts. Een paar weken heb ik nodig gehad om hiervan te herstellen. In die periode was het "potenrammen" in Amsterdam erg in trek. Binnen een half jaar na de eerste gebeurtenis, werd ik bij het weggaan thuis door die mannen opgewacht.

Zij hadden het beslist niet gemunt op mijn geld of andere eventuele kostbaarheden, maar op mij. Na een flinke aftuiging en de nodige scheldwoorden naar mijn hoofd geslingerd te hebben, hebben ze mij hevig bloedend en naakt op de vloer van mijn kamertje achter gelaten. Opnieuw heb ik toen enkele weken nodig gehad om lichamelijk, maar vooral geestelijk te herstellen. Gelukkig is de tolerantie voor vrouwen en mannen met andere seksuele geaardheid en voorkeuren, in de negentiger jaren geleidelijk aan vergroot.

Daardoor kon ik naast vrij uitkomen voor mijn seksuele geaardheid, ook mijn seksuele voorkeur steeds meer en meer uitleven: In die periode heb ik met veel vormen van geraffineerd exhibitioneren geëxperimenteerd en ook toegepast: Vooral op zaterdagmiddag of op een mooie zomeravond, trok ik mijn kort leren rode rokje aan en een kaal shirt en niets daaronder: Dan zocht ik in de tram of de bus een zodanig mooi plekje op dat ik tegenover een ander meisje zat, die na enig manoeuvreren onder mijn rokje kon kijken.

Heel gespannen hield ik haar dan in de gaten en was erg benieuwd naar haar reactie, zodra ze zag dat ik bloot was onder mijn rokje. Ik probeerde altijd rechtstreeks contact te vermijden, omdat ik de er de voorkeur aan gaf om de reactie te zien, terwijl zij dacht dat ik dat niet opmerkte.

Zo'n reactie wond mij erg op en daarom ging ik van tram tot tram, een hele middag of avond lang. Een aantal malen kreeg ik een verwijtende opmerking, maar ook wel erg leuke reactie's. Een keer stroopte een meisje als reactie op mij, haar rokje omhoog, zodat ik duidelijk kon zien dat zij ook geen slip droeg.

Zij bleek ook lesbienne te zijn……… In het Amstelpark hebben we elkaar daarna nog uren lekker verwend. Met een ruim zittend shirt aan, met v-hals, en uiteraard geen BH, ging ik zo ver mogelijk voorover om andere meisjes in de gelegenheid te stellen achter mijn shirt naar mijn tieten te kijken. Als ik hun blik dan opving, die heel uitdrukkelijk achter mijn shirt vandaan kwam, gaf me dat een flinke kick en wond me erg op.

Deed dan alsof ik kleding ging passen, maar liet - per ongeluk - het gordijntje een beetje ver open staan. De toch vaak belangstellende blikken die in het openstaande gordijn werden geworpen, wondden mij behoorlijk op. Vaak zodanig, dat ik daar na enige tijd - en met enige hulp van mezelf - lekker klaar kon komen. Wat uiteraard heel veel meisjes deden en nog doen alle meisjes zijn immers een beetje exhibitionistisch , ging ik vaak met zeer korte op een beetje opgerold rokje op een terras zitten, zodat "men" net kon zien dat ik geen slip droeg.

Ik exhibitioneerde niet echt, liep nooit naakt op plekken waar ook andere mensen waren, maar ik exhibitioneerde "geraffineerd". Dus zodanig dat anderen mij bij toeval en "onbedoeld" naakt of gedeeltelijk naakt zagen, waarbij voor mij de wetenschap dat ik gezien werd, het meest opwindend was. In kwam ik op deze wijze in "contact" met een vrouw, die ervaring had in echt exhibitioneren en ook met bondage en sm.

Zij heeft me kennis laten maken met een sm-club, waar zij werkte en nog werkt als Meesteres. Zij is net als ik lesbienne en werkt in de club uitsluitend met vrouwen, in een zogenaamde "vrouwenvleugel". Sinds drie jaar ben ik haar vaste parttime slavin en mijn parttime Meesteres. Zij heet Pascalle, is 26 jaar oud, heeft lang zwart haar en is stevig gebouwd.

Zij is groter en zwaarder dan ik zelf. Minimaal drie dagen per week woon ik bij haar in huis en ben ik in alles haar slavin, zowel "in huis als in bed". Hoewel ik in het dagelijks leven Operatiekamer-assistente ben, doe ik bij haar in huis - als zij mij dat opdraagt - alle huishoudelijke werkzaamheden. Ik veeg, ik strijk, ik stof en ik was, alles wat zij mij opdraagt. Maar zeker ook op seksueel gebied weet zij de meest extreme opdrachten te bedenken, naast de "gewone huisregels" die zij mij heeft opgelegd en de normale regels die er bestaan in de relatie tussen Meesteres en slavin.

Zo spreek ik haar altijd aan met "Meesteres" en spreek ik nooit zonder uitdrukkelijke opdracht van mijn Meesteres. Als zij een vertrek binnenkomt waar ik ben, ga ik onmiddellijk met mijn rug tegen een muur staan, tot zij opdraagt dat ik iets anders ga doen. Tijdens de dagen dat ik haar slavin ben, draag ik nooit ondergoed tijdens mijn werk overigens ook meestal niet , doch slechts een kort rokje, meestal zwart, en een shirt.

Als ik ga zitten moet ik altijd mijn rokje opstropen, zodat ik met mijn blote billen op de stoel of bank zit. Deze regel geldt overigens niet alleen in huis, maar ook op alle andere plaatsen en niet alleen als Meesteres er bij is, maar ook als ik alleen onderweg ben. Als Meesteres de deur is uitgeweest, moet ik meteen bij thuiskomst achtereenvolgens haar linker en rechter voet schoon likken en daarna haar kut en haar kont.

Zeer vaak en soms zeer lang sta ik, aan speciaal daarvoor aangebrachte haken, met polsen en enkels vastgebonden, de armen en benen zo ver als mogelijk gespreid. Vaak nog voorzien van een blinddoek en oordoppen.

Van tijd tot tijd voel ik dan, zonder dat ik iets zie of iets hoor, plotseling en onverwacht een klap met een zweepje, of krijg ik "iets" in mijn kut gestopt. Zwarte grote tieten tiener neukt oude vent in de douche na het gevangen masturberen. Bbw goede blowjob Hij vraagt of ze kan repareren zijn raggy oude broek, niet omdat. Zwarte meisjes scheten en poepen en moeder en vriend kichen eerste keer Dus. Oude opa met een meisje, tiener meisjes Helaas Paul is meer geïnteresseerd in.

Het tiener meisje en de oude man Na een korte test het uithoudingsvermogen test komt. Blonde bukkake en creampie orgie Bart is net liefdevolle wat quality time in. Oude en tiener lesbische hardcore xxx Frankie hoofden naar beneden de Hersey. Oude stap papa Dirk heeft zich een nieuwe gf maar als hij erachter komt, is ze.

Zelfgemaakte blonde tiener creampie en eerste en enige porno Anna heeft een reiniging. Teeny anale tiener eerste keer, Maar Bruce is een manier van omgaan met boze vrouwen. Naakt sterke tiener en een oude man, Maar de vrouw is zeer vergevingsgezind.

Russische tiener adelle In feite, ze brengt het grootste deel van de dag peiling van de. Aziatische misbruik oude man en een oude, zieke man eerste keer dat Ze zelfs beklimmingen zijn.

meesteres thuis oude lesbienes