Meesteres nl geile penissen

meesteres nl geile penissen

Omdat de das al strak zat, voelde ik mij wat duizelig worden. Met haar andere hand greep ze opnieuw mijn ballen en begon er weer stevig in te kneden. Het deed niet echt pijn , het voelde zelfs lekker, omdat mijn ballen nog stevig ingepakt zaten in mijn slip en broek. Plots liet ze mijn das en ballen los en stootte ze mij ruw met de hak van haar laars van me af. Ik krabbelde recht, waarop ze mijn broeksriem losmaakte en mijn gulp losknoopte.

Ze trok mijn broek naar beneden tot op mijn enkels en liet mijn pik en ballen van langszij uit hun string floepen. Terwijl ik naderbij schuifelde, nam ze mijn paars aangelopen eikel tussen haar lippen. Ze likte er even aan en keek dan naar mij. Ik had geen keuze en knikte. Ze greep opnieuw mijn ballen vast en hield ze in een wrong, zodat ik het uit kermde. Ze loste de greep rond mijn balzak wat en omklemde met haar andere hand de schacht van mijn penis. Ze tuitte haar opgemaakte lippen en liet mijn eikel in haar mond ertussen glijden.

Ik voelde het topje van haar tong in cirkelende bewegingen mijn eikel natmaken. Mijn penis verdween nu dieper in haar mond en werd vakkundig gepijpt door de instructrice. Terwijl haar ene hand mijn balzak kneedde, ging ze met de vingertoppen van haar andere hand zoekend over mijn blote bil, alsof ze de contouren van mijn stevig gespierd kontje wilde voelen.

Dan kraste ze met haar nagels ongenadig over mijn bil, wat mij een onderdrukt kreetje ontlokte. Nu bracht ze ook haar ander hand naar mijn ander bil en ze plantte haar nagels in het zachte vlees.

Haar mond gleed van mijn penis en met een sensuele tongbeweging likte ze het speeksel van haar lippen af.

Ze liet mij los en haalde uit de lade een lederen penisholster die ze aanbracht rond mijn pik. Een lederen schuiflus ging rond de basis van mijn schacht en werd aangesnoerd, zodat mijn penis weldra staalhard en paarskleurig werd; een andere schuiflus ging rond mijn balzak, die ook werd aangetrokken zodat mijn ballen strak gespannen zaten.

De uiteinden van beide lussen gingen onder mijn kruis door en kwamen samen in een metalen ring. Ze maakte mijn polsboeien los en beval mij op mijn rug op een lage, smalle bank, overtrokken met donkerrood fluweel, te gaan liggen, terwijl mijn voeten aan weerszijden van het bankje op de grond rusten.

Aan mijn polsen en enkels kreeg ik lederen banden met een metalen ring aangegespt. Die ringen klikte ze slotvast aan de spijlen van de bank. Omdat de rail diep in het fluweel verzonken zat, voelde je die niet en het haakje evenmin. Dat haakje was verbonden met een draaiwieltje, waarmee de metalen ring van mijn penisholster kon worden opgetrokken, zodat de hoek waarin mijn penis stond, perfect kon worden geregeld. Nog bijzonder aan het rijbankje was de met fluweel beklede, boogvormige balustrade halverwege in de dwarsrichting.

Om op het bankje te kunnen liggen, moest ik mijn lichaam hieronder schuiven. Ik begreep eerst de functie ervan niet, maar dat werd mij snel duidelijk toen de instructrice aankondigde mij te zullen berijden. Eerst draaide ze aan het wieltje, waardoor mijn penisholster onder mijn rug werd opgetrokken en mijn penis, die nu zeer groot en hard opgezwollen was, een rechte hoek aannam.

Dan bracht ze wat glijmiddel aan op mijn eikel en tenslotte ging ze schrijlings over mij staan. Ze bracht mijn eikel tussen haar intussen kletsnatte schaamlippen en liet zich langzaam zakken over mijn kaarsrechte roede. Dan greep ze met beide handen de balustrade vast en schoof haar kutje op en neer over mijn penis. Zo werd ik voor het eerst bestegen en bereden door de instructrice.

Hitsig wipte ze steeds sneller op en neer en terwijl ze met bij mijn das naar haar toe trok, hijgde ze dat ik een geil dekslaafje was en dat ze mij hard zou neuken. Soms liet ze een hand los om met haar zweepje in de hand op mijn dijen te pletsen, zodat ze algauw rood gestriemd waren.

Plots slaakte ze een luide hoerige kreet en kwam schokkend op mij klaar. Ik voelde haar kutsap over mijn buik en dijen vloeien en haar lichaam wat verslappen. Hoewel ik ook hiervan flink opgewonden was geraakte, verhinderde de strakke penisholster mij om klaar te komen. Mijn beurt zou later komen — maar dat wist ik toen nog niet. Nadat de instructrice op mij was klaargekomen, steeg ze af en ging ze opnieuw schrijlings over de bank staan ter hoogte van mijn hoofd.

Ze duwde haar kletsnat kutje tegen mijn mond, trok mijn hoofd in beide handen naar haar toe en beval mij haar schoon te likken. Toen ze tevreden was, liet ze mijn hoofd weer vallen op de bank en gaf mij een plets op de wang. Ze vierde het wieltje dat mijn penis nog steeds in bedwing hield, en liet mij achter op de bank, terwijl ze op een fauteuil languit ging uitrusten. Ze trok aan een bel, waarop een kamerjuffrouw verscheen, die ze beval om een cocktail te brengen. Laconiek voegde ze eraan toe: De instructrice liet haar echter niet uitspreken en snauwde: Gedwee ging het meisje op handen en knieën zitten, terwijl de instructrice mij losmaakte van de bank en de penisholster loste.

Ze lachte wat smalend naar mij: Ik gehoorzaamde haar en voelde even later hoe ze een pommade aanbracht op de rozet van mijn anus. Ze masseerde mijn rozet even met haar vinger en bracht even later een grote anaalplug bij mij in.

Ze duwde hem diep in mijn anus, zodat hij enkel met een lederen riempje, die aan de achterkant bevestigd was, kon eruit gehaald worden.

De instructrice schoof het rokje van het meisje omhoog en tastte met haar vingers tussen haar benen om te voelen of ze al nat was. Dra kleurden haar billen rood van de striemen, terwijl het meisje luidop begon te kreunen.

Uit de lade nam ze twee tepelklemmen die ze haar opzette. Ik krabbelde recht, benaderde het dienstmeisje van achter en schoof zonder te aarzelen mijn pik in haar vochtige, zijige kutje. Om mij aan te vuren tikte de instructrice met haar zweep op mijn kont en gaf kleine rukje aan mijn anaalplug als ze vond dat mijn tempo verslapte. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Miss Kimmy Peepers Punishment. Evil As They Cum. Katie bepaalt wanneer haar slaaf mag klaarkomen. Simon compleet machteloos slachtoffer van 2 dikke ouwe fetish wijven.

Sexy meesteres vernedert haar slaaf. Gehoorzame babes doen alles wat de meester van ze verlangt. Slaaf met blauwe ballen. Femdom ballbusting met high heels. Wie is de baas? Domina Anna plant poes op neus. Geef Ons Je Zaad! Blonde meesteres geniet volop van haar dominante rol. Lesbische bondage seks met een strenge meesteres. Slaafje krijgt de kut van zijn meesteres op zijn neus.

..

Oude lullen sex geile sextoys


meesteres nl geile penissen

Omdat de das al strak zat, voelde ik mij wat duizelig worden. Met haar andere hand greep ze opnieuw mijn ballen en begon er weer stevig in te kneden. Het deed niet echt pijn , het voelde zelfs lekker, omdat mijn ballen nog stevig ingepakt zaten in mijn slip en broek. Plots liet ze mijn das en ballen los en stootte ze mij ruw met de hak van haar laars van me af. Ik krabbelde recht, waarop ze mijn broeksriem losmaakte en mijn gulp losknoopte. Ze trok mijn broek naar beneden tot op mijn enkels en liet mijn pik en ballen van langszij uit hun string floepen.

Terwijl ik naderbij schuifelde, nam ze mijn paars aangelopen eikel tussen haar lippen. Ze likte er even aan en keek dan naar mij. Ik had geen keuze en knikte. Ze greep opnieuw mijn ballen vast en hield ze in een wrong, zodat ik het uit kermde. Ze loste de greep rond mijn balzak wat en omklemde met haar andere hand de schacht van mijn penis. Ze tuitte haar opgemaakte lippen en liet mijn eikel in haar mond ertussen glijden.

Ik voelde het topje van haar tong in cirkelende bewegingen mijn eikel natmaken. Mijn penis verdween nu dieper in haar mond en werd vakkundig gepijpt door de instructrice. Terwijl haar ene hand mijn balzak kneedde, ging ze met de vingertoppen van haar andere hand zoekend over mijn blote bil, alsof ze de contouren van mijn stevig gespierd kontje wilde voelen. Dan kraste ze met haar nagels ongenadig over mijn bil, wat mij een onderdrukt kreetje ontlokte. Nu bracht ze ook haar ander hand naar mijn ander bil en ze plantte haar nagels in het zachte vlees.

Haar mond gleed van mijn penis en met een sensuele tongbeweging likte ze het speeksel van haar lippen af. Ze liet mij los en haalde uit de lade een lederen penisholster die ze aanbracht rond mijn pik. Een lederen schuiflus ging rond de basis van mijn schacht en werd aangesnoerd, zodat mijn penis weldra staalhard en paarskleurig werd; een andere schuiflus ging rond mijn balzak, die ook werd aangetrokken zodat mijn ballen strak gespannen zaten.

De uiteinden van beide lussen gingen onder mijn kruis door en kwamen samen in een metalen ring. Ze maakte mijn polsboeien los en beval mij op mijn rug op een lage, smalle bank, overtrokken met donkerrood fluweel, te gaan liggen, terwijl mijn voeten aan weerszijden van het bankje op de grond rusten.

Aan mijn polsen en enkels kreeg ik lederen banden met een metalen ring aangegespt. Die ringen klikte ze slotvast aan de spijlen van de bank.

Omdat de rail diep in het fluweel verzonken zat, voelde je die niet en het haakje evenmin. Dat haakje was verbonden met een draaiwieltje, waarmee de metalen ring van mijn penisholster kon worden opgetrokken, zodat de hoek waarin mijn penis stond, perfect kon worden geregeld. Nog bijzonder aan het rijbankje was de met fluweel beklede, boogvormige balustrade halverwege in de dwarsrichting. Om op het bankje te kunnen liggen, moest ik mijn lichaam hieronder schuiven.

Ik begreep eerst de functie ervan niet, maar dat werd mij snel duidelijk toen de instructrice aankondigde mij te zullen berijden. Eerst draaide ze aan het wieltje, waardoor mijn penisholster onder mijn rug werd opgetrokken en mijn penis, die nu zeer groot en hard opgezwollen was, een rechte hoek aannam. Dan bracht ze wat glijmiddel aan op mijn eikel en tenslotte ging ze schrijlings over mij staan.

Ze bracht mijn eikel tussen haar intussen kletsnatte schaamlippen en liet zich langzaam zakken over mijn kaarsrechte roede. Dan greep ze met beide handen de balustrade vast en schoof haar kutje op en neer over mijn penis. Zo werd ik voor het eerst bestegen en bereden door de instructrice. Hitsig wipte ze steeds sneller op en neer en terwijl ze met bij mijn das naar haar toe trok, hijgde ze dat ik een geil dekslaafje was en dat ze mij hard zou neuken.

Soms liet ze een hand los om met haar zweepje in de hand op mijn dijen te pletsen, zodat ze algauw rood gestriemd waren. Plots slaakte ze een luide hoerige kreet en kwam schokkend op mij klaar. Ik voelde haar kutsap over mijn buik en dijen vloeien en haar lichaam wat verslappen. Hoewel ik ook hiervan flink opgewonden was geraakte, verhinderde de strakke penisholster mij om klaar te komen. Mijn beurt zou later komen — maar dat wist ik toen nog niet. Nadat de instructrice op mij was klaargekomen, steeg ze af en ging ze opnieuw schrijlings over de bank staan ter hoogte van mijn hoofd.

Ze duwde haar kletsnat kutje tegen mijn mond, trok mijn hoofd in beide handen naar haar toe en beval mij haar schoon te likken. Toen ze tevreden was, liet ze mijn hoofd weer vallen op de bank en gaf mij een plets op de wang. Ze vierde het wieltje dat mijn penis nog steeds in bedwing hield, en liet mij achter op de bank, terwijl ze op een fauteuil languit ging uitrusten. Ze trok aan een bel, waarop een kamerjuffrouw verscheen, die ze beval om een cocktail te brengen.

Laconiek voegde ze eraan toe: De instructrice liet haar echter niet uitspreken en snauwde: Gedwee ging het meisje op handen en knieën zitten, terwijl de instructrice mij losmaakte van de bank en de penisholster loste. Ze lachte wat smalend naar mij: Ik gehoorzaamde haar en voelde even later hoe ze een pommade aanbracht op de rozet van mijn anus. Ze masseerde mijn rozet even met haar vinger en bracht even later een grote anaalplug bij mij in.

Ze duwde hem diep in mijn anus, zodat hij enkel met een lederen riempje, die aan de achterkant bevestigd was, kon eruit gehaald worden. De instructrice schoof het rokje van het meisje omhoog en tastte met haar vingers tussen haar benen om te voelen of ze al nat was. Dra kleurden haar billen rood van de striemen, terwijl het meisje luidop begon te kreunen. Uit de lade nam ze twee tepelklemmen die ze haar opzette.

Ik krabbelde recht, benaderde het dienstmeisje van achter en schoof zonder te aarzelen mijn pik in haar vochtige, zijige kutje. Om mij aan te vuren tikte de instructrice met haar zweep op mijn kont en gaf kleine rukje aan mijn anaalplug als ze vond dat mijn tempo verslapte. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Miss Kimmy Peepers Punishment. Evil As They Cum. Katie bepaalt wanneer haar slaaf mag klaarkomen.

Simon compleet machteloos slachtoffer van 2 dikke ouwe fetish wijven. Sexy meesteres vernedert haar slaaf. Gehoorzame babes doen alles wat de meester van ze verlangt. Slaaf met blauwe ballen. Femdom ballbusting met high heels. Wie is de baas? Domina Anna plant poes op neus. Geef Ons Je Zaad! Blonde meesteres geniet volop van haar dominante rol. Lesbische bondage seks met een strenge meesteres. Slaafje krijgt de kut van zijn meesteres op zijn neus.

..

Gratis sex breda sex plas

  • 160
  • Opa neukt tiener gespierde kut
  • Latina prive harde lesbo sex

Privé vrouwen hete wijven


Ik dacht nou dat valt mee en tekende eigenlijk zonder verder te lezen, hier zou ik later veel spijt van krijgen. Van af nu ben ik niet meer jou vrouw, maar je eigenares, jij bent dus va nu mijn eigendom. Als jou eigenares zijn tevens al je spullen geld, passen kleding, auto's ook van mij, jij hebt dus NIETS meer.

Ik ben dus gemachtigd om met jou te doen en laten wat ik wil. Voor jou bestaan er geen genotsmiddelen meer, dus roken, drinken, uitgaan, en vooral sex is er voor jou niet meer bij. Als ik je zat bent ben ik nog steeds gemachtigd om je te verhuren, of te verkopen. Verslagen las ik het contract nog een keer door, ik wilde protesteren, maar dit werd onmiddellijk bestraft door een keiharde klap in mijn gezicht, bek dicht was het, ik heb je toch niets gevraagd of wel soms? Goed zo slaafje, en nu uitkleden en rap.

Zo snel mogelijk kleedde ik mij uit, ik kreeg alleen een klein wit schortje, die ik moest aantrekken, dit windt je toch zo op zag ik? Ik gaf geen antwoord, dus kreeg ik een schop voor mijn ballen, ik vroeg je wat? Goed zo dan draag jij thuis voortaan alleen dit, maar dan met damesschoenen met een hoge hak, deze werden mij toe geworpen en ik moest ze aantrekken.

Nu lopen slaaf, en doe het goed anders zal je er van lusten. Het ging niet goed en ik werd bestraft met een paar klappen met een zweepje op mijn kont, hiervoor moest ik haar bedanken. Mijn oude Meesteres werd ook hardhandig gestraft, en ze gilde om genade, maar de meesteres had er nog niet genoeg van en bleef haar slaan tot bloedden toe. Eindelijk mocht ze vertrekken, voortaan elke vrijdag hier melden voor een pak slaag begrepen? Goed zo nu oprotten. In de dagen erna kwam ik er pas goed achter wat dit voor mij betekende, ik was alles kwijt, en mocht helemaal niets meer, mijn bedrijf werd verkocht, ik kwam het huis niet meer uit.

Als ik in mijn rokje, en of schortje het huishouden liep ten doen, kreeg ik nog wel eens een stijve, dit iriteerde mijn meesteres, en ik werd dan direct gestraft. Eens laat ik dat ding er af halen zodat je nooit een stijve meer krijg zei ZE dan. Ik hoopte dat dit bluf was. Dit natuurlijk altijd met een rokje en een schortje voor. Mijn MEESTERES en haar vriendinnen vonden dit natuurlijk prachtig, maar weer kreeg ik een stijve, en weer werd ik bestraft, ditmaal werd ik bestraft waar de vriendinnen bij waren.

Ik moest ook mijn excuses aanbieden aan allemaal een voor een vroeg ik om vergeving. Intussen was het zover gekomen dat zij regelmatig met een man naar huis kwam, ik werd dan voorgesteld als haar persoonlijke slaaf, die verder niets te zeggen heeft alleen maar opdrachten uitvoeren. Sommige mannen vonden dit ook wel opwindend, en dus werd ik ook wel eens misbruikt. Na een aantal maanden kreeg ik nog steeds eigenlijk steeds vaker een stijve, ik werd dan ook steeds harder gestraft, maar helpen deed dit niet echt.

Later die avond werd ik aan mijn tepelklemmen meegetrokken door mijn meesteres, en naast een andere slaaf gezet, ik moest op mijn kieen zitten met mijn gezicht naar zijn blote kruis, goed kijken zei ZIJ, en ze liep weg.

Toen ik naar het rkuis van mijjn medeslaaf keek wist ik niet wat ik zag, deze slaaf had geen pik meer, alleen een zak die erg laag hing, op de plaats van zijn pik zat een gaatje waaruit hij plaste zo hoorde ik later.

Sexy meesteres vernedert haar slaaf. Gehoorzame babes doen alles wat de meester van ze verlangt. Slaaf met blauwe ballen. Femdom ballbusting met high heels. Wie is de baas? Domina Anna plant poes op neus. Geef Ons Je Zaad! Blonde meesteres geniet volop van haar dominante rol. Lesbische bondage seks met een strenge meesteres. Slaafje krijgt de kut van zijn meesteres op zijn neus. Wie niet luisteren wil, moet maar voelen. Mistress Maya figs a slave cock. Op een gegeven moment is Helena haar baas helemaal zat.

Madison geeft zich helemaal over, had ze beter niet kunnen doen. Houdini en de fleshlight. Janet parkeert haar blote kont op de neus van een slaaf. Drenched In Pussy Squirt. Make Those Slaves Gay. Miss Kimmy Peepers Punishment. Als je braaf bent, spuit ik je onder. Katie is even niet meer de baas over haar eigen kutje. Wie stout is krijgt de roe. Vastgebonden slaaf word als een goedkope koe gemelkt.