Kim holland pjes body to body limburg

kim holland pjes body to body limburg

Verbazing, scepsis en relativering, dat is wat De Vertegenwoordiging drijft. Met een prettig gestoorde realiteit als vertrekpunt maken zij voorstellingen over actuele politieke en maatschappelijke kwesties. Kom kennis maken met de unieke werkwijze van De Vertegenwoordiging en leer alle ins en outs over de politiek. En ontbreken doen ze natuurlijk niet: Zo danst Gaby Ong op het podium en dat doet ze niet alleen, ze brengt ook muzi- kanten mee die ze betrekt in haar optreden.

En verder is er Act 1, een jonge band die rock combineert met jazz, blues en reggae. De topsopraan geeft in haar concerten met spontaniteit, plezier en passie een ode aan de stem en de muziek, in welke stijl dan ook.

De keuze van Nora Fischer uit de Uitmarkt programmering: Soms grappig, soms tergend, maar altijd in zoverre dat je er met geen mogelijkheid omheen kunt. Dans in haar meest energieke vorm; je staat met open mond te kijken en wil alleen maar verder en verder worden meegezogen.

Hij is niet bang om uit zijn comfort zone te stappen en nieuwe dingen te proberen, en de samenwerking die hij nu met PMP is aangegaan maakt me heel nieuwsgierig! Soms is het beter om niet te weten wat je gaat zien, en weggeblazen te worden door iets dat je anders nooit ontdekt had.

Alex Klaasen komt met een voorproefje van zijn voorstelling Eindelijk alleen. Maar hij zal deze middag niet alleen ten tonele treden. Deze band brengt een mix van Noord-Afrikaanse en Westerse muziekstijlen. Op de Uitmarkt presenteren zij nummers van hun nieuw album Rwina, een vrolijke swingende combinatie van raï, reggada, funk, jazz en gnawa. Wil je ontdekken hoe vruchtbaar de Nederlandse pop-bodem is? Meld je dan zaterdag- avond bij de Melkweg. In deze bijzondere zelfportretten weet hij uit te stijgen boven de tragedie die zijn bestaan ontwrichtte en bezingt hij krachtig zijn herwonnen leven.

De taal van Wim Brands de dichter is als van Wim Brands de interviewer: Op nuchtere toon stelt Vrouwkje Tuinman foto in haar nieuwe gedichtenbundel Sanatorium vragen over fragiele onderwerpen. Mathijsen, die in de jaren zestig optrad met onder meer de insektensekte en het Resistentie Orkest.

Haar roman De grote goede dingen is een verlaat afscheid van een legendarische vader. Samen met Milena Haver- kamp neemt zij het publiek mee door het verhaal en laat de muziek uit het boek tot klinken komen. Meisje van Glas is het debuut van theaterman Frank Gunning. Een intrigerende roman, spannend en grimmig en een saluut aan Het Parfum van Patrick Süskind. Daarnaast singer-songwriter Rogier Pelgrim die met zijn opvallende en eigenzinnige stemgeluid menig publiek stil krijgt.

Mongoose, de rapper die op jarige leeftijd begon met rappen en nu met zijn twintig jaar bekend staat om zijn rauwe, ongepolijste flow en inhoudelijke, veelal autobiografi- sche lyrics. Marnix Dorrestein foto , met zijn theatrale muziekvoorstelling. Likeminds, altijd bevlogen en eigenzinnig. In groep 4 waren ze al vrien- den. Toen besloten ze al om dingen anders en zelf te doen en om daarmee Nederland te veroveren.

Na de middelbare school was er geen tijd voor studeren. Alle tijd en energie ging naar de kunst. Geen back- up, geen plan B, recht op hun droom af. Lieve Bertha maakt eigenzin- nige Nederlandse liedjes en leuke filmpjes. De verfilming van het boek Dracula bezorgt je absoluut kippenvel. De ambiance van het podium, de stille film op groot doek en de muzikale begeleiding van organist Berry van Berkum dragen bij aan een unieke filmervaring.

Op jarige leeftijd vertrok ze naar Wenen om daar uit te groeien tot een celliste van wereldklasse. Inmiddels heeft ze vele trofeeën in haar prijzenkast verzameld, reist ze de hele wereld over en vergeet ze gelukkig niet Nederland aan te doen. Een verplichte stop voor iedereen met een liefde voor tango en een hang naar nostalgie. Je kunt ook zelf met aanwezige dansers de tango dansen! Cornald Maas presenteert op het I amsterdam podium het muziekprogramma Cinema Symphonica.

Het Nationale Ballet en het Nederlands Danstheater omlijsten het geheel met bijzondere dansoptredens. Voorpremières, komedie, korte films, lange films, videoclips en een voorproefje van het komende IDFA. Met als aanrader de spraakmakende film Interview van Theo Van Gogh. Sofia maakt ongekunstelde liedjes met een klassieke ondertoon. De uit Wageningen afkomstige singer-songwriter neemt je mee in een wereld waarbij beelden en sfeer minstens zo belangrijk zijn als klanken.

Speciaal voor dit concert hebben zij een aantal Nederlandse soul vocalisten uitgenodigd waaronder Sabrina Starke, Wudstik en Ricky Koole. Live te zien op zaterdag om De presentatie is dit jaar in handen van Frits Sissing en Carolina Dijkhuizen. De Vrije Uitloop is een van de onderwerpen die zeker aan bod zullen komen. Maandag 1 september tot vrijdag 5 september, Co de Kloet en Mijke van Wijk blikken terug op de Uitmarkt.

Met registraties van o. Met muziek, dans, theater, aanstormend talent en spectaculaire fragmenten uit diverse voorstellingen. Verschillende Uit- markt-optredens worden live uitgezonden. Het Museumplein verandert tijdens de Uitmarkt in een walhalla voor skateliefhebbers.

Uit heel Europa komen amateurskaters samen om te strijden voor een ticket naar New York. De Haagse formatie Splendid verzorgt zondag om Deze unieke jonge Rotterdamse bigband speelt een frisse combinatie van hiphop, soul en jazz.

Speciaal voor dit concert brengen ze eigenzinnige bewerkingen van grote gospel classics en soul nummers en hebben zij een aantal Nederlandse soul vocalisten uitgenodigd zoals: Falco Benz, liefhebber van analoge synthesizers en discobeats uit drumcomputers, neemt daarna het podium over. En Gosto foto , de jarige zanger en multi-instrumentalist uit Rotterdam sluit de avond af met akoestische en elektronische muziek die hij laat samensmelten tot een soulvolle dub trip-hop sound.

Kortom, een Sugarfactory- avondje in de buitenlucht. Kinderen kunnen in de zandbak als echte archeologen op zoek naar oeroude resten uit de vroege prehistorie. Tevens kun je op de foto bij een bijzondere archeologische opgraving in het Paviljoen. Op het podium zelf kun je genieten van muzikaal talent! Koordansen, jongleren, balanceren op een bal, je kunt het zo gek niet bedenken.

Voor iedereen vanaf 6 jaar. Pats Boem bestaat uit Dr. Rhythm, de ritme- artiest die rapt, hipt en hopt! DJ Flex laat je vanachter zijn draaitafels swingen! Bep is de allerbeste zangeres van de hele wereld! En Boekesteijn is de wijsneus die kan drummen en alles weet! Muziek en comedy voor kinderen. Oude hits in een nieuw swingend jasje, of juist nieuwe liedjes: Het is niet zomaar een dag, het is zijn ver- jaardag! En het boek waar Joes uit voorleest is niet zomaar een boek, maar een super groot prentenboek.

Peuters en kleuters kunnen geni- eten van de prachtige levensgrote tekeningen van Jet Boeke, kunnen meezingen en luisteren naar nieuwe liedjes over Dikkie Dik en mogen uit volle borst roepen en vertellen wat ze zien en wat er gebeurt. Dans- theatergezelschap Aya blaast het stof van het beroemde sprookje. Snow White weet aan haar moordzuchtige stiefmoeder te ontkomen.

In een bos leert ze alle moves en skills van het break- dansen van zeven b-boy dwergen. Als er een prins opduikt, is Snow White klaar voor de ultieme battle! Voor iedereen vanaf acht jaar. Midden op het Museumplein staat een speciale tent voor theatervoorstellingen en klassieke muziek. Op het Krakeling Podium swingt het de pan uit: Verschillende musea geven allerlei leuke workshops bij kids work en bij de kraam- pjes van de informatiemarkt vind je het aanbod van het nieuwe seizoen.

Een echte rockband staat te knallen op het Krake- ling Podium. Verwacht geen kikkersprongetjes of eenden- dansjes, maar een vette inter- actieve show met muzikale en theatrale fratsen. Hier gaan de kinderen zeker van uit hun dak maar de ouders stiekem ook. In So You Wanna Be A Poepstar laten we zien hoeveel afval we produ- ceren, wie vieze handen maakt om het op te ruimen en wat je met de rommel nog meer kunt doen. De show wordt gepresenteerd door een vuilnisman die met pensioen is en graag over zijn oude vak vertelt.

In deze nieuwe voor- stelling van Hakim worden de kinderen actief betrokken en op het podium gevraagd om mee te denken en te spelen met de sympathieke vuilnisman. Een half uur lang luisteren, kijken, dansen, zingen en springen liedjes van Mr. Luca bestaat uit zes muzikanten die allemaal vader zijn en zich afvroegen waarom er eigenlijk geen leuke swingende jazz kinder- liedjes zijn waar je als ouder ook blij van wordt! Een feestje zonder vriendjes is geen feestje, maar denken de vriendjes van Kikker wel aan zijn verjaardag?

Het lijkt wel of ze het zijn vergeten! Voor iedereen vanaf 4 jaar. En op zaterdag kun je luidkeels meezingen met liedjes van de eerste Kinderen voor Kinderen familiemusical Waanzinnig Gedroomd. Wees op tijd, het mee- zingspektakel begint om Verknip jezelf tot kunst! Bouw een bijzonder portret en plak jezelf tot kunst in de workshop van Foam! Swing mee op Afrikaanse beats of verzamel de superkrachten van de wereld in het Rijksmuseum Volkenkunde Leiden. Of maak je eigen krant die helemaal over jou gaat!

Jij bent journalist, fotograaf en krantenbaas en vult de krant met je eigen inhoud bij het Persmuseum. Ze heetten De Gebroeders Kist. Niemand wist of ze zo heetten omdat ze in een kist woonden of dat ze in een kist woonden omdat ze zo heetten. Op een nacht vertrekken de broers op zoek naar geluk. Beleef samen met de mannen een spannend verhaal met aanstekelijk slag- werk, acrobatiek en veel humor.

Ze is namelijk een beetje te dik. De bakker biedt een oplossing en bakt de luchtig- ste taart ooit. De koningin opent de taartdoos van de bakker en voor ze het weet vliegt ze met taart en al de deur uit. De koningin wordt meegetrokken over steden en dorpen, bossen en meren. Overal ko- men landgenoten uit hun huis en wijzen hun koningin na. Niemand wil helpen, behalve een aantal stoere, lieve kinderen met bijzondere talenten. Kom naar De Wereld Draait Door! Beleef de altijd spetterende en spraakmakende uitzendingen van Nederlands populairste talkshow, elke werdag live vanuit de Studio op het Westergasfabriekterrein in Amsterdam.

Deze bevindt zich op het Museumplein. De informatiemarkt duurt tot Op zaterdag 30 en zondag 31 augustus kan dat, op de Informatiemarkt op het Museum- plein bij de tent van ICKamster- dam. De toeschouwer krijgt door de combinatie van dansvoorstel- ling, virtual reality headset en ˚ video de illusie zelf op het podium te staan. De Oculus Rift, een speciale bril die het beeld overal om de kijker heen projecteert, zorgt ervoor dat het lijkt alsof je daadwerkelijk tussen de dansers staat.

In de tenten van de Bankgiro Loterij Museumgalerij presenteren ruim vijftig grote musea wat zij komend seizoen in huis hebben en welke exposities er te verwachten zijn. Hij sleept de lezer mee in de worstelingen van zijn personages. Onnadruk- kelijk maar beslist stelt hij de vraag naar goed en kwaad en naar de morele verantwoordelijkheid van het individu.

De offers beschrijft een onbekend deel uit de wereldgeschiedenis en is een sensati- onele leeservaring waarin van Beijnum een gebied betreedt waar hij en zijn lezers nog niet eerder kwamen.

Het is een openhartig, geestig en ontroerend verslag van een jonge leraar die zich begeeft in het hart van de storm: Elke derde donderdag van de maand gaat Jos Palm in gesprek met bekende en minder bekende Amsterdammers en vraagt hen wat hun hart sneller doet kloppen. Later in het jaar zal Mik samen met zijn Griekse vrouw, de componiste Calliope Tsoupaki en tenor Marcel Beekman muzikaal- literaire optredens verzorgen.

De hemel boven Parijs is het debuut van Bregje Hofstede. Over de leugens die wij voor onszelf bedenken om niet te hoeven doen wat we het meest verlangen. Het is een van de meest opvallende liefdesverhalen van nu en een prachtig debuut van een jonge auteur.

Van deze schrijvers verschijnt binnenkort nieuw werk waarover zij op Uitmarkt Boeken meer zullen vertellen. Van Bervoets verschijnt Efter, een gelaagde, schrijnende roman over de verhalen die we vertellen om met onszelf en elkaar te kunnen leven.

Huff schreef Boek van de doden, een aangrijpende roman over een wanhopige zoektocht naar geluk. In De derde persoon gunt Heerma van Voss ons een blik in de gehavende levens van personages die steeds aan de zijlijn staan en zich daar op een vaak pijnlijk geestige manier ook van bewust zijn. Je bent van harte welkom. Je vindt het origineel in het Mauritshuis Hier wordt geïnvesteerd in uw toekomst. Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling.

M aaike K oning Ontmoet Vincent: De Zaanse Schans, een Zaanse woon- werkbuurt anno , ligt in een prachtig polderlandschap, onder de rook van Amsterdam op ongeveer 10 km afstand. Er is veel te zien en te beleven: NL 45cpm © 2 01 1 B illy L on do n Lt d.

Young Pianist Foundation en het Conservatorium van Amsterdam [ Pieterse Tekstdichter, columnist, theaterjournalist en presentator van de Cabarestafette Stefan Pop Nederlandse standup comedian en lid van de Comedytrain, trekt door het land met zijn voorstelling Mijn blauwe periode Irene Kuiper Actrice en zangeres, speelde in verschillende musicals o.

Is komend seizoen te zien in de voorstelling De Kleine Kapitein. Hier- onder lees je waar Bo nieuwsgierig naar is op de Uitmarkt. En of zij daar het stof een beetje vanaf kunnen schudden.

Ik stel me voor dat dat in de vorm is van een soort vaudeville, wat ik tof vind, omdat dat een ten onrechte vergeten kunstvorm is. Rob de Graaf schrijft een nieuw stuk over de Duitse zwijgcultuur van na de oorlog.

Dat zwijgen vormt een onvoorstelbaar groot gat in ons collectieve geheugen. Maar wanneer een associatieve geest als Spin- vis aan zoiets meedoet zit ik op de eerste rij. Of op de vijfde. In elk geval een beetje vooraan ten opzichte van het midden. De Vrije Uitloop is dé plek waar je radicaal jezelf kan zijn, je haren lekker los kan schudden en ontspannen kan genieten van nieuw talent.

Je thuisbasis, waar maar één regel geldt: Raven Mischke, Eva Ximena Tra [ Uiteraard is er ruimte om ook zelf vragen te stellen. Een buitenkansje voor fans! In februari werd de Zweedse premier Olof Palme neergeschoten.

De spraakmakende moord is nog altijd niet opgelost. In In gesprek met mijn moordenaar verhoort hij postuum een aantal verdachten.

Cabaretier Arjen Lubach en De Andersons delen een voorliefde voor Zweden en geven je een kijkje in hun voorstelling die even spannend, poëtisch en humoristisch is als Palme zelf. Maar waarom doet niemand dit eigenlijk in het openbaar? DOX komt met de voorstelling Ultranormaal waarin dansers laten zien hoe we werkelijk bewegen wanneer we niet aan bepaalde verwachtingen hoeven te voldoen.

De Poetry Circle Nowhere is een gezelschap van jonge bevlogen schrijvende performers en performende schrijvers. Het Conservatorium van Amsterdam geeft acte de présence met hun nieuwe lichting afgestudeerden van de richting pop. Electro, dromerige popliedjes en melancholische power folk met o. Met liefde deelt hij zijn aanraders. Dit jaar spelen ze o. Experimenteert met theatervorm en inhoud.

Soms grof, soms onbegrijpe- lijk, vaak geestig en altijd intrigerend. Een historische gebeurtenis op epische wijze ontleed. Het is tijd om het inhoudelijke debat over kunst en politiek op te rekken: Liggen ze in elkaars verlengde of staan ze tegenover elkaar?

Gedachtewisselingen over de ambities van kunst en politiek. Onder leiding van Ruben Maes. Choreografe Nicole Beutler heeft zich laten inspireren door de Bauhausbeweging uit het begin van de 20e eeuw. Op het podium zien we een vrouw en een man die elkaar uitdagen, elkaar provoceren en samen- smelten.

Een spel van beweging, objecten, geluid en licht. De nieuwe festivalvoor- stelling van YoungGangsters is een humoristische show over de rise and fall van Jezus. Wie het klassieke verhaal van Jezus verwacht, heeft het mis. Het gezelschap zet het verhaal neer met goede grappen, special effects, glow in the dark en neonlichten. Ga mee in de zoektocht naar de betekenis van religie in deze moderne tijd. Een aantal jaar en enige ludieke tourtjes als Around the world in 80 days later, zijn ze zowel nationaal als internationaal een bekend fenomeen.

Tijdens de Uitmarkt geven ze o. Dit jaar zal de Vondelkerk volledig in het teken staan van Wolfgang Amadeus Mozart. Op deze prachtige locatie zal geen enkele toets van de vleugel onbespeeld blijven. Dit jaar brachten ze hun debuut album De Plaat uit op een usb-stick en spelen ze hun eerste avondvullende voorstelling De Meisjes, waarvan ze op de Uitmarkt enkele stukken laten zien.

Oeh Na Na scoorde duizend Youtube-views in twee weken. De track is mede populair geworden in de underground scene, nadat zangeres Anouk de track op Twitter plaatste.

Maar de werken van de vrouwelijke componisten Goebaidoelina en Oestvolskaja bleven wel erg lang onbekend; pas in de jaren '90 opende hun schatkist zich aan de buitenwereld.

Helena Basilova foto en Diamanda La Berge Dramm brengen tijdens de Uitmarkt een ode aan deze onvergetelijke en monumen- tale vrouwen. In willekeurige volgorde bij de wee. Mijn eerste tip is: Het lijkt me sterk dat mensen hem nog niet kennen want hij is geweldig.

Ik ken hem van Comedytrain. Normaal druk met de opvoeding van 2 kids heeft ze best zin in een verzetje. En ze hoeft er dus niet lang over na te denken als een paar leuke kerels haar vanuit hun auto op straat Lees verder. Zaadsletje Dana Dana vindt het heerlijk om stevig te worden geneukt en daar lekker bij klaar te komen.

Maar hoogtepunt van de vrijpartij vindt ze nog altijd het zaad. Want dat wil ze lekker in haar mondje opbangen Lees verder. Volgepropt Vandaag denderen wagonladingen geile mannen over een aantal vrouwen en meisjes heen die niks liever willen dan zichzelf vol te laten stoppen met zoveel mogelijk lullen tegelijk. Daar kicken ze op. Hollands hobbyisme Dat is toch het beste van het beste hè: Een vrouw die zich volledig open kan stellen om te genieten.

Haar sappen laat vloeien en zich door niets laat afremmen. Hollands hobbyisme ten top. Amateurtje Elena begint graag buiten met 2 pi Elena is klaar voor een trio en waar kun je dan beter beginnen dan buiten! Dit meisje uit Tsjechië had ons veelbelovende foto's gestuurd en we hadden er dus heel veel zin in om haar voor de camera te halen.

...

Sm neuken kittelaar likken

One definite high- light is the performance of the remarkable piano talent Carter Muller. Enjoy the public rehearsal with the choreographer and her dancers. This positive attitude is especially evident in their music. His love of melody, rhythm and lifelong interest in harmonies are especially evident. Op het programma staan onder andere een wervelend optreden van Young Gangsters, het Nederlands-Spaanse flamenco koor Calle Real en voor de jeugdige muziekliefhebber Oorkaan. De artiesten of organisaties ontvingen voor hun initiatief of grote talent een beurs of bijdrage van het Cultuurfonds.

Kom kijken en ontdek waar we het allemaal voor doen. In maart maakte het duo bekend dat ze ermee stoppen. Nog één keer zullen Thomas Acda en Paul de Munnik de Nederlandse theaters aandoen voor hun gezamenlijke afscheids- tournee. Het concert in het Amsterdamse Vondelpark was de eerste uit de tournee. Maar de twee zijn zo geliefd dat een tweede gratis concert nodig is en wel vanavond op de Uitmarkt. Als dat geen feestje is.

Singer-songwriter Rina Mushonga betrad al vele podia van Zimbabwe tot Australië met alleen haar liedjes en gitaar. Haar stem is onbevangen en intens; haar muziek is een fascinerende collage van indie, pop, folk en prog-rock. Jongens en meisjes met speciale gaven laten hier zien wat talent is. Schaduw- man, de winnende act van het Rozen- tuinfestival, komt met een eigenzinnige mix van theater, muziek en live schilder- kunst.

De jongens van de band Unbekannt laten je denken aan The Doors. Tinseltown zorgt voor wat catchy rock met een popsaus- je. Bemachtig een gratis bandje en dans tot het ochtendgloren in de club zelf. Op het Museumplein in Amsterdam kun je gratis inloggen op het mobiele netwerk.

Op zondag 31 augustus bij het meezing- spektakel de Musical Sing-a-Long treedt de gehele cast voor het eerst op. Al onze hotels zijn anders, want voor de inrichting en service hebben we ons laten inspireren door de lokale omgeving. Zo kunnen we u een uniek verblijf garanderen. Met de hits van Boudewijn de Groot en Lennaert Nijgh! Dit seizoen in het theater met o. Regisseur Ursul de Geer: Schmidt eindelijk op de planken! Minoes is een vrolijke en muzikale familievoorstelling met prachtige poezenpoppen, acteurs en leuke liedjes.

Leuk voor jong en oud! Met onder anderen Sytske van der Ster. Download de Minoes kleurplaat van onze site! Dit keer is de bankensector aan de beurt. De juniors van het bekende koor uit ZO! Red Limo String Quartet is het allebei! Met violen, altviool en cello lijkt het een klassiek kwartet, maar Red Limo swingt en grooved er op los. Vandaag treden ze op met singer-songwriter Judy Blank die haar intieme popsongs met gevoel vertolkt.

Een combinatie die je kippenvel zal bezorgen. Toneelgroep Amsterdam presenteert traditiegetrouw een wervelende opeenvolging van scènes uit het verleden. En dit jaar kun je op zondag voor het eerst zelf acteren met acteurs van Toneelgroep Amsterdam in de workshop Speel met ons. Met hun energieke concer- ten en het zichtbare plezier in de muziek veroveren ze de harten van vele luisteraars.

Naar aanleiding van de meest spraakmakende zwendels aan de top van het Nederlandase bedrijfsleven onderwerpen zij twee teams uit het publiek aan een vrolijk vragenvuur over de kiem van onze crisis. In de strijd om de Gouden Handdruk doen de teams een beroep op elkaar en hulplijnen het publiek.

De een is onthullingsjournalist voor verschillende publieksmedia. Menig gerucht- makende primeur uit het entertainmentcircuit is van zijn hand. Met De kinderhater schreef Guido Den Aantrekker foto een genadeloos rauwe, humoristische en waargebeurde ode aan de liefde.

Geertje Kindermans is naast schrijver ook psycholoog. De lieve vrede is een geestige en herkenbare roman, geschreven met een messcherp psychologisch inzicht. Hans Dorrestijn zelf zal zijn donkere licht laten schijnen over zaken als wanhoop, mislukking en donkere wolken in je binnenste.

Volgens hem wordt het een programma zo vol tegenstel- lingen dat het niet mooi meer is. Ik ben de Ongekroonde Koning van de Lelijkheid. Wie had gedacht dat mijn leven zou eindigen met drie mooie toverfeeën op één podium.

Hier vind je hét levende bewijs dat talent groeit. De jonge makers van o. Wie nieuwsgierig is naar de Nieuwkomersvoorstellingen in het komend seizoen moet zeker komen buurten. De finale vond eind juni plaats in het Concertgebouw. Nog maar twaalf lentes jong maar volgens de jury een rasverteller met een verbluf- fende techniek, een ongelooflijk muzikaal talent.

Op de Uitmarkt laten Nikola en alle finalisten van het Concours aan het publiek horen hoe vruchtbaar de Nederlandse bodem is. Polish Pieces van maestro Hans van Manen. Twaalf dansers van Introdans nemen je zaterdagmiddag mee in de virtuoze wereld van bewegingen. Op muziek van Henryk Mikolaj Górecki, gekleed in opvallende felgekleurde kostuums van Keso Dekker is dit een dansvoor- stelling die je niet mag missen!

Deze vraag staat centraal in de indringende voorstelling Vuurvrouwen van het Ro Theater. Op de Uitmarkt geeft het gezelschap uit Rotterdam een korte preview van deze voorstelling. Ga op in de laatste uren van het leven van een jonge vrouw die vertwijfeld, strijdlustig en eenzaam is en kom erachter hoe ver je wil en mag gaan voor je idealen. Een eclectische bende zonder duidelijke regels maar mét sneak previews, bellenblaas 2.

Muzikanten, buurman- nen met kanariepietjes, zingende dragqueens, dansende atleten en charismatische wetenschappers; iedereen is welkom! Zo niet, dan wordt het de hoogste tijd! Het duo staat met hun nieuwe voorstelling in de startblokken om de lachspieren te laten werken. Ze pakken groots uit met virtuoze teksten, muzikale acts en Alles eromheen. Volgens eigen zeggen kun je na hun voorstelling de politiek beter begrijpen. Verbazing, scepsis en relativering, dat is wat De Vertegenwoordiging drijft.

Met een prettig gestoorde realiteit als vertrekpunt maken zij voorstellingen over actuele politieke en maatschappelijke kwesties. Kom kennis maken met de unieke werkwijze van De Vertegenwoordiging en leer alle ins en outs over de politiek. En ontbreken doen ze natuurlijk niet: Zo danst Gaby Ong op het podium en dat doet ze niet alleen, ze brengt ook muzi- kanten mee die ze betrekt in haar optreden.

En verder is er Act 1, een jonge band die rock combineert met jazz, blues en reggae. De topsopraan geeft in haar concerten met spontaniteit, plezier en passie een ode aan de stem en de muziek, in welke stijl dan ook. De keuze van Nora Fischer uit de Uitmarkt programmering: Soms grappig, soms tergend, maar altijd in zoverre dat je er met geen mogelijkheid omheen kunt.

Dans in haar meest energieke vorm; je staat met open mond te kijken en wil alleen maar verder en verder worden meegezogen. Hij is niet bang om uit zijn comfort zone te stappen en nieuwe dingen te proberen, en de samenwerking die hij nu met PMP is aangegaan maakt me heel nieuwsgierig!

Soms is het beter om niet te weten wat je gaat zien, en weggeblazen te worden door iets dat je anders nooit ontdekt had. Alex Klaasen komt met een voorproefje van zijn voorstelling Eindelijk alleen.

Maar hij zal deze middag niet alleen ten tonele treden. Deze band brengt een mix van Noord-Afrikaanse en Westerse muziekstijlen. Op de Uitmarkt presenteren zij nummers van hun nieuw album Rwina, een vrolijke swingende combinatie van raï, reggada, funk, jazz en gnawa.

Wil je ontdekken hoe vruchtbaar de Nederlandse pop-bodem is? Meld je dan zaterdag- avond bij de Melkweg. In deze bijzondere zelfportretten weet hij uit te stijgen boven de tragedie die zijn bestaan ontwrichtte en bezingt hij krachtig zijn herwonnen leven. De taal van Wim Brands de dichter is als van Wim Brands de interviewer: Op nuchtere toon stelt Vrouwkje Tuinman foto in haar nieuwe gedichtenbundel Sanatorium vragen over fragiele onderwerpen.

Mathijsen, die in de jaren zestig optrad met onder meer de insektensekte en het Resistentie Orkest. Haar roman De grote goede dingen is een verlaat afscheid van een legendarische vader. Samen met Milena Haver- kamp neemt zij het publiek mee door het verhaal en laat de muziek uit het boek tot klinken komen. Meisje van Glas is het debuut van theaterman Frank Gunning. Een intrigerende roman, spannend en grimmig en een saluut aan Het Parfum van Patrick Süskind. Daarnaast singer-songwriter Rogier Pelgrim die met zijn opvallende en eigenzinnige stemgeluid menig publiek stil krijgt.

Mongoose, de rapper die op jarige leeftijd begon met rappen en nu met zijn twintig jaar bekend staat om zijn rauwe, ongepolijste flow en inhoudelijke, veelal autobiografi- sche lyrics.

Marnix Dorrestein foto , met zijn theatrale muziekvoorstelling. Likeminds, altijd bevlogen en eigenzinnig. In groep 4 waren ze al vrien- den. Toen besloten ze al om dingen anders en zelf te doen en om daarmee Nederland te veroveren. Na de middelbare school was er geen tijd voor studeren. Alle tijd en energie ging naar de kunst. Geen back- up, geen plan B, recht op hun droom af. Lieve Bertha maakt eigenzin- nige Nederlandse liedjes en leuke filmpjes. De verfilming van het boek Dracula bezorgt je absoluut kippenvel.

De ambiance van het podium, de stille film op groot doek en de muzikale begeleiding van organist Berry van Berkum dragen bij aan een unieke filmervaring. Op jarige leeftijd vertrok ze naar Wenen om daar uit te groeien tot een celliste van wereldklasse. Inmiddels heeft ze vele trofeeën in haar prijzenkast verzameld, reist ze de hele wereld over en vergeet ze gelukkig niet Nederland aan te doen.

Een verplichte stop voor iedereen met een liefde voor tango en een hang naar nostalgie. Je kunt ook zelf met aanwezige dansers de tango dansen! Cornald Maas presenteert op het I amsterdam podium het muziekprogramma Cinema Symphonica. Het Nationale Ballet en het Nederlands Danstheater omlijsten het geheel met bijzondere dansoptredens.

Voorpremières, komedie, korte films, lange films, videoclips en een voorproefje van het komende IDFA. Met als aanrader de spraakmakende film Interview van Theo Van Gogh.

Sofia maakt ongekunstelde liedjes met een klassieke ondertoon. De uit Wageningen afkomstige singer-songwriter neemt je mee in een wereld waarbij beelden en sfeer minstens zo belangrijk zijn als klanken.

Speciaal voor dit concert hebben zij een aantal Nederlandse soul vocalisten uitgenodigd waaronder Sabrina Starke, Wudstik en Ricky Koole. Live te zien op zaterdag om De presentatie is dit jaar in handen van Frits Sissing en Carolina Dijkhuizen. De Vrije Uitloop is een van de onderwerpen die zeker aan bod zullen komen. Maandag 1 september tot vrijdag 5 september, Co de Kloet en Mijke van Wijk blikken terug op de Uitmarkt. Met registraties van o. Met muziek, dans, theater, aanstormend talent en spectaculaire fragmenten uit diverse voorstellingen.

Verschillende Uit- markt-optredens worden live uitgezonden. Het Museumplein verandert tijdens de Uitmarkt in een walhalla voor skateliefhebbers. Uit heel Europa komen amateurskaters samen om te strijden voor een ticket naar New York. De Haagse formatie Splendid verzorgt zondag om Deze unieke jonge Rotterdamse bigband speelt een frisse combinatie van hiphop, soul en jazz. Speciaal voor dit concert brengen ze eigenzinnige bewerkingen van grote gospel classics en soul nummers en hebben zij een aantal Nederlandse soul vocalisten uitgenodigd zoals: Falco Benz, liefhebber van analoge synthesizers en discobeats uit drumcomputers, neemt daarna het podium over.

En Gosto foto , de jarige zanger en multi-instrumentalist uit Rotterdam sluit de avond af met akoestische en elektronische muziek die hij laat samensmelten tot een soulvolle dub trip-hop sound.

Kortom, een Sugarfactory- avondje in de buitenlucht. Kinderen kunnen in de zandbak als echte archeologen op zoek naar oeroude resten uit de vroege prehistorie. Tevens kun je op de foto bij een bijzondere archeologische opgraving in het Paviljoen. Op het podium zelf kun je genieten van muzikaal talent! Koordansen, jongleren, balanceren op een bal, je kunt het zo gek niet bedenken. Voor iedereen vanaf 6 jaar.

Pats Boem bestaat uit Dr. Rhythm, de ritme- artiest die rapt, hipt en hopt! DJ Flex laat je vanachter zijn draaitafels swingen! Bep is de allerbeste zangeres van de hele wereld! En Boekesteijn is de wijsneus die kan drummen en alles weet! Muziek en comedy voor kinderen. Oude hits in een nieuw swingend jasje, of juist nieuwe liedjes: Het is niet zomaar een dag, het is zijn ver- jaardag! En het boek waar Joes uit voorleest is niet zomaar een boek, maar een super groot prentenboek.

Peuters en kleuters kunnen geni- eten van de prachtige levensgrote tekeningen van Jet Boeke, kunnen meezingen en luisteren naar nieuwe liedjes over Dikkie Dik en mogen uit volle borst roepen en vertellen wat ze zien en wat er gebeurt. Dans- theatergezelschap Aya blaast het stof van het beroemde sprookje.

Snow White weet aan haar moordzuchtige stiefmoeder te ontkomen. In een bos leert ze alle moves en skills van het break- dansen van zeven b-boy dwergen. Als er een prins opduikt, is Snow White klaar voor de ultieme battle!

Voor iedereen vanaf acht jaar. Midden op het Museumplein staat een speciale tent voor theatervoorstellingen en klassieke muziek. Op het Krakeling Podium swingt het de pan uit: Verschillende musea geven allerlei leuke workshops bij kids work en bij de kraam- pjes van de informatiemarkt vind je het aanbod van het nieuwe seizoen.

Een echte rockband staat te knallen op het Krake- ling Podium. Verwacht geen kikkersprongetjes of eenden- dansjes, maar een vette inter- actieve show met muzikale en theatrale fratsen. Hier gaan de kinderen zeker van uit hun dak maar de ouders stiekem ook. In So You Wanna Be A Poepstar laten we zien hoeveel afval we produ- ceren, wie vieze handen maakt om het op te ruimen en wat je met de rommel nog meer kunt doen.

De show wordt gepresenteerd door een vuilnisman die met pensioen is en graag over zijn oude vak vertelt. In deze nieuwe voor- stelling van Hakim worden de kinderen actief betrokken en op het podium gevraagd om mee te denken en te spelen met de sympathieke vuilnisman. Een half uur lang luisteren, kijken, dansen, zingen en springen liedjes van Mr. Luca bestaat uit zes muzikanten die allemaal vader zijn en zich afvroegen waarom er eigenlijk geen leuke swingende jazz kinder- liedjes zijn waar je als ouder ook blij van wordt!

Een feestje zonder vriendjes is geen feestje, maar denken de vriendjes van Kikker wel aan zijn verjaardag? Het lijkt wel of ze het zijn vergeten! Voor iedereen vanaf 4 jaar. En op zaterdag kun je luidkeels meezingen met liedjes van de eerste Kinderen voor Kinderen familiemusical Waanzinnig Gedroomd.

Wees op tijd, het mee- zingspektakel begint om Verknip jezelf tot kunst! Bouw een bijzonder portret en plak jezelf tot kunst in de workshop van Foam! Swing mee op Afrikaanse beats of verzamel de superkrachten van de wereld in het Rijksmuseum Volkenkunde Leiden.

Of maak je eigen krant die helemaal over jou gaat! Jij bent journalist, fotograaf en krantenbaas en vult de krant met je eigen inhoud bij het Persmuseum. Ze heetten De Gebroeders Kist. Niemand wist of ze zo heetten omdat ze in een kist woonden of dat ze in een kist woonden omdat ze zo heetten. Op een nacht vertrekken de broers op zoek naar geluk. Beleef samen met de mannen een spannend verhaal met aanstekelijk slag- werk, acrobatiek en veel humor. Ze is namelijk een beetje te dik.

De bakker biedt een oplossing en bakt de luchtig- ste taart ooit. De koningin opent de taartdoos van de bakker en voor ze het weet vliegt ze met taart en al de deur uit. De koningin wordt meegetrokken over steden en dorpen, bossen en meren. Overal ko- men landgenoten uit hun huis en wijzen hun koningin na. Niemand wil helpen, behalve een aantal stoere, lieve kinderen met bijzondere talenten. Kom naar De Wereld Draait Door!

Beleef de altijd spetterende en spraakmakende uitzendingen van Nederlands populairste talkshow, elke werdag live vanuit de Studio op het Westergasfabriekterrein in Amsterdam. Deze bevindt zich op het Museumplein. De informatiemarkt duurt tot Op zaterdag 30 en zondag 31 augustus kan dat, op de Informatiemarkt op het Museum- plein bij de tent van ICKamster- dam.

De toeschouwer krijgt door de combinatie van dansvoorstel- ling, virtual reality headset en ˚ video de illusie zelf op het podium te staan.

De Oculus Rift, een speciale bril die het beeld overal om de kijker heen projecteert, zorgt ervoor dat het lijkt alsof je daadwerkelijk tussen de dansers staat. In de tenten van de Bankgiro Loterij Museumgalerij presenteren ruim vijftig grote musea wat zij komend seizoen in huis hebben en welke exposities er te verwachten zijn.

Hij sleept de lezer mee in de worstelingen van zijn personages. Onnadruk- kelijk maar beslist stelt hij de vraag naar goed en kwaad en naar de morele verantwoordelijkheid van het individu. De offers beschrijft een onbekend deel uit de wereldgeschiedenis en is een sensati- onele leeservaring waarin van Beijnum een gebied betreedt waar hij en zijn lezers nog niet eerder kwamen. Het is een openhartig, geestig en ontroerend verslag van een jonge leraar die zich begeeft in het hart van de storm: Elke derde donderdag van de maand gaat Jos Palm in gesprek met bekende en minder bekende Amsterdammers en vraagt hen wat hun hart sneller doet kloppen.

Maar hoogtepunt van de vrijpartij vindt ze nog altijd het zaad. Want dat wil ze lekker in haar mondje opbangen Lees verder.

Volgepropt Vandaag denderen wagonladingen geile mannen over een aantal vrouwen en meisjes heen die niks liever willen dan zichzelf vol te laten stoppen met zoveel mogelijk lullen tegelijk. Daar kicken ze op.

Hollands hobbyisme Dat is toch het beste van het beste hè: Een vrouw die zich volledig open kan stellen om te genieten. Haar sappen laat vloeien en zich door niets laat afremmen. Hollands hobbyisme ten top. Amateurtje Elena begint graag buiten met 2 pi Elena is klaar voor een trio en waar kun je dan beter beginnen dan buiten!

Dit meisje uit Tsjechië had ons veelbelovende foto's gestuurd en we hadden er dus heel veel zin in om haar voor de camera te halen. De foto's waren niet helemaal r Lees verder. Seks voor gevorderden Iedereen fantaseert er wel eens over om de macht te hebben, of die juist te verliezen. Seks is niet alleen lichamelijk.


kim holland pjes body to body limburg

Verbazing, scepsis en relativering, dat is wat De Vertegenwoordiging drijft. Met een prettig gestoorde realiteit als vertrekpunt maken zij voorstellingen over actuele politieke en maatschappelijke kwesties. Kom kennis maken met de unieke werkwijze van De Vertegenwoordiging en leer alle ins en outs over de politiek.

En ontbreken doen ze natuurlijk niet: Zo danst Gaby Ong op het podium en dat doet ze niet alleen, ze brengt ook muzi- kanten mee die ze betrekt in haar optreden.

En verder is er Act 1, een jonge band die rock combineert met jazz, blues en reggae. De topsopraan geeft in haar concerten met spontaniteit, plezier en passie een ode aan de stem en de muziek, in welke stijl dan ook.

De keuze van Nora Fischer uit de Uitmarkt programmering: Soms grappig, soms tergend, maar altijd in zoverre dat je er met geen mogelijkheid omheen kunt. Dans in haar meest energieke vorm; je staat met open mond te kijken en wil alleen maar verder en verder worden meegezogen. Hij is niet bang om uit zijn comfort zone te stappen en nieuwe dingen te proberen, en de samenwerking die hij nu met PMP is aangegaan maakt me heel nieuwsgierig!

Soms is het beter om niet te weten wat je gaat zien, en weggeblazen te worden door iets dat je anders nooit ontdekt had. Alex Klaasen komt met een voorproefje van zijn voorstelling Eindelijk alleen. Maar hij zal deze middag niet alleen ten tonele treden. Deze band brengt een mix van Noord-Afrikaanse en Westerse muziekstijlen.

Op de Uitmarkt presenteren zij nummers van hun nieuw album Rwina, een vrolijke swingende combinatie van raï, reggada, funk, jazz en gnawa.

Wil je ontdekken hoe vruchtbaar de Nederlandse pop-bodem is? Meld je dan zaterdag- avond bij de Melkweg. In deze bijzondere zelfportretten weet hij uit te stijgen boven de tragedie die zijn bestaan ontwrichtte en bezingt hij krachtig zijn herwonnen leven. De taal van Wim Brands de dichter is als van Wim Brands de interviewer: Op nuchtere toon stelt Vrouwkje Tuinman foto in haar nieuwe gedichtenbundel Sanatorium vragen over fragiele onderwerpen.

Mathijsen, die in de jaren zestig optrad met onder meer de insektensekte en het Resistentie Orkest. Haar roman De grote goede dingen is een verlaat afscheid van een legendarische vader. Samen met Milena Haver- kamp neemt zij het publiek mee door het verhaal en laat de muziek uit het boek tot klinken komen. Meisje van Glas is het debuut van theaterman Frank Gunning. Een intrigerende roman, spannend en grimmig en een saluut aan Het Parfum van Patrick Süskind.

Daarnaast singer-songwriter Rogier Pelgrim die met zijn opvallende en eigenzinnige stemgeluid menig publiek stil krijgt. Mongoose, de rapper die op jarige leeftijd begon met rappen en nu met zijn twintig jaar bekend staat om zijn rauwe, ongepolijste flow en inhoudelijke, veelal autobiografi- sche lyrics. Marnix Dorrestein foto , met zijn theatrale muziekvoorstelling.

Likeminds, altijd bevlogen en eigenzinnig. In groep 4 waren ze al vrien- den. Toen besloten ze al om dingen anders en zelf te doen en om daarmee Nederland te veroveren. Na de middelbare school was er geen tijd voor studeren. Alle tijd en energie ging naar de kunst.

Geen back- up, geen plan B, recht op hun droom af. Lieve Bertha maakt eigenzin- nige Nederlandse liedjes en leuke filmpjes. De verfilming van het boek Dracula bezorgt je absoluut kippenvel. De ambiance van het podium, de stille film op groot doek en de muzikale begeleiding van organist Berry van Berkum dragen bij aan een unieke filmervaring. Op jarige leeftijd vertrok ze naar Wenen om daar uit te groeien tot een celliste van wereldklasse.

Inmiddels heeft ze vele trofeeën in haar prijzenkast verzameld, reist ze de hele wereld over en vergeet ze gelukkig niet Nederland aan te doen. Een verplichte stop voor iedereen met een liefde voor tango en een hang naar nostalgie. Je kunt ook zelf met aanwezige dansers de tango dansen! Cornald Maas presenteert op het I amsterdam podium het muziekprogramma Cinema Symphonica.

Het Nationale Ballet en het Nederlands Danstheater omlijsten het geheel met bijzondere dansoptredens. Voorpremières, komedie, korte films, lange films, videoclips en een voorproefje van het komende IDFA. Met als aanrader de spraakmakende film Interview van Theo Van Gogh. Sofia maakt ongekunstelde liedjes met een klassieke ondertoon.

De uit Wageningen afkomstige singer-songwriter neemt je mee in een wereld waarbij beelden en sfeer minstens zo belangrijk zijn als klanken. Speciaal voor dit concert hebben zij een aantal Nederlandse soul vocalisten uitgenodigd waaronder Sabrina Starke, Wudstik en Ricky Koole. Live te zien op zaterdag om De presentatie is dit jaar in handen van Frits Sissing en Carolina Dijkhuizen.

De Vrije Uitloop is een van de onderwerpen die zeker aan bod zullen komen. Maandag 1 september tot vrijdag 5 september, Co de Kloet en Mijke van Wijk blikken terug op de Uitmarkt. Met registraties van o. Met muziek, dans, theater, aanstormend talent en spectaculaire fragmenten uit diverse voorstellingen.

Verschillende Uit- markt-optredens worden live uitgezonden. Het Museumplein verandert tijdens de Uitmarkt in een walhalla voor skateliefhebbers. Uit heel Europa komen amateurskaters samen om te strijden voor een ticket naar New York. De Haagse formatie Splendid verzorgt zondag om Deze unieke jonge Rotterdamse bigband speelt een frisse combinatie van hiphop, soul en jazz.

Speciaal voor dit concert brengen ze eigenzinnige bewerkingen van grote gospel classics en soul nummers en hebben zij een aantal Nederlandse soul vocalisten uitgenodigd zoals: Falco Benz, liefhebber van analoge synthesizers en discobeats uit drumcomputers, neemt daarna het podium over. En Gosto foto , de jarige zanger en multi-instrumentalist uit Rotterdam sluit de avond af met akoestische en elektronische muziek die hij laat samensmelten tot een soulvolle dub trip-hop sound.

Kortom, een Sugarfactory- avondje in de buitenlucht. Kinderen kunnen in de zandbak als echte archeologen op zoek naar oeroude resten uit de vroege prehistorie.

Tevens kun je op de foto bij een bijzondere archeologische opgraving in het Paviljoen. Op het podium zelf kun je genieten van muzikaal talent! Koordansen, jongleren, balanceren op een bal, je kunt het zo gek niet bedenken. Voor iedereen vanaf 6 jaar. Pats Boem bestaat uit Dr.

Rhythm, de ritme- artiest die rapt, hipt en hopt! DJ Flex laat je vanachter zijn draaitafels swingen! Bep is de allerbeste zangeres van de hele wereld! En Boekesteijn is de wijsneus die kan drummen en alles weet! Muziek en comedy voor kinderen. Oude hits in een nieuw swingend jasje, of juist nieuwe liedjes: Het is niet zomaar een dag, het is zijn ver- jaardag! En het boek waar Joes uit voorleest is niet zomaar een boek, maar een super groot prentenboek.

Peuters en kleuters kunnen geni- eten van de prachtige levensgrote tekeningen van Jet Boeke, kunnen meezingen en luisteren naar nieuwe liedjes over Dikkie Dik en mogen uit volle borst roepen en vertellen wat ze zien en wat er gebeurt. Dans- theatergezelschap Aya blaast het stof van het beroemde sprookje. Snow White weet aan haar moordzuchtige stiefmoeder te ontkomen. In een bos leert ze alle moves en skills van het break- dansen van zeven b-boy dwergen. Als er een prins opduikt, is Snow White klaar voor de ultieme battle!

Voor iedereen vanaf acht jaar. Midden op het Museumplein staat een speciale tent voor theatervoorstellingen en klassieke muziek. Op het Krakeling Podium swingt het de pan uit: Verschillende musea geven allerlei leuke workshops bij kids work en bij de kraam- pjes van de informatiemarkt vind je het aanbod van het nieuwe seizoen. Een echte rockband staat te knallen op het Krake- ling Podium.

Verwacht geen kikkersprongetjes of eenden- dansjes, maar een vette inter- actieve show met muzikale en theatrale fratsen. Hier gaan de kinderen zeker van uit hun dak maar de ouders stiekem ook. In So You Wanna Be A Poepstar laten we zien hoeveel afval we produ- ceren, wie vieze handen maakt om het op te ruimen en wat je met de rommel nog meer kunt doen. De show wordt gepresenteerd door een vuilnisman die met pensioen is en graag over zijn oude vak vertelt. In deze nieuwe voor- stelling van Hakim worden de kinderen actief betrokken en op het podium gevraagd om mee te denken en te spelen met de sympathieke vuilnisman.

Een half uur lang luisteren, kijken, dansen, zingen en springen liedjes van Mr. Luca bestaat uit zes muzikanten die allemaal vader zijn en zich afvroegen waarom er eigenlijk geen leuke swingende jazz kinder- liedjes zijn waar je als ouder ook blij van wordt! Een feestje zonder vriendjes is geen feestje, maar denken de vriendjes van Kikker wel aan zijn verjaardag? Het lijkt wel of ze het zijn vergeten! Voor iedereen vanaf 4 jaar.

En op zaterdag kun je luidkeels meezingen met liedjes van de eerste Kinderen voor Kinderen familiemusical Waanzinnig Gedroomd. Wees op tijd, het mee- zingspektakel begint om Verknip jezelf tot kunst! Bouw een bijzonder portret en plak jezelf tot kunst in de workshop van Foam!

Swing mee op Afrikaanse beats of verzamel de superkrachten van de wereld in het Rijksmuseum Volkenkunde Leiden. Of maak je eigen krant die helemaal over jou gaat! Jij bent journalist, fotograaf en krantenbaas en vult de krant met je eigen inhoud bij het Persmuseum. Ze heetten De Gebroeders Kist. Niemand wist of ze zo heetten omdat ze in een kist woonden of dat ze in een kist woonden omdat ze zo heetten.

Op een nacht vertrekken de broers op zoek naar geluk. Beleef samen met de mannen een spannend verhaal met aanstekelijk slag- werk, acrobatiek en veel humor. Ze is namelijk een beetje te dik. De bakker biedt een oplossing en bakt de luchtig- ste taart ooit.

De koningin opent de taartdoos van de bakker en voor ze het weet vliegt ze met taart en al de deur uit. De koningin wordt meegetrokken over steden en dorpen, bossen en meren.

Overal ko- men landgenoten uit hun huis en wijzen hun koningin na. Niemand wil helpen, behalve een aantal stoere, lieve kinderen met bijzondere talenten. Kom naar De Wereld Draait Door! Beleef de altijd spetterende en spraakmakende uitzendingen van Nederlands populairste talkshow, elke werdag live vanuit de Studio op het Westergasfabriekterrein in Amsterdam.

Deze bevindt zich op het Museumplein. De informatiemarkt duurt tot Op zaterdag 30 en zondag 31 augustus kan dat, op de Informatiemarkt op het Museum- plein bij de tent van ICKamster- dam. De toeschouwer krijgt door de combinatie van dansvoorstel- ling, virtual reality headset en ˚ video de illusie zelf op het podium te staan. De Oculus Rift, een speciale bril die het beeld overal om de kijker heen projecteert, zorgt ervoor dat het lijkt alsof je daadwerkelijk tussen de dansers staat. In de tenten van de Bankgiro Loterij Museumgalerij presenteren ruim vijftig grote musea wat zij komend seizoen in huis hebben en welke exposities er te verwachten zijn.

Hij sleept de lezer mee in de worstelingen van zijn personages. Onnadruk- kelijk maar beslist stelt hij de vraag naar goed en kwaad en naar de morele verantwoordelijkheid van het individu. De offers beschrijft een onbekend deel uit de wereldgeschiedenis en is een sensati- onele leeservaring waarin van Beijnum een gebied betreedt waar hij en zijn lezers nog niet eerder kwamen.

Het is een openhartig, geestig en ontroerend verslag van een jonge leraar die zich begeeft in het hart van de storm: Elke derde donderdag van de maand gaat Jos Palm in gesprek met bekende en minder bekende Amsterdammers en vraagt hen wat hun hart sneller doet kloppen. Later in het jaar zal Mik samen met zijn Griekse vrouw, de componiste Calliope Tsoupaki en tenor Marcel Beekman muzikaal- literaire optredens verzorgen.

De hemel boven Parijs is het debuut van Bregje Hofstede. Over de leugens die wij voor onszelf bedenken om niet te hoeven doen wat we het meest verlangen. Het is een van de meest opvallende liefdesverhalen van nu en een prachtig debuut van een jonge auteur. Van deze schrijvers verschijnt binnenkort nieuw werk waarover zij op Uitmarkt Boeken meer zullen vertellen.

Van Bervoets verschijnt Efter, een gelaagde, schrijnende roman over de verhalen die we vertellen om met onszelf en elkaar te kunnen leven. Huff schreef Boek van de doden, een aangrijpende roman over een wanhopige zoektocht naar geluk. In De derde persoon gunt Heerma van Voss ons een blik in de gehavende levens van personages die steeds aan de zijlijn staan en zich daar op een vaak pijnlijk geestige manier ook van bewust zijn.

Je bent van harte welkom. Je vindt het origineel in het Mauritshuis Hier wordt geïnvesteerd in uw toekomst. Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling. M aaike K oning Ontmoet Vincent: De Zaanse Schans, een Zaanse woon- werkbuurt anno , ligt in een prachtig polderlandschap, onder de rook van Amsterdam op ongeveer 10 km afstand.

Er is veel te zien en te beleven: NL 45cpm © 2 01 1 B illy L on do n Lt d. Young Pianist Foundation en het Conservatorium van Amsterdam [ Pieterse Tekstdichter, columnist, theaterjournalist en presentator van de Cabarestafette Stefan Pop Nederlandse standup comedian en lid van de Comedytrain, trekt door het land met zijn voorstelling Mijn blauwe periode Irene Kuiper Actrice en zangeres, speelde in verschillende musicals o. Is komend seizoen te zien in de voorstelling De Kleine Kapitein.

Hier- onder lees je waar Bo nieuwsgierig naar is op de Uitmarkt. En of zij daar het stof een beetje vanaf kunnen schudden. Ik stel me voor dat dat in de vorm is van een soort vaudeville, wat ik tof vind, omdat dat een ten onrechte vergeten kunstvorm is. Rob de Graaf schrijft een nieuw stuk over de Duitse zwijgcultuur van na de oorlog.

Dat zwijgen vormt een onvoorstelbaar groot gat in ons collectieve geheugen. Maar wanneer een associatieve geest als Spin- vis aan zoiets meedoet zit ik op de eerste rij. Of op de vijfde. In elk geval een beetje vooraan ten opzichte van het midden. De Vrije Uitloop is dé plek waar je radicaal jezelf kan zijn, je haren lekker los kan schudden en ontspannen kan genieten van nieuw talent.

Je thuisbasis, waar maar één regel geldt: Raven Mischke, Eva Ximena Tra [ Uiteraard is er ruimte om ook zelf vragen te stellen. Een buitenkansje voor fans! In februari werd de Zweedse premier Olof Palme neergeschoten. De spraakmakende moord is nog altijd niet opgelost. In In gesprek met mijn moordenaar verhoort hij postuum een aantal verdachten. Cabaretier Arjen Lubach en De Andersons delen een voorliefde voor Zweden en geven je een kijkje in hun voorstelling die even spannend, poëtisch en humoristisch is als Palme zelf.

Maar waarom doet niemand dit eigenlijk in het openbaar? DOX komt met de voorstelling Ultranormaal waarin dansers laten zien hoe we werkelijk bewegen wanneer we niet aan bepaalde verwachtingen hoeven te voldoen.

De Poetry Circle Nowhere is een gezelschap van jonge bevlogen schrijvende performers en performende schrijvers. Het Conservatorium van Amsterdam geeft acte de présence met hun nieuwe lichting afgestudeerden van de richting pop. Electro, dromerige popliedjes en melancholische power folk met o. Met liefde deelt hij zijn aanraders.

Dit jaar spelen ze o. Experimenteert met theatervorm en inhoud. Soms grof, soms onbegrijpe- lijk, vaak geestig en altijd intrigerend. Een historische gebeurtenis op epische wijze ontleed. Het is tijd om het inhoudelijke debat over kunst en politiek op te rekken: Liggen ze in elkaars verlengde of staan ze tegenover elkaar? Gedachtewisselingen over de ambities van kunst en politiek. Onder leiding van Ruben Maes.

Choreografe Nicole Beutler heeft zich laten inspireren door de Bauhausbeweging uit het begin van de 20e eeuw. Op het podium zien we een vrouw en een man die elkaar uitdagen, elkaar provoceren en samen- smelten.

Een spel van beweging, objecten, geluid en licht. De nieuwe festivalvoor- stelling van YoungGangsters is een humoristische show over de rise and fall van Jezus. Wie het klassieke verhaal van Jezus verwacht, heeft het mis. Het gezelschap zet het verhaal neer met goede grappen, special effects, glow in the dark en neonlichten. Ga mee in de zoektocht naar de betekenis van religie in deze moderne tijd. Een aantal jaar en enige ludieke tourtjes als Around the world in 80 days later, zijn ze zowel nationaal als internationaal een bekend fenomeen.

Tijdens de Uitmarkt geven ze o. Dit jaar zal de Vondelkerk volledig in het teken staan van Wolfgang Amadeus Mozart. Op deze prachtige locatie zal geen enkele toets van de vleugel onbespeeld blijven. Dit jaar brachten ze hun debuut album De Plaat uit op een usb-stick en spelen ze hun eerste avondvullende voorstelling De Meisjes, waarvan ze op de Uitmarkt enkele stukken laten zien.

Oeh Na Na scoorde duizend Youtube-views in twee weken. De track is mede populair geworden in de underground scene, nadat zangeres Anouk de track op Twitter plaatste. Maar de werken van de vrouwelijke componisten Goebaidoelina en Oestvolskaja bleven wel erg lang onbekend; pas in de jaren '90 opende hun schatkist zich aan de buitenwereld.

Helena Basilova foto en Diamanda La Berge Dramm brengen tijdens de Uitmarkt een ode aan deze onvergetelijke en monumen- tale vrouwen. In willekeurige volgorde bij de wee. Mijn eerste tip is: Het lijkt me sterk dat mensen hem nog niet kennen want hij is geweldig.

Ik ken hem van Comedytrain. Normaal druk met de opvoeding van 2 kids heeft ze best zin in een verzetje. En ze hoeft er dus niet lang over na te denken als een paar leuke kerels haar vanuit hun auto op straat Lees verder. Zaadsletje Dana Dana vindt het heerlijk om stevig te worden geneukt en daar lekker bij klaar te komen. Maar hoogtepunt van de vrijpartij vindt ze nog altijd het zaad. Want dat wil ze lekker in haar mondje opbangen Lees verder. Volgepropt Vandaag denderen wagonladingen geile mannen over een aantal vrouwen en meisjes heen die niks liever willen dan zichzelf vol te laten stoppen met zoveel mogelijk lullen tegelijk.

Daar kicken ze op. Hollands hobbyisme Dat is toch het beste van het beste hè: Een vrouw die zich volledig open kan stellen om te genieten. Haar sappen laat vloeien en zich door niets laat afremmen. Hollands hobbyisme ten top. Amateurtje Elena begint graag buiten met 2 pi Elena is klaar voor een trio en waar kun je dan beter beginnen dan buiten! Dit meisje uit Tsjechië had ons veelbelovende foto's gestuurd en we hadden er dus heel veel zin in om haar voor de camera te halen.

...

Neuken in enschede nzc prive

  • Kim holland pjes body to body limburg
  • Uiteraard is er ruimte om ook zelf vragen te stellen.
  • Kim holland pjes body to body limburg
  • Geile kut komt klaar neuken is zo lekker
  • Veel plezier op uw ontdekkingstocht.

Vrouwen betalen mannen voor sex wortel sex


Op weg naar het porno penthouse moest Sandy 33 uit Limburg al even stoppen bij de benzinepomp om haar geilheid te bedwingen met het speeltje dat standaard in haar handtas zit. Deze nymfomane wil iedere dag een nieuwe pik maar drie pikken Lees verder. Charlene en Pat uit Limburg web only! Zij is een wellustige, warmbloedige Braziliaanse. Hij een avontuurlijke Limburger, die vele malen Brazilië heeft bezocht om plezier te maken. Op 1 van zijn visits ontmoette hij Charlene, toen hij behoefte had aan een massage.

En terwijl h Lees verder. Carmella schreeuwt het uit als een sirene Na een daverend debuut in Zuid Limburg waar we nog stil van zijn, komt mooie hardbodybutt Carmella nu naar de Randstad, Rijswijk op precies te zijn.

In Maison Monty mag ze de gezellige huiskamersfeer gebruiken als setting voor haar 2e film Lees verder.

Het 3e stelletje in 1 week tijd uit deze schijnbaar overgeile provincie komt voor de camera. Lucie had een oogje op Willy en is speciaal om Lees verder. Sandy wil een pik in haar kontje Debutante Sandy heeft vanmiddag al 3 pikken gehad, maar die jongens hebben een knalgeel stukje Sandy overgeslagen. En dat is haar strakke kontgaatje. Ze komt helemaal uit Limburg en dan wordt haar achter ingang zomaar vergeten. Dat kunnen Lees verder.

Hoe sexen je buren? Heb jij enig idee? Heb je al eens door een gordijnspleet kunne Lees verder. Soms is het beter om niet te weten wat je gaat zien, en weggeblazen te worden door iets dat je anders nooit ontdekt had. Alex Klaasen komt met een voorproefje van zijn voorstelling Eindelijk alleen. Maar hij zal deze middag niet alleen ten tonele treden. Deze band brengt een mix van Noord-Afrikaanse en Westerse muziekstijlen.

Op de Uitmarkt presenteren zij nummers van hun nieuw album Rwina, een vrolijke swingende combinatie van raï, reggada, funk, jazz en gnawa. Wil je ontdekken hoe vruchtbaar de Nederlandse pop-bodem is? Meld je dan zaterdag- avond bij de Melkweg. In deze bijzondere zelfportretten weet hij uit te stijgen boven de tragedie die zijn bestaan ontwrichtte en bezingt hij krachtig zijn herwonnen leven.

De taal van Wim Brands de dichter is als van Wim Brands de interviewer: Op nuchtere toon stelt Vrouwkje Tuinman foto in haar nieuwe gedichtenbundel Sanatorium vragen over fragiele onderwerpen. Mathijsen, die in de jaren zestig optrad met onder meer de insektensekte en het Resistentie Orkest. Haar roman De grote goede dingen is een verlaat afscheid van een legendarische vader. Samen met Milena Haver- kamp neemt zij het publiek mee door het verhaal en laat de muziek uit het boek tot klinken komen.

Meisje van Glas is het debuut van theaterman Frank Gunning. Een intrigerende roman, spannend en grimmig en een saluut aan Het Parfum van Patrick Süskind. Daarnaast singer-songwriter Rogier Pelgrim die met zijn opvallende en eigenzinnige stemgeluid menig publiek stil krijgt.

Mongoose, de rapper die op jarige leeftijd begon met rappen en nu met zijn twintig jaar bekend staat om zijn rauwe, ongepolijste flow en inhoudelijke, veelal autobiografi- sche lyrics. Marnix Dorrestein foto , met zijn theatrale muziekvoorstelling. Likeminds, altijd bevlogen en eigenzinnig.

In groep 4 waren ze al vrien- den. Toen besloten ze al om dingen anders en zelf te doen en om daarmee Nederland te veroveren. Na de middelbare school was er geen tijd voor studeren.

Alle tijd en energie ging naar de kunst. Geen back- up, geen plan B, recht op hun droom af. Lieve Bertha maakt eigenzin- nige Nederlandse liedjes en leuke filmpjes. De verfilming van het boek Dracula bezorgt je absoluut kippenvel. De ambiance van het podium, de stille film op groot doek en de muzikale begeleiding van organist Berry van Berkum dragen bij aan een unieke filmervaring. Op jarige leeftijd vertrok ze naar Wenen om daar uit te groeien tot een celliste van wereldklasse.

Inmiddels heeft ze vele trofeeën in haar prijzenkast verzameld, reist ze de hele wereld over en vergeet ze gelukkig niet Nederland aan te doen. Een verplichte stop voor iedereen met een liefde voor tango en een hang naar nostalgie. Je kunt ook zelf met aanwezige dansers de tango dansen! Cornald Maas presenteert op het I amsterdam podium het muziekprogramma Cinema Symphonica.

Het Nationale Ballet en het Nederlands Danstheater omlijsten het geheel met bijzondere dansoptredens. Voorpremières, komedie, korte films, lange films, videoclips en een voorproefje van het komende IDFA. Met als aanrader de spraakmakende film Interview van Theo Van Gogh. Sofia maakt ongekunstelde liedjes met een klassieke ondertoon.

De uit Wageningen afkomstige singer-songwriter neemt je mee in een wereld waarbij beelden en sfeer minstens zo belangrijk zijn als klanken. Speciaal voor dit concert hebben zij een aantal Nederlandse soul vocalisten uitgenodigd waaronder Sabrina Starke, Wudstik en Ricky Koole.

Live te zien op zaterdag om De presentatie is dit jaar in handen van Frits Sissing en Carolina Dijkhuizen. De Vrije Uitloop is een van de onderwerpen die zeker aan bod zullen komen. Maandag 1 september tot vrijdag 5 september, Co de Kloet en Mijke van Wijk blikken terug op de Uitmarkt. Met registraties van o. Met muziek, dans, theater, aanstormend talent en spectaculaire fragmenten uit diverse voorstellingen.

Verschillende Uit- markt-optredens worden live uitgezonden. Het Museumplein verandert tijdens de Uitmarkt in een walhalla voor skateliefhebbers. Uit heel Europa komen amateurskaters samen om te strijden voor een ticket naar New York. De Haagse formatie Splendid verzorgt zondag om Deze unieke jonge Rotterdamse bigband speelt een frisse combinatie van hiphop, soul en jazz. Speciaal voor dit concert brengen ze eigenzinnige bewerkingen van grote gospel classics en soul nummers en hebben zij een aantal Nederlandse soul vocalisten uitgenodigd zoals: Falco Benz, liefhebber van analoge synthesizers en discobeats uit drumcomputers, neemt daarna het podium over.

En Gosto foto , de jarige zanger en multi-instrumentalist uit Rotterdam sluit de avond af met akoestische en elektronische muziek die hij laat samensmelten tot een soulvolle dub trip-hop sound. Kortom, een Sugarfactory- avondje in de buitenlucht. Kinderen kunnen in de zandbak als echte archeologen op zoek naar oeroude resten uit de vroege prehistorie. Tevens kun je op de foto bij een bijzondere archeologische opgraving in het Paviljoen. Op het podium zelf kun je genieten van muzikaal talent!

Koordansen, jongleren, balanceren op een bal, je kunt het zo gek niet bedenken. Voor iedereen vanaf 6 jaar. Pats Boem bestaat uit Dr. Rhythm, de ritme- artiest die rapt, hipt en hopt! DJ Flex laat je vanachter zijn draaitafels swingen! Bep is de allerbeste zangeres van de hele wereld! En Boekesteijn is de wijsneus die kan drummen en alles weet! Muziek en comedy voor kinderen. Oude hits in een nieuw swingend jasje, of juist nieuwe liedjes: Het is niet zomaar een dag, het is zijn ver- jaardag! En het boek waar Joes uit voorleest is niet zomaar een boek, maar een super groot prentenboek.

Peuters en kleuters kunnen geni- eten van de prachtige levensgrote tekeningen van Jet Boeke, kunnen meezingen en luisteren naar nieuwe liedjes over Dikkie Dik en mogen uit volle borst roepen en vertellen wat ze zien en wat er gebeurt. Dans- theatergezelschap Aya blaast het stof van het beroemde sprookje. Snow White weet aan haar moordzuchtige stiefmoeder te ontkomen. In een bos leert ze alle moves en skills van het break- dansen van zeven b-boy dwergen. Als er een prins opduikt, is Snow White klaar voor de ultieme battle!

Voor iedereen vanaf acht jaar. Midden op het Museumplein staat een speciale tent voor theatervoorstellingen en klassieke muziek. Op het Krakeling Podium swingt het de pan uit: Verschillende musea geven allerlei leuke workshops bij kids work en bij de kraam- pjes van de informatiemarkt vind je het aanbod van het nieuwe seizoen.

Een echte rockband staat te knallen op het Krake- ling Podium. Verwacht geen kikkersprongetjes of eenden- dansjes, maar een vette inter- actieve show met muzikale en theatrale fratsen. Hier gaan de kinderen zeker van uit hun dak maar de ouders stiekem ook. In So You Wanna Be A Poepstar laten we zien hoeveel afval we produ- ceren, wie vieze handen maakt om het op te ruimen en wat je met de rommel nog meer kunt doen.

De show wordt gepresenteerd door een vuilnisman die met pensioen is en graag over zijn oude vak vertelt. In deze nieuwe voor- stelling van Hakim worden de kinderen actief betrokken en op het podium gevraagd om mee te denken en te spelen met de sympathieke vuilnisman. Een half uur lang luisteren, kijken, dansen, zingen en springen liedjes van Mr. Luca bestaat uit zes muzikanten die allemaal vader zijn en zich afvroegen waarom er eigenlijk geen leuke swingende jazz kinder- liedjes zijn waar je als ouder ook blij van wordt!

Een feestje zonder vriendjes is geen feestje, maar denken de vriendjes van Kikker wel aan zijn verjaardag? Het lijkt wel of ze het zijn vergeten!

Voor iedereen vanaf 4 jaar. En op zaterdag kun je luidkeels meezingen met liedjes van de eerste Kinderen voor Kinderen familiemusical Waanzinnig Gedroomd. Wees op tijd, het mee- zingspektakel begint om Verknip jezelf tot kunst!

Bouw een bijzonder portret en plak jezelf tot kunst in de workshop van Foam! Swing mee op Afrikaanse beats of verzamel de superkrachten van de wereld in het Rijksmuseum Volkenkunde Leiden. Of maak je eigen krant die helemaal over jou gaat!

Jij bent journalist, fotograaf en krantenbaas en vult de krant met je eigen inhoud bij het Persmuseum. Ze heetten De Gebroeders Kist. Niemand wist of ze zo heetten omdat ze in een kist woonden of dat ze in een kist woonden omdat ze zo heetten.

Op een nacht vertrekken de broers op zoek naar geluk. Beleef samen met de mannen een spannend verhaal met aanstekelijk slag- werk, acrobatiek en veel humor. Ze is namelijk een beetje te dik.

De bakker biedt een oplossing en bakt de luchtig- ste taart ooit. De koningin opent de taartdoos van de bakker en voor ze het weet vliegt ze met taart en al de deur uit. De koningin wordt meegetrokken over steden en dorpen, bossen en meren. Overal ko- men landgenoten uit hun huis en wijzen hun koningin na.

Niemand wil helpen, behalve een aantal stoere, lieve kinderen met bijzondere talenten. Kom naar De Wereld Draait Door! Beleef de altijd spetterende en spraakmakende uitzendingen van Nederlands populairste talkshow, elke werdag live vanuit de Studio op het Westergasfabriekterrein in Amsterdam.

Deze bevindt zich op het Museumplein. De informatiemarkt duurt tot Op zaterdag 30 en zondag 31 augustus kan dat, op de Informatiemarkt op het Museum- plein bij de tent van ICKamster- dam.

De toeschouwer krijgt door de combinatie van dansvoorstel- ling, virtual reality headset en ˚ video de illusie zelf op het podium te staan. De Oculus Rift, een speciale bril die het beeld overal om de kijker heen projecteert, zorgt ervoor dat het lijkt alsof je daadwerkelijk tussen de dansers staat. In de tenten van de Bankgiro Loterij Museumgalerij presenteren ruim vijftig grote musea wat zij komend seizoen in huis hebben en welke exposities er te verwachten zijn. Hij sleept de lezer mee in de worstelingen van zijn personages.

Onnadruk- kelijk maar beslist stelt hij de vraag naar goed en kwaad en naar de morele verantwoordelijkheid van het individu. De offers beschrijft een onbekend deel uit de wereldgeschiedenis en is een sensati- onele leeservaring waarin van Beijnum een gebied betreedt waar hij en zijn lezers nog niet eerder kwamen.

Het is een openhartig, geestig en ontroerend verslag van een jonge leraar die zich begeeft in het hart van de storm: Elke derde donderdag van de maand gaat Jos Palm in gesprek met bekende en minder bekende Amsterdammers en vraagt hen wat hun hart sneller doet kloppen.

Later in het jaar zal Mik samen met zijn Griekse vrouw, de componiste Calliope Tsoupaki en tenor Marcel Beekman muzikaal- literaire optredens verzorgen. De hemel boven Parijs is het debuut van Bregje Hofstede. Over de leugens die wij voor onszelf bedenken om niet te hoeven doen wat we het meest verlangen.

Het is een van de meest opvallende liefdesverhalen van nu en een prachtig debuut van een jonge auteur. Van deze schrijvers verschijnt binnenkort nieuw werk waarover zij op Uitmarkt Boeken meer zullen vertellen. Van Bervoets verschijnt Efter, een gelaagde, schrijnende roman over de verhalen die we vertellen om met onszelf en elkaar te kunnen leven.

Huff schreef Boek van de doden, een aangrijpende roman over een wanhopige zoektocht naar geluk. In De derde persoon gunt Heerma van Voss ons een blik in de gehavende levens van personages die steeds aan de zijlijn staan en zich daar op een vaak pijnlijk geestige manier ook van bewust zijn. Je bent van harte welkom. Je vindt het origineel in het Mauritshuis Hier wordt geïnvesteerd in uw toekomst.

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling. M aaike K oning Ontmoet Vincent: De Zaanse Schans, een Zaanse woon- werkbuurt anno , ligt in een prachtig polderlandschap, onder de rook van Amsterdam op ongeveer 10 km afstand. Er is veel te zien en te beleven: Ze komt helemaal uit Limbur Lees meer.

Limburgse Sandy is ongeduldig: Op weg naar het porno penthouse moest Sandy 33 uit Limburg al even stoppen bij de benzinepomp om haar geilheid te bedwingen met het speeltje dat standaard in haar handtas zit. Ze heeft al eens een opname gedaan, maar dat was gewoon haar debuut. Nu mogen we achter de schermen als Lees meer. Anne van 18 gaat totaal los met de tweede lul van haar leven Inderdaad, Limburgse Anne heeft nog maar ervaring met 1 lul. Maar omdat ze meer wil beleven heeft ze besloten zich op te geven bij Kim Holland.

Nou, dat kan geregeld worden, maa Lees meer. Een spannend anaal kijkje op de Limburgse Wallen We mogen een kijkje nemen op de Limburgse Wallen, een inpandige straat waar de dames zich van achter glas, in rood licht, aan je presenteren. Net als op de Amsterdamse Wallen. Big Tits Barbie woont samen met Bennie in Maastricht! Bennie is een echte borstenman Lees meer. Dit anaalgeile meisje van 29 zat Lees meer.

kim holland pjes body to body limburg