Hoe bef je jezelf jongen pijpt man

Ik hoef geen intieme delen te zien, maar ik vraag me wel af in welke houding je dat doet. Nona Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Nona. Laatst gewijzigd op om Topictools Printversie tonen Deze pagina e-mailen. Zoek in deze topic Geavanceerd zoeken.

BB code is Aan. Exacte vakken     Huiswerkvragen: Het is nu E-mail ons - Scholieren. Pagina 1 van 3. Zoek in deze topic. Zoek meer berichten van DaDaan. Zoek meer berichten van LM. LoveMaster schreef op Bezoek Somebody Special's webpagina!

Zoek meer berichten van Ochlocraat. DaDaan schreef op Ochlocraat schreef op Zoek meer berichten van Cryptic Winterstorm. Cryptic Winterstorm schreef op ReV3rEnD schreef op Zoek meer berichten van Rabbi Daniel. Zoek meer berichten van Screaming Slave. Zoek meer berichten van ConnX. Andijvie schreef op Zoek meer berichten van Francesco. Zoek meer berichten van teddybeer Zoek meer berichten van FaceTheTruth.

ConnX schreef op Crystal Method schreef op Een gezonde jongen hoort geen piemel in z'n mond te hebben? Oh jee, jongen, nu zeg je echt iets heel raars Homoseksuelen zijn volgens jou dus geen gezonde jongens? Uh-oh, nu vind ik je niet meer aardig. Zoek meer berichten van mathfreak. Uit observaties van biologen is anders wel gebleken dat homosexualiteit ook bij andere diersoorten dan de mens voorkomt.

Aangezien deze dieren deel uitmaken van de natuur, evenals wijzelf, zou dat betekenen dat ze iets doen wat tegen de natuur ingaat, wat naar mijn idee een tegenspraak is. Je noemt ze ongezond Fleet Admiral schreef op Prime Evil schreef op Pff, als we jouw anatomisch gezien even een handje helpen door wat botjes te verwijderen enzo met als einddoel dat jij lekker zelf je tong langs je schaamlipjes kan halen: Met wat oefening kan je gemakkelijk aan je pik met volle mond!

Is gewoon fantastisch, en smaak van sperma valt nog mee ook nogal zout. Ben nu 32 en heb een verschoven nekwervel, tgv een auto-accident hoor!

Hij zegt dat'ie het vroeger wel eens geprobeerd heeft Volgens mij heeft het wel iets - of het nou grappig is of erotiserend Maar iedereen zijn eigen pleziertje zeker Zelfbevrediging in wat voor vorm dan ook heeft niets met homosexualiteit te maken. En al zou dat wel zo zijn. Dat kan een vrouw toch veel beter? Blijkbaar schieten vrouwen nogal tekort, van al de vrouwen waar ik mee ben geweest 13 kon er maar 1 pijpen, de meeste durven je penis niet eens aan te raken.

Dus misschien moeten we toch onszelf helpen. Het is zeer riskant om op een site voor vrouwen over DE vrouw te spreken. Sterkte, je zult het nodig hebben En dan nog opscheppen over het aantal vrouwen dat hij heeft gehad Dat moet toch ergens aan liggen Wat ik trouwens mis in de discussie over jezelf pijpen, is de omstandigheid dat niet alleen 's mans lenigheid er toe doet; de lengte van het geslacht doet er ook toe.

Des te langer, des te minder je voorover dient te buigen, nietwaar? Ik ken maar weinig vrouwen die het niet doen. Zeg nou zelf de media schept toch een beeld van de vreselijk gewillige geile vrouw? En let op al deze bladen en tv programmaas en sex films zijn door mannen gemaakt! Dit is dus hoe mannen vrouwen graag zien , de meeste vrouwen zijn niet zo toch? En natuurlijk "de" vrouwen die op dit forum reageren zijn natuurlijk wel wat modernere types dan miep doorsnee.

Jullie zullen wel pijpen, maar de doorsnee vrouw vind het maar vies. Trouwens ik was mijn P 3x per dag. Ik ben vrij rechtstreeks met mijn vragen naar vrouwen toe en als ik vraag of ze pijpen ontkennen ze niet.

Ook een zeer goede vriendin van mij windt het heerlijk om te doen. Nee dus vrouwen pijpen echt wel , en ook voor hun eigen plezier.

Misschien is het inderdaad zo dat er vrouwen zijn die het niet lekker vinden, pijpen, maar zo weinig?! Ik vind het in ieder geval wel lekker, al zijn er een paar voorwaarden aan verbonden. En niet al te veel schaamhaar Maar als alles goed is, dan vind ik pijpen echt lekker!

Dan pijp ik graag, en geniet ik daar ook echt van. Ik vind het ook heerlijk als iemand in mijn mond klaarkomt. Al verschilt dat wel per persoon, en het sperma. En dan niet direct de smaak, maar meer de dikte ervan, en de hoeveelheid. En al mag ik dan geen 'miep doorsnee' zijn wat ik overigens ook nooit wens te worden!

Zou er verschil zijn in smaak omdat wij hier wel reageren en anderen niet? Hiermee wil ik zeggen dat goed pijpen een kunst is.

Pijpdate friesland vrouw zoekt man se

Topics tonen   Berichten tonen. Is er iemand wie dat wel eens gedaan heeft en waarbij het nog gelukt is ook????? Of is het sowieso onmogelijk zonder een rib weg te laten halen? Is zeker niet onmogelijk, je moet er alleen een beetje het figuur voor hebben en weten hoe je moet gaan zitten. Zoek meer berichten van Somebody Special.

Ochlocraat Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Ochlocraat. Mij is het wel eens ooit gelukt, maar dat is al weer een aantal jaartjes terug, toen had ik nog niet zo'n pensje. Mijn vriend kan er net bij, maar in z'n mond nemen lukt net niet Het lukt me denk ik niet nooit geprobeerd , en al zou het kunnen, zou ik dat echt niet proberen Jongens vinden het van zichzelf vies, maar zodra een meisje het doet is het wel ok?

T is niet in een keer te dopen maar als je het geudld op kunt brengen een weekje te oefenen lukt t makkelijk daarna. Tis natuurlijk fijner als iemand anders het voor je doet, net als met koken, afwassen en schoonmaken, en ik prefereer toch Mr.

Rite, maar tis mogelijk en niet zo moeilijk. Francesco Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Francesco. Been in je nek leggen?! Heb je tog wel een halve meter tolerantie hé?! Zoek meer berichten van Prime Evil. Ik zou ook niet echt willen dat een meisje het bij me doet hoor Waarom zou ik dat willen? Voel me best zo Ik wil alleen eens m'n tong en vingers aan een meisje zetten. Mijn cavia pijpt zichzelf Maar als iemand zichzelf echt wil pijpen, stuur me dan een foto van het gebeuren.

Ik hoef geen intieme delen te zien, maar ik vraag me wel af in welke houding je dat doet. Nona Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Nona. Laatst gewijzigd op om Topictools Printversie tonen Deze pagina e-mailen. Zoek in deze topic Geavanceerd zoeken. BB code is Aan. Exacte vakken     Huiswerkvragen: Het is nu E-mail ons - Scholieren.

Pagina 1 van 3. Zoek in deze topic. Zoek meer berichten van DaDaan. Zoek meer berichten van LM. LoveMaster schreef op Bezoek Somebody Special's webpagina!

Zoek meer berichten van Ochlocraat. DaDaan schreef op Ochlocraat schreef op Dit is dus hoe mannen vrouwen graag zien , de meeste vrouwen zijn niet zo toch?

En natuurlijk "de" vrouwen die op dit forum reageren zijn natuurlijk wel wat modernere types dan miep doorsnee. Jullie zullen wel pijpen, maar de doorsnee vrouw vind het maar vies. Trouwens ik was mijn P 3x per dag. Ik ben vrij rechtstreeks met mijn vragen naar vrouwen toe en als ik vraag of ze pijpen ontkennen ze niet. Ook een zeer goede vriendin van mij windt het heerlijk om te doen. Nee dus vrouwen pijpen echt wel , en ook voor hun eigen plezier.

Misschien is het inderdaad zo dat er vrouwen zijn die het niet lekker vinden, pijpen, maar zo weinig?! Ik vind het in ieder geval wel lekker, al zijn er een paar voorwaarden aan verbonden. En niet al te veel schaamhaar Maar als alles goed is, dan vind ik pijpen echt lekker! Dan pijp ik graag, en geniet ik daar ook echt van. Ik vind het ook heerlijk als iemand in mijn mond klaarkomt. Al verschilt dat wel per persoon, en het sperma.

En dan niet direct de smaak, maar meer de dikte ervan, en de hoeveelheid. En al mag ik dan geen 'miep doorsnee' zijn wat ik overigens ook nooit wens te worden! Zou er verschil zijn in smaak omdat wij hier wel reageren en anderen niet? Hiermee wil ik zeggen dat goed pijpen een kunst is. Je hebt vrouwen die gewoon keihard aan je pik zuigen en traditioneel je voorhuid heen en weer bewegen.

Dat vind ik wel lekker maar wel minder. Dan zijn er ook vrouwen die je ballen, je kontgaatje en alles erin betrekken, ze stoeien gewoon met je lul en dat zijn de echte!!! Jullie mogen antwoorden in de ruimste zin; hoe voelt het fysiek, gevoelsmatig, zijn er vrouwen die zelf klaarkomen terwijl ze pijpen, enz? Dat had ik nu toch allemaal graag es geweten. By the way; ik werd al gepijpt door vrouwen maar ik heb het hen eigenlijk nog nooit gevraagd dus nu vraag ik het hier es omdat ik momenteel single ben.

En ook by the way; ik heb mezelf ook al proberen te pijpen maar heb moeten opgeven wegens niet lenig genoeg de lengte van de penis is OK dus daar ligt het niet aan: Maar ik blijf oefenen! Beste Kenner, dat is bij soixanteneufen ook zo.

You may not reply to it! Select a Forum or Archive List of Forums: Gedragscodes Op het Shespotforum kun je praten over onderwerpen rond seks en erotiek. Voor dit laatste verwijzen we je naar de rubriek 'vinden'. Wederzijds respect is hier het sleutelwoord. Dat lokt alleen maar ruzie uit. Schelden of elkaar zwart maken wordt niet getolereerd. Mannen worden dringend verzocht zich in dit forum terughoudendheid te betrachten. Mannen kunnen hun topics en stelling droppen in het forum: Alle berichten worden dagelijks bekeken.

Ongepaste bijdragen worden zonder meer verwijderd.


Ik hoef geen intieme delen te zien, maar ik vraag me wel af in welke houding je dat doet. Nona Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Nona.

Laatst gewijzigd op om Topictools Printversie tonen Deze pagina e-mailen. Zoek in deze topic Geavanceerd zoeken. BB code is Aan. Exacte vakken     Huiswerkvragen: Het is nu E-mail ons - Scholieren. Pagina 1 van 3. Zoek in deze topic. Zoek meer berichten van DaDaan. Zoek meer berichten van LM. LoveMaster schreef op Bezoek Somebody Special's webpagina! Zoek meer berichten van Ochlocraat.

DaDaan schreef op Ochlocraat schreef op Zoek meer berichten van Cryptic Winterstorm. Cryptic Winterstorm schreef op ReV3rEnD schreef op Zoek meer berichten van Rabbi Daniel. Zoek meer berichten van Screaming Slave. Zoek meer berichten van ConnX. Andijvie schreef op Zoek meer berichten van Francesco.

Zoek meer berichten van teddybeer Zoek meer berichten van FaceTheTruth. ConnX schreef op Crystal Method schreef op Een gezonde jongen hoort geen piemel in z'n mond te hebben?

Oh jee, jongen, nu zeg je echt iets heel raars Homoseksuelen zijn volgens jou dus geen gezonde jongens? Uh-oh, nu vind ik je niet meer aardig. Zoek meer berichten van mathfreak. Uit observaties van biologen is anders wel gebleken dat homosexualiteit ook bij andere diersoorten dan de mens voorkomt. Aangezien deze dieren deel uitmaken van de natuur, evenals wijzelf, zou dat betekenen dat ze iets doen wat tegen de natuur ingaat, wat naar mijn idee een tegenspraak is.

Je noemt ze ongezond Fleet Admiral schreef op Prime Evil schreef op Pff, als we jouw anatomisch gezien even een handje helpen door wat botjes te verwijderen enzo met als einddoel dat jij lekker zelf je tong langs je schaamlipjes kan halen: Met wat oefening kan je gemakkelijk aan je pik met volle mond! Is gewoon fantastisch, en smaak van sperma valt nog mee ook nogal zout.

Ben nu 32 en heb een verschoven nekwervel, tgv een auto-accident hoor! Hij zegt dat'ie het vroeger wel eens geprobeerd heeft Volgens mij heeft het wel iets - of het nou grappig is of erotiserend Maar iedereen zijn eigen pleziertje zeker Zelfbevrediging in wat voor vorm dan ook heeft niets met homosexualiteit te maken. En al zou dat wel zo zijn. Dat kan een vrouw toch veel beter? Blijkbaar schieten vrouwen nogal tekort, van al de vrouwen waar ik mee ben geweest 13 kon er maar 1 pijpen, de meeste durven je penis niet eens aan te raken.

Dus misschien moeten we toch onszelf helpen. Het is zeer riskant om op een site voor vrouwen over DE vrouw te spreken. Sterkte, je zult het nodig hebben En dan nog opscheppen over het aantal vrouwen dat hij heeft gehad Dat moet toch ergens aan liggen Wat ik trouwens mis in de discussie over jezelf pijpen, is de omstandigheid dat niet alleen 's mans lenigheid er toe doet; de lengte van het geslacht doet er ook toe.

Des te langer, des te minder je voorover dient te buigen, nietwaar? Ik ken maar weinig vrouwen die het niet doen. Zeg nou zelf de media schept toch een beeld van de vreselijk gewillige geile vrouw?

En let op al deze bladen en tv programmaas en sex films zijn door mannen gemaakt! Dit is dus hoe mannen vrouwen graag zien , de meeste vrouwen zijn niet zo toch? En natuurlijk "de" vrouwen die op dit forum reageren zijn natuurlijk wel wat modernere types dan miep doorsnee. Jullie zullen wel pijpen, maar de doorsnee vrouw vind het maar vies. Trouwens ik was mijn P 3x per dag. Ik ben vrij rechtstreeks met mijn vragen naar vrouwen toe en als ik vraag of ze pijpen ontkennen ze niet.

Ook een zeer goede vriendin van mij windt het heerlijk om te doen. Nee dus vrouwen pijpen echt wel , en ook voor hun eigen plezier. Misschien is het inderdaad zo dat er vrouwen zijn die het niet lekker vinden, pijpen, maar zo weinig?! Ik vind het in ieder geval wel lekker, al zijn er een paar voorwaarden aan verbonden. En niet al te veel schaamhaar Maar als alles goed is, dan vind ik pijpen echt lekker! Dan pijp ik graag, en geniet ik daar ook echt van. Ik vind het ook heerlijk als iemand in mijn mond klaarkomt.

Al verschilt dat wel per persoon, en het sperma. En dan niet direct de smaak, maar meer de dikte ervan, en de hoeveelheid. En al mag ik dan geen 'miep doorsnee' zijn wat ik overigens ook nooit wens te worden! Zou er verschil zijn in smaak omdat wij hier wel reageren en anderen niet?

Hiermee wil ik zeggen dat goed pijpen een kunst is.


Of ben je gewoon nieuwsgierig of je nog iets te weten komt, wat je nu niet doet. Natuurlijk hoe jij pijpt is tot op zekere hoogte belangrijk, het is bijvoorbeeld niet verstandig om je tanden te gebruiken als hij daar zelf niet de suggestie voor geeft.

Natuurlijk kan je gelijk de penis in je mond nemen, maar je kunt ook nog wat voorspel doen. Net zoals bij jou zijn de binnenkant van de bovenbenen erg gevoelig, hier kan je met je nagels langs gaan of kusjes geven. Doe maar eens, tegen je mouw van je truitje. Je kunt hem ook nog wat kusjes bij de onderbuik geven hem hier en daar wat likken. Wees creatief gewoon creatief en spontaan het heeft geen zin om een hele routine te leren…. Spelenderwijs, kan je dan ook zijn gevoelige plekjes ontdekken, bijvoorbeeld de overgang van schacht naar eikel kan erg gevoelig zijn.

Zorg er wel voor dat er geen contact is tussen jou tanden en zijn penis. Als je het prettig vindt kan je er ook een hand bij doen.

Dan heb je een extra zekerheid dat de penis niet de diep je mond in gaat. Gaan helemaal op en neer met je hoofd zodat jij met je lippen ook de overgang van de schacht naar de eikel bereikt. Om tijdens het likken zijn penis niet helemaal vrij te laten, zet je hand stevig om de penisschacht. Dit moet je wel voldoende inspiratie geven om hem heerlijk te pijpen! Hij zal echt een hemels gevoel ervaren.

Een goede pijpbeurt zorgt er ook voor dat hij jou de beste bedpartner ooit vindt. En ook de beste liefdespartner, want goed pijpen is een uiting van je gevoel. En mocht je nog veel meer willen leren over pijpen.

Zodat je hemen om hem ongekend goed tijdens een blow job te verwennen. Dan is de Gratis Pijp Cursus voor ultiem genot!

Je leert tot in detail hoe je een man pijpt, wat zijn opwindende plekjes zijn. Hoe je hem compleet gek maakt, verrast, verleidt zodat hij dankzij jouw blow job intens klaarkomt…. Bedankt voor de tips! Wist niet zo goed hoe ik moest beginnen. Maar nu weet ik hoe ik mijn vriend heerlijk kan verwennen! Haha handig als vrouwen dit soort sites bezoeken. Fijn dat je er zo goed van kunt genieten. Precies orale seks daar heb je samen veel plezier aan. Als ik mijn vriendje zo zie genieten dan maakt mij dat alleen maar nat haha.

Het is toch fantastische dat iemand waar je van houdt je zo blij kunt make?! Das zeker waar Cindy! Het is ook geen dealtje die je sluit. Als je echt goed wilt pijpen of beffen, moet het uit jezelf komen. Moet je het plezier en genot vinden omdat de ander van jouw orale kunsten aan het genieten is. Als dat je mindset is doet techniek er ook veel minder toe. Althans het is in ieder geval een stuk moeilijker. Dus je vriend mag er blij met je zijn. Ja als je het genot haalt uit het plezieren van iemand anders dan is pijpen natuurlijk fantastisch.

Zodra je deze reflex op voelt komen, kun je proberen bewust te gaan slikken, zodat de reflex weer verdwijnt. Een speciale techniek die wat oefening vereist…. De meeste mannen vinden het niet fijn als je aan de penis zuigt tijdens het pijpen. Wel is het lekker als je zuigt tijdens of direct na, het klaarkomen.

Je zuigt dan letterlijk het laatste sperma uit zijn penis. Hierbij moet je het niet erg vinden om sperma in je mond te krijgen. In de meeste gevallen ligt de man onder, en jij op de man, zodat jij de penis met je mond kan bereiken, en hij jouw vagina. In een ander artikel gaan we hier wat verder op in, want ook hierin zijn heel veel variaties mogelijk. Voor ieder wat wils! Met alle technieken die ik hiervoor beschreven heb, kun je ontzettend veel variëren. Als afsluiting wil ik je nog een paar laatste handige tips geven:.

Wist je dat de kans één op drie is dat jouw relatie wordt verbroken door vreemdgaan? Edwin Edinga onthult DE methode waardoor jouw man alleen nog maar aan jou kan denken. Ontdek hoe je hem laat sidderen van genot maar OOK hoe je ervoor zorgt dat je zelf kan laten gaan en kan genieten van het seksleven waar je altijd al van hebt gedroomd. Edwin Edinga heeft jaren gedaan om de geheimen van seksueel genot en het seksleven te ontrafelen. Alleen jij weet wat je je seksleven en relatie waar vindt….

In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken. Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:.

Hoe verwen ik mijn vriendin? Een Dildo of Een vibrator? Inmiddels weet ik hoe ik me vriend moet pijpen,hoe hij het lekker vindt en zo zal ik het ook blijven doen. Elke man verschild van elkaar dus elke man zal het anders willen en ervaren,maar als je weet hoe je het moet doen,hoe hij het lekker vindt ontstaat er een éénheid. Het is niet alleen plezierig voor de man maar ook voor de vrouw die het doet,in ieder geval ik vindt het zalig om te doen bij hem.

Ik weet dat hij niet van trekken houdt,ik mag hem vast houden hoeft niet te zacht maar liever niet aan trekken,dan eerst lekker stijf maken door met strakke lippen over de rand van zijn eikel te gaan en dan steeds iets verder tot ie goed stijf is,en dan het liefst deep throat tussendoor ook lekker overal likken,zijn eikel,ballen de benen kan ook zijn billen of borst en dan weer pijpen,tot ie komt en dan spuit hij me mondje vol en moet ik het slikken en zelf wil ik dat ook,ben niet anders gewend.

Hij vindt dat zo lekker,ik ook deed het vroeger al zo voor hem toen we net verkering hadden we waren toen 16 beide,sex is heel belangrijk in het leven niet het allerbelangrijkste maar het hoort er wel te zijn,zo niet dan wordt het leven echt een sleur,kan me ook niet voorstellen dat er vrouwen zijn die geen sex willen ook al zijn ze er wel,ook zijn er die nooit willen pijpen en het vies vinden.

Ik niet,ik doe alles voor me partner om hem te plezieren wat sex aangaat,hij wil dat graag en dat verdient hij ook,daarom houden we ook van elkaar en willen we alles samen delen. Bedankt voor dat standje dat je met je rug naar hem toe ligt!! Hebben jullie tips voor een meisje die niet durft te pijpen? Hoe smaakt dat nou, dat sperma?

Ik weet niet echt hoe het zit…. Ik bedoel, ik zou hem best willen pijpen, maar ik durf het gewoon niet zo goed. Straks doe ik het niet goed en komt hij helemaal niet klaar… Ik kan wel die tips van jullie lezen maar de praktijk is toch altijd anders weet je. Ik heb hem wel eens afgetrokken en we hebben ook seks gehad maar dit is toch een stuk intiemer of zo… Ik zou het heel fijn vinden als iemand kan helpen! Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

Houd mij op de hoogte van deze discussie via e-mail. Hoe Moet Je Pijpen? Maak jij onnodige fouten in bed? Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan. Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video! Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven: Misschien vind je dit ook leuk: In hun ebook De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Leer de beste seks technieken ». Recente artikelen Wat Is Testosteron? Vrijen doe je zo! Het team achter Vrijen doe je zo!