Grote tepels likken nederlands gesproken sex

grote tepels likken nederlands gesproken sex

Neuken in zeeland homo opa sexgrote tepels likken nederlands gesproken sex


Alvast bedankt, Its yabo Hoi, ik ben een meisje van 14 jaar Ik weet niet wat me bezielde toen ik did deed , maar ik was een beetje aan het snappen met mensen toen er in e Ik ben Misgebruikt ik ging naar mijn vriendje hij was nog niet thuis haar zus van 19 was alleen thuis ze zij ik heb iets voor jou doe je ogen dicht to Nu is het zo dat wij het zonder condoo Vanochtend lag ze in mijn bed een meisje van 15 jaar dat in de buurt woont.

Ze wilt dat ik geen condoom gebruik en dat ik Hoi allemaal ik ben een meisje van 16 en heb nu al cupmaat 70F ik ben erg dun maar heb wel grote borsten hierdoor kan ik nergens bikini's vinden ik be Hallo, Ik heb inmiddels al vrij lang een vriendje.

We hebben nog geen sex, maar bevredigen elkaar wel met handen en mond. Het probleem is alleen dat i Hoe verberg je stijve tepels? Laatste reactie op 3 november Opgezette tepels Ik ben een jongen en ik heb opgezette tepels.

Laatste reactie op 17 november Laatste reactie op 14 november Laatste reactie op 24 november Bloedende tepels Gisteren heeft een jongen aan mijn tepel gebeten, vandaag heeft het een heel klein beetje gebloed. Laatste reactie op 14 mei Een ''probleem'' Hallo, Ik had een vraagje: Laatste reactie op 26 juni Kleine borstjes als jongen Ik ben een jongen die wat aa de dikkere kantvis en het valt me op dat ik een beetje borstjes krijg.

Laatste reactie op 28 november Wie heeft dit ooit mee gemaakt Ff paar vragen over dit want paar van mijn voetbal team doen dit Is het normaal om onder de douche elkaars tepels te likken Elkaar pijpen Elkaar aftre Laatste reactie op 14 december Laatste reactie op 18 augustus Laatste reactie op 1 juni Vragenlijst Een aantal vragen omdat ik dat wel interesant vind. Laatste reactie op 30 juni Handsfree cumming jongens Weet er iemand van jullie hoe je het best een orgasme krijgt zonder je af te trekken?

Laatste reactie op 4 juni Laatste reactie op 19 juli Laatste reactie op 4 maart Ongesteldheid blijft uit Ik moest in de 2e week van januari ongesteld worden. Laatste reactie op 24 januari Verkracht worden Hoi ik ben een meisje van 13 jaar en ben 3 dagen geleden verkracht en zit er nog steeds mee ik ben verkracht door een vriend van school ik ging richti De buurvrouw zag er prima uit in haar bikini moet ik zeggen, lekker bruin, blond haar en goed verzorgd.

Petra belde aan bij de buren en stelde zich voor aan de buurvrouw en vroeg gelijk of ze samen met haar man een welkomst drankje wilde drinken bij ons. De buurvrouw Inge vertelde dat ze daar wel zin in had, maar ze vertelde ook dat ze geen man had en alleen naast ons woonde. Ze ging daarmee akkoord, ze wilde zich even omkleden en zou er dan direct aankomen. Niet veel later ging de deurbel en daar stond onze nieuwe buurvrouw voor de deur.

Ik opende de deur en ze kwam naar binnen, ze stelde zich voor aan Wim. Ik ben Inge zei ze en ik ben 43 jaar en een alleenstaande vrouw. Nadat we gezamenlijk wat gedronken hadden, werd het gesprek steeds losser en het klikte direct tussen ons drieën. Omdat wij toch wel nieuwsgierig waren waarom Inge alleen naast ons woonde, besloot ik haar dat gewoon te vragen. Inge vertelde dat haar relatie sinds 2 jaar was beëindigd en dat ze dus nu al 2 jaar opzichzelf woonde.

Omdat het zo goed klikte durfde Wim gewoon te vragen aan Inge, hoe dat nou was, al 2 jaar zonder man. Inge zei nou prima hoor, ik doe het mijn hele leven al zonder man en ze schoot daarbij direct in de lach.

Wim begreep haar even niet, maar je relatie is 2 jaar geleden gestopt zei Wim, ja dat klopt, maar ik zei toch niet dat ik een relatie met een man had gehad, lachte Inge. Inge vertelde dat ze lesbisch en zuiver en alleen op vrouwen viel, dus echt geen Bi was. De avond verliep verder super gezellig en om Eenmaal in bed aangekomen, kon Wim er nog niet over uit, dat Inge lesbisch was, omdat lesbische vrouwen, vaak mannen figuren zijn en Inge was op en top vrouw, super verzorgd en vrouwelijk.

Ik zei tegen Wim dat zei in dit geval waarschijnlijk het vrouwtje was, ja dat moet wel zei Wim. Wim kon het maar niet loslaten en vroeg aan mij wat ik van Inge vond, ik zei dat ik Inge een mooie vrouw vond, waarop Wim gelijk zei, zou jij seks met haar kunnen hebben?

Nou weet ik dat Wim, maar waarschijnlijk alle mannen kicken op 2 vrouwen die seks met elkaar hebben, maar ik zei nee Wim ik hou niet van vrouwen, ik draaide mij eigen om, om te gaan slapen, maar wat Wim aan mij vroeg ging nog wel even door mijn gedachten heen en ik werd toch wel enigszins opgewonden bij de gedachten aan seks met Inge, nogmaals een super mooie vrouwelijke vrouw. Er gingen weken voorbij en we gingen erg goed met Inge om. Op een gegeven moment moest Wim voor een weekje weg naar het buitenland voor zijn werk, toen hij weg ging zei hij plagend, als je zin in seks hebt, speel dan maar lekker met jezelf of ga dan maar even langs Inge, na een lekkere zoen verliet hij lachend en daarbij nog even voelend aan zijn kruis het huis en stapte zijn auto in om naar het vliegveld te gaan.

Diezelfde middag belde ik even aan bij Inge, die haar deur open deed in een zeer gewaagd doorschijnende en niets verhullend nachtponnetje, ze excuseerde haar, ze zei ik ben net uit bed, het is nogal laat geworden gisterenavond. Ze zei kom binnen, dan spring ik even snel in de douche en kleed ik mij even snel om, je mag er ook even bij springen hoor zei ze lachend en uitdagend.

We gingen inmiddels al zo goed met elkaar om, dat we alles met elkaar durfde te bespreken, ik vroeg haar heb je geen zin meer in een relatie, waarop Inge antwoordde nou voorlopig even niet, maar je heb toch ook je gevoelens zei ik toen gekscherend. Nou zei Inge daar heb je toch genoeg speelgoed, loop maar eens mee zei ze en ze opende een kast vol speelgoed, ik voelde mij net een kind in een speelgoed winkel, zoveel seksspeelgoed had ik nog nooit bij elkaar gezien, begrijp je nu dat ik mezelf wel kan redden zo vroeg Inge?

Ja, maar ik heb Wim zei ik toen gelijk, nou en zei Inge, je gaat mij toch niet vertellen dat je alleen maar seks met Wim heb hé? Wat bedoel je nou precies zei ik tegen Inge, nou zei Inge je masturbeer toch ook weleens, ja zei ik enigszins verlegen, maar altijd als Wim erbij is. Ja, dus nu Wim een week weg is van huis, doe jij helemaal niks op seksgebied zei Inge, sorry hoor maar dan ben je echt dom, iedere dag dat je overslaat is er 1 en bovendien, wie doe je kwaad mee zei Inge, je gaat toch immers niet vreemd, nee dat niet maar, niks maar zei Inge, gewoon doen, lekker genieten, je leeft maar 1 keer.

We hebben nog een hele leuke middag gehad samen en veel gelachen. Ik ben tegen de avond weer naar huis gegaan want Wim zou nog even bellen, ik ging weg en ik kreeg spontaan een dikke kus van Inge vol op mijn mond. Wim belde in de loop van de avond, hij was erg moe van de reis en ging naar bed zei hij. Ik ben toen lekker gaan douchen en ook mijn bed ingedoken. Eenmaal in ben kon ik mijn gedachten maar niet af houden van wat Wim tegen mij zei toen hij weg ging en ook wat Inge vertelde over masturberen als ik alleen was, ging de hele tijd al door mij heen.

Ik draaide mij om en ik wilde gaan slapen, maar ik werd steeds geiler en natter bij de gedachte aan seks met Inge, mijn handen wreven nu even over mijn borsten en mijn tepels stonden keihard rechtvooruit. Mijn borsten streelde ik wel vaker, dat kon geen kwaad dacht ik altijd, maar ik werd nu zo geil dat ik mijn mijn vingers over mijn slipje wreef.

Al heel snel werd mijn slipje erg nat en ik stopte nu een vinger in mijn slipje en ik begon zachtjes over mijn klitje te wrijven, ook miin klitje zette snel op en werd supergevoelig. Terwijl ik mezelf aan het vingeren was dacht ik aan Inge, die er prachtig uitzag, ik zag haar voor mij in haar doorschijnende nachtjaponnetje, ze had mooie grote borsten met grote tepels en ik dacht aan die heerlijke kus van vanmiddag.

Ik heb mijzelf die avond zo waanzinnig gevingerd en ik ben ook mijn grote borsten niet vergeten, dat ik wel 4 keer waanzinnig klaargekomen bent. De volgende dag vroeg Inge of ik zin had om lekker te zonnen bij haar in de tuin, het was heerlijk weer en ik had verder toch niets te doen dus waarom niet dacht ik.

Inge had een mooi bikini aan, waar haar mooie vrouwelijke lichaam mooi in uit kwam. We lagen heerlijk naast elkaar in de zon, toen Inge ineens weer over het masturberen begon, ze vertelde dat ze zelf, die ochtend heerlijk met zichzelf had gespeeld en daarbij stiekem aan mij dacht, ze vroeg of ik dat niet erg vond.

Natuurlijk niet zei ik met een enigszins rood geworden hoofd en ik biechtte direct op wat ik gisterenavond had gedaan en dat ik toen ook aan haar dacht. Echt waar zei Inge, heb je nu eindelijk eens gemasturbeerd waar Wim niet bij was en hoe vond je het vroeg ze, ja zei ik en ik moet je bekennen dat ik het zo lekker vond dat ik wel 3 keer ben klaargekomen. En je dacht daarbij ook aan mij vroeg ze, ja dat komt omdat Wim tegen mij zei, toen hij wegging, als je geil bent en zin in seks hebt, ga dan even langs Inge.

Meent hij dat echt of maakt hij daar een geintje over vroeg Inge? Ja, dat meent Wim echt, Wim zou het geweldig vinden als ik met een andere vrouw zou spelen. O spannend zei Inge en wat vind jij daar dan van vroeg ze aan mij? Ik weet niet ik heb nog nooit seks met een vrouw gehad.

Maar zou je dat weleens willen proberen dan vroeg Inge en direct legde ze haar hand op mijn been? Even wist ik niet meer wat ik moest zeggen, ik weet het niet zeker stotterde ik. Inge kwam steeds dichterbij liggen en wreef nu met haar handen heerlijk over mijn benen, ze zei als Wim het goed vind, dan kunnen we het toch een keer proberen, als je het niet fijn vind, dan stoppen we direct en zijn we even goede vriendinnen oké vroeg ze?

Ik was inmiddels al aardig opgewonden van ons gesprek, dat ik zei, oké laten we het maar eens proberen dan. We liepen nu naar binnen en nog maar net binnen, omhelsde Inge mij en ze begon mij innig te zoenen. Ik moet eerlijk zeggen dat smaakte naar meer, ze kuste mij zo lekker, dat ik steeds geiler werd onze tongen draaide heerlijk langs elkaar heen.

Tijdens het zoenen gingen Inge der handen ook naar mijn borsten, ik dacht dat ik gek werd van geiligheid, dit voelde zo enorm lekker aan, dat ik alles toe liet. Toen pakte Inge mijn hand beet en leide mijn hand naar haar borsten, een beetje verlegen pakte ik toen haar mooie stevige borsten vast en begon daar ook mee te spelen. Ik moet zeggen geheel tegen mijn verwachting in, ik dacht immers dat ik procent hetero was vond ik het geweldig.

We hebben ekaar zo zeker 10 minuten behoorlijk geil staan te verwennen in de gang, toen zei Inge kom dan gaan we naar boven, naar de slaapkamer, ik was zou super geil, dat ik haar gewoon volgde. Eenmaal in bed aangekomen, konden we niet meer van elkaar afblijven, voor het eerst in mijn leven heb ik seks met een vrouw en wat voor seks, geweldig, onze handen gingen over ons hele lichaam heen en zo kwamen we ook bij elkaar natte kutje terecht.

Inge begon mij lekker te vingeren en ik kon niet achter blijven dacht ik en ook ik stak voor het eerst in mijn leven een vinger in een ander kutje dan die van mijzelf. Dit is zo waanzinnig geil,dat ik er niet meer vanaf kon blijven, wat voelde dat gewelig. Inge zakte ineens naar onder en begon mij op een geweldige manier te beffen. We hebben elkaar zeker 4 keer klaargemaakt en ik besloot die nacht bij haar te blijven slapen.

Tegen de ochtend hebben alles nogeens dunnetjes overgedaan en toen ben ik naar huis gegaan. Wim zei dat hij nu zo geil was geworden en hij vroeg of we nu verder konden gaan met geile praat zodat we elkaar een keer door de telefoon klaar konden maken.

Alweer een nieuwe ervaring,dacht ik. Ik stemde daarmee in en Wim wilde alles weten over de seks die ik met Inge had gehad, ik vertelde alles en beleefde het in mijn gedachten gewoon weer opnieuw.Gratis sex limburg sekscontact gezocht

  • We hebben ekaar zo zeker 10 minuten behoorlijk geil staan te verwennen in de gang, toen zei Inge kom dan gaan we naar boven, naar de slaapkamer, ik was zou super geil, dat ik haar gewoon volgde.
  • Hoi, ik ben een meisje van 14 en ik heb een paar dingen over mijn borsten, zijn deze normaal? Wim hoefde niet lang na te denken, hij kon namelijk niet meer van mij af blijven, we zijn direct naar onze slaapkamer gegaan en hebben daar werkelijk waanzinnige seks gehad samen, zelf Wim is nog 2 keer klaargekomen en dat zegt genoeg.
  • Laatste reactie op 14 november

Markt sex kut uitwonen


Vlinders schieten door mijn lichaam als ik zie wat dat gevoel veroorzaakt. Als ik opzij kijk zie ik je voeten terhoogte van mijn kussen en als ik naar beneden kijk zie ik dat je op je buik licht met je gezicht ter hoogte van mijn boxershort. Plagerig hijg je over de plek waar mijn half slape piemel zich bevindt. Schokkend richt mijn piemel zich op en probeert zich door de band van mijn boxer een weg naar buiten te banen.

Met blosjes op je wangen en rode vlekken in je nek, kijk je me loom aan. Ik wrijf zacht over je billen en als reactie daar op schiet je kontje een stukje omhoog.

Heel even zie ik het laken en je glimmende schaamlippen. Op het laken zit een grote natte plek. Onbewust gaat er een kronkeling door mijn lichaam, als ik me afvraag hoe lang je al naar me hebt liggen kijken en waarover je gefantaseerd hebt.

Langzaam schuift je hand op en neer over de volledige lengte van mijn piemel. Met je wijsvinger heb je inmiddels de band van mijn boxer over mijn piemel naar beneden geschoven, zodat die wat meer bewegingsvrijheid heeft. Dan stop je en draai je op je rug. Met je grote teen streel je mijn gezicht. Ik pak je beide voeten vast en leg ze met je zachte warme voetzolen op mijn gezicht en mond. Ik lik aan de binnenkant van je voeten en mijn piemel maakt een sprongetje van geilheid. Een warme druppel voorvocht loopt op mijn buik.

Dan laat jij je voeten iets zakken en met je tenen knijp je in mijn tepels. Ik kan een kreun nu niet meer onderdrukken. Met mijn linkerhand zoek ik de ingang van jouw openstaande schaamlippen. Als ik die gevonden heb sluiten je zachte natte lippen zich om mijn vinger heen. Met mijn rechter hand pak ik mijn piemel vast en begin er langzaam aan te trekken.

Het gevoel van je warme voeten op mijn borst, je tenen knijpend in mijn tepels en mijn vinger in je natte vagina zorgen ervoor dat ik bijna direct een hoogtepunt bereik. Mijn snelle ademhaling, de ongecontroleerde beweging van mijn vinger in je vagina en het schokkerige trekken aan mijn piemel veraden mij. Snel haal je, je voeten van mijn borst en druk je mijn vinger uit je vagina.

Hijgend laat ik mijn piemel los, net op tijd want het pompen was al begonnen. Je draait je om, met je hoofd mijn kant op en begint me hartstochtelijk te zoenen. Ik ga in kleermakerszit zitten en jij doet hetzelfde, maar dan recht tegen over me. Op deze manier heb ik een prachtig zicht op je mooie lichaam.

Je hebt volle borsten met grote bruine tepels die fier vooruit steken door de opwinding. Je bent volslank met een lieve zachte buik. Ik ben Misgebruikt ik ging naar mijn vriendje hij was nog niet thuis haar zus van 19 was alleen thuis ze zij ik heb iets voor jou doe je ogen dicht to Nu is het zo dat wij het zonder condoo Vanochtend lag ze in mijn bed een meisje van 15 jaar dat in de buurt woont.

Ze wilt dat ik geen condoom gebruik en dat ik Hoi allemaal ik ben een meisje van 16 en heb nu al cupmaat 70F ik ben erg dun maar heb wel grote borsten hierdoor kan ik nergens bikini's vinden ik be Hallo, Ik heb inmiddels al vrij lang een vriendje.

We hebben nog geen sex, maar bevredigen elkaar wel met handen en mond. Het probleem is alleen dat i Hoe verberg je stijve tepels? Laatste reactie op 3 november Opgezette tepels Ik ben een jongen en ik heb opgezette tepels. Laatste reactie op 17 november Laatste reactie op 14 november Laatste reactie op 24 november Bloedende tepels Gisteren heeft een jongen aan mijn tepel gebeten, vandaag heeft het een heel klein beetje gebloed.

Laatste reactie op 14 mei Een ''probleem'' Hallo, Ik had een vraagje: Laatste reactie op 26 juni Kleine borstjes als jongen Ik ben een jongen die wat aa de dikkere kantvis en het valt me op dat ik een beetje borstjes krijg.

Laatste reactie op 28 november Wie heeft dit ooit mee gemaakt Ff paar vragen over dit want paar van mijn voetbal team doen dit Is het normaal om onder de douche elkaars tepels te likken Elkaar pijpen Elkaar aftre Laatste reactie op 14 december Laatste reactie op 18 augustus Laatste reactie op 1 juni Vragenlijst Een aantal vragen omdat ik dat wel interesant vind.

Laatste reactie op 30 juni Handsfree cumming jongens Weet er iemand van jullie hoe je het best een orgasme krijgt zonder je af te trekken? Laatste reactie op 4 juni Laatste reactie op 19 juli Laatste reactie op 4 maart Ongesteldheid blijft uit Ik moest in de 2e week van januari ongesteld worden.

Laatste reactie op 24 januari Verkracht worden Hoi ik ben een meisje van 13 jaar en ben 3 dagen geleden verkracht en zit er nog steeds mee ik ben verkracht door een vriend van school ik ging richti Laatste reactie op 26 april Pijpen Ik weet niet heel goed wat ik hiermee moet, Mijn vriendin vind het heel leuk en lekker om mij te pijpen, ik persoonlijk vind er niks aan, ik heb al is Laatste reactie op 15 oktober