Gedwongen pijpen meesteres sex

gedwongen pijpen meesteres sex

Sex ulft natte spleet


gedwongen pijpen meesteres sex

Meloen neuken geile blote billen


Ze verlangde ernaar om in zijn armen te liggen en samen te vrijen. Haar verlangen werd versterkt door de gedachte dat ze al zo lang hierop had gewacht en dat het nu toch er echt van zou gaan komen. Zijn huis lag buiten de stad in een villadorp waar hij een groot grondgebied bezat.

Zijn ouders waren vroeg en rijk gestorven en hij had dit geerfd. Samen liepen ze door de voordeur, haar kutje was toen al behoorlijk nat waardoor het vocht door droop haar onderbroekje droop, ohw, wat was ze geil! De deur sloeg dicht en hij draaide zich naar haar toe en knuffelde haar. Zij hand gleed over haar rug richting haar rok. Ze had zo graag gewild dat ze een minirokje met een string aan kon doen, maar ja, dat had zij niet.

Hij vertelde haar dat hij haar eerst een erotische rondleiding wilde geven door het huis. Ze begonnen boven en zouden beneden eindigen. Ze liepen hand in hand de trap op.

Hij liet haar eerst de badkamer zien. Hij droeg haar naar binnen en vertelde dat zij zich op kon frissen als ze dat wilde. Ze ging voor de spiegel staan en deed haar ding. Echter, deze man was dol op spelletjes. Door het geconcentreerde opmaken van Mieke was haar opwinding een beetje aan het zakken, dit was van korte duur. Hij stelde voor om een spelletje te spelen waarbij Mieke andere, erotischere, kleren kon verdienen.

Zij moest hiervoor gefotografeerd worden door de man terwijl ze met een verleidelijke blik en houding hem een erectie moest bezorgen. Mieke had hier natuurlijk wel trek in, tegelijkertijd baalde ze nogmaals van de kleren die ze aan had. Toch ging ze het proberen. Zachtjes ging ze met haar vinger over haar lieve wangen, die zo zacht aanvoelen naar haar mondhoek. Ze opende haar mond een klein beetje en stopte haar wijsvinger erin.

Tergend langzaam bewoog ze haar vinger heen en weer. Intussen had haar man zijn broek en boxershort omlaag getrokken. Tot nu toe gaf hij nog geen krimp. Zijn penis was in slappe toestand iets groter dan gemiddeld, maar wel behoorlijk dik.

Hierop besloot Mieke om met haar vingers door haar haar te strelen, terwijl ze nog steeds haar vinger langs haar mond liet glijden. Ze keek hem begeerlijk aan met haar ogen. Ze wilde hem ook nu ook echt, ze wilde genomen worden, dat liet ze nu aan hem zien. Zijn ogen keken haar strak aan, zijn penis was nog immer slap.

Mieke kon haar verlangen niet meer inhouden en begon te kreunen. Haar vocht stroomde haar onderbroek in. Deze was nu drijfnat geworden. Haar hand daalde af naar haar borsten en je zag door haar kleren dat haar tepels hard werden.

Ze waren mooi rond en prominent aanwezig. Ze maakte kringen om haar tepels met haar vingers en ze begon luider te kreunen. Er was niemand die hen kon horen. Ze liet haar hand afglijden naar haar billen en draaide zich om en boog voorover. Ze trok haar lange rom omhoog, hij keek nu recht naar twee kleine en stevige billen, terwijl ze voor hem neerknielde.

Haar vocht was nu door haar onderbroekje gelekt, hierdoor waren de lippen van haar kutje beter zichtbaar. Het bloed maakte haar kutje donkerrood. Ze wilde genomen worden. Ohw, ze schreeuwde het uit: Ik wil dat je me nu van achteren neemt! Hij gaf geen krimp, ze keerde zich om en ze zag dat zijn lul nog even slap was als aan het begin.

Ze was teleurgesteld en begon te huilen. Waarom deed zij hem nu niks? Hij liep naar haar toe en vertelde haar dat de tijd nog niet rijp was. Hierop gingen ze naar de slaapkamer die ernaast lag. De deur zwaaide open en Mieke schrok zich dood. Daar, aan de overkant van de kamer, zaten haar beide ouders, naakt, vastgebonden op een stoel.

Handen en voeten waren geboeid en ze hadden een mondstuk gekregen. Naast haar vader stond een Meesteres, in latex gestoken, met een zweep. De man zette de televisie aan en startte een video-opname. De Meesteres vertelde haar ouders dat ze verplicht moesten kijken, als ze zich hier niet aan zouden houden, volgde er een straf. De band startte, de badkamer was te zien en de camera zoomde in op Mieke die haar hand over haar mond bewoog.

Mieke raakte in paniek en wilde wegvluchten. De man pakte haar stevig vast en zei dat als ze zou vluchten, haar hele familie straf verdiende. Haar gezicht trok wit weg. Haar ouders trokken lijkbleek weg, terwijl Mieke op tv haar verleidingskunsten toonde. Mieke schaamde zich diep.

De man had haar familie hiernaartoe laten komen door gebruik te maken van een valse uitnodiging. De familie was verteld dat dit een verrassing moest blijven eenmaal aangekomen bij de villa waren haar broers en zussen naar aparte kamers in het huis gebracht. Zij werden allen bewaakt door Meesters en Meesteressen.

Haar ouders moesten alles via video-opnames bekijken. Na de opname werd Mieke uitgelegd wat de bedoeling was. Er waren drie schalen met papiertjes. In de eerste schaal zaten de namen van haar broers en zussen. In de tweede schaal zaten activiteiten die zij moest doen met haar zussen. In de derde schaal zaten de activiteiten die zij met haar broers diende te ondernemen. Eerst diende zij een briefje te pakken uit de eerste schaal, daarna uit schaal twee of drie, naargelang welke van toepassing was.

Mieke trok haar eerste briefje. Arjan was haar oudste broer, hij was 26 jaar oud en behoorlijk gespierd. Mieke diende nu drie briefjes te trekken uit de derde schaal. Met enige aarzeling trok ze "pijp hem tot hij spuitend in je gezicht klaar komt daarna lik elkaars anus schoon en spuit je vocht over zijn lichaam en lik het daarna helemaal schoon".

Vroeger had Mieke al weleens seksuele gevoelens gehad voor Arjan. Vaak dacht ze dat dit kwam omdat hij de oudste was en natuurlijk door zijn lichaam. Nu deed de gedachte van sex met Arjan op deze manier haar verafschuwen, maar ineens was daar stiekem dan toch weer dat stukje geilheid van vroeger. De man vertelde haar, toen zij naar Arjan's kamer liepen, dat zij moest genieten van de sex met haar broer. In het geval dat ze dat niet deed, stonden haar ouders zweepslagen te wachten.

Arjan lag in een andere slaapkamer op het bed. Hij werd bewaakt door een Meesteres. De Meesteres had een katten-pak aan met een grote staart, gemaakt van latex.

De kamer werd verlicht door vele kaarsen en een grote kroonluchter hing boven het hemelbed waar Arjan op lag. Zijn Meesteres had Arjan al opgedragen zich uit te kleden. De man vertelde haar dat de Meesteres de leiding over de sex had. Zij bepaalde het wat, wanneer, hoe en wie. De Meesteres keek Mieke streng aan en zei dat ze zich van haar kleren moest ontdoen. Dit deed ze met minder tegenzin dan je zou verwachten. Eigenlijk had Mieke er wel zin in.

Mieke stond naakt bij het bed waar Arjan op lag. Ze keken elkaar aan, Arjan had grote blauwe ogen en donker, gekruld haar. De lange blonde lokken van Mieke maakte ook bij Arjan verlangens los, zijn penis begon te stijgen. De Meesteres droeg Mieke op om hem te pijpen. Ze moest voorover gebogen op zijn hoofd gaan zitten, met haar gezicht richting zijn lul. Arjan zag dat haar schaamlippen roder werden, ook zag hij de glinstering van haar vocht al een beetje ontstaan.

Zij pakte zijn lul vast en begon hem te strelen met haar zachte handen. De lul werd al een beetje harder. De Meesteres keek streng toe en beval Mieke om de lul helemaal in haar mond te nemen. Maar doordat Arjan hiervan zo opgewonden raakte, en zijn lul harder en groter werd, moest Mieke kokhalzen. Ogen dicht en bek open! Meesteres Catja's sessie met haar anale pisslet O training Vrijdagavond train ik mijn sexslavin een goede O te zijn.

Ze komen elkaar 'toevallig' tegen in de sauna. Het Verjaardagsgeschenk 10 Paula verzilvert haar tegoedbon. Het Verjaardagsgeschenk 05 Studenten ontdekken nieuwe aspecten aan Paula. Treinseks Bibliothecaresse heeft seks met onbekende man in de trein. De envelop 08 Steeds een stukje verder. Familiebanden 02 Papa leert me pijpen.

Maartjes Seksavonturen Deel 09 Daan neukt Maartje ruig in haar kont, buurvrouw luistert mee. Maartjes Seksavonturen Deel 08 Maartje wordt hard genomen door haar leerling Erik. Maartjes Seksavonturen Deel 04 Wendy betrapt Daan, hij neemt haar hard in alle gaten. Maartjes Seksavonturen Deel 03 Daan neukt gewillige Maartje eindelijk in haar kontje. Maartjes Seksavonturen Maartje neukt een geil ex-vriendje. Een onverwacht genoegen, deel 7 Desiree, Peter en David genieten maximaal van elkaar.

gedwongen pijpen meesteres sex