Boerin neuken hand in kut

boerin neuken hand in kut

Hij trok zijn broek uit ik zag dat hij al een erectie had hij schoof Irene naar voren en stopte meteen zijn penis in haar en begon haar hard te neuken Irene kreunde en kwam al snel klaar ook de boer kwam klaar hij trok zijn penis er uit en zei tegen de knecht dat hij haar mocht neuken, deze kwam ook snel klaar en toen mocht ik, de kut was al behoorlijk wijd ik stak mijn kleine penis bij haar naar binnen het voelde toch lekker aan ik was wel gewend dat ze wijd was en dat er ook nog sperma van andere mannen in haar kut zat ik kwam snel klaar.

De boer zei tegen Irene dat ze van de tafel moest komen we gingen naar buiten en kwamen in een stal hij gaf opdracht aan de knecht om de hond te halen na een poosje kwam hij met een grote Deense dog terug de boer zei nu moet je op je knie’¬gaan zitten hij geleide de hond achter haar deze begon eerst aan haar kut te likken ik zag dat er al een behoorlijke penis uit de schacht kwam ik schat zo 30 cm en 10 cm dik Irene kut was al behoorlijk nat ik zag dat hij ook al open stond ik zei tegen haar dat de penis van de hond behoorlijk groot was ze keek naar achteren en zei ik hoop dat hij wel helemaal naar binnen gaat ik wil hem goed voelen en ook de verdikking moet er in de boer zei dat hij dan vast komt te zitten ze zei dat ze dat lekker vind.

De hond sprong nu op haar rug en sloeg zijn poten om haar middel na een paar keer stoten zagen we dat zijn penis er in schoot hij begon haar hard te neuken we zaten op ons knie’¬te kijken de penis kreeg al een verdikking Irene kwam behoorlijk klaar na iedere stoot van de hond kreunde ze het uit en we zagen dat geil uit haar kut stroomde ze drukte haar kut naar achteren en de lul van de hond schoot in zijn geheel naar binnen zijn stoten werden harder zijn bek stond open hij hijgde behoorlijk de boer zei dat hij klaar kwam we zagen hem persen in de kut en de sperma liep lang haar benen.

De hond bleef in haar Irene spande haar kut aan zodat hij zich niet kon los rukken hij schoof wel van haar af en stond op een gegeven moment kont en kont met zijn lul nog diep in haar dit duurde nog zeker tien minuten alvorens ze los kwamen.

De hond begon meteen haar kut te schoon te likken maar sprong naar een poosje toch weer op haar om haar weer te neuken dit wisten we van Wodam die neukte haar ook wel 4 tot 5 keer achter elkaar. Ze kwamen regel matig klaar en wij hebben ons ook nog af getrokken.

Het was onder hand al laat in de avond en we zijn naar binnen gegaan Irene heeft zich gedoucht en kwam gekleed naar beneden wij zaten in de kamer op haar te wachten. De boer vroeg hoe ze het had gevonden met de hond ze zei dat het heerlijk was ze zei dat ze wel 10 x klaar was gekomen.

Na dat we wat bier hadden gedronken zijn we naar bed gegaan de boer had gezegd dat ze morgen het grote werk moest gaan meemaken. In de slaap kamer hebben we ons uit gekleed, na een poos kwam de boer binnen en moest Irene met hem mee, ik zei nog dat ze nu wel moest gaan slapen maar hij wilde haar nog neuken. Ze ging toch maar mee ik ben in bed gebleven en in slaap gevallen, toen ik s? Ze vertelde dat ze nog diverse malen was geneukt door de boer en de knecht We gingen ons douchen ik kreeg toch een erectie en voelde aan de kut ik stopte mijn vingers er in ik voelde dat ze nog behoorlijk nat was ze bukte zich en ik stopte mijn penis er in en begon haar te neuken en kwam al snel klaar.

Nadat we ons hadden aangekleed en naar beneden gingen had de knecht al een heerlijk ontbijt klaar gemaakt hij begroete ons hartelijk en gaf Irene een tong zoen en pakte haar bij haar kont hij zei nog je heb je onderbroek aan nou die moet straks toch weer uit.

Ook de boer kwam naar beneden en gaf haar een kus. Na het eten zijn we eerst naar de koeien wezen kijken en hebben de boer geholpen met de stallen Irene had haar kleding uit gedaan en liep in haar blootje rond de boer en de knecht vonden dit ook geil, in de stal met de pony? De boer vroeg aan Irene als ze al zien had om geneukt te worden door de pony ze zei ja de knecht haalde de pony van stal de boer pakte de glijmiddel om de kut goed in te vetten, ze moest zich bukken en vast houden aan de stallen de pony kwam achter haar staan en snoof de lucht van haar kut op.

De boer zei tegen Irene als hij op je springt ze zich goed moest vast houden, ik zag zijn penis een volle erectie krijgen en riep naar Irene dat hij zo zal springen voor dat ik het zei sprong hij ik zag Irene door haar benen zakken de boer riep spreid je benen en dat deed ze de pony sprong weer en bleef op haar rug hangen.

Irene riep ik voel zijn lul tegen mijn benen de boer zei hij moet je kut zelf vinden de pony stoot en zijn penis richtte schuin omhoog ik zei als je hem voelt moet je het zeggen na een poosje stootte de lul tegen haar kut ze riep ik voel hem hij is wel dik. We zagen dat de pony met alle kracht zijn lul bij haar naar binnen probeerde te drukken op eens schreeuwde Irene het uit en we zagen dat hij bij haar naar binnen ging de eerste 30 cm zat erin maar na een hevige stoot ging de rest ook naar binnen Irene gilde het uit en kwam hevig klaar ze trilde op haar benen de pony schokte hevig en Irene voelde hoe hij haar vol spoot met zijn sperma we zagen het langs haar benen lopen.

De pony gleed van haar af en zijn lul floepte uit haar kut we zagen dat hij behoorlijk wijd open stond en de sperma droop er uit. Ze wilde gaan staan maar de boer riep dat ze dat niet moest doen omdat de pony nog steeds een erectie had en haar nog wel een keer ging neuken zo sprong hij weer en richtte zijn lul weer omhoog bij de twee stoot zag je dat hij al bij haar naar binnen schoot en neukte haar weer Irene kwam weer snel klaar.

De boer en de knecht vonden dit geweldig ze hadden veel films gezien maar in het echt was het veel geiler en vonden het geweldig dat zo? De pony neukte Irene nog vier keer en was toen klaar.

Hij werd in de stal terug gezet en Irene moest even bij komen ze maakte haar kut en benen schoon ze vroeg aan ons hoe we het vonden nu we zeiden dat het een geil gezicht was en we vroegen hoe zij het vond ze zei dat toen de lul naar binnen schoot het net leek dat ze vrij kwam van de grond en dat ze duidelijk de sperma naar binnen voelde spuiten het was zeer warm.

De vroeg aan haar als ze het ook met een hengst wilde proberen hij zei dat, dat helemaal een apart moet zijn ze wilde wel de knecht moest even de bok halen hij kwam terug de boer zei dat deze bok wordt gebruikt om sperma mee op te vangen voor KI Irene moest er op liggen met haar benen aan beide zijde met haar kut voor het gat ze bonden haar lichaam vast zodat ze niet weg schoof.

Ze gaat erin zitten en de warmte van haar eigen hoopje vindt ze lekker en draait daarom ook nog ektra met haar billen in de stille hoop dat die biggetjes straks met hun natte snuitjes aan haar billen likken en aan haar anus. Ze gaat voorover en biedt haar billen aan. Opdat moment komt Jan aanlopen die de anderen heeft opgehaald.

Samen zien ze hoe de biggetjes die niet bij mammabig zogen,haar billen besnuffelen en daadwerkelijk redelijk schoonmaken. Schoon genoeg voor de boer die zijn pik al uit zijn broek heeft en in de schone kont van de vrouw steekt.

Zo opgewonden hij is geworden van deze korte voorstelling. En de aanwezigen klappen mee met het ritme van zijn harde stoten en een applaus als hij als eerste van ons zijn sperma loosd. Zo gaan wij uit de varkensstal naar de uiteindelijke ruimte alwaar een bouwsel is waarin mijn ex dan inkomt en in een bepaalde houding de ponypik mag ontvangen.

De kunstpikken op tafel en ook aan mij en Hans en Jan om een afgietsel te laten maken. Hielkje weer de taak om onze pikken tot drumstokken om te toveren die een drumroffel kunnen maken in welk kutje of kontje dan ook. Hielkje geeft Hans nog een extra zuigbeurt aan zijn heerlijke stam als beloning weldoener te zijn in dit sexsamenzijn. Onze pikmodellen in gelly mogen er zijn en de vergelijking komt aardig overéén met het orgineel.

Wonderbaarlijk zijn de modellen snel te gebruiken voor elk doel naar wens en zullen straks dan ook gebruikt worden. De boer staat met mijn ex bij het bouwsel en legt het haar uit hoe erin te gaan en hoe dan de pony haar dan het makkelijkst en minst pijnvol kan penetreren. Dan wil ze graag de pony zien en deze komt dan ook binnen en is een beetje bang van al de mensen. De lucht van de aanwezige naakte vrouw doet hem al iets anders reageren en geniet van de geruststellende strelingen over de gangbare plaatsen.

Over de kop en manen en over zijn rug en stiekem kijkend wat er onder zijn achterbenen hangt. Langs de zijkant naar zijn onderbuik en tergend langzaam steeds dichterbij zijn achterbenen en de plaats waar zijn paardenpik nog in zijn omhulsel zit. DE pony wordt wat opgewondereder als ze met haar streelhand steeds dichterbij zijn pik komt en deze laat zich dan ook al prominent zien.

Dan door de knieën en neemt de forse lul in haar handen en begint deze af te trekken. Jan brengt haar hond erbij en terwijl ze de paardenlul aftrekt en zelfs al een beetje in haar mond neemt en aan de eikel zuigt, brengt Jan de hond achter haar en kijkt ze eventjes om om te zien hoe ver ze zijn zodat ze haar kont nog iets moet optillen.

De hondenlul is op sterkte en Jan brengt met de hondenlul in de hand deze dichterbij haar opening. Ze denkt nu dat de hondenlul bij haar kut naar binnen wordt geleid, maar is maar heel kort verrast als deze hondenpik in haar anus naar binnen gaat. Geen probleem, het kwam vaker voor dat vroeger bij de andere boer, als ze op zijn pik zat, zijn zoon de hond zijn pik in haar anus leidde.

Eindelijk kan de hond zijn zaad weer kwijt en waarin bij zijn bazin maakt hem ook niet uit. Nu ook komt hij klaar en spuit ,in ieders toezicht van het publiek, zijn zaad in haar darmen en komt de knots vast te zitten achter haar anale sluitspier die de hondenpik nog extra vast houdt. Nu moet ze de begeerde ponypik los laten en net als toen over de grond kruipen met de hond in haar achteraan huppend.

Licht kermendhuppeld de hond met twee benen tegelijk achter de kruipende bazin die geniet van de trekkende pik aan haar sluitspier die elk moment de knots vrij zal moeten laten. Ze probeert dat zolang mogelijk te verhinderen door haar sluitspier nog meer aan te halen. Dan toch de hondenpikbevrijding en een grote scheut sperma komt vrij. Daar gaat hij ergens in het losse hooi op de grond liggen en likt zijn pas klaargekomen pik. Daar kruipt ze dan weer terug naar haar grootste begeerte van deze dag en onderweg klappen de boer en Jan en Hans haar op de hete billen.

Weer onder de buik aan de pik zuigen en likken en trekken tot de pony te opgewonden is en moeilijker is vast te houden. Dan halen Jan en Hans haar vanonder de pony vandaan en geleiden haar naar de ponysteun.

Ze helpt mee met de bandages waarmee ze wordt vastgezet en ze siddert al van wat er gaat gebeuren. Daar zit ze vast en een paar komen dichterbij en zelfs een kleine meter van haar en kijken recht in haar kut die al wijdt openstaat om de ponypik te ontvangen, een beetje hondensperma loopt uit haar anus naar beneden en loopt in haar kut, goed als glijmiddel. Daar komt de pony dichterbij en weet waarschijnlijk zelf ook wat er moet en gaat gebeuren.

De pik zwengeld heen en weer maar toch recht gericht op de kut waarin hij hem mag steken. DE pony wordt enigszins over haar heen geleid zodat ze half onder zijn buik ligt. De pik ligt nu vanf haar billen over haar rug en staan wij verbaasd hover die ogenschijnlijk in haar zou zijn, mocht deze pik volledig in haar gaan.

De pony wordt steeds geiler en de boer en Hans en Jan hebben moeite om hem weer iets naar achteren te krijgen om zo zijn eikel voor de kut te krijgen. Daar lukt het dan en in één enkele beweging zien wij die gigantische lul bij haar naar binnen gaan en horen wij van haar geeneens een pijnkreet maar een geile zucht van geile begeerte naar deze neukbeurt. Wij zijn als toeschouwers ook niet onbewogen en heeft Vera inmiddels plaats genomen op mijn pik zo ook Ilona die op de pik van haar opa zit terwijl Hielkje op de andere opa zit.

Dirk neukt zijn moeder Petra en Marjan en Karin zitten bij elkaar hun kutjes te vingeren, niets willen missen van het theaterstuk natuurlijk. Ook de beide oma's worden nu gevuist door de boerenzoon en zijn moeder is naar voren gegaan en ontfermt zich over de drie trekkende mannen in de nabijheid van de neukende pony.

De pony gaat tekeer en neukt de vrouw naar een zoveelste orgasme en ook hij staat op trappelende achterbenen zijn hoogtepunt aan te melden en een ieder kijkt op als een geil hinneken de ponypik doet spuiten. Ongecontroleerd schiet deze pik uit de geile hete kut en spuit de eerste lading over haar rug die deze volledig bedekt en weet de pik de bron van zijn genot te vinden om de rest te lozen.

Wild naschokkend zien wij hoe diep de pik inderdaad naar binnen gaat, zo'n geweldige lengte ,niet te zwijgen over zijn dikte. Aks de pony dan ook los is van zijn slachtoffer,maar gewillig objekt, staat haar kut nog een hele tijd open op de luldiameter, niet bij machtte controle over haar kutspieren te krijgen en zien wij van dichtbij waarempel de paardensperma in haar tunneltje rondklotsen. De paardenlul zwengeld nog vrij los onder zijn buik en mijn ex wordt los gemaakt en staat naast de pony om hem te bedanken voor zijn prestatie.

Een zoen op zijn snuit en dan gaat het geknield weer onder zijn buik om het laatste restje zaad uit zijn lul te trekken en te zuigen. Dat heeft hij wel verdiend vindt ze. Vera verlaat mijn pik nadat zij is gekomen en ik mijn zaad in haar buikje heb gespoten en verbaasd het mij dat ze genoten heeft van hoe haar moeder door de hond en de pony is geneukt en verbaasd is dat haar moeder dat kon verdragen.

Ze praat met haar en haar moeder veegt haar paardenspermamond af en geeft haar dochter een zoen en knipoogt naar mij. Later hoor ik van Vera dat ze had gezegd dat ze respekt heeft voor haar moeders sexuele voorkeur en het niet na kon doen en toch liever een echte mannenpik prefereerde en dan het liefste die van haar vader, ik dus. Haar moeder heeft daar genoegen mee genomen en wenst haar veel geluk en ze achteraf spijt had van het besluit om ons te verlaten ,het leek haar wel geil in een huis waar ik onze dochter te pas en te onpas zou neuken en zij met haar dieren zou spelen en geilen.

De boer deed zijn belofte aan en alle vrouwen, zeg maar alle kutten, kregen zijn pik te voelen. Mijn vrouw werd op verzoek verder vernederd en werd langsgeleid aan de riem en alle mannen trokken aan haar dikke tepels en lieten zich pijpen ,ja, ik liet de verleiding niet gaan en ook mij heeft ze heerlijk gepijpt. Poepen ging als eerder en weer waren het de stoute biggetjes die haar eigen poep van haar billen likten.

De boer sprak een hele tijd met haar alleen en ondertussen verdween zijn plagende hand in haar kut en trok zij zo goed als het ging aan zijn pik. De boerin kwam er ook bij en duidelijk was het dat daar een overeenkomst werd gesloten. Kort daarna meldde de boer een gemaakt besluit. Tussen hem en zijn vrouw stond mijn ex en je zal duidelijk dat nu de boerin haar hand achterlangs bij haar in de kut had en met haar buik ritmisch naar voren gaand, wist je dat ze werd gevuistneukt.

De boer vertelde dat mijn ex graag wat langer verbleef op de boerderij om desnoods werk te verrichten ,als ze als beloning door zijn pony geneukt mocht worden. Voor de andere tijd zou ze graag slaafs behandeld willen worden. Hiermee ging hij en zijn vrouw akkoord en zou ze het boerenwerk,zover het weer het toeliet, naakt verrichten en alleen gekleed zijn als er bezoek was die niet op de hoogte was van hun liefhebberijen. De boerin en haar dochter werd dan graag gebeft en gebaft en konden haar man en zoon ook gepijpt en gebaft worden naar gelieven.

Gelijk een wens van hun zoon of ze weer in de stelling vastgebonden kon worden en hij haar graag wilde vuisten en hard op de billen slaan. Zo staat ze daar weer en geniet hun zoon van haar grote kut als hij met beide handen haar schaamlippen zover mogelijk opent. Het geil loopt er nog uit en moeiteloos verdwijnt zijn vuist in haar en pulseerd hij haar al neukende en voelt met geopende hand met zijn vingers de binnenkant van haar diepe grote opgerektte kut. Zijn zus zit hier tussenin en zuigt aan zijn heerlijke geile pik.

Ook wij gaan nog eventjes door om met onze geliefden te geilen en zo een moment om huiswaarts te gaan. Wij nemen afscheid en zien dat mijn ex gelijk aan het werk wordt gezet. Met de knots nog in haar valt ze opzij en valt zo tevreden over deze dag in slaap. De hond geeft toe en met zijn pik nog in zijn vrouwtje valt ook hij in slaap en s'Morgensvroeg wordt zij dan ook wakker als de hond weer geil met zijn pik in en uit haar gaat. Bij thuiskomst allen heerlijk verfrissend douchen en tevreden gaan wij ook naar bed en praten nog even na en komt Marjan plots met de vraag hoe Petra en Jan en hun kinderen voor het eerst gezamelijk aan sex deden.

Twijfelend wie begint met het verhaal wordt het ons verteld. Stuur ons je verhaal op, klik hier!!!!!!

..

Escort gratis amateur vrouwen prive

Ouwe, blonde del weet van aanpakken. Ouwe snoeper paalt jonge slet af. Bejaarde coach neukt stiekem zijn slapende pupil. Ouwe opa neukt een sportieve tiener in het bos. Ouwe boerin krijgt een anale veeg.

Opa gluurt naar French maid zonder slipje. Ouwe lul met viagra op neukt een tiener slet. Ouwe snikkel fotografeert en neukt een piskutje. Geil blondje bevrijdt ouwe geilbeer van gespannen boog. Ouwe lul raakt gevoelige snaar. Jonge blom laat een ouwe geile aan haar pruimpje zuigen. Opa troost kaal grotje met zijn ouwe paal. Opa krijgt lul wel omhoog bij het zien van jong kutje. Geblinddoekte tiener krijgt een ouwe pik ingeschoven. Carolina wil met spoed de bejaarde lul van Alfred in haar voelen.

Populaire sexfilm tags Bekijk alle » » Aftrekken. Copyright - © This site is owned and operated by: Trillend van emotie door alles wat ik gezien had, begon ik aan het afbreken van het kippenhok. Steeds weer zag ik de boerin voor me met haar grote, behaarde kut en ik kon het niet helpen dat mijn piemel telkens stijf werd als de geile beelden door me heen schoten.

Het zal ongeveer een uurtje later geweest zijn, dat de boerin naar me toekwam. Ik wist me geen houding te geven en stamelde.

Toen durfde ik pas op te kijken en ik keek haar na terwijl ze, met haar dikke kont heen en weer schommelt, naar de boerderij liep. Met een zucht ging ik maar weer aan het werk. Een halfuurtje later kreeg ik aardig dorst van het warme werkje. Dus liep ik naar de boerderij en stapte de keuken binnen. Ik was bloednerveus terwijl ik normaal nogal vrij was in mijn doen en laten. Die vraag sloeg in als een bom.

Ik kreeg een kop als vuur en ze ging door. Was je soms een uurtje geleden in de schuur? Ik besloot er alles maar uit te gooien, want ze zou er toch wel achter komen.

En ik heb jullie gezien op de hooizolder. Het zou mij benieuwen hoe ze zich hieruit zou redden. Na een korte stilte zei de boerin heel lief tegen mij. Dan zei ze aarzelend. Dan ging ze in het hooi zitten en ik wist niet hoe ik moest kijken, toen de boerin haar rokken omhoog schoof en haar benen wat wijder deed.

Ze liet zich achterover vallen schoof haar rokken tot ver over haar middel en spreidde haar benen heel wijd. Ik staarde naar haar enorme spleet en haar gezwollen schaamlippen. Mijn ogen puilden bijna uit mijn kassen want voor het eerst aanschouwde ik een vrouwenpoes in het echt! De boerin zei zacht hijgend. Ik ging naar haar toe een beetje onzeker en voelde aan haar spleet.

Wat was ze nat maar wat voelde het heerlijk aan! Mijn pik steigerde in mijn broek en ik werd zo geil als boter. Ik stopte twee vingers in haar natte kut en deed soppend mijn hand op en neer. Dan kwam ze een beetje overeind. Toen ik helemaal naakt was. Ik staarde in trans naar haar enorme uiers die zwaar op haar buik hingen.

Trouwens alles was even groot en fors aan haar. Ik voelde me in eens erg klein bij deze forse boerin met haar grote tieten. Heb je al veel meisjes geneukt? Dat wordt dan de hoogste tijd voor je jongen! Ik trilde over mijn hele lichaam deels van de zenuwen en deels van opwinding. Ze knielde en nam mijn lul in haar mond.

Het gevoel dat toen door mijn lijf spoelde, laat zich niet beschrijven. De warmte van dat geile wijf met haar lekkere tieten deed me huiveren van opperst genot. Ze pijpte me even liet dan mijn lul los en smakte met haar lippen. Geilogend keek ze schuin naar me op. Hier moet je die piemel in steken. Dan stak ik hem erin! Op dat moment ramde de boerin haar kont achteruit waardoor ik tot aan mijn zak in haar overrijpe spleet schoot.

De oververhitte vrouw gilde het uit en ik begon automatisch te bewegen. De warmte van haar kut maakte me gek. Dit was nog lekkerder dan toen ze mijn lul in haar mond had!


boerin neuken hand in kut

Hij trok zijn broek uit ik zag dat hij al een erectie had hij schoof Irene naar voren en stopte meteen zijn penis in haar en begon haar hard te neuken Irene kreunde en kwam al snel klaar ook de boer kwam klaar hij trok zijn penis er uit en zei tegen de knecht dat hij haar mocht neuken, deze kwam ook snel klaar en toen mocht ik, de kut was al behoorlijk wijd ik stak mijn kleine penis bij haar naar binnen het voelde toch lekker aan ik was wel gewend dat ze wijd was en dat er ook nog sperma van andere mannen in haar kut zat ik kwam snel klaar.

De boer zei tegen Irene dat ze van de tafel moest komen we gingen naar buiten en kwamen in een stal hij gaf opdracht aan de knecht om de hond te halen na een poosje kwam hij met een grote Deense dog terug de boer zei nu moet je op je knie’¬gaan zitten hij geleide de hond achter haar deze begon eerst aan haar kut te likken ik zag dat er al een behoorlijke penis uit de schacht kwam ik schat zo 30 cm en 10 cm dik Irene kut was al behoorlijk nat ik zag dat hij ook al open stond ik zei tegen haar dat de penis van de hond behoorlijk groot was ze keek naar achteren en zei ik hoop dat hij wel helemaal naar binnen gaat ik wil hem goed voelen en ook de verdikking moet er in de boer zei dat hij dan vast komt te zitten ze zei dat ze dat lekker vind.

De hond sprong nu op haar rug en sloeg zijn poten om haar middel na een paar keer stoten zagen we dat zijn penis er in schoot hij begon haar hard te neuken we zaten op ons knie’¬te kijken de penis kreeg al een verdikking Irene kwam behoorlijk klaar na iedere stoot van de hond kreunde ze het uit en we zagen dat geil uit haar kut stroomde ze drukte haar kut naar achteren en de lul van de hond schoot in zijn geheel naar binnen zijn stoten werden harder zijn bek stond open hij hijgde behoorlijk de boer zei dat hij klaar kwam we zagen hem persen in de kut en de sperma liep lang haar benen.

De hond bleef in haar Irene spande haar kut aan zodat hij zich niet kon los rukken hij schoof wel van haar af en stond op een gegeven moment kont en kont met zijn lul nog diep in haar dit duurde nog zeker tien minuten alvorens ze los kwamen.

De hond begon meteen haar kut te schoon te likken maar sprong naar een poosje toch weer op haar om haar weer te neuken dit wisten we van Wodam die neukte haar ook wel 4 tot 5 keer achter elkaar. Ze kwamen regel matig klaar en wij hebben ons ook nog af getrokken. Het was onder hand al laat in de avond en we zijn naar binnen gegaan Irene heeft zich gedoucht en kwam gekleed naar beneden wij zaten in de kamer op haar te wachten. De boer vroeg hoe ze het had gevonden met de hond ze zei dat het heerlijk was ze zei dat ze wel 10 x klaar was gekomen.

Na dat we wat bier hadden gedronken zijn we naar bed gegaan de boer had gezegd dat ze morgen het grote werk moest gaan meemaken. In de slaap kamer hebben we ons uit gekleed, na een poos kwam de boer binnen en moest Irene met hem mee, ik zei nog dat ze nu wel moest gaan slapen maar hij wilde haar nog neuken.

Ze ging toch maar mee ik ben in bed gebleven en in slaap gevallen, toen ik s? Ze vertelde dat ze nog diverse malen was geneukt door de boer en de knecht We gingen ons douchen ik kreeg toch een erectie en voelde aan de kut ik stopte mijn vingers er in ik voelde dat ze nog behoorlijk nat was ze bukte zich en ik stopte mijn penis er in en begon haar te neuken en kwam al snel klaar.

Nadat we ons hadden aangekleed en naar beneden gingen had de knecht al een heerlijk ontbijt klaar gemaakt hij begroete ons hartelijk en gaf Irene een tong zoen en pakte haar bij haar kont hij zei nog je heb je onderbroek aan nou die moet straks toch weer uit.

Ook de boer kwam naar beneden en gaf haar een kus. Na het eten zijn we eerst naar de koeien wezen kijken en hebben de boer geholpen met de stallen Irene had haar kleding uit gedaan en liep in haar blootje rond de boer en de knecht vonden dit ook geil, in de stal met de pony? De boer vroeg aan Irene als ze al zien had om geneukt te worden door de pony ze zei ja de knecht haalde de pony van stal de boer pakte de glijmiddel om de kut goed in te vetten, ze moest zich bukken en vast houden aan de stallen de pony kwam achter haar staan en snoof de lucht van haar kut op.

De boer zei tegen Irene als hij op je springt ze zich goed moest vast houden, ik zag zijn penis een volle erectie krijgen en riep naar Irene dat hij zo zal springen voor dat ik het zei sprong hij ik zag Irene door haar benen zakken de boer riep spreid je benen en dat deed ze de pony sprong weer en bleef op haar rug hangen.

Irene riep ik voel zijn lul tegen mijn benen de boer zei hij moet je kut zelf vinden de pony stoot en zijn penis richtte schuin omhoog ik zei als je hem voelt moet je het zeggen na een poosje stootte de lul tegen haar kut ze riep ik voel hem hij is wel dik.

We zagen dat de pony met alle kracht zijn lul bij haar naar binnen probeerde te drukken op eens schreeuwde Irene het uit en we zagen dat hij bij haar naar binnen ging de eerste 30 cm zat erin maar na een hevige stoot ging de rest ook naar binnen Irene gilde het uit en kwam hevig klaar ze trilde op haar benen de pony schokte hevig en Irene voelde hoe hij haar vol spoot met zijn sperma we zagen het langs haar benen lopen.

De pony gleed van haar af en zijn lul floepte uit haar kut we zagen dat hij behoorlijk wijd open stond en de sperma droop er uit. Ze wilde gaan staan maar de boer riep dat ze dat niet moest doen omdat de pony nog steeds een erectie had en haar nog wel een keer ging neuken zo sprong hij weer en richtte zijn lul weer omhoog bij de twee stoot zag je dat hij al bij haar naar binnen schoot en neukte haar weer Irene kwam weer snel klaar.

De boer en de knecht vonden dit geweldig ze hadden veel films gezien maar in het echt was het veel geiler en vonden het geweldig dat zo?

De pony neukte Irene nog vier keer en was toen klaar. Hij werd in de stal terug gezet en Irene moest even bij komen ze maakte haar kut en benen schoon ze vroeg aan ons hoe we het vonden nu we zeiden dat het een geil gezicht was en we vroegen hoe zij het vond ze zei dat toen de lul naar binnen schoot het net leek dat ze vrij kwam van de grond en dat ze duidelijk de sperma naar binnen voelde spuiten het was zeer warm. De vroeg aan haar als ze het ook met een hengst wilde proberen hij zei dat, dat helemaal een apart moet zijn ze wilde wel de knecht moest even de bok halen hij kwam terug de boer zei dat deze bok wordt gebruikt om sperma mee op te vangen voor KI Irene moest er op liggen met haar benen aan beide zijde met haar kut voor het gat ze bonden haar lichaam vast zodat ze niet weg schoof.

Ze gaat erin zitten en de warmte van haar eigen hoopje vindt ze lekker en draait daarom ook nog ektra met haar billen in de stille hoop dat die biggetjes straks met hun natte snuitjes aan haar billen likken en aan haar anus.

Ze gaat voorover en biedt haar billen aan. Opdat moment komt Jan aanlopen die de anderen heeft opgehaald. Samen zien ze hoe de biggetjes die niet bij mammabig zogen,haar billen besnuffelen en daadwerkelijk redelijk schoonmaken. Schoon genoeg voor de boer die zijn pik al uit zijn broek heeft en in de schone kont van de vrouw steekt.

Zo opgewonden hij is geworden van deze korte voorstelling. En de aanwezigen klappen mee met het ritme van zijn harde stoten en een applaus als hij als eerste van ons zijn sperma loosd.

Zo gaan wij uit de varkensstal naar de uiteindelijke ruimte alwaar een bouwsel is waarin mijn ex dan inkomt en in een bepaalde houding de ponypik mag ontvangen. De kunstpikken op tafel en ook aan mij en Hans en Jan om een afgietsel te laten maken. Hielkje weer de taak om onze pikken tot drumstokken om te toveren die een drumroffel kunnen maken in welk kutje of kontje dan ook.

Hielkje geeft Hans nog een extra zuigbeurt aan zijn heerlijke stam als beloning weldoener te zijn in dit sexsamenzijn. Onze pikmodellen in gelly mogen er zijn en de vergelijking komt aardig overéén met het orgineel.

Wonderbaarlijk zijn de modellen snel te gebruiken voor elk doel naar wens en zullen straks dan ook gebruikt worden. De boer staat met mijn ex bij het bouwsel en legt het haar uit hoe erin te gaan en hoe dan de pony haar dan het makkelijkst en minst pijnvol kan penetreren.

Dan wil ze graag de pony zien en deze komt dan ook binnen en is een beetje bang van al de mensen. De lucht van de aanwezige naakte vrouw doet hem al iets anders reageren en geniet van de geruststellende strelingen over de gangbare plaatsen.

Over de kop en manen en over zijn rug en stiekem kijkend wat er onder zijn achterbenen hangt. Langs de zijkant naar zijn onderbuik en tergend langzaam steeds dichterbij zijn achterbenen en de plaats waar zijn paardenpik nog in zijn omhulsel zit. DE pony wordt wat opgewondereder als ze met haar streelhand steeds dichterbij zijn pik komt en deze laat zich dan ook al prominent zien. Dan door de knieën en neemt de forse lul in haar handen en begint deze af te trekken.

Jan brengt haar hond erbij en terwijl ze de paardenlul aftrekt en zelfs al een beetje in haar mond neemt en aan de eikel zuigt, brengt Jan de hond achter haar en kijkt ze eventjes om om te zien hoe ver ze zijn zodat ze haar kont nog iets moet optillen. De hondenlul is op sterkte en Jan brengt met de hondenlul in de hand deze dichterbij haar opening.

Ze denkt nu dat de hondenlul bij haar kut naar binnen wordt geleid, maar is maar heel kort verrast als deze hondenpik in haar anus naar binnen gaat. Geen probleem, het kwam vaker voor dat vroeger bij de andere boer, als ze op zijn pik zat, zijn zoon de hond zijn pik in haar anus leidde.

Eindelijk kan de hond zijn zaad weer kwijt en waarin bij zijn bazin maakt hem ook niet uit. Nu ook komt hij klaar en spuit ,in ieders toezicht van het publiek, zijn zaad in haar darmen en komt de knots vast te zitten achter haar anale sluitspier die de hondenpik nog extra vast houdt. Nu moet ze de begeerde ponypik los laten en net als toen over de grond kruipen met de hond in haar achteraan huppend.

Licht kermendhuppeld de hond met twee benen tegelijk achter de kruipende bazin die geniet van de trekkende pik aan haar sluitspier die elk moment de knots vrij zal moeten laten. Ze probeert dat zolang mogelijk te verhinderen door haar sluitspier nog meer aan te halen. Dan toch de hondenpikbevrijding en een grote scheut sperma komt vrij. Daar gaat hij ergens in het losse hooi op de grond liggen en likt zijn pas klaargekomen pik.

Daar kruipt ze dan weer terug naar haar grootste begeerte van deze dag en onderweg klappen de boer en Jan en Hans haar op de hete billen. Weer onder de buik aan de pik zuigen en likken en trekken tot de pony te opgewonden is en moeilijker is vast te houden. Dan halen Jan en Hans haar vanonder de pony vandaan en geleiden haar naar de ponysteun. Ze helpt mee met de bandages waarmee ze wordt vastgezet en ze siddert al van wat er gaat gebeuren. Daar zit ze vast en een paar komen dichterbij en zelfs een kleine meter van haar en kijken recht in haar kut die al wijdt openstaat om de ponypik te ontvangen, een beetje hondensperma loopt uit haar anus naar beneden en loopt in haar kut, goed als glijmiddel.

Daar komt de pony dichterbij en weet waarschijnlijk zelf ook wat er moet en gaat gebeuren. De pik zwengeld heen en weer maar toch recht gericht op de kut waarin hij hem mag steken. DE pony wordt enigszins over haar heen geleid zodat ze half onder zijn buik ligt. De pik ligt nu vanf haar billen over haar rug en staan wij verbaasd hover die ogenschijnlijk in haar zou zijn, mocht deze pik volledig in haar gaan.

De pony wordt steeds geiler en de boer en Hans en Jan hebben moeite om hem weer iets naar achteren te krijgen om zo zijn eikel voor de kut te krijgen. Daar lukt het dan en in één enkele beweging zien wij die gigantische lul bij haar naar binnen gaan en horen wij van haar geeneens een pijnkreet maar een geile zucht van geile begeerte naar deze neukbeurt.

Wij zijn als toeschouwers ook niet onbewogen en heeft Vera inmiddels plaats genomen op mijn pik zo ook Ilona die op de pik van haar opa zit terwijl Hielkje op de andere opa zit. Dirk neukt zijn moeder Petra en Marjan en Karin zitten bij elkaar hun kutjes te vingeren, niets willen missen van het theaterstuk natuurlijk. Ook de beide oma's worden nu gevuist door de boerenzoon en zijn moeder is naar voren gegaan en ontfermt zich over de drie trekkende mannen in de nabijheid van de neukende pony.

De pony gaat tekeer en neukt de vrouw naar een zoveelste orgasme en ook hij staat op trappelende achterbenen zijn hoogtepunt aan te melden en een ieder kijkt op als een geil hinneken de ponypik doet spuiten. Ongecontroleerd schiet deze pik uit de geile hete kut en spuit de eerste lading over haar rug die deze volledig bedekt en weet de pik de bron van zijn genot te vinden om de rest te lozen.

Wild naschokkend zien wij hoe diep de pik inderdaad naar binnen gaat, zo'n geweldige lengte ,niet te zwijgen over zijn dikte. Aks de pony dan ook los is van zijn slachtoffer,maar gewillig objekt, staat haar kut nog een hele tijd open op de luldiameter, niet bij machtte controle over haar kutspieren te krijgen en zien wij van dichtbij waarempel de paardensperma in haar tunneltje rondklotsen. De paardenlul zwengeld nog vrij los onder zijn buik en mijn ex wordt los gemaakt en staat naast de pony om hem te bedanken voor zijn prestatie.

Een zoen op zijn snuit en dan gaat het geknield weer onder zijn buik om het laatste restje zaad uit zijn lul te trekken en te zuigen. Dat heeft hij wel verdiend vindt ze. Vera verlaat mijn pik nadat zij is gekomen en ik mijn zaad in haar buikje heb gespoten en verbaasd het mij dat ze genoten heeft van hoe haar moeder door de hond en de pony is geneukt en verbaasd is dat haar moeder dat kon verdragen.

Ze praat met haar en haar moeder veegt haar paardenspermamond af en geeft haar dochter een zoen en knipoogt naar mij. Later hoor ik van Vera dat ze had gezegd dat ze respekt heeft voor haar moeders sexuele voorkeur en het niet na kon doen en toch liever een echte mannenpik prefereerde en dan het liefste die van haar vader, ik dus.

Haar moeder heeft daar genoegen mee genomen en wenst haar veel geluk en ze achteraf spijt had van het besluit om ons te verlaten ,het leek haar wel geil in een huis waar ik onze dochter te pas en te onpas zou neuken en zij met haar dieren zou spelen en geilen. De boer deed zijn belofte aan en alle vrouwen, zeg maar alle kutten, kregen zijn pik te voelen. Mijn vrouw werd op verzoek verder vernederd en werd langsgeleid aan de riem en alle mannen trokken aan haar dikke tepels en lieten zich pijpen ,ja, ik liet de verleiding niet gaan en ook mij heeft ze heerlijk gepijpt.

Poepen ging als eerder en weer waren het de stoute biggetjes die haar eigen poep van haar billen likten. De boer sprak een hele tijd met haar alleen en ondertussen verdween zijn plagende hand in haar kut en trok zij zo goed als het ging aan zijn pik.

De boerin kwam er ook bij en duidelijk was het dat daar een overeenkomst werd gesloten. Kort daarna meldde de boer een gemaakt besluit. Tussen hem en zijn vrouw stond mijn ex en je zal duidelijk dat nu de boerin haar hand achterlangs bij haar in de kut had en met haar buik ritmisch naar voren gaand, wist je dat ze werd gevuistneukt. De boer vertelde dat mijn ex graag wat langer verbleef op de boerderij om desnoods werk te verrichten ,als ze als beloning door zijn pony geneukt mocht worden.

Voor de andere tijd zou ze graag slaafs behandeld willen worden. Hiermee ging hij en zijn vrouw akkoord en zou ze het boerenwerk,zover het weer het toeliet, naakt verrichten en alleen gekleed zijn als er bezoek was die niet op de hoogte was van hun liefhebberijen. De boerin en haar dochter werd dan graag gebeft en gebaft en konden haar man en zoon ook gepijpt en gebaft worden naar gelieven. Gelijk een wens van hun zoon of ze weer in de stelling vastgebonden kon worden en hij haar graag wilde vuisten en hard op de billen slaan.

Zo staat ze daar weer en geniet hun zoon van haar grote kut als hij met beide handen haar schaamlippen zover mogelijk opent. Het geil loopt er nog uit en moeiteloos verdwijnt zijn vuist in haar en pulseerd hij haar al neukende en voelt met geopende hand met zijn vingers de binnenkant van haar diepe grote opgerektte kut. Zijn zus zit hier tussenin en zuigt aan zijn heerlijke geile pik.

Ook wij gaan nog eventjes door om met onze geliefden te geilen en zo een moment om huiswaarts te gaan. Wij nemen afscheid en zien dat mijn ex gelijk aan het werk wordt gezet. Met de knots nog in haar valt ze opzij en valt zo tevreden over deze dag in slaap. De hond geeft toe en met zijn pik nog in zijn vrouwtje valt ook hij in slaap en s'Morgensvroeg wordt zij dan ook wakker als de hond weer geil met zijn pik in en uit haar gaat.

Bij thuiskomst allen heerlijk verfrissend douchen en tevreden gaan wij ook naar bed en praten nog even na en komt Marjan plots met de vraag hoe Petra en Jan en hun kinderen voor het eerst gezamelijk aan sex deden. Twijfelend wie begint met het verhaal wordt het ons verteld. Stuur ons je verhaal op, klik hier!!!!!!

..

Hete meide sex ontvang

  • De achterblijvers zijn de boerenschuur aan het klaar maken voor de voorstelling en leren zij de bewoners beter kennen. Geblinddoekte tiener krijgt een ouwe pik ingeschoven.
  • Blote borsten gratis dames die thuis ontvangen
  • Boerin neuken hand in kut
  • 649
  • Dit willen Hielkje en haar broer natuurlijk ook en zo gaat Hielkje op haar broers pik liggen en komen beide gezichten van mijn ex en Hielkje tegenover elkaar en is er een plots moment dat ze elkaar een kus geven. De bezoeker komt en geeft een compliment over de goede vormen van de boer zijn hulpje.