Afzuigen lul hand in kut

afzuigen lul hand in kut

Homo sex afspraak lingam massage limburg

Zijn kwijlde al flink en haar tongpiercing gleed langs zijn eikel rand. Ze draaide rondjes over zijn eikel en nam hem even een heel stuk in haar mond. Ik eek met grote ogen en dacht okay ze gaat dus ver. Adam lag echt te genieten en Kim stopte en lachte. Kaartjes weer klaar en ik verloor. Kim keek me aan en zei, laat jij je tong maar eens lang een eikel gaan. Ik lachte en de mannen ook. Stefan zat naast me en ik keek hem aan. Hij ging achter over liggen en zei ga je gang.

Ik pakte zijn lul en keek er naar en zag zijn voor vocht. Okay, nog nooit een lul gepijpt en nooit aan gedacht. Ik stak mijn tong uit en liet deze langs zijn eikelrand glijden. Iedereen lachte en ik likte een lul. Stefan lachte ook en zei hij doet het best wel goed voor een man. Adam lachte en zei dat wil ik ook wel eens voelen. Hij stond naast me en zei: Ik keek er naar en was nu echt heel geil en vond het best wel leuk en spannend om te doen. Ik pakte zijn lul en likte deze ook.

Ik zag dat Kim een vinger door haar kut heen streelde en lachte en zei, shit wel een geil gezicht. Annanel lachte ook en zei echt wel. Kim keek naar Annabel en liet een hand langs haar dijbeen glijden en zei: Ik zag hoe haar vingers door de kut van Annabel gleden en ze zei ‘wat denk je’. Kim lachte en zei ‘echt wel kletsnat’. De dames speelden nu met elkaars kutje en ik zat daar twee mannen te pijpen. Adam plofte naast Kim en keek naar de twee meiden elkaar nu aan het tongen waren. Alex kwam bij mij zitten en zei nou dan pijp ik jou wel.

Oke dat was vreemd een mannenmond over mijn eikel die me echt wel lekker pijpte. Adam hielp Annabel en vingerde Kim lekker en Kim pakte zijn lul en trok eraan. Kim draaide zo zodat ze de lul van Adam kon pijpen. Annabel draaide zo zodat ze Kim kon likken. Damn dit was een grote geile boel. Ik liet de lullen voor wat het was en dook met mijn mond op de kut van Annabel.

Ze rook heerlijk en smaakte lekker en ik likte haar geile sap op. Kim draaide nu zo zodat Adam haar likte en zij hem pijpte.

Ik likt en vingerde Annabel en werd gepijpt door Alex. Stefan hielp Adam met het likken van Kim haar kutje en kontje. Ik likte en vingerde Annabel klaar en ze stond op en liep samen met Alex naar een slaapkamer.

Ik keek naar Kim die nu net haar benen wijd deed en de lul van Adam er tussen kreeg. Ze zoog Stefan en hij ging zo liggen dat hij mij zoog. Ik hoorde en zag hoe mijn kanjer door de grote lul van Adam werd genomen. Zo liet ik me pijpen een tijdje en Kim zich neuken en pijpte. Ik stond op en liep even naar de slaapkamer waar Annabel en Alex waren. Annabel zat op haar knieen en zoog Alex. Ik kroop achter Annabel en duwde mijn lul in haar heerlijke zachte en natte kutje. Annabel hijgde en zei… lekker meer meer.

Ik wisselde met Alex na een paar minuten nam hij haar. Ze lag op haar rug en viel in slaap. De drank had meester gemaakt over haar. We lachte en stapte van bed. WE liepen met onze stijve lul de kamer in en daar zat Stefan alleen. Hij lag ook te pitten terwijl het zaad op zijn buik lag.

Ik liep naar onze slaapkamer en daar lag Kim wijdbeens en Adam plompte er lekker op los met zijn grote lul. Alex ging erbij liggen en liet zich pijpen en ik keek hoe mijn kanjer zich liet nemen door die twee heren.

Kim lag nu op haar buik en Alex vingerde en likte haar kontje en ik hielp Kim met hij pijpen van de lul van Adam die smaakte naar het sap van mijn kanjer. Alex duwde zijn lul nu in haar kontje en heel rustig begon hij haar anaal te neuken. Kim keek me aan en zei waar is annabel. Ik lachte en zei die ligte te dromen. Ze stapte van bed en zei kom. We liepen naar de slaapkamer van Annabel en die lag nog steeds vrij wijdbeens. Kim dook tussen haar benen en begon haar te likken.

Adam opende de billen van Kim en zei, ik wil ook in jouw kontje en duwde zijn grote lul in haar kontje. Kim liet zich zo naaien door hem in haar kont en zei, ik wil Alex ook in me voelen en jij moet haar neuken ze is klets nat.

Ik duwde de benen wijd van Annabel en stopte mijn lul er weer in. Ik zag hoe Kim zakte over de lul van Adem en deze gleed in haar kontje. Alex duwde zijn lul in haar kut en Kim werd heerlijk dubbel genomen. Dit was even een reactie van haar want al snel sliep ze weer. Adam pompte stevig in haar net als Alex. Kim trok de lul van Alex eruit en zoog en trok er aan en deze spoot zijn zaad over de borsten van Annabel Ik hield het ook niet meer en spoot mijn lul leeg in deze jonge kut. Kim liet het zaad uit haar kont langs haar kut glijden en dit druppelde op het gezicht van Annabel.

Iedereen kroop onder de wol en de volgende ochtend rond 11 uur werd ik wakker. Liep de woonkamer in en zag Sefan me aan kijken lachen. Hij had het zaad nog op zijn buik en zei, terign jouw vriendin kan echt lekker pijpen. Het werd me even te veel. Ik lachte en Annabel kwam de woonkamer in naakt en zei, shit ik plak aan alle kanten. Me kut me borsten en gezicht. Kim kwam lachend de kamer in en zei, geil he. Weet ik niet meer zei ze.

Vanavond nog maar eens maar dan minder drank dan weet ik het nog wel. Die middag zat ik met Kim in het bubbel bad en we spraken er over wat er was gebeurt en of ik boos was. Kim lachte en zei, doe het zo weer hoor. Ik lachte en zei ga je gang ik kijk wel. Annabel en Alex waren alleen in het huisje en wat we al die tijd al dachten was waar. Die twee waren gek op elkaar. Die avond waren Annabel en Alex vroeg op bed. Om daar flink te ketsen. Stefan Adam en ik kropen met Kim op bed.

Ik keek hoe die twee mannen mijn kanjer naaide en haar in allebei haar gaatjes flink pakte. Ze naaide haar dubbel en Kim kwam voor de vierde keer flink klaar. Beide heren spoten haar gaatjes vol en ik haar mond. Alleen al om te zien hoe deze mannen aan hun pik stonden te rukken terwijl ze keken naar de natte kut van mijn vrouw was al genoeg om me klaar te laten komen in haar mond. Ik voelde mijn hele lichaam schokken en spoot mijn zaad diep in haar keel, het was een intens orgasme en ik spoot zeker 3 of 4 ladingen.

Ze slikte alles met veel moeite door, zoveel spoot ik. Daarna likte ze mijn pik helemaal schoon en gaf me toen een kus, ik opende mijn mond en zo kon ik mijn eigen zaad proeven. Ze stopte met kussen keek, me in de ogen en zei: Op hetzelfde moment hoorde ze wat lawaai van buiten de auto, ze draaide zich om naar het open raam achter haar en toen zag ze die mannen staan. Ze schrok zich rot en trok gelijk mijn hand weg van haar natte kut.

Ik vertelde haar dat ze er al een tijdje stonden, maar ik vond het echt geil dat ze ons zo bezig zagen en haar daarom niet liet stoppen toen ze mijn pik aan het afzuigen was. Ik vertelde haar ook dat ik haar kut opzettelijk open had gehouden, zodat ze een goede inkijk zouden hebben terwijl ze zich op haar aftrokken.

Ze was na een paar minuten weer redelijk gekalmeerd en ze bekeek de situatie buiten de auto, er stonden vijf mannen, alle vijf nog steeds met hun lullen uit hun broek wachtend om te zien wat er zou gebeuren. Ze keek me aan, met een geile blik in haar ogen alsof ze me liet weten dat ze niet zeker wist wat ze nu moest doen. Ik stelde haar voor om die mannen te belonen, omdat ze mij, door naar ons te kijken wel een geweldig orgasme hadden bezorgd.

Het was dan misschien wel eerlijk om hen iets in ruil te geven en mijn pik zou dan gegarandeerd weer snel stijf genoeg zijn om haar te neuken. Ze twijfelde even, maar ging er mee akkoord om hun wat verder op te geilen. Ik opende het portier en stapte uit, liep rond naar de portier aan de passagierskant en liet haar uitstappen, pakte haar hand vast en nam haar mee naar de voorkant van de auto. Een paar meter verderop stond er een picknicktafel, dus liepen we daar naar toe, ik gebaarde de mannen om ons te volgen.

Ze ging op de rand van de tafel zitten en langzaam opende ik de knopen van haar blouse, die trok ik uit en ze leunde naar achteren met haar armen op de tafel. Ik ging met mijn hand achter haar rug, opende haar beha en liet die langzaam zakken, nu zagen de mannen haar volle stevige borsten. Daarna tilde ik haar van de tafel en stond ze voor me, ik ritste haar rok open en liet die langs haar heupen op de grond vallen, gevolgd door haar slipje die langzaam naar beneden trok.

Ze stapte uit haar slipje en ik legde die op de tafel met haar rok, beha en blouse. Ze stond nu volledig naakt voor hen en in het maanlicht zag ze er echt fantastisch en opwindend uit, de mannen hadden nu echt alle zes een flinke stijve staan.

Mijn vrouw leek echt op haar gemak, wat ik in eerste instantie nogal verrassend vond. Op dat moment realiseerde ik me dat ze het zelf eigenlijk ook wel erg opwindend vond en toen kreeg ik een geweldig geil idee. Ik zei haar dat het wel erg geil zou zijn als ze zich door een van die mannen zou laten neuken. Gelijk keek ze naar de man met de grootste lul en zei ze dat ze die pik wel in haar kut wilde voelen. Ik tilde haar weer op de tafel en ze ging gelijk wijdbeens klaar liggen.

De man in kwestie stapte direct op haar af en nadat hij zijn eikel nat had gemaakt met haar kutvocht stootte hij toe. In een keer duwde hij zijn lul met de volle lengte diep in haar natte gleuf en begon hij haar te neuken. Mijn vrouw kreunde het uit en dat maakte mij en de andere mannen nog geiler dan we al waren.

Al snel kwam mijn vrouw gigantisch klaar en toen gebeurde er iets waar ik geen rekening mee had gehouden, de man kwam ook klaar en spoot spontaan zijn hele lading diep in haar kut. Ze vond het geweldig, want ze kreunde nu nog harder en schreeuwde het uit van genot, ze kraamde de geilste dingen uit, zoals “ja, spuit me vol, oh wat lekker, ik voel je grote pik in mijn kut spuiten, meer, geef me meer”.

Ja, en toen was het hek van de dam, de man haalde zijn pik uit haar nu van sperma druipende kut en de volgende nam plaats tussen haar benen. Ik zag hoe hij zijn lul in haar kut ramde en in een hoog tempo op haar in stootte. Deze man hield haar stevig bij haar heupen vast alsof die ban was dat hij haar van de tafel af zou neuken.

Mijn vrouw lag daar en werd nu geneukt door de tweede wildvreemde man en ze genoot er behoorlijk van, ze beleefde het ene na het andere orgasme en ook deze man kon zich niet inhouden. Ik stond er gewoon bij te kijken hoe ze voor de tweede keer vol werd gespoten en zag haar kut steeds meer sperma gaan lekken. Toen deze man zijn lul uit haar kut trok kwam gelijk de volgende man al trekkend aan zijn lul op haar af. Schijnbaar had hij zich teveel opgegeild, want op het moment dat hij tussen haar benen stond kwam hij klaar.

Een paar flinke stralen zaad spoot hij tegen en over haar kut heen, dit was wel waanzinnig geil om te zien want nu droop het zaad echt van haar kut af. De andere heren waren nu door het dolle heen en ik zag er ook niet meer het nut van in om ze tegen te houden. Ze neukten haar ook en ook zij spoten haar kut vol. Mijn vrouw was ontelbare keren klaar gekomen en bleef uitgeput met haar benen wijd en een druipende kut op de picknicktafel liggen terwijl de mannen mij hartelijk bedankten en even later in hun auto’s het parkeerterrein af reden.


afzuigen lul hand in kut


Het was mijn zus, ze vroeg of ik haar op woensdag wilde helpen met het witten van haar nieuwe woning, ik zei daarop: Ik ben Rob en ben 19 jaar oud, mijn zus heet Annemiek en is nu Mijn zus heeft een mooie D Cup, en een mooi kontje. De volgende dag ging ik op weg naar mijn zus toe, na een half uur kwam ik bij haar nieuwe woning aan, en we gingen gelijk verven.

Na een uur of drie waren we klaar met het verven van haar muren. En zij trok haar verf kleding uit, en ze stond in een zwarte bh en een roze string voor me. Ik keek naar haar tieten, en daarna keek ik naar haar string, en ik zag geen haar zitten. Toen keek ik op en ze zei: Dus ik ging achter mijn zus staan en pakte zachtjes met 2 handen haar borsten vast, en begon er zachtjes in te knijpen.

Het zijn heerlijke borsten, het voelde lekker zacht aan. Na een tijdje kneedde ik echt haar borsten. Ze trok mijn kleren uit en ik had alleen mijn boxer nog aan. Zij trok haar Bh uit, waarna ik haar mooie Tepels kon zien, en die zagen er heerlijk uit.

Mooie bruine tepels die klopte in de verhouding met de grootte van haar borsten. Ik begon nu eerst met mijn zus te zoenen, en pakte haar borsten weer vast. Na een tijdje stond ik te tongen met mijn eigen zus, en ik was nog steeds heerlijk haar tieten aan het masseren, nu kreunde ze een beetje.

Ik stopte na een tijdje met haar te tongen. En ik kuste in haar nek en boven haar borst een keer. Toen kuste ik haar tepels om en om, terwijl ik haar borsten nog steeds aan het masseren was. Toen bleef ik na een tijd op haar linker tepel zoenen, en zoog er na een tijdje aan. Ik bleef lekker haar borsten masseren, en zoog lekker aan Annemiek haar tepel. Ik proefde melk, er kwam wat melk uit haar borst.

Ik voelde mijn pik gelijk keihard worden, en bleef door zuigen. Na een tijd wilde ik ook weten of dat uit haar andere borst zou komen, Dus ik begon op die tepel te zuigen, en ja hoor ook hier kwam heerlijke melk uit.

Ze kreunde lekker van het gulzige gezuig aan haar tieten. Wat ook een lekker geluid gaf overigens. Intussen liet ik mijn rechterhand, van haar linker borst glijden, die ging onderweg naar haar kutje. In haar string aangekomen voelde ik een natte en kale doos. Ik stopte mijn middelvinger in haar kutje, ze begon toen hevig te kreunen en kreunde: Ik zag toen haar mooie geile natte grotje.

Ze ging op de bank zitten, en ik dook tussen haar benen, en begon eerst haar schaamlippen te likken. Ze heeft mooie strakke schaamlippen die ook stevig zijn. Wat een lekkere weerstand geeft met het likken vind ik dan. Na een tijd stopte ik mijn wijs- en middelvinger in haar gleufje, en likte ondertussen het gebied wat er boven zit.

Ook hiervan kreeg ik een lekker kreunende reactie, en ze duwde met haar hand mijn hoofd dichter tegen haar kutje aan. Dit motiveerde mij en ik ging harder vingeren en likken. Hierdoor kreeg ik haar na verloop van tijd naar een hoogtepunt, ik voelde haar vagina helemaal strak aantrekken, nog strakker dan haar grotje al is. En ze kwam kreunend klaar, ik likte haar heerlijke kutgeil van haar kutje af.

Ze wilde meer, ze stond op en duwde mij op de bank. En ze begon aan mijn lul te trekken, ik vond het wel een geil gezicht want ze keek me heel de tijd aan toen ze dat deed, en ik kon ondertussen die heerlijke harde tepels van haar ronde tieten zien. Ze begon eerst te likken, en kneedde mijn balzak intussen, wat ik wel geil vond, en ik kreunde: Dit deed ze erg goed want ik voelde mijn pik echt keihard worden.

En ze bleef lekker door zuigen. Precies op het moment dat ik een hoogtepunt voelde komen stopte ze. Dus ik ging liggen. Ik voelde de warmte van haar kutje boven mijn pik. En ze ging iets naar beneden, en zette mijn penis tegen de opening van haar gleufje.

Ze twijfelde even, maar ging er mee akkoord om hun wat verder op te geilen. Ik opende het portier en stapte uit, liep rond naar de portier aan de passagierskant en liet haar uitstappen, pakte haar hand vast en nam haar mee naar de voorkant van de auto. Een paar meter verderop stond er een picknicktafel, dus liepen we daar naar toe, ik gebaarde de mannen om ons te volgen. Ze ging op de rand van de tafel zitten en langzaam opende ik de knopen van haar blouse, die trok ik uit en ze leunde naar achteren met haar armen op de tafel.

Ik ging met mijn hand achter haar rug, opende haar beha en liet die langzaam zakken, nu zagen de mannen haar volle stevige borsten. Daarna tilde ik haar van de tafel en stond ze voor me, ik ritste haar rok open en liet die langs haar heupen op de grond vallen, gevolgd door haar slipje die langzaam naar beneden trok. Ze stapte uit haar slipje en ik legde die op de tafel met haar rok, beha en blouse.

Ze stond nu volledig naakt voor hen en in het maanlicht zag ze er echt fantastisch en opwindend uit, de mannen hadden nu echt alle zes een flinke stijve staan.

Mijn vrouw leek echt op haar gemak, wat ik in eerste instantie nogal verrassend vond. Op dat moment realiseerde ik me dat ze het zelf eigenlijk ook wel erg opwindend vond en toen kreeg ik een geweldig geil idee.

Ik zei haar dat het wel erg geil zou zijn als ze zich door een van die mannen zou laten neuken. Gelijk keek ze naar de man met de grootste lul en zei ze dat ze die pik wel in haar kut wilde voelen. Ik tilde haar weer op de tafel en ze ging gelijk wijdbeens klaar liggen. De man in kwestie stapte direct op haar af en nadat hij zijn eikel nat had gemaakt met haar kutvocht stootte hij toe. In een keer duwde hij zijn lul met de volle lengte diep in haar natte gleuf en begon hij haar te neuken.

Mijn vrouw kreunde het uit en dat maakte mij en de andere mannen nog geiler dan we al waren. Al snel kwam mijn vrouw gigantisch klaar en toen gebeurde er iets waar ik geen rekening mee had gehouden, de man kwam ook klaar en spoot spontaan zijn hele lading diep in haar kut. Ze vond het geweldig, want ze kreunde nu nog harder en schreeuwde het uit van genot, ze kraamde de geilste dingen uit, zoals “ja, spuit me vol, oh wat lekker, ik voel je grote pik in mijn kut spuiten, meer, geef me meer”.

Ja, en toen was het hek van de dam, de man haalde zijn pik uit haar nu van sperma druipende kut en de volgende nam plaats tussen haar benen. Ik zag hoe hij zijn lul in haar kut ramde en in een hoog tempo op haar in stootte. Deze man hield haar stevig bij haar heupen vast alsof die ban was dat hij haar van de tafel af zou neuken.

Mijn vrouw lag daar en werd nu geneukt door de tweede wildvreemde man en ze genoot er behoorlijk van, ze beleefde het ene na het andere orgasme en ook deze man kon zich niet inhouden. Ik stond er gewoon bij te kijken hoe ze voor de tweede keer vol werd gespoten en zag haar kut steeds meer sperma gaan lekken. Toen deze man zijn lul uit haar kut trok kwam gelijk de volgende man al trekkend aan zijn lul op haar af.

Schijnbaar had hij zich teveel opgegeild, want op het moment dat hij tussen haar benen stond kwam hij klaar. Een paar flinke stralen zaad spoot hij tegen en over haar kut heen, dit was wel waanzinnig geil om te zien want nu droop het zaad echt van haar kut af.

De andere heren waren nu door het dolle heen en ik zag er ook niet meer het nut van in om ze tegen te houden. Ze neukten haar ook en ook zij spoten haar kut vol. Mijn vrouw was ontelbare keren klaar gekomen en bleef uitgeput met haar benen wijd en een druipende kut op de picknicktafel liggen terwijl de mannen mij hartelijk bedankten en even later in hun auto’s het parkeerterrein af reden. Ik keek naar mijn vrouw en genoot van haar met zaad bedekte en gevulde kut.

Ik weet dat het misschien vreemd klinkt, maar ik wilde haar nu ook neuken en de laatste zijn die deze avond haar kut vol zou gaan spuiten. Met mijn pik die op barsten stond ging ik tussen haar benen staan en duwde ik die bij haar naar binnen, wat was dat geil en lekker zeg. Ik voelde het zaad van de andere mannen langs mijn ballen druipen toen ik het uit haar kut pompte.

Mijn vrouw deed er nog een schepje bovenop toen ze me vroeg haar bij haar billen te pakken zodat ik dieper kon komen. Met mijn handen onder haar kont voelde ik al dat zaad plakken aan mijn handen, ze gleed met haar zaad besmeurde kont soepel over mijn handen heen. Het was een natte maar zeer geile bende geworden en toen ik in haar klaar kwam kreeg mijn vrouw het zoveelste orgasme van die avond.

Ik trok langzaam mijn lul uit haar kut en duidelijk zichtbaar was al het zaad wat in haar kut zat, ze was echt volgetankt met sperma. Ik hielp haar van de tafel af en toen ze voor me stond kwam er een behoorlijke stroom sperma uit haar kut lopen en dat was niet zo vreemd.

Ze maakte haar kut zo goed en zo kwaad als het kon droog met haar slipje en trok haar kleren weer aan. Voor de zekerheid heb ik nog wat tissues op haar stoel gelegd voordat we naar huis reden, anders had de bekleding gegarandeerd onder gezeten.

Thuis aangekomen vertelde ze mij dat ze echt had genoten en alweer uitkijkt naar de volgende warme zomerdag, ik hoop zelf ook dat die snel gaat komen want dan hebben we echt een hete zomer. Mijn vrouw wilde afgeneukt worden.


Maagdelijk kutje lekkere geile massage


Toen kuste ik haar tepels om en om, terwijl ik haar borsten nog steeds aan het masseren was. Toen bleef ik na een tijd op haar linker tepel zoenen, en zoog er na een tijdje aan. Ik bleef lekker haar borsten masseren, en zoog lekker aan Annemiek haar tepel. Ik proefde melk, er kwam wat melk uit haar borst. Ik voelde mijn pik gelijk keihard worden, en bleef door zuigen. Na een tijd wilde ik ook weten of dat uit haar andere borst zou komen, Dus ik begon op die tepel te zuigen, en ja hoor ook hier kwam heerlijke melk uit.

Ze kreunde lekker van het gulzige gezuig aan haar tieten. Wat ook een lekker geluid gaf overigens. Intussen liet ik mijn rechterhand, van haar linker borst glijden, die ging onderweg naar haar kutje.

In haar string aangekomen voelde ik een natte en kale doos. Ik stopte mijn middelvinger in haar kutje, ze begon toen hevig te kreunen en kreunde: Ik zag toen haar mooie geile natte grotje.

Ze ging op de bank zitten, en ik dook tussen haar benen, en begon eerst haar schaamlippen te likken. Ze heeft mooie strakke schaamlippen die ook stevig zijn. Wat een lekkere weerstand geeft met het likken vind ik dan. Na een tijd stopte ik mijn wijs- en middelvinger in haar gleufje, en likte ondertussen het gebied wat er boven zit.

Ook hiervan kreeg ik een lekker kreunende reactie, en ze duwde met haar hand mijn hoofd dichter tegen haar kutje aan. Dit motiveerde mij en ik ging harder vingeren en likken. Hierdoor kreeg ik haar na verloop van tijd naar een hoogtepunt, ik voelde haar vagina helemaal strak aantrekken, nog strakker dan haar grotje al is.

En ze kwam kreunend klaar, ik likte haar heerlijke kutgeil van haar kutje af. Ze wilde meer, ze stond op en duwde mij op de bank. En ze begon aan mijn lul te trekken, ik vond het wel een geil gezicht want ze keek me heel de tijd aan toen ze dat deed, en ik kon ondertussen die heerlijke harde tepels van haar ronde tieten zien. Ze begon eerst te likken, en kneedde mijn balzak intussen, wat ik wel geil vond, en ik kreunde: Dit deed ze erg goed want ik voelde mijn pik echt keihard worden. En ze bleef lekker door zuigen.

Precies op het moment dat ik een hoogtepunt voelde komen stopte ze. Dus ik ging liggen. Ik voelde de warmte van haar kutje boven mijn pik. En ze ging iets naar beneden, en zette mijn penis tegen de opening van haar gleufje.

En dit voelde heerlijk, ze had een nauwe maar zachte kut. En het voelde heerlijk aan, ik zag haar borsten op en neer gaan bij elke keer dat ze er weer omhoog of omlaag ging.

Hierbij bleef ze wel lekker rijden, en ik voelde het komen. En ik merkte ook dat het voor haar er aan ging komen, maar ik zou het eerder doen. En op dat moment voelde ik haar kutje weer heel strak aantrekken, en ik spoot haar kutje vol, maar zij reed door, waardoor mijn pik ook weer hard werd, toen kwam ze ook heerlijk klaar.

Ze stond op en ik ook, ik zag wat sperma uit haar kutje komen. Ik duwde haar nu op de bank, en tilde haar benen omhoog, ik keek in haar geile gleuf en zag het sperma zitten. Ik stootte op een rustig tempo diep in haar kut, en ze bleef lekker kreunen. Na een tijd boog ik wat meer voorover, en we tongden weer terwijl we lekker aan het neuken waren. Dit was een heerlijk gevoel, dit standje hielden we langer vol. Ik stopte met haar tongen, en ging haar weer diep neuken en haar gleufje werd natter dan ie al was.

Na een tijdje voelde ik het weer komen, en kwam klaar. Mijn pik bleef hard en ik ging wat harder neuken, waardoor ze harder ging kreunen. En ik voelde haar kutje weer lekker strak aantrekken, en ze kwam hard kreunend en hijgend klaar. Nu ging ze in Doggy zitten. Ik drukte eerst plagend steeds mijn penis niet hard genoeg er tegen aan, waarna zei opeens naar achter ging op het moment dat ik tegen haar kutje drukte. Hierdoor schoot mijn pik in een keer helemaal in haar geile gleuf, en ze gaf een gilletje.

Ik voelde dat ik ergens tegen aan kwam, wat weet ik niet zeker. Annabel lachte en zei, oke verder gaan, de gene die nu verliest doet een opdracht. Oke dat word lachen. Afgesproken werd dat de opdracht wel werd uit gevoerd. Het zou onschuldig blijven. Kim verloor en moest op tafel dansen. Ze deed dit en haar mooi kutje was toch wel heel mooi zichtbaar tijdens het dansen.

Oke volgende Annabel zelf verloor en moest handstand doen met benen uit elkaar. Ze deed dit en je zag haar kutje open gaan. Het leek wel of deze nat was. Maar wel een heel geil kutje. Ik verloor en moest iets swaffelen. Ik stapte op Kim af en deed het in haar gezicht. Iedereen lachte zich een bult. Langzaam werd het steeds erotischer.

Kim verloor weer en iedereen keek mekaar aan. Ik lachte en pakte een bier flesje en zei voor de grap spel hier maar mee. Kim lachte en pakte het flesje en maakte er pijp bewegingen op. Daarna opende ze haar benen en wreef de kop door haar kutje. Iedereen was stil en keek ernaar. Kim zette het flesje weer neer en iedereen lachte en je kon bij ons mannen zien dat de opwinding er was.

De meeste hadden nu toch wel een aardige stijve. Het flesje was van Adam en deze pakte hem en nam een slok en likte de rand. Ik verloor zelf nu en het was even stil. Adam lachte en pakte zijn lul vast en zei lachend spel hier maar mee. Ik lachte en ging naast hem zitten en pakte zijn lul vast en trok eraan en wreef over zijn eikel.

Dit was de eerste keer dat ik een andere lul vast had. Iedereen lachte en Adam zei,dat doe je goed, je kan wel zien dat je een rukker bent. Annabel verloor en ze keek ons aan. Kim lachte en zei doe maar een lapdans bij iemand. Ze ging op schot van Kimzitten en deed een lapdans. Ze pakte de handen van kim en legde deze op haar borsten.

Damn dat was een geil gezicht. Ze kroop weer naast Kim en lachte. Tja de geil sfeer was gezet. Iedereen van de mannen had nu echt een stijve. Stefan verloor en Kim keek hem aan en zei, zoen een paar lippen.

Of lik een paar lippen. Hij stond op en zakte tussen de benen van Kim. Hij keek me aan en zei, ja ik moet een paar lippen likken. Ik lachte en zag hoe hij zijn tong langs de kut van Kim liet glijden die het gewoon toe liet.

Het was duidelijk dat het onschuldige er af was. Na een paar minuten stopte hij en we gingen verder. Kim verloor en ik keek haar aan en dacht eens kijken hoe ver ze eigenlijk gaat. Ik was best wel geil geworden en wilde wel eens zien wat ze deed. Ik zei toen, speel maar een met je tong met een geslachts deel. Ik had evrwacht dat Annabel het zou worden maar ze zakte bij Adam naar beneden en pakte zijn lul en stak haar tong uit. Zijn kwijlde al flink en haar tongpiercing gleed langs zijn eikel rand.

Ze draaide rondjes over zijn eikel en nam hem even een heel stuk in haar mond. Ik eek met grote ogen en dacht okay ze gaat dus ver. Adam lag echt te genieten en Kim stopte en lachte. Kaartjes weer klaar en ik verloor. Kim keek me aan en zei, laat jij je tong maar eens lang een eikel gaan. Ik lachte en de mannen ook. Stefan zat naast me en ik keek hem aan. Hij ging achter over liggen en zei ga je gang. Ik pakte zijn lul en keek er naar en zag zijn voor vocht.

Okay, nog nooit een lul gepijpt en nooit aan gedacht. Ik stak mijn tong uit en liet deze langs zijn eikelrand glijden. Iedereen lachte en ik likte een lul.

Stefan lachte ook en zei hij doet het best wel goed voor een man. Adam lachte en zei dat wil ik ook wel eens voelen. Hij stond naast me en zei: Ik keek er naar en was nu echt heel geil en vond het best wel leuk en spannend om te doen. Ik pakte zijn lul en likte deze ook. Ik zag dat Kim een vinger door haar kut heen streelde en lachte en zei, shit wel een geil gezicht.

Annanel lachte ook en zei echt wel. Kim keek naar Annabel en liet een hand langs haar dijbeen glijden en zei: Ik zag hoe haar vingers door de kut van Annabel gleden en ze zei ‘wat denk je’.

Kim lachte en zei ‘echt wel kletsnat’. De dames speelden nu met elkaars kutje en ik zat daar twee mannen te pijpen. Adam plofte naast Kim en keek naar de twee meiden elkaar nu aan het tongen waren.

Alex kwam bij mij zitten en zei nou dan pijp ik jou wel. Oke dat was vreemd een mannenmond over mijn eikel die me echt wel lekker pijpte. Adam hielp Annabel en vingerde Kim lekker en Kim pakte zijn lul en trok eraan. Kim draaide zo zodat ze de lul van Adam kon pijpen. Annabel draaide zo zodat ze Kim kon likken. Damn dit was een grote geile boel. Ik liet de lullen voor wat het was en dook met mijn mond op de kut van Annabel. Ze rook heerlijk en smaakte lekker en ik likte haar geile sap op.

Kim draaide nu zo zodat Adam haar likte en zij hem pijpte. Ik likt en vingerde Annabel en werd gepijpt door Alex. Stefan hielp Adam met het likken van Kim haar kutje en kontje.

Ik likte en vingerde Annabel klaar en ze stond op en liep samen met Alex naar een slaapkamer. Ik keek naar Kim die nu net haar benen wijd deed en de lul van Adam er tussen kreeg. Ze zoog Stefan en hij ging zo liggen dat hij mij zoog. Ik hoorde en zag hoe mijn kanjer door de grote lul van Adam werd genomen. Zo liet ik me pijpen een tijdje en Kim zich neuken en pijpte. Ik stond op en liep even naar de slaapkamer waar Annabel en Alex waren. Annabel zat op haar knieen en zoog Alex.

afzuigen lul hand in kut